Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA
Postat

Penthouse Bar, Park Hyatt Hotel.

Cocktail barul meu favorit.

Mai ales pentru ca interiorul se potriveste perfect cu culoarea mocasinilor mei de la Tod's(pe care i-am luat la reducere cu 280 €, på sistem si på depresie, :))

Noroc cu V-Ship ca te-a ciumecarit,"pe sistem si pa depresie"

• Oras:Ping 3 Ms
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat
Uite alt Miss Keen, stewardeză la bișniț class, purser sau ce mama zmeilor de personal de zbor pe avion o mai fi.
Îl ghicești după dicție și inflexiunile vocale că în timpul liber fură dovlecei cu torsul...

Misskinuitule, tu cum ai vocea? :)))

• Like 1
  • Oras:Malmö
Postat

Pidsadera, cel mai prost din curtea scolii.

Radem, glumim, fitze, orez, sarmale, mocasini de 15 €, pisat pe chelia lui picon, dar, daca e sa fim seriosi, cum naiba sa ai zeci de conturi clona, sa conversezi cu tine insuti, sa furi replicile altor useri, care s-au pisat pe tine si sa mai si razi singur, dupa ce ti-ai raspuns tie insuti, ba, sa mor io si sa ma pis pe familia lu' picon, daca inteleg.

Eu nu cred, ca este un user mai prost decat pidsadera si asta o scriu cu toata sinceritatea si seriozitatea.

Poate Pepelica, dar macar ala are scuza unei copilarii in casa unei baragladine(ergo frustrarile masive fata de baragladine batrane)

In :) mea

Noapte buna, pisa-m-as pe voi, pana dati in guta.

Postat

Pidsadera, cel mai prost din curtea scolii.

Radem, glumim, fitze, orez, sarmale, mocasini de 15 €, pisat pe chelia lui picon, dar, daca e sa fim seriosi, cum naiba sa ai zeci de conturi clona, sa conversezi cu tine insuti, sa furi replicile altor useri, care s-au pisat pe tine si sa mai si razi singur, dupa ce ti-ai raspuns tie insuti, ba, sa mor io si sa ma pis pe familia lu' picon, daca inteleg.

Eu nu cred, ca este un user mai prost decat pidsadera si asta o scriu cu toata sinceritatea si seriozitatea.

Poate Pepelica, dar macar ala are scuza unei copilarii in casa unei baragladine(ergo frustrarile masive fata de baragladine batrane)

In :) mea

Noapte buna, pisa-m-as pe voi, pana dati in guta.

Ba Miky,apropo de mocasinii tai.Mi-au adus aminte de espadrilele de pe vremea lui Ceausescu,alea făcute din cauciucul de la anvelopele aruncate la gunoi.

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Estee  baaaaa !!! ...esti cel mai tare limbric modificat genetic ,dupa celalalt senil , cu scoala de milogeala si bagare in seama peste tot .

Urata existenta mai ai (sau ti-o faci) toata ziua pe aici , improscand cu aceleasi excremente de sclav neamuzant.

Baga mare , ca uite ce zice piesa asta , ca tot  te observ  atat de  abatut din cauza lui Miky 

https://media3.giphy.com/media/T7ukTzXQVmWqI/giphy.gif?cid=790b76115ce2e4563562545136edd5c3&rid=giphy.gif

Acum , ca nu are rost s-o lungesc prea mult , am si eu 2 intrebari tehnice :

1. Ati reusit sa zgorniti/excludeti din dialog/interactiune   toate fetele , curvele , otrepele ...etc ...cum vreti voi sa le ziceti , si sa va futeti in cur toata ziua pe intreg DG-ul , ca niste popandai veritabili si neamuzanti  ? Pardon , cred ca nu si pe aceea  care merge intotdeauna cu lozinca in fata " ma duc la servici , dar'ar Dumnezeu sa nu gasesc nimic "

2. Cum ai/ati reusit sa va cacati in toata munculita de 10 ani a lu' Pecoaie ? ... Recenziile acelea de tot rasul . Daca ati stii voi cat a muncit si trudit  ptr. acestea , socotite ca si singurele realizari memorabile din ultimii ani petrecuti ca ultimul atarnator pe aici .. Numai ala e atat de prost , de nici el nu intelege cine i-o tot trage sub centura permanent . Bahhhh...dar mare prost a mai ajuns

Postat

Estee  baaaaa !!! ...esti cel mai tare limbric modificat genetic ,dupa celalalt senil , cu scoala de milogeala si bagare in seama peste tot .

Urata existenta mai ai (sau ti-o faci) toata ziua pe aici , improscand cu aceleasi excremente de sclav neamuzant.

Baga mare , ca uite ce zice piesa asta , ca tot  te observ  atat de  abatut din cauza lui Miky 

Acum , ca nu are rost s-o lungesc prea mult , am si eu 2 intrebari tehnice :

1. Ati reusit sa zgorniti/excludeti din dialog/interactiune   toate fetele , curvele , otrepele ...etc ...cum vreti voi sa le ziceti , si sa va futeti in cur toata ziua pe intreg DG-ul , ca niste popandai veritabili si neamuzanti  ? Pardon , cred ca nu si pe aceea  care merge intotdeauna cu lozinca in fata " ma duc la servici , dar'ar Dumnezeu sa nu gasesc nimic "

2. Cum ai/ati reusit sa va cacati in toata munculita de 10 ani a lu' Pecoaie ? ... Recenziile acelea de tot rasul . Daca ati stii voi cat a muncit si trudit  ptr. acestea , socotite ca si singurele realizari memorabile din ultimii ani petrecuti ca ultimul atarnator pe aici .. Numai ala e atat de prost , de nici el nu intelege cine i-o tot trage sub centura permanent . Bahhhh...dar mare prost a mai ajuns

Ba Miskin bagă o poza cu stiuleti cacaramelizati,daia de 500 euro stiuletele

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Momentul ala in care trebuie sa stai la coada sa faci misto de miskin.

• Like 4
Postat

Ce draci scrii ma așa de mult ?!?

Este suficient sa-i citesti semnătura si iti dai seama cu ce retardat ai de-a face.

" SA NU AI VREO ASTEPTARE CA VEI CULEGE VREODATA CEEA CE NU AI SADIT .

LEGILE UNIVERSULUI SUNT DESTUL DE CLARE SI CORECTE : TI SE INTOARCE TOT CEEA CE FACI ! " 

• Like 2
  • Minus 9
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Este suficient sa-i citesti semnătura si iti dai seama cu ce retardat ai de-a face.

" SA NU AI VREO ASTEPTARE CA VEI CULEGE VREODATA CEEA CE NU AI SADIT .

LEGILE UNIVERSULUI SUNT DESTUL DE CLARE SI CORECTE : TI SE INTOARCE TOT CEEA CE FACI ! " 

Destul de bineanteles.

• Like 2
  • Oras:Ibiza
  • Oras:Ibiza
Postat

Momentul ala in care trebuie sa stai la coada sa faci misto de miskin.

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

A ieșit știuletaru' din boscheți!

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator romuzica
Reputație: 0
Postat

• Like 1
Postat

Topicul acela, cu recenziile lu' pe coaie, (re)confirma doua chestiuni :

- prima chestiune, picon este un lingau, dar si o cutra, un fatarnic, el acuzand alti useri, gen domnul doctor parnasus si donovan ala, exact de acelasi lingerism gretos, de care s-a folosit pentru a promova, prin dialoguri atat de idioate si scarboase(ce-i drept, impreuna cu alti fraieri) , o curva atat de urata, la propriu, gen @corina aia, sau a apara i curva drogata si proasta din cale afara, @sorina, ori de cate ori cineva comenta ceva

- a doua chestiune, pidsadera, fara doar si poate, cel mai prost user ever; daca prima chestiune are o usoara doza de ironie, in schimb, aici sunt foarte sincer si serios

- a treia chestiune, poate se inchide Google si raman fraierii fara glume

Postat

Ce ai vrut, pudelule, sa scrii : maresalul, manieratul, minerul, minunatul?

Ori ai dat in “epilipise” iar?

Tu nu observi, ma, ca esti la fel de agramat si redus intelectual, de pe absolut toate conturile?

Postat

boschetare toata ziua esti pe forum, te-au dat astia afara de la cantina saracilor ? ma pis pe tine si chelia ta !

#free_miskin

• Like 2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...