Sari la conținut

!!!!!! TOPIC MUTAT LA DE EVITAT PENTRU CLONE SI RECENZII FALSE DE LA PROXENET !!! Cristina

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am fost si eu la Cristina acum o saptamana. Este o domnisoara draguta, nu iese cu nimic in evidenta, dar este simpatica... miniona si un pic plinuta.

Locatia este destul de curata si la baie ai tot ce este nevoie.

Am fost intampinat de domnisoara in lenjerie intima, invitat in camera, apoi la dus, a mers si ea la dus dupa mine si apoi am avut parte de un oral destul de bunicel cu finalizare orala. Cu toate ca am achitat 1 ora, am reusit sa stau doar 1 finalizare din cauza ca s-a "declansat alarma" la mine.

Per total pot sa zic ca a fost o experienta ok. Daca ar avea un gfe mai ridicat ar fi mai ok, mi s-a parut un pic retrasa/ timida... probabil dupa ce o cunosti e altfel.

De revenit... poate pentru a incerca si normalul si analul, merita zic eu datorita funduletului rotund.

Aspect: 7

Oral: 8

Tarif: 150 ron/ h

• Like 1
Postat

Am fost si eu la Cristina acum o saptamana. Este o domnisoara draguta, nu iese cu nimic in evidenta, dar este simpatica... miniona si un pic plinuta.

Locatia este destul de curata si la baie ai tot ce este nevoie.

Am fost intampinat de domnisoara in lenjerie intima, invitat in camera, apoi la dus, a mers si ea la dus dupa mine si apoi am avut parte de un oral destul de bunicel cu finalizare orala. Cu toate ca am achitat 1 ora, am reusit sa stau doar 1 finalizare din cauza ca s-a "declansat alarma" la mine.

Per total pot sa zic ca a fost o experienta ok. Daca ar avea un gfe mai ridicat ar fi mai ok, mi s-a parut un pic retrasa/ timida... probabil dupa ce o cunosti e altfel.

De revenit... poate pentru a incerca si normalul si analul, merita zic eu datorita funduletului rotund.

Aspect: 7

Oral: 8

Tarif: 150 ron/ h

Multumesc,te astept si altadata

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...