Sari la conținut

Laura MonCher ‭0769470293‬


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

In joia mare toate curvele mi-au raspuns la telefon (minune, lipsa de clienti?), deci am avut luxul sa aleg ce vreau. Am ales ceva nou, fiind atras de timiditatea de la telefon (nu prea stia sa explice bine ce servicii ofera si pe unde sta). Am inteles totusi ca pretul din anunt (100) e cam fals sau pentru masaj chior, in rest e 150/200.

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Laura-astept-telefon/7808647e7e606a5e.html
https://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/masaj/laura-selectiva-si-dornica-de-experiente-noi-ofer-masaj-de-relaxare-domnilor_48438041.html
https://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/masaj-la-mine-sau-la-tine-ofer-masaj-domnilor-doritori-de-experiente-noi-te_48437951.html

Sta in blocul cu MonCher (Decebal), cu inca o bruneta mai plinuta. Chiar azi s-au mutat. Pozele din primele 2 linkuri sunt reale, din ultimul ma indoiesc.

Locatie: 8, apartament cu living foarte mare cu canapele, si un dormitor foarte mic in care n-are loc decat patul. Pe usa nu scrie si numarul apartamentului, ceea ce a cauzat inca o convorbire inutila in hol.
Aspect: 8, blonda slim, genul meu. Mai scad pentru tatele lasate si cu ceva vergeturi.
Oral: 7, protejat, nimic spectaculos, luat destul putin in gura, ajutat si cu mana. Oricum, soldatelul s-a sculat bine si era deja sa scuipe asa ca am oprit-o.
Normal: 8, n-am rezistat decat la misionar, a parut putin dezamagita (o fi fost si ea nefututa ca mine) :)
GFE: 7, fara fk, am simtit ceva raceala, dar nu totala, incearca sa se faca placuta. Probabil dupa niste revederi se schimba treaba.

Decartat: 150/fin, stat 30 min din care doar 10-15 au fost actiune, in rest dus/tigara/imbracat/dezbracat

De revenit: probabil, dar la 150 cred ca exista optiuni mai bune. Poate cu 200/2fin.

 

post-2-0-35075700-1523002530_thumb.jpeg

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

k

 

am scris doar pt evidenta personala (sa stiu pe unde am calcat)
 

fata nu e de evitat ...dar nici nu da pe afara de frumusete ... e micuta de inaltime si  merita incercata

ulterior am mai facut 2 vizite si apoi mi-a parut rau ca nu am ramas la ea... da asta e )

 

si cam atat ca nu am vz prea multe ...

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:la calculator ...
  • Oras:la calculator ...

Salutări tutror,

 

Vizitat eu titulara și pot lămuri câteva lucruri:

 

Are mai multe anunțuri și pe AT și pe Publi – toate pozele sunt false, dar mai aproape de realitate mi se par cele din publi. Nu am pretenții de poze recente, cu CV atașat, dar măcar să fie inspirate din realitate.

 

Note / Concluzii:

Locația = 7: Piata Alba Iulia, într-un cuib pe care l-am mai vizitat anterior și am fost la fel de dezamăgit. Camere video la intrare în scară, la lift, pe hol, etc. Există și un portar care m-a întrebat ce și cum, dar nu a fost nici o problemă. Camere video si la iesirea din lift, dar nu am nici la capitolul acesta vreo problemă. Apartament mare și spațios, dar foarte dezordine, miros de aer închis, neaerisit, neîngrijit.

Baia = 7 – Am fost la baie și am rămas cu un  gust amar … Dezordine mare, baia funcțională, erau ceva geluri / săpun, curgea și apa dar …. Dezordine mare.

Locul faptei: 9 - Cameră spațioasă, pat mare, cam scarțîie patul, dar cred că e defect de fabrică

Victima = 9 – cam pe gustul meu, skinny, slim, minionă, cam 22 … 24 ani, m-a întâmpinat îmbrăcată (cred ca atunci venise și ea) destul de chicios – mult sclipici, cu auriu, argintiu, zorzonele, zăngănele …Săni lăsați și mici, la față nu e urâtă, dar nici o frumusețe răpitoare

Acțiunea: 6 – A cam tras de timp, că are de dat un telefon, că se duce până dincolo la colega să ia ceva, iar a vorbit la un telefon, apoi a lăsat la colega altceva (cred că la pușculiță). Între timp a fost poloticoasă și relativ sociabilă motiv pentru care pot sa acord notă de trecere la capitolul GF (5) În timpul acțiunii a încercat să mai tragă de preț comentând la poziții cum că ”asta costă extra”

Oral = 6 - mai cu mânuța, mai cu gurița …

Normal = 6 - după oralul slăbuț, am trecut la misionar, aș fi vrut și o altă poziție dar a început să comenteze (că nu-i place ei deasupra, că pe la spate costă extra, etc)

FK / Anal / Masaj = 0 (N/A)

Totul protejat

 

Am mai socializat puțin printre convorbirile ei telefonice, parcă aș mai fi vrut un oral, dar mi-a trecut cheful și am plecat (cu mult mai devreme decât stabilisem inițial)

 

OverAll arată binișor la corp / față. Atitudine de centuristă de 2 bani pusă pe japcă.

 

Cadou solicitat: 150 / 200

Din multiplele convorbiri telefonice la care am asistat am înțeles că face și deplăsări cu colega. Pe colegă am văzut-o la plecare – jale (de etnie, rubensiană, privire inexpresivă, față urâtă)

 

Valoarea corectă ar fi: 40 / 70 (cu indulgență)

Personal nu mai revin nici dacă mă plătește

Ca recomandare: ar merge odată așa pentru palmares, dar .. mai bine nu.

 

Spor să aveți

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...