Sari la conținut

Silvia 21 new 0720699980


Postări Recomandate

Vizitator mc hammer
Reputație: 0

Din lateral, oblic transcedental, diametral opus unghiului de intrare.

adica tocmai in fund, pe dreapta, in sensul de mers ;)

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Foarte pe scurt...

Bifat si eu capra

Undeva pe Emil Bota, apartament curatel. M-a asteptat in rochia gen plasa...sexy, ce sa zic

Fata: roscata, ochi albastru-verzui, draguta la fata, corp armonios.

Actiunea: are initiativa, e lipicioasa, se gudura ca o pisica. O/N ambele pro...pe gustul meu

Nu intru in detalii, nici nu prea am ce sa dezvolt...a fost un futai cam tovarasesc, cu respectul partenerei :) Dar asta pt ca eram eu cam obosit si fara chef

M-a mirat ca la normal a tinut tot timpul mana pe prezervativ, ca si cum se temea sa nu iasa...ciudat

De revenit? Cred ca da. Pare sa aiba potential si cred ca daca stii cum s-o iei scoti untul din ea. Pare genul pasional. Eu am cam fost fara chef

Respecte maxime

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Telefon: 0742146905
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0742146905
  • Oras:Bucuresti

Sunat la 12 cu stabilire sa ne vedem seara. A ramas sa o sun inainte cu 30 min. I-am spus ca sunt de pe forum si as vrea sa o cunosc. Mi-a comunicat faptul ca lucreaza pana tarziu apoi i-am propus sa ma programeze la ora 21.

A spus ca nu face programari si sa sun inainte ca imi memoreaza numarul.

Din pacate nu a mai raspuns nici la tel nici la mesaj, inchizandu-si telefonul.

Am revenit dupa 1h si jumate, a sunat 1 data si cand am sunat a doua oara dupa 20 min il avea iar inchis.

Nu stiu ce sa zic dar astept un raspuns la cele spuse mai sus.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am bifat si titulara acestui topic.Am luat legatura cu ea prin telefon dupa cateva incercari.Mi-a trimis coordonatele locatiei in care isi desfasoara activitatea si am purces la drum peste putin timp.Am ajuns undeva pe o straduta adiacenta Bulevardului Unrii si anume Emil Botta.In acel apartament se mai afla o alta fata la care nu am ajuns inca.

 

Silvia este o escorta inaltuta undeva pe la 1.70,cu sanii naturali de marime medie numai buni de alintat.Fata este o roscata cu un chip simpatic,insa putin nearanjata as zice.Am facut un dus rapid pentru a trece la rame.La baie se pot gasi destule geluri de dus barbatesti.

 

Am inceput cu sarutari pe corp,dezbracand fata de lenjeria intima ce o purta.muscand usor si jucandu-ma cu sfarcurile ei.Am trecut repede si la un FK bine intretinut de Silvia,cu incolacire de limbi.Fiind foarte excitat am inceput un oral destul de intens cu deepthroat impingand fata de cap in organ,miscari repetate de mai multe ori fara sa protesteze chiar daca se mai inneca.S-a ocupat si de testicole,lins bine si tras de ele.Am trecut pe urma la normal montand un prezervativ.O pun pe fata sa stea in pozitia capra si incep sa pompez in ea tare fiind exaltat de gemetele pe care le scotea.Schimbam in scurt timp in misionar unde beneficiez de FK.Ii iau picioarele si i le pun pe umeri si incep sa ramez pana ejaculez in prezervativ.De apreciat faptul ca a asteptat pana la ultima zvacnire cauzata de finalizare continuand chiar si dupa sa pompez.

 

Numarul secund incepe tot cu FK ce este mutat rapid într-un 69 unde dau de o pasarica curata fara mirosuri sau scurgeri.Nemaiavand mult timp pentru oral trecem la normal in pozitia lingurita urmand apoi sa incercam si pozitia fluture in care am si finalizat in prezervativ.

 

Note:

Locatie:8

Oral neprotejat:9

Normal protejat:9.25

Aspect:8.75 Fata:8.5 Corp:9

GFE/FK-9

Comportament/atitudinea fata de client-9

Pret:250 lei,timp de o ora

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Telefon: 0742146905
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0742146905
  • Oras:Bucuresti

Salut,

 

Tocmai ce am fost la titulara topicului și doresc sa va impartasesc și vouă experiență plăcută de care am avut parte.

După fix o săptămână am reușit o programare la aceasta fata minunata, nesincronizandu-ne la program.

Ajung in locație, programare respectată din partea ei, unde îmi deschide o tipă inalta, îmbrăcată sumar și cu un corp fresh de nota 10, genul teen dar cu un fund foarte bombat, sâni de clasă mică dar tocmai buni de atins și de a te excita numai privindu-i.

Socializam un pic,apoi i-am comunicat faptul că vreau sa stau 1h cu toate că muncă și stresul își pusese amprenta de ceva vreme asupra mea. Ii înmânez din propria inițiativă cei 200 lei și începem prin a ne îmbrățișa și saruta corporal deoarece fata nu oferă FK.

Chiar daca nu oferă, compensează prin atitudinea și gesturile tandre.

Nu știam ce îmi doresc exact, sa mă bucur de corpul ei sau să rămânem la început cu oralul. Am preferat sa trecem direct la normal unde am schimbat câteva poziții și după un timp am zis sa termin deoarece din nou stresul, emoțiile și oboseala își făceau de cap și nu îmi doream sa ratez momentul.

După final, gâfâiam de parcă alergasem 2km și îi spun cu jumătate de gură că al doilea număr nu mai pot sa îl dau deoarece eram extenuat. Nu a fost nici o problema din partea ei.

Foarte receptiva și cu mult bun simt, mi-a înmânat diferența de bani. La cat de amabila a fost nu am putut sa o las să îmi restituie integral cei 100 lei pentru a doua jumătate.

Doresc să puncteze și în același timp sa subliniez faptul că această fată la doar 21 de ani, după ce că arată într-un mare fel știe să te facă să te simți bine,prin atitudine și felul ei de a fi.

Chiar daca am petrecut 30 de min, mie personal nu îmi trebuie mult până sa îmi dau seama ce fel de persoana este cea cu care interacționez.

După cum am spus mai sus, din punctul meu de vedere merita toată atenția.

Și acum note (de parca suntem la școală) :

 

Aspect: 10 cur bombat, drăguță la fata, sani, înaltă și carne tare

Igiena: 10 nu am simtit mirosuri ciudate

GFE: 10 dacă sti să te porți și nu ești bădăran, se deschide că o floare

Locație: 8

OP - nu am ce nota deoarece am sarit peste

NP - 10, îmi doream și al doilea Nr dar ....data viitoare când o să fiu mai fresh.

 

Cotizație 100 lei + o mică atenție pentru că m-am simțit bine și pentru faptul că era să o încurc spunandu-i de la început că vreau 1h.

 

Ciocane tari !

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut!

 Doi vizitatori ai curtezanei declara ca li s-a oferit sex oral neprotejat, restul zic ca li s-a facut protejat. Ea sustine ca nu ofera ON.

 Cum e pana la urma? Se poate si ON? Contracost sau in functie de individ? 

 Poate lamuri cineva acest aspect? Ar fi indicat sa ne lamureasca chiar dansa.

 Eu sincer sunt tentat sa ii fac o vizita, dar oralul cu prezervativ nu ma incanta...

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

  incitat de ultimul set de poze am revizitat o pe Silvia dragalasa, (asta este pentru ochii ei) ea fiind una dintre favoritele , si a fost o jumatate de ora incendiara; cu preludiu in picioare, la marginea patului, din fata din spate, un picior ridicat, cu pasa la nivelul fetei, woaw!! o simti cand se excita, transpira pe sira spinarii, se umezeste, te trage spre ea, se uita cu niste ochi care arata dorinta de sex, oralul permanent protejat, normal idem, nu mi am dat seama daca contrele acelea sacadate si rapizi in pozitia pe la spate, erau ca dorea sa o simta pana in capat sau dorea sa ma finalizeze mai repede pentru ca se apropia finalul reprizei. nu mi am batut capul oricum ar fi fost am finalizat in prez. si mi au trebuit 10 ore sa mi revin,

au fost unele intalniri cand nu am simtit o asa de pasionala , excitata si perversa si acestea nu au avut acelasi final glorios.

  multumesc Silvia pentru rabdare si pentru momentele intense, erotice, pe care ai reusit sa le creezi

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...