Sari la conținut

😋💓Vizita Daria Oral Deep Cu finalizare�✔


Postări Recomandate

😂😂😂😂😂. Multumesc ca mi-ati facut dimimeata mai frumoasa.

Sunt disponibila si astazi pana in 17

 

Sincer, dacă nu mai fute cu poza pe whatsapp as veni se ne futem ca doi nebuni... Dacă nu, măcar curuletul ala mic l-aș fute.... Asa. Aștept alinierea astrelor.

Link spre comentariu

Daria..fata e de 10 din punctul meu de vedere. Am fost la ea acum ceva timp, am optat pentru o ora cu anal inclus. O experiență foarte faina, alaturi de o tipă cu care socializezi înainte te face sa te simți bine iar serviciile sunt de asemenea pe măsură.

 

Aspect: 10. Genul de fata pentru care as merge lunar. Slim, sâni micuți însă nu e un dezavantaj din punctul meu de vedere iar fundul ăla la fel de mic in care dai e demențial.

 

Locatia: 10. Apartament Intr un bloc nou, singura, prosop, curat.

 

Oral: 10. Are tehnica ei. Nu știu cum incape in gurita aia mica a ei dar se vedea super dar mai ales se simțea de nota 10. Futut in gura, până în gât, scuipat și lins împrejurimi. Finalizare orala, te stoarce efectiv de tot, face curățenie la locul de muncă și își asumă toată cantitatea.

 

Normal: 9.5. nu am dat 10 pentru că mă așteptam să fie ceva mai strâmtă dat fiind faptul că e skinny însă se implica, ii place sa fie fututa și să futa totodată.

 

Anal: 9. Foarte foarte strâmtă. I am dat nota asta pentru că a încercat. Am pompat câteva minute după care nu a mai putut, a renunțat, am înțeles o și am lăsat o să mă termine din oral.

 

Gfe: 9. O tipă sinceră cu care au ce vorbi, nu fura curent, te face sa te simți bine, masaj la final care a prins foarte foarte bine și uite așa am plecat de la Daria stors de tot și de toate.

 

Halat: 300 ora.

 

Recomand și sper sa mai revina in Iași. Este o fata rara care își merită banii pentru serviciile pe care le oferă.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc
  • Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc

Bună dragilor, nu mai lucrez ca înainte. Îmi fac programările înainte de ajunge în locație. Și ca număr de zile, lucrez 3 zile pe luna. Așadar am rugăminte ca să îmi scrieți în mesaj orașul și ora la care a-ți dori sa ne vedem. Am schimbat un pic și modul în care fac întâlnirile pentru siguranță mea... Știu ca nu am mai fost de mult și poate părea un pic ciudat însă asa lucrez. 

Detaliile despre servicii

Ca și servicii oral adânc indiferent de dimensiuni, dacă igienă corespunde neprotejat, cu finalizare, orala faciala sau corporală, gfe, 69.
Masaj erotic sau de relaxare, Normal.
Lucrez doar la ora 400 /h

Anal în funcție de dimensiuni! Și fac excepție doar pentru cei cunoscuți. 

Sunt dispusa și pentru fantezii de dominare însă eu domin. :* :*

Contactul doar prin WhatsApp 0757193202 

  • Minus 2
Link spre comentariu

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Au ma la ea cu ce talente de mare doamna vine la Iasi, si cu ce talente de mare prințesă imi scrie ea pe whatz up ca ea isi selectează clientela numai după poze, ca figuri, ca ea face asta numa de plăcere, după ce a futut-o toată țara în gura ca pe o cârpă. Deci imi cere poze si i spun ca am 35 de ani si ea ca nu lucrează numa cu mai maturi! No sa ai parte numa de bătrâni toată viața ta sa le iei coaiele în gura până în ziua când ai sa mori!  Cred ca bărbatul tau e foarte mândru de tine, zboară inima în el cand stie cine-i femeia lui!!! 

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...