Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat August 23, 2018 Partajează Postat August 23, 2018 Miskine, hai cu Meniul zilei. Covrigi de la Starbucks ai mai bagat in tine? 2 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 23, 2018 Partajează Postat August 23, 2018 Miskine, hai cu Meniul zilei. Covrigi de la Starbucks ai mai bagat in tine?de cand a scos-o pe amada in oras, nu mai are bani nici de scobitori 1 8 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat August 23, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat August 23, 2018 Bonjour, Mos Izmana! Comment allez-vous? Ce ne poti spune despre tentativele de asasinat asupra ta, intreprinse de agenturile straine si dusmanii de pe forum? PS Pun pariu ca lacrimile alea sunt de tristete si singuratate.Io am fugit în munți.Tu tot îndrăgostit de Clarice? 2 Link spre comentariu
grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat August 23, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Partajează Postat August 23, 2018 sa-mi ia pisicuts coaiele in gura daca n-are curaj sa zica de ce mi-a dat warnbaga-mi-as pula in ochii lu ines poate se indreapta =))Ramane cum am stabilit :x :x Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 23, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 23, 2018 Io am fugit în munți.Tu tot îndrăgostit de Clarice?Amor ghebos, bre! Să le urăm casă de piatră! 2 4 Link spre comentariu
vanatorul de_prosti Reputație: 5 Postat August 24, 2018 Oras:In your nightmares Oras:In your nightmares Partajează Postat August 24, 2018 Io am fugit în munți.Tu tot îndrăgostit de Clarice? Te-a trimis si pe tine Firea in vacanta, Mos Izmana. Sa nu uiti sa pui cateva poze cu orezul cu paine. Iar mergand pe logica ta, se pare ca tu esti indragostit lulea de @picon. Inca un motiv care explica ura ta fata de femei. 1 Link spre comentariu
grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat August 24, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Partajează Postat August 24, 2018 Ce sclav neamuzant vanatorul de perle :x 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 24, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 24, 2018 Te-a trimis si pe tine Firea in vacanta, Mos Izmana. Sa nu uiti sa pui cateva poze cu orezul cu paine. Iar mergand pe logica ta, se pare ca tu esti indragostit lulea de @picon. Inca un motiv care explica ura ta fata de femei.Înghiți? 2 4 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 24, 2018 Partajează Postat August 24, 2018 Înghiți?inghite cu finalizare, ca deh, pula nu i se mai scoala, o ia si el pe sus 1 8 Link spre comentariu
xoxotalent Reputație: -617 Postat August 24, 2018 Partajează Postat August 24, 2018 Ce sclav neamuzant vanatorul de perle :X ba sa-ti moara ma-ta raioane cat da sclav sa fii sa faci 1000 da postari ? =)) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 24, 2018 Partajează Postat August 24, 2018 ba sa-mi moara mama sefule =))Iti trebuie ochelari ? Am cont mov, adica 5000+. Ai de plm, ai orbul gainilor :))) 2 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat August 24, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat August 24, 2018 Te-a trimis si pe tine Firea in vacanta, Mos Izmana. Sa nu uiti sa pui cateva poze cu orezul cu paine. Iar mergand pe logica ta, se pare ca tu esti indragostit lulea de @picon. Inca un motiv care explica ura ta fata de femei.Orez cu paine,n-am,doar ciorba la borcan. 2 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat August 24, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat August 24, 2018 Te-a trimis si pe tine Firea in vacanta, Mos Izmana. Sa nu uiti sa pui cateva poze cu orezul cu paine. Iar mergand pe logica ta, se pare ca tu esti indragostit lulea de @picon. Inca un motiv care explica ura ta fata de femei.Sa sugi pula lu' asta. 1 Link spre comentariu
xoxotalent Reputație: -617 Postat August 24, 2018 Partajează Postat August 24, 2018 ai cont pa mortii si familia matii da sclav =)) vorbeam despre celalalt cont al tau sclav amuzant ce esti Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 24, 2018 Partajează Postat August 24, 2018 ai cont pa mortii si familia matii da sclav =)) vorbeam despre celalalt cont al tau sclav amuzant ce esticare ma terminatule ? Tu crezi ca ma cheama xoxo, care isi cumpara conturi SP la saptamana dupa ce motanul le baneaza? :))))) Baga mare: ce conturi am eu ? macar sa te faci de cacat pana la capat. Aud !!!! #xoxo_prepare_to_be_humiliated 1 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 24, 2018 Partajează Postat August 24, 2018 Orez cu paine,n-am,doar ciorba la borcan.mocanita in maramu? Link spre comentariu
grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat August 24, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Partajează Postat August 24, 2018 ba sa-ti moara ma-ta raioane cat da sclav sa fii sa faci 1000 da postari ? =))am auzit ca m-ai cautat tati :x :x Link spre comentariu
grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat August 24, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Partajează Postat August 24, 2018 care ma terminatule ? Tu crezi ca ma cheama xoxo, care isi cumpara conturi SP la saptamana dupa ce motanul le baneaza? :))))) Baga mare: ce conturi am eu ? macar sa te faci de cacat pana la capat. Aud !!!! #xoxo_prepare_to_be_humiliated=))))) Link spre comentariu
xoxotalent Reputație: -617 Postat August 24, 2018 Partajează Postat August 24, 2018 care ma terminatule ? Tu crezi ca ma cheama xoxo, care isi cumpara conturi SP la saptamana dupa ce motanul le baneaza? :))))) Baga mare: ce conturi am eu ? macar sa te faci de cacat pana la capat. Aud !!!! #xoxo_prepare_to_be_humiliated cumpar baga-ti-ai pula in ma-ta ca d-aia muncesc pa uber sa fac conturi pa nimfomane cu 16euro bucataasta inseamna sa fii mafiotnu sclav ca altii care face 100 de conturi si joaca la fazan cu ele =)) futu-va-n gura da rupti cu prostution in frunte si raion sa mi-o suga 2 Link spre comentariu
xoxotalent Reputație: -617 Postat August 24, 2018 Partajează Postat August 24, 2018 gata v-am bagat in seama si pa ziua da azi, sclavilor Link spre comentariu
grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat August 24, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Partajează Postat August 24, 2018 gata v-am bagat in seama si pa ziua da azi, sclavilora intrat sclavul de tati :x :x. Mama mi-a zis sa iti comunicam asta: "suka blyat" :x :x Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 24, 2018 Partajează Postat August 24, 2018 rozzkendra e la miss kin in vizita? ies ca fetele pe strasse? 1 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 25, 2018 Partajează Postat August 25, 2018 sug pula si ma muiesc toti poponare stim asta !!! Link spre comentariu
adi2019 Reputație: 0 Postat August 26, 2018 Partajează Postat August 26, 2018 Bai cine draq sunt prostii astia de pe topicul brunetei ? Link spre comentariu
jaguard02 Reputație: 1 Postat August 26, 2018 Partajează Postat August 26, 2018 Care prosti boss ? Link spre comentariu
Postări Recomandate