Sari la conținut

cine l-a ucis pe Andrei Gheorghe?

Vizitator notsecure

Postări Recomandate

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Băiete, în primul rând, de ce simți tu nevoia să-mi spui ceva? Să mă analizezi și să-ți dai cu presupusul? De ce trebuie să revii obsesiv cu aceleași chestii, după 2 ani? Chiar așa de mult ți-am bântuit gândurile în tot acest timp, încât la prima postare să te iei de ouțele mele? Tristă viață ai avut!

Apoi, termină și tu si alții cu "luatul personal", că nu a scris un robot în locul tău, ci tu și nu a citit un robot, ci eu. Și alții ... Adică, ai pretenția ca tu să ma ataci și eu să-ți întorc celălalt obraz,sau cum? Nu mă cheamă Iisus!

În concluzie: dacă te mănâncă în cur, vei fi scarpinat, dar te va durea. Dacă îți vezi de ale tale, vei fi lăsat în pace. De mine, zic. Simplu!

Hai, o seară plăcută!

Așa...si? Lasă sa fiu eu prost și alții deștepți! ...tu chiar esti prost, alta explicatie plauzibila chiar nu poate exista. 

Adevărul e unul, nu interpretabil....tu si adevarul, mai panarama penala, perversa si mitomana ca tine nu am putut vedea. :slap2

Ce adevar ma sclerozatule parsiv si penal, care adevar ma proxenetule wannabe, al tau, ala in care promovezi exclusiv prostiutia si proxenetismul organizat, batandu-ti  constant de atatia ani joc de oamenii normali si gonind userii noi care au ceva de spus, in special femeile ?
   Chiar nu am niciun motiv sa-i cant in struna de ce-ului, avand si eu cateva divergente cu el de-a lungul timpului, din cu totul din alte considerente, pe care el le stie bine si nu i le mai reamintesc...dar tu chiar atat de idiot,  porc si de nesimtit esti sau doar te prefaci ca nu intelegi ?
   Tu chiar nu intelegi ca ai ajuns starnesti o maxima scarba si dezgust printre TOTI oamenii normali si de bun simt, si ca astea 4-5 secaturi demente si penale care iti tot canta in strunta sunt asemeni tie, tot niste bosketari lifeless si jeguri umane ?
    De cate ori vrei sa ti-o demonstreze majoritatea userilor de-a lungul timpului, extrem de numerosi, care te-au prezentat asa cum esti, la adevarata ta valoare, un om de nimic si fara caracter ?
   Sexul este un subiect extrem de interesanta pentru TOATA populatia, iar faptul ca tu si alti cativa jegosi penali ca tine, incercati din rasputeri de atatia ani sa goniti userii de calitate care nu sunt de acord cu voi si interesele voastre, PENALE, acelea de a promova prostitutia de cea mai joasa speta si proxenetismul organizat, lucruri ce distrug vadit conditia si demnitatea umana, chiar si asa, scarbiti si putini cat mai suntem sa acceptam inca haznaua prezenta aici, o sa-ti reamintim mereu cine esti, o panarama, sa vada si cei tineri ori cei nou veniti, cine esti tu si cei cativa amici ai ai, unii infractori iar altii complet imbecili, care o multime de conturi clona incercati sa-i goniti ce cei ce va contesta.
   Tu ce nu intelegi, chiar provoci o stare de scarba viscerala TUTUROR oamenilor onesti si de caracter, indiferent ca fiecare dintre noi avem punctele noastre sclabe, tu chiar ai ajuns sa le incununezi pe toate, in ceea ce inseamna mizeria si degradarea sufletului si sentimentelor umane ?
    Dati un motiv de oameni sanatosi la cap, de ce tu si handicapatul de pipilica, doua fosile bolsevic-comuniste fara coloana vetrebrala, doua trompete de proxeneti wanabe si alti proxeneti reali, continuati si perpetuati circul asta nesfarsit de atatia ani, neintelegand o data, ca userii amatori de socializare, de discutii despre sex si chiar de sex liber, asa cum si cu cine isi doresc pulile si pizdele lor, va afecteaza voua piata de prostituate proaste pestite/promovate/recenzate, fenomenele fiind total paralele, daca nu chiar complementare ?
   Cat de idioti puteti fi sa nu intelegeti, ca tot voi si afacerea cu vostra cu halci de carne va avea de suferit, ridicand semne de suspiciune din ce in ce mai multe si mai evidente asupra voastra, majoritatii oamenilor sanatosi la cap, cat si a serviciilor/organelor care inca va tolereaza activitatile ?
  De ce trebuie ma nenorocitilor sa umpleti mereu totul de mizerie in jurul vostru ?
  • Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ce adevar ma sclerozatule parsiv si penal, care adevar ma proxenetule wannabe, al tau, ala in care promovezi exclusiv prostiutia si proxenetismul organizat, batandu-ti  constant de atatia ani joc de oamenii normali si gonind userii noi care au ceva de spus, in special femeile ?
   Chiar nu am niciun motiv sa-i cant in struna de ce-ului, avand si eu cateva divergente cu el de-a lungul timpului, din cu totul din alte considerente, pe care el le stie bine si nu i le mai reamintesc...dar tu chiar atat de idiot,  porc si de nesimtit esti sau doar te prefaci ca nu intelegi ?
   Tu chiar nu intelegi ca ai ajuns starnesti o maxima scarba si dezgust printre TOTI oamenii normali si de bun simt, si ca astea 4-5 secaturi demente si penale care iti tot canta in strunta sunt asemeni tie, tot niste bosketari lifeless si jeguri umane ?
    De cate ori vrei sa ti-o demonstreze majoritatea userilor de-a lungul timpului, extrem de numerosi, care te-au prezentat asa cum esti, la adevarata ta valoare, un om de nimic si fara caracter ?
   Sexul este un subiect extrem de interesanta pentru TOATA populatia, iar faptul ca tu si alti cativa jegosi penali ca tine, incercati din rasputeri de atatia ani sa goniti userii de calitate care nu sunt de acord cu voi si interesele voastre, PENALE, acelea de a promova prostitutia de cea mai joasa speta si proxenetismul organizat, lucruri ce distrug vadit conditia si demnitatea umana, chiar si asa, scarbiti si putini cat mai suntem sa acceptam inca haznaua prezenta aici, o sa-ti reamintim mereu cine esti, o panarama, sa vada si cei tineri ori cei nou veniti, cine esti tu si cei cativa amici ai ai, unii infractori iar altii complet imbecili, care o multime de conturi clona incercati sa-i goniti ce cei ce va contesta.
   Tu ce nu intelegi, chiar provoci o stare de scarba viscerala TUTUROR oamenilor onesti si de caracter, indiferent ca fiecare dintre noi avem punctele noastre sclabe, tu chiar ai ajuns sa le incununezi pe toate, in ceea ce inseamna mizeria si degradarea sufletului si sentimentelor umane ?
    Dati un motiv de oameni sanatosi la cap, de ce tu si handicapatul de pipilica, doua fosile bolsevic-comuniste fara coloana vetrebrala, doua trompete de proxeneti wanabe si alti proxeneti reali, continuati si perpetuati circul asta nesfarsit de atatia ani, neintelegand o data, ca userii amatori de socializare, de discutii despre sex si chiar de sex liber, asa cum si cu cine isi doresc pulile si pizdele lor, va afecteaza voua piata de prostituate proaste pestite/promovate/recenzate, fenomenele fiind total paralele, daca nu chiar complementare ?
   Cat de idioti puteti fi sa nu intelegeti, ca tot voi si afacerea cu vostra cu halci de carne va avea de suferit, ridicand semne de suspiciune din ce in ce mai multe si mai evidente asupra voastra, majoritatii oamenilor sanatosi la cap, cat si a serviciilor/organelor care inca va tolereaza activitatile ?
  De ce trebuie ma nenorocitilor sa umpleti mereu totul de mizerie in jurul vostru ?

Cu greu am citit jumatatea postarii... Propozitia si lovitura... Mai rar am vazut persoane care urasc atat de mult...

Te intreb, ce urasti de fapt, un user Picon?

Sa stii ca el nu intelege cand tipi la el ca un  dement, iar la discutii temperate nu esti capabil. 

Pfff, de cata energie negativa a trebuit scap dupa doar cateva randuri...

Du-te tare!

• Oras:Brasov
Postat

Cu greu am citit jumatatea postarii... Propozitia si lovitura... Mai rar am vazut persoane care urasc atat de mult...

Te intreb, ce urasti de fapt, un user Picon?

Sa stii ca el nu intelege cand tipi la el ca un  dement, iar la discutii temperate nu esti capabil. 

Pfff, de cata energie negativa a trebuit scap dupa doar cateva randuri...

Du-te tare!

Nu e ură, e dispreț.

Postat

Nu e ură, e dispreț.

Eram in baie cand am auzit "O viata trista trebuie sa ai!"

Ok, hai sa vad pe cine il doare il dos in asteptarea straponului... Si te gasesc pe tine! :)

Sigur este o coincidenta, tu cu gandirea ta academica nicicand nu ai gandi asa, nu? :)

Mai ales ca nu ma despretuiesti deloc, ba ma devinizezi, este? 

Postat

Eram in baie cand am auzit "O viata trista trebuie sa ai!"

Ok, hai sa vad pe cine il doare il dos in asteptarea straponului... Si te gasesc pe tine! :)

Sigur este o coincidenta, tu cu gandirea ta academica nicicand nu ai gandi asa, nu? :)

Mai ales ca nu ma despretuiesti deloc, ba ma devinizezi, este? 

Tare haotică exprimarea ta. Nu știu cît e intenție și cît e des-frînare... dar nu merită să-mi bat capul.

Da, ai dreptate, cu gîndirea mea academică nicicînd nu aș gîndi ca tine.

Și da, nu te des-prețuiesc... adică nu te prețuiesc des... numai din cînd în cînd... și nu, nu te de-vinizez... te vei trezi singură.

Nu era el, merci! Sugea-mi-ai straponul! :)

Ce înseamnă merci? Cuvîntul ăsta nu e în DEX.

Postat

Tare haotică exprimarea ta. Nu știu cît e intenție și cît e des-frînare... dar nu merită să-mi bat capul.

Da, ai dreptate, cu gîndirea mea academică nicicînd nu aș gîndi ca tine.

Și da, nu te des-prețuiesc... adică nu te prețuiesc des... numai din cînd în cînd... și nu, nu te de-vinizez... te vei trezi singură.

Ce înseamnă merci? Cuvîntul ăsta nu e în DEX.

Ma dezgusta depresia ta, ma respinge si ma scarbeste.

Atat am avut sa-ti mai spun.

• Like 1
Postat

Ma dezgusta depresia ta, ma respinge si ma scarbeste.

Atat am avut sa-ti mai spun.

Văd că ești expertă în diagnostice psihiatrice. Ai făcut la FF?

Postat

Văd că ești expertă în diagnostice psihiatrice. Ai făcut la FF?

Nu. Practica bate orice teorie, mai ales cand esti interesat de domeniu...

Te-am respins, nu o data, da un motiv pentru care vrei sa mai vorbesti cu mine.

Eu il stiu, tu recunosti?

• Like 1
Postat

Nu. Practica bate orice teorie, mai ales cand esti interesat de domeniu...

Te-am respins, nu o data, da un motiv pentru care vrei sa mai vorbesti cu mine.

Eu il stiu, tu recunosti?

Nu sunt interesat să vorbesc cu tine.

Odată eram. Îmi păreai atunci un cap limpede.

Dar după aceea ți-am citit și postări în care pur și simplu delirai. De atunci mi-am revizuit opinia.

Cred acum că tu basculezi între două stări stabile: cap limpede - cap tulbure.

Te las în doaga ta.

Postat

Dar după aceea ți-am citit și postări în care pur și simplu delirai. De atunci mi-am revizuit opinia.

Te las în doaga ta.

Interesant cum poti numi oscilarea intre limpede si tulbure ca stabila... cu un iz de "cam"...

Mai avem ceva de discutat?

Postat

Interesant cum poti numi oscilarea intre limpede si tulbure ca stabila... cu un iz de "cam"...

Mai avem ceva de discutat?

E clar că ești în starea de cap tulbure.

Cînd o să fii în starea de cap limpede... poate o să-ți explic.

Postat

De jumatate de ora deja tin melodia sa-ti raspund la ce stiam ca o sa scrii...

Cu dedicatie speciala pentru Rinan!

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Comentariile sunt de prisos. Poate doar că, să ne băgăm pula în el de sistem de sănătate românesc, de asemenea ipochimeni zburdă în libertate!

Am citit. Nu stiu ce pareri ti-ai facut, dar eu sunt neutra si dau dreptate celui in drept, nu sunt aliata cu nimeni aici, chiar cu nimeni.

Taxez, daca lumea vrea sa mai vorbeasca dupa... ok, nu...

Esti obtuz, grosolan, nesimtit uneori, parsiv, etcetera, cunosc. Aveai momente cand vorbeai pe vremuri de ingroparea securei...

Azi i-ai dat peste ochi unui baiat care s-a scuzat...

Faci cum crezi, dar poate ca te-am atentionat o sa crezi inainte sa faci.

Amada, scuzele adevărate nu se prezintă așa, ci la modul "scuză-mă", "te rog să mă scuzi", "îți prezint scuzele mele".  etc.  Am spus scuze adevărate, nu și sincere, pentru că nu poți fi niciodată sigur (mai ales în mediul virtual, când nu ai contact vizual cu respectivul) de sinceritatea lor, motiv pentru care regulile bunului-simț te obligă să le accepți. Ceea-ce a postat el nu sunt scuze reale, ci la mișto, lucru vizibil și din zeppelin, fie și la o lectură în fugă. 

Asa ca, poti sa fii cum vrei tu sa fii,imi cer si scuze fata de tine daca ti-am transmis energie negativa inutila si iti zic ca esti si cel mai inteligent si curvit om mai in varsta  :) cu care am interactionat vreodata,totul trece oricum,cum zice

For all: Deceul a manevrat șiret, adică a aruncat o piatră știind că va produce valuri. A început cu o postare agresivă și jignitoare, apoi a înmuiat-o, a prezentat niște scuze false (de fapt, un mișto) și îi lasă pe alții să producă valuri, nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu-i pute. 

peseu ... Amada, nu vezi că Rinanu caută ceartă? Îl mâncă-n găoază.  :laugh2 

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Te las în doaga ta.

Păi tu ai abordat-o primul, dementule! Cum nu ești interesat să vorbești cu ea, când tu o abordezi?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Comentariile sunt de prisos. Poate doar că, să ne băgăm pula în el de sistem de sănătate românesc, de asemenea ipochimeni zburdă în libertate!

Amada, scuzele adevărate nu se prezintă așa, ci la modul "scuză-mă", "te rog să mă scuzi", "îți prezint scuzele mele".  etc.  Am spus scuze adevărate, nu și sincere, pentru că nu poți fi niciodată sigur (mai ales în mediul virtual, când nu ai contact vizual cu respectivul) de sinceritatea lor, motiv pentru care regulile bunului-simț te obligă să le accepți. Ceea-ce a postat el nu sunt scuze reale, ci la mișto, lucru vizibil și din zeppelin, fie și la o lectură în fugă. 

Asa ca, poti sa fii cum vrei tu sa fii,imi cer si scuze fata de tine daca ti-am transmis energie negativa inutila si iti zic ca esti si cel mai inteligent si curvit om mai in varsta  :) cu care am interactionat vreodata,totul trece oricum,cum zice

For all: Deceul a manevrat șiret, adică a aruncat o piatră știind că va produce valuri. A început cu o postare agresivă și jignitoare, apoi a înmuiat-o, a prezentat niște scuze false (de fapt, un mișto) și îi lasă pe alții să producă valuri, nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu-i pute. 

peseu ... Amada, nu vezi că Rinanu caută ceartă? Îl mâncă-n găoază.  :laugh2 

Dramatizezi. Ok. Nu ai inteles nici ce am vrut eu sa spun.

Eu iti respect pararea, fie ca-mi da cu virgula, promit ca nu mai bag in altercatiile tale cu altii, n-am de ce.

O seara frumoasa!

• Like 1
Postat

Dramatizezi. Ok. Nu ai inteles nici ce am vrut eu sa spun.

Eu iti respect pararea, fie ca-mi da cu virgula, promit ca nu mai bag in altercatiile tale cu altii, n-am de ce.

O seara frumoasa!

:hihat

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/29511935_2057963460899353_5823951133407707136_n.jpg?_nc_cat=0&oh=179ea1436d95c9e7808b47cb8032eede&oe=5B2DCC63

Îmi place tablou' ăla :)))

• Minus 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Amada nu stie ce e acela un punct de oscilație...nu e ea psiholoaga.
  • Like 17
  • Minus 8
Postat

https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/29511935_2057963460899353_5823951133407707136_n.jpg?_nc_cat=0&oh=179ea1436d95c9e7808b47cb8032eede&oe=5B2DCC63

Bromura ... curata e combinatia. Daca ma mai uit de 2-3 ori la poza asta imi intra pula-n greva foamei :laugh2 . Parerea mea  :hihat

• Like 4
  • Minus 2
Postat

De jumatate de ora deja tin melodia sa-ti raspund la ce stiam ca o sa scrii...

Cu dedicatie speciala pentru Rinan!

Postat

Păi tu ai abordat-o primul, dementule! Cum nu ești interesat să vorbești cu ea, când tu o abordezi?

:hihat

Inca nu pot puncta, are calculatorul stricat motanul, zice ca am facut 100 postari azi...  :slap2

In visele lui!

Respect, nemuriciule!  :laugh2

Amada nu stie ce e acela un punct de oscilație...nu e ea psiholoaga.

Nu te mai baga, te implor, daca ajungi sa ma enervezi consecinta e pe viata, crede-ma.

O fiinta mai scarboasa, mai grandomana si drogata... eu nu am vazut si nu mai vreau sa vad!

Intinde-te cat te tine plapuma, ultima data ti-o spun!

Nu toti. :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...