Sari la conținut

Silvia 21 new 0720699980


Postări Recomandate

  • Oras:buca-le
  • Oras:buca-le

Tentat de puzderia de recenzii pozitive, stabilesc o programare cu Silvia pe WA, urmand confirmarea cu 30 de minute inainte. Locatia e intr-un bloc inalt de pe Natiunile Unite. Am intrebat-o pe WA sa fiu sigur ca ala e. E o cladire ce fusese complet invizibila pentru mine pana in acel moment, chit ca am batut nu stiu cate drumuri in zona. Loc de lasat masina am gasit destul de usor pe stradutele alaturate.

Silvia era imbracata sumar, provocator, destul de inalta purtand si tocuri. Are un trup vanjos, mai ales in zona coapselor si a fundului. Infatisarea ei degaja o stralucire diafana, fiind ingrijita si machiata corespunzator, avand niste trasaturi delicate si rafinate, asemanatoare unei craiese.

Venisem doar pentru o finalizare, deoarece eram in trecere si nu aveam suficient timp pentru mai mult, asa ca imi dau straiele jos si fuguta la dus. Baia, situata la capatul unui hol lung, era dotata cu tot ce era nevoie pentru o spalare revigoranta. Cabina si bateria sunt cam invechite totusi.

Revin in dormitor, si nici bine nu trec 5 secunde si initiaza ea preludiul, ceea ce mi s-a parut fortat si mecanic, gen intr-o maniera "hai sa terminam odata cu asta". Intr-adevar, ramasesera mai putin de 25 de minute, insa, cu stilul meu domol tot aveam suficient timp sa terminam. Efectiv asta am simtit in acel moment, dar divaghez...

Ne angajam in a ne explora reciproc corpurile, si imi mut atentia asupra gatului ei, cu sarutari usoare, ea facand acelasi lucru, dar lipsit de fermitate. Buzele au reusit sa se intalneasca deopotriva, dar foarte precaut, e ezitanta la asa ceva. Asadar, cu un simt de datorie, in loc de dorinta, ii abordez si sanii, mici spre medii, insa placuti la atingere si ma infrupt nitel din ei.

Cateva clipe mai tarziu, ne cuibarim in pat, si incepe sa imi faca OP. Tehnica ei este incontestabil de eficace, gura ei invaluindu-mi membrul fara efort, alunecand facil in sus si in jos pe toata lungimea lui, din cand in cand ridicandu-si privirea spre mine cu un aer sexual.

Trece deasupra mea in modul ecvestru, unde aici pare mai implicata, miscarile ei devenind din ce in ce mai energice si entuziaste. Intorc favoarea, mutandu-mi greutatea asupra ei in misionar, mentinand contactul vizual, ocazional lasandu-ma sa-i ofer sarutari fugitive. Dar, fiind inca distras de neplacerea de adineauri, nu reusesc sa marchez, deci revenim la oral.

In timp ce gura ei inconjoara intreaga suprafata a instrumentului, ii poruncesc sa mearga cat mai adanc posibil, o solicitare la care se conformeaza fara sa se eschiveze. O apuc cu ambele maini de cap, si o imping cu apasari categorice in jos, ingropandu-mi madularul in profunzimea gatlejului ei. Simteam presiunea crescand in mine, ca o oala cu apa apropiindu-se de punctul de fierbere.

Deodata, aud un icnet discret, si inofensiv eliberat de corzile ei vocale, care imi produce o senzatie desavarsita de placere ce se transforma intr-un orgasm viguros, lasandu-ma fara suflare si cu toate puterile consumate. Ma duc sa mai fac un dus, apoi un scurt chat in timp ce ma imbrac, si aici se incheie povestea.

Singurul lucru negativ este ca am ramas cu sentimente mixte din cauza lipsei de compatibilitate. Gagica e ok per total. A fost politicoasa si atenta la discutia de dinainte si dupa singurul numar, fara sa foloseasca telefonul. Se implica in timpul actiunii si face un oral exceptional. Posibil sa revin, dar las sa mai treaca ceva timp pana atunci.

250 deveniti incompatibili cu portofelul meu. 30min.

  • Like 3
  • Trist 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
Acum 33 minute, LtDan1610 a spus:

Sexy portjartieră, păcat de ciorapul stâng că nu l-ai aranjat la nivel cu dreptul 😢 

Așa l-a lăsat intenționat să comentăm noi , nu te-ai prins , plus că e mai sexy așa 😉🤣

  • Like 1
  • Haha 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

×
×
  • Creează nouă...