Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

TataeeeðŸ˜ðŸ˜ðŸ¤¥

La faza aceasta l-ai prins! Bravo, continuă...

Bon... până la urmă ce vrea cu topicul ăsta Miskin?

 

Ghici! Nu ti-ai mai facut lecțiile in ultimul timp si nu observi ce se mai întâmplă in ultimul timp pe-acest forum...😈
  • Like 14
  • Minus 14
Link spre comentariu

Teerak, monstrul.

 

Daca ai avut ocazia sa calatoresti prin LOS, probabil i-ai vazut.Tinandu-se de mana, precum doi indragostiti de liceu, el platind pentru sticla de sampanie, ea facand 10 selfies, tot cu aceeasi sticla de sampanie.Desi ecartul s-a mai redus in ultimii ani, dupa cum am observat, marea majoritate a cuplurilor farang - thai are drept numitor comun decalajul de varsta, as zice, de minim 15-20 ani.Cat si daca aceasta imagine, a unui pensionar la brat cu o fata, care ar putea sa-i fie propria fiica, este repulsiva, ramane de dezbatut.De bine de rau, acesti pensionari au mijloacele financiare de a-si trai ultimii ani intr-o tara tropicala, la soare, undeva pe plaja (cei mai multi in Pattaya) si nu au ales, de fapt sunt nevoiti, sa bantuie, bezmetici, de dimineata pana seara, slujind unor copile de 20 de ani, pe forumuri anonime de curve.Aviz amatorilor.

 

Sunt multe motive, pentru care eu nu m-as incurca cu o thailandeza.In primul rand cele culturale(mai ales sin sod, poate piatra de hotar pentru relatiile dintre farangi si thailandeze),  dar si bariera lingvistica sau tiparul comportamental al acestora.

 

Femeia thailandeza este un exemplu de devotament, eleganta si bune maniere, cum rar am vazut.Gratioase si retinute, atunci cand se afla in public, insa open minded in patul conjugal, consider, sincer, ca a te casatori/a avea o relatie cu o thailandeza este un pas intelept.Cu o singura mentiune.Sansele sa dai de o fata/femeie genuin interesata de tine, ca si persoana, si nu walking ATM, sunt dramatic de reduse.

 

Atat eu, cat si alti expati, am observat, inclin sa cred asta, modul in care si fetele acestea ''bune'', care nu provin din mediul putred reprezentat de piata p4p(si care reprezinta ''piata'' pentru expati) devin vorace, atunci cand au o relatie cu un farang.Imi amintesc povestea unui coleg de munca, care avea o relatie cu o thailandeza.Fata avea o educatie buna si nu muncise niciodata intr-un bar.Erau impreuna de ceva ani si astfel fata a fost expusa lumii occidentale din Bangkok.Ce s-a intamplat a fost ca aceasta fata, dintr-un teerak dragut si mereu dragastos, a devenit o oportunista si i-a dat unui ultimatum nefericitului, de genul : ''M-am intalnit cu un farang, care imi va cumpara o casa de 2,5 milioane de THB, masina si imi va da si salariu lunar de 80000.Insa voi ramane cu tine, dar vreau sa-mi iei casa, imi dai salariu de 50000, nu vreau masina, dar sa-mi iei o geanta Louis Vitton''

 

Ce este trist in aceasta situatie este faptul ca, odata ce au ales acest drum, oportunistele acestea se afunda din ce in ce mai mult in acest carusel al cerintelor, devin din ce in ce mai lacome si, intr-un final, ajung sa nu mai reprezinte decat vreo 2-3 ore de sex.Orice sentiment, care poate a existat, s-a pierdut demult.Caracteristicile lor sunt inselaciunea, lacomia si minciunile.Nu sfatuiesc pe nimeni sa se incurce cu o astfel de panarama, pentru ca niciodata nu este de ajuns.Dupa parerea mea, distanta dintre primele cerinte pana cand devin irecuparabile este minimala, astfel ajungi sa traiesti cu un parazit.

 

Se obisnuiesc cu banii castigati usor, atat ele, cat si familiilor lor, undeva pe o terasa de orez din fucking Isaan.

 

Cei care au trait in LOS pentru ceva ani sau cei care viziteaza tara des au realizat faptul ca aceste fiinte sunt, de fapt, dezgustatoare pana in maduva oaselor.Au propria lor agenda si totul porneste, se rezuma, are valoare in bani.

 

Am cunoscut si eu un astfel de exemplar de prima clasa.O curva(de fapt ea nu se considera curva, pentru ca ea ii alegea, ceva in genul iluzii din mintea studentelor din sugardating).Arata traznet, o combinatie devastatoare intre sex appeal si misterul specific femeilor thailandeze, dar era putreda pe dinauntru.Locuia intr-un apartament nou din Thong Lo, zona de fite din Bangkok, pret de pornire minim 10 milioane THB, cumparat de Hans din Norvegia.Conducea un SUV, normal, nou.Evident, tot Hans a platit.Parazitul asta nu facea nimic altceva in afara de a merge la cumparaturi si coafor, cat ziua de lunga.Cand Hans nu a vrut sa o ajute cu vizita la chirurgul plastician, curva nu a ezitat sa-l numeasca kee neow.Adica cheap charlie, un zgarcit si un amarastean.

 

Repet, femeia thailandeza, care este in mod real interesata de tine, este un dar de la zei.Din pacate, zeii nu ofera cadouri.

 

Miskin in The Big Mango.

 

:shy:

  • Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Ce frumos descrie tot miskinel.

 

Vorbeste singur nu -l baga in seama nimeni el scrie ....despre orase cluburi femei .

 

Nimeni nu e interesat de el

 

Ce om trist ....

 

Mi-a sarit in ochi o lacrima

Ce zice bre miskin,e de bine?

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

La faza aceasta l-ai prins! Bravo, continuă...Ghici! Nu ti-ai mai facut lecțiile in ultimul timp si nu observi ce se mai întâmplă in ultimul timp pe-acest forum...

Culcă-te!

  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0

Lăsați omul sa împărtășească memorii daca vedeți ca nu băga pe nimeni in seamă.

@miski nu mai fi melancolic ca îți iau eu prăji. Scumpete!{cum s-a auto exilat el pe topicul lui}

 

...posibil sa nu fie el.

Cineva i-a furat identitatea, stai sa apara adevaratul Miskin.

El isi cunoaste locul...de imigrant :), astuia ii este rusine, se autointituleaza expat.

Aide:)mea.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Gata bre,am citit si eu. :laugh2

Nimic interesant.Basini marca Miskin.

 

Ce știe țăranu ce-i șofranu!

 

Postările lui miskin sunt singurele texte interesante din ultima săptămînă, la DG.

În rest, fleacuri, palavre, prostii, inepții... într-o mare de căcaturi și bășini pipiliconice.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

Ce știe țăranu ce-i șofranu!

 

Postările lui miskin sunt singurele texte interesante din ultima săptămînă, la DG.

În rest, fleacuri, palavre, prostii, inepții... într-o mare de căcaturi și bășini pipiliconice.

E numa’ pentru inițiați, pizdoiule. Nu toți e conștienț că “15 e doar o cifră”.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

 

 

Postările lui miskin sunt singurele texte interesante din ultima săptămînă, la DG.

În rest, fleacuri, palavre, prostii, inepții... într-o mare de căcaturi și bășini pipiliconice.

 

https://i.imgur.com/6E8CeRN.gif

 

Fiecare cu rolul sau.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Mi-e teamă că libertatea e o iluzie ;)

Lăsați Miskinu' sa zburde liber! :))

Mi-e teamă că libertatea e o iluzie ;)

Când a spus, la final, de zei, dar și cadou...

  • Like 1
Link spre comentariu

The chosen one

 

Este amuzant, insa niciodata o surpriza, cum foarte multi farangi, care pleaca acasa cu vreo bird culeasa de prin binecunoscutele stabilimente, au iluzia, ca ei au ales.

 

Nu este asa.In Thailanda remarc un aspect deosebit in lumea curvelor.Aici, curvele, care arata de la foarte bine in sus, sunt cele care aleg.

E un fel de ierarhizare inventata de panarame.Pot sa aleaga, pentru ca, mai mult ca sigur, au sponsori din alte tari.Cand ai vreun bancher de prin Elvetia, care iti trimite 100000 THB pe luna, normal ca iti permiti sa alegi.

 

Asa cum am scris aseara, multe dintre acestea nici macar nu se considera curve, desi, orice om normal la cap ar considera drept prostitutie a-ti oferi propriul corp in scopuri monetare.Ele aleg, iar aici se face diferenta, dupa rationamentul lor si tot aici porneste mecanismul de refulare, prin care anxietatea produsa de faptul ca sunt curve este evitata, negata, ascunsa adanc in subconstient, astfel incat ele pot sa-si continue viata, impacate cu ele insele, ca si cum nimic nu s-ar fi schimbat.

 

Astfel de curve le intalnesti in cunoscutele pick-up places, cum ar fi Spasso, Kudeta(populat si de fete din afara p4p).Sau defunctele Q-Bar si Bed Supperclub, le amintesc doar pe acestea, pentru ca au fost si sunt cele mai cunoscute.Mai amintesc aici Levels Club(daca vrei sa vezi discriminare pe baza de etnie, doar stai la coada, la intrare si ai sa vezi supliciul, la care sunt expusi bietii indieni).

 

Aceste curve privesc cumva cu condescendenta catre surorile lor, care isi rup spinarea prin vreun go-go bar.Sa ne intelegem, curve d-astea, care de fapt nu-s curve, se pot intalni si in barurile de go-go sau alte discoteci.In Soi Cowboy sunt o multime de coyote girls, ale caror price tag este peste cel al fetelor din bar, unele dintre ele nefiind deloc interesate.

 

Ei bine, aceste curve aleg, nu bietul farang.

 

Daca cumva crezi ca, fiind farang, ti se deschid toate portile, gresesti amarnic.

Ca sa fii observat de hienele astea cu pedigree superior, trebuie, in primul rand, sa arati intr-un anumit fel, pentru ca, in tara asta aparentele inseamna totul.Poti fii un amarat de contopist pe salariu mediu, dar daca te imbraci la patru ace(daca ai si cu ce, normal), atunci vei fi privit drept un businessman de succes.

 

Aici totul inseamna aparente.Alfa si omega, loss face.

 

Caracteristicile comportamentale, unele dintre ele, sa fiu corect, ale thailandezilor amintesc de cele ale tiganilor din Romania.Trebuie sa arati, in public, intr-un anume fel.Daca ai bani, trebuie sa arati, ca ai.

Vad o gramada de thailandezi cu masini noi, chiar de lux si care stau in locuintele noi de pe Sukhumvit.Ma gandesc, cum platesc oamenii astia pentru masina, rata la banca si alte asemenea, cand venitul mediu in Bangkok nu este mai mare de 30-45000 THB?

 

Sa revenim la curve.

 

Am intalnit odata o curva.In vechiul CM2.Vorbea la perfectie engleza, asta insemnand ca nu era thailandeza.Cand am intrebat-o, de unde e, a raspuns Hawai.Yeah, right, de fapt era Filipine, insa I went along.

 

Atata grandomanie si perceptie eronata asupra realitatii, rar mi-a fost dat sa vad la o curva.Ar fi trebuit sa fiu norocos, ca a ales sa-mi acorde onoarea de a-si petrece seara cu mine, atat de departe de realitate era.Dar ea uitase, ca in urma cu o saptamana, am interpelat-o, in alt pick-up place, insa de ''categorie inferioara'', unde nici nu ma bagase in seama, naiba stie de ce, poate pentru ca eram im shorts, pentru ca acum imi lauda felul cum sunt imbracat, ''Blue shirt matches you really good, M.And I love that you like wine.Most of the guys, who come to me, offer me Singha.''

 

Noroc, ca sunt above the mundane, altfel i-as fi zis cateva.

 

 

Uitase, ca am intalnit-o cu o saptamana inainte, pentru ca fetele astea urmeaza tiparele mongerilor.Iei pe rand toate localurile.Daca nu ai prins nimic la pub, mergi mai departe.Ajungi la lounge bar.Nici aici, desi ai stabilit ceva contacte.Treci strada la Levels.O gramada de lume.Si aici, ai intrat cu cateva in vorba, ai mai luat un cocktail.Pleci la Spasso.Daca nu dai de vreo thailandeza, poti sa iei o nigerianca.Sau rusoaica.Nici aici nu merge.Fuga la Mixx.Hold on a second...Hai sa incercam si ca oamenii obisnuiti, fara curve.Dai o tura in RCA, poate prinzi o studenta beata manga.Revii pe Sukhumvit.Din nou Levels.Si tot asa, atat mongerii, cat si curvele, isi petrec noaptea, alergand dupa himere....

 

 

Miskin in The Big Mango,

 

:shy:

  • Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...