capetown1 Reputație: -521 Postat August 8, 2019 Oras:icisa Oras:icisa Partajează Postat August 8, 2019 Cred ca sughite saracuuu :(Iar tu ce faci p...a? :laugh2 1 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 Iar tu ce faci p...a? :laugh2 ce faci coaie ? pe cine ai futut ultima oara ? ai prins o pizda buna si tu ceva ? sau tot pe laba ? ... :laugh2 1 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 picon treci in plm pe contul tau principal :)))) 1 Link spre comentariu
capetown1 Reputație: -521 Postat August 8, 2019 Oras:icisa Oras:icisa Partajează Postat August 8, 2019 ce faci coaie ? pe cine ai futut ultima oara ? ai prins o pizda buna si tu ceva ? sau tot pe laba ? ... :laugh2 picon treci in plm pe contul tau principal :))))Mai stai o tura, iarasi esti prost! :laugh2 Esti obsedat nebunule! 1 1 Link spre comentariu
kameleony Reputație: 1081 Postat August 8, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Partajează Postat August 8, 2019 Nu mai mult ca tine. Jet! Ia mure și taci! Eventual, înghite! Piconele eu credeam că ai murit în baie spânzurat de coaie, dar tu nu mai ai coaie BOSS-ule =)). Fasole bătută ce ești =)) 5 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 8, 2019 Trece viata omului Ca p..a piconului =))=))=)) 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 8, 2019 P..a in timp se ramoleste Si picon imbatraneste of of mai mai =))))) Link spre comentariu
capetown1 Reputație: -521 Postat August 8, 2019 Oras:icisa Oras:icisa Partajează Postat August 8, 2019 Trece viata omului Ca p..a piconului =))=)) =)) P..a in timp se ramoleste Si picon imbatraneste of of mai mai =))))) Se pare ca vorbesti din propria ta experienta! :laugh2 1 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 8, 2019 Se pare ca vorbesti din propria ta experienta! :laugh2 E practic imposibil asa ceva nene nu am etatea lui nea picon ;) Link spre comentariu
capetown1 Reputație: -521 Postat August 8, 2019 Oras:icisa Oras:icisa Partajează Postat August 8, 2019 E practic imposibil asa ceva nene nu am etatea lui nea picon ;)Probabil, esti insa handicapat! :laugh2 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 8, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 8, 2019 Piconele eu credeam că ai murit în baie spânzurat de coaie, dar tu nu mai ai coaie BOSS-ule =)). Fasole bătută ce ești =))Ai trecut la conturile care erau în pericol de a fi banate, este? Ai/ați văzut că Bitchy nu a mai apărut și s-a umflat placaju' pă voi? Asta e demență totală! picon treci in plm pe contul tau principal :))))Cine vorbește! Tu chiar crezi că păcălești pe cineva, retardel? Trece viata omului Ca p..a piconului =))=))=))P..a in timp se ramoleste Si picon imbatraneste of of mai mai =))))) Ești jalnic, băiete! Cât de mult te-au afectat minusurile alea pe care ți le-am dat când aberai pe aici! Bine, nu că acum au fi mai breaz, din contra, ai trecut ls nivelul superior: jigniri și înjurături, alături de niște troglodiți mizerabili și pauperi intelectual + clonele lor!Ești jalnic! 2 6 Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 Capetown africanVrea un duș miskinian Link spre comentariu
capetown1 Reputație: -521 Postat August 8, 2019 Oras:icisa Oras:icisa Partajează Postat August 8, 2019 Capetown africanVrea un duș miskinianmalone, esti bine babuinule? 1 Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 De se-ndura SenorÎți dă un jet,din zbor.Dar până sâmbătă, că trimit furtuna înaintea avionului. Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 8, 2019 Ai trecut la conturile care erau în pericol de a fi banate, este? Ai/ați văzut că Bitchy nu a mai apărut și s-a umflat placaju' pă voi? Asta e demență totală!Cine vorbește! Tu chiar crezi că păcălești pe cineva, retardel? Ești jalnic, băiete! Cât de mult te-au afectat minusurile alea pe care ți le-am dat când aberai pe aici! Bine, nu că acum au fi mai breaz, din contra, ai trecut ls nivelul superior: jigniri și înjurături, alături de niște troglodiți mizerabili și pauperi intelectual + clonele lor!Ești jalnic! Nu m-ai suparat bossulica tu deloc pe mine =)))) Ca zici de minusuri si alea neaahh Acum iti intorc si eu favorul :)P.S Esti prea sters ca sa ti iau in seama remarcile tale de om trecut prin bulendrele concretului App sti care e unitatea de masura a pe.ofiliei si a prostiei ? :> Link spre comentariu
stefan567 Reputație: 368 Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 Ai trecut la conturile care erau în pericol de a fi banate, este? Ai/ați văzut că Bitchy nu a mai apărut și s-a umflat placaju' pă voi? Asta e demență totală! Cine vorbește! Tu chiar crezi că păcălești pe cineva, retardel? Ești jalnic, băiete! Cât de mult te-au afectat minusurile alea pe care ți le-am dat când aberai pe aici! Bine, nu că acum au fi mai breaz, din contra, ai trecut ls nivelul superior: jigniri și înjurături, alături de niște troglodiți mizerabili și pauperi intelectual + clonele lor!Ești jalnic!Iesi ba da-te-n pula mea tu si clonele tale Victorase . Nu suporti idea ca iti iei la mure de la jumatate de forum, te draq de pedo fil dovedit care si-a luat bataie in cocioaba matii'. De futut nu futi nimic saracio, dar dai lectii de moralitate, te cauta moartea si tu te certi pe forum ca celalalt prost de hammer 3 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 8, 2019 Probabil, esti insa handicapat! :laugh2 Ba tu vb serios ? :O 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 8, 2019 Iesi ba da-te-n pula mea tu si clonele tale Victorase . Nu suporti idea ca iti iei la mure de la jumatate de forum, te draq de pedo fil dovedit care si-a luat bataie in cocioaba matii'. De futut nu futi nimic saracio, dar dai lectii de moralitate, te cauta moartea si tu te certu pe forum ca celalalt prost de hammer Cine ... la batut ma pe asta ? Viata vantu din fatza cine ? =)) 3 Link spre comentariu
bitchy Reputație: 1585 Postat August 8, 2019 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat August 8, 2019 Guys nu am disparut nicaieri, va urmaresc din umbra si ma minunez. Eu vreau pace, imi spuneti ce va doriti ca sa fie pace?Il tragem in teapa pe picon? Sau pe care?Hai sa incercam sa fim civilizati si sa vorbim fara sa jignim.Valabil pentru toata lumea!Seara frumoasa!Bitchy 3 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 8, 2019 Ai trecut la conturile care erau în pericol de a fi banate, este? Ai/ați văzut că Bitchy nu a mai apărut și s-a umflat placaju' pă voi? Asta e demență totală!Cine vorbește! Tu chiar crezi că păcălești pe cineva, retardel? Ești jalnic, băiete! Cât de mult te-au afectat minusurile alea pe care ți le-am dat când aberai pe aici! Bine, nu că acum au fi mai breaz, din contra, ai trecut ls nivelul superior: jigniri și înjurături, alături de niște troglodiți mizerabili și pauperi intelectual + clonele lor!Ești jalnic! Si sa sti ca mi curg lacrimi din locu ala intunecos mereu ca te am jignit ;) 1 Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 Guys nu am disparut nicaieri, va urmaresc din umbra si ma minunez. Eu vreau pace, imi spuneti ce va doriti ca sa fie pace?Il tragem in teapa pe picon? Sau pe care?Hai sa incercam sa fim civilizati si sa vorbim fara sa jignim.Valabil pentru toata lumea!Seara frumoasa!Bitchyhttps://i.imgur.com/q1DuLbQ.gifv Câte 6 deodată. :)))) 1 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat August 8, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat August 8, 2019 https://i.imgur.com/q1DuLbQ.gifv Câte 6 deodată. :))))Cum s-ar zice, frigarui😠Link spre comentariu
stefan567 Reputație: 368 Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 Cine ... la batut ma pe asta ? Viata vantu din fatza cine ? =))Amada, a vrut picon pedding :laugh2, e o poza pusa de Amada cand l-a futut in cur pe picon cu straponul da 20 cm :laugh2. Nu s-au inteles si i-a futut Amada o statuie in chelia lui picon de era sa avem azi doar pomelnic 3 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 8, 2019 Amada, a vrut picon pedding :laugh2, e o poza pusa de Amada cand l-a futut in cur pe picon cu straponul :laug2. Nu s-au inteles si i-a futut |mada o statuie in chelia lui picon de era sa avem azi doar pomelnic Care ma ? =))))Poza aia cu dosu ala paros cat Rusia ? Cu ala bagat sub o patura parca =))))))))))))))))))) 1 Link spre comentariu
stefan567 Reputație: 368 Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 Care ma ? =))))Poza aia cu dosu ala paros cat Rusia ? Cu ala bagat sub o patura parca =)))))))))))))))))))el e, porcul ala spinos =)))) 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate