Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:satu lu Bucur
  • Oras:satu lu Bucur

Prea curvioși confrați,

 

saptamana trecuta n-am mai rezistat tentatiei si m-am dedulcit la farmecele Cristinei, fata care, asa cum bine remarca un confrate mai sus, cu multa virtuozitate inghite flautul si mai ales viersul sau fermecat.

Programarea a fost simpla: sunat la 0760974481, prins liber, programat in juma de ceas, prezentat la programare.

 

Locatia: B-dul Decebal, peste drum de Ruby Tuesday, mai exact langa cafeneaua Mossano. Colega de apartament cu Roxy - 0724433827. Portarul un batranel respectuos si discret (cel putin asa a fot cu mine), etaj inferior-mijlociu deci se poate urca si pe scari fara probleme. Apartamentul de 2 sau 3 camere curat. Baia foarte curata cu cateva geluri de dus, apa de gura. Prosop mare, curat si uscat. Dormitorul curat si el, cu pat mare si saltea buna fara scartz, dulap cu oglinzi strategic asezat pentru vizionarea actiunii. Singurul lucru care ar putea fi imbunatatit ar fi asternuturile care, desi erau curate, pareau totusi destul de uzate.

 

Protagonista: Cristina este o papushica cu ochi verzi, simpatica la fatza, cu trasaturi armonioase si destul de copilaresti pentru varsta ei - 26 de ani declarati - personal i-as fi dat mai putin. Fara tocuri ajunge pe la altitudinea de 1.60 si vreo 60 de kg o mentin in starea de ponderabilitate. Este asadar mai bine facuta fara sa fie insa grasa. Carnea sta foarte tare pe ea peste tot, sanii sunt frumosi, tari si de marime medie iar posteriorul e bine conturat.

Veselă ca o zi de primavara.    

 

Actiunea: dupa minutele de socializare si confirmare a serviciilor, m-am cerut la dush pana unde m-a condus si de unde m-a preluat. Cred ca face parte din obiceiul casei pe care nu pot decat sa-l apreciez. Actiunea incepe cu sarutari reciproce pe gat, pe corp, dupa care se lasa incet-incet spre abdomen pana la zona de interes pe care o ia cu multa pofta in primire. Un oral de zile mari. Neprotejat, umed, cu mult lins, supt, DT, multa atentie la zonele invecinate. Trecem din pozitia eu in picioare - ea in genunchi, in pat la orizontala unde DT devine si mai adanc si mai sustinut. Lins si supt de outze (nevopsite :laugh2 ) pana inspre anus dar fara anilingus. Incalzit bine, o trag in pozitia 69 in care, la randul meu ma bucur de piersicutza ei curata, frumos mirositoare, cu labii si clitoris proeminente. Nu dupa multa vreme explodez. Preia tot si inghite. Excelent!

Urmeaza pauza de cunoastere reciproca (desi, vorba reclamei, ne cunoscusem deja!). O fata destupata la minte cu care nu te plictisesti. Dupa igienizarea mea dar si a ei a urmat tura a doua care a inceput si s-a terminat tot oral, tot cu finalizare orala si bineinteles tot cu swallow.

Discutii de final, imbracat si plecat.

 

Halatul: 150 lei pentru o ora in care nu am simtit absolut nici un fel de graba si 2 finalizari

 

Note:

locatie: 9,0

aspectul fetei: 9,0 - pentru cei care prefera slim s-ar putea sa fie mult.

oral: 9,5 - neprotejat, DT, CIM, swallow si multa implicare

GFE: 9,0 - joviala, deschisa, respectuoasa si orientata catre nevoile si placerea partenerului

raport calitate/ pret: 10,0 - atitudine si servicii de Top (pentru care sectiune o si recomand)  

 

Concluzia: eu sigur voi reveni pentru ca am lasat multe de explorat impreuna cu Cristina.

O recomand in special celor care pun pret pe atitudine, respect, oral de foarte buna calitate si mai putin pret pe trupuri slim.

 

Toate bune si spor(t) la trageri!

  • Like 17
Link spre comentariu
Reputație: 1014
  • Oras:Here
  • Oras:Here

Salutare,

 

Postez cu ceva intarziere, nu mare, sa-mi fie scuzata, insa timpul nu mi-a permis sa mai pun nici o recenzie in perioada asta.

Asadar de 1 Mai muncitoresc am vizitat-o si eu pe sus numita Papusica cu ochi verzi. Intradevar are niste ochi verzi foarte frumosi.

M-am gandit ceva inaite sa-mi fac programarea. De ce? Pentru ca nu era in plaja mea de .... preferinte fizice. Cel putin ca si dimensiuni. Totusi, aveam asa, un feeling bun. Si , ca in multe alte ocazii, nu m-am inselat.

Programarea a fost respectata la minut. Am ajuns la fata, usor, ca doar era 1 Mai si lume putina in ...piata.

Locatia curata (Mossano Cafe, bd. Decebal), Fata, genul mai implinit, cu forme generoase, dar nu grasa. Sa zicem .... voluptoasa. Io cand citesc pe undeva voluptoasa, ma feresc, insa in cazul de fata, ...nu e cazul. Arata chiar sexy pe tocuri, cu sanii generosi si fundul frumos rotunjit.

Am schimbat cateva cuvinte, ne-am acomodat putin si ampurces la dus. Curat si acolo, cu prosop maresi curat si geluri barbatesti.

Dupa ce a revenit si ea, ne-am apucat de niste jocuri ...amicale in pat. Gen pupaturi, chiar FK, mangaieri si alintari. Fata e naturala si se bucura de "tratamentul" primit. Atat de mult ca si termina! Apoi si-a cerut si ea drepturile asupra micutzului care era deja oricum pregatit de actiune. Un oral bun spre f bun, cu tot ce trebuie ca sa te simti bine si sa vrei mai mult. Prezervativ si ... cine munceste primul? M-am oferit eu, ca un gentleman. Placerea mea!

Normalul a fost unul clar de calitate. Fata era foarte uda si ...dornica. Am pus-o si pe ea la treaba deasupramea, la un moment dat. Apoi am schimbat iar.

Una peste alta, unul peste altul, m-am simtit foooarte bine.

Tigari de final, povesti, dus si promisiunea (interioara) de a reveni.

 

Notele mele:

Locatia: 8,5

Curatenie si igiena (fata si locatie): excelente

Aspect fata: 9 (chiar daca nu e genul slim, a fost o surpriza placuta)

Oral: 9

Normal: 9,5

GFE: 10

Raport pret/calitate: excelent

Cadoul; 150 lei/ora (door to door cred ca au fost vreo 90 minute)

Recomand cu placere.

 

Spor........

Tirbuson, Gogu Tirbuson :snap

  • Like 17
Link spre comentariu
  • Oras:Hanoi
  • Oras:Hanoi

Dragi conf...ciosi


 

Zilele trecute am avut o intalnire cu juna Cristina si pot spune ca a fost o intalnire care merita repetata. Ia sa va povesteasca mosu:

 

Locatie: Decebal, langa cafe Massano intr-un apartament cu 2-3 camere (are o colega dar discreta) curat si ingrijit, cu o baie OK unde am vazut ca a aparut si apa de gura (apropo de sesizarea unui confrate). Am fost inzestrat cu un prosop curat si uscat, si cu slapi. Pe pat un cerceaf curat si pe usa de la dulap o oglinda pentru urmarirea actiunii. As da un 9.

 

Aspect: Draguta, nu e gen "vampa", nici slim nici grasa, satena, ochi frumosi verzi, si o fata rotunda de veverita. Bust nr. 3 placut, nu este lasat cu fundul bombat. Nu este inalta, dar e genul cu "vino peste mine", ce mai, material de lucru! Mi-a placut ca avea manichiura foarte ingrijita. Nota:8-9 depinde de gusturi (sigur nu este pentru amatorii de skinny).

 

GFE: Este genul de fata de treaba, vesela, fara smecherie de prost gust si comunicativa. Poti discuta cu ea fara sa va plictisiti. Spune ca este de cam de 6 luni in domeniu, asa ca este noua in domeniu. Nu am testat FK. Nota: 10

 

Oral: 10 pentru tot ce ofera (deep, lins oute si spre anus, priviri perverse, CIM si swallow!).

 

Normal: 9, am incercat cu ea deasupra (super priveliste la sanii saltareti) si mama iedului (cu o vedere fierbinte la bucusoarele rotunde) , nu a comentat.

 

Anal: nu se ofera

 

Cadoul: am contribuit cu 100 lei oferiti pentru o finalizare, dar mai ales pentru un numar memorabil, fara graba.

 

Concluzia: daca nu sare cu pretul, este o experienta calitate/pret de tinut minte si de revenit!!

 

In rest, va urez

 

Steagurile sus flacaii mei!

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:satu lu Bucur
  • Oras:satu lu Bucur

Salutare,

 

din nou la papushika cu ochii verzi - Cristina zilele trecute. Ce-i nou? Pai, in primul rand bucuria (nedisimulta :)) de a ma revedea. M-a luat in primire de la usa cu zambete, pupaceli, alintaturi, tachinari, mangaieri ce mai, tot arsenalul de ziceai ca sunt la o amanta care ma asteptase mult sa revin. Permanent cu zambetul pe buze (are un fel foarte luminos de a zambi), vorbareata exact cat trebuie sa mai poti si tu raspunde si sa nu te plictiseasca, intr-un cuvant o fata fooooarte primitoare. Habar n-am daca a jucat teatru dar daca a facut-o inseamna ca e o actrita desavarsita. As plati bilet la spectacolele ei.

 

Dupa dus (aceeasi curatenie, aceleasi prosoape curate etc.) incepem ostilitatile cu pupaturi din partea ei pe gat, urechi, piept, abdomen ceva mai insistent ca data trecuta (ne cunoscusem deja :)) iar apoi il ia in primire pe junior care o saluta deja tantos. Lins pe cap, pe oua si mai jos (tot fara anilingus :() si apoi DT la greu si foooarte, fooarte bun. La inceput eu din pozitia in picioare ea pe vine in fata oglinzilor de pe sifonier. Imagini cat milioane de cuvinte... Apoi ea intinsa pe spate cu capul la marginea patului si eu peste ea incepem un face fuck de zile mari asezonat cu oolingus insistent. Cer montarea cauciucului si incepem sezonul de normal cu ea deasupra. Pasarica stramta si umezita natural ascunde incet, incet tot juniorul. In pozitia asta se misca bine, opturi, schimbari de ritm, geme frumos. O solicit apoi la un pe la spate din picioare in fata oglinzii. Isi pune pantofii (inaltimea era ideala pentru mine cu picioarele mai degraba stranse decat largite) se cambreaza bine din mijloc, mainile pe perete, capul pe spate intru incet si cresc ritmul treptat. Fetita contreaza bine, gemetele se intetesc si cres in intensitate, asudam bine amandoi si intr-un final apoteotic ejaculez in prezervativ.

Ne aruncam amandoi si pat si ne tragem sufletele cateva minute. Isi revine prima (e mai tanara :console ), ma descauciucheaza si ma sterge. Il pupa pe-al mic pe frunte si se mai joaca un pic cu el. De senzatie!

Dusul de final, imbracat, platit si valea!

 

Halatul: 100 lei pentru o finalizare cca 40 de minute

 

Note - pe langa cele din recenzia anterioara au aparut sau s-au modificat urmatoarele:

 

Oral:10,0 - cu de toate si multa pasiune, chiar nu gasesc motiv de depunctare. Imbunatatit fata de data trecuta deci invata repede. Ca si stil, mi se pare foarte apropiat de al Rahelei. Si fizic mi se pare ca seamana cu Rahela cand era mai implinita.

Normal: 9,0 - stramta, se implica, cooperanta

GFE - 10,0 - chiar m-am simtit ca la o amanta

 

Aceleasi recomandari.

 

Toate bune si spor(t) la trageri!

  • Like 14
Link spre comentariu
Reputație: 1265

Sal’TARE!

In conformitate cu Regulamentul Forumului:

„escortele de top sunt cele care au acumulat cel putin 5 recenzii pozitive de la 5 membri diferiti dintre care cel putin 3 membri cu rang de la Serious Contributor in sus sau la decizia administratorilor/moderatorilor”

Cristina a acumulat numarul necesar de recenzii pozitive de la membrii forumului, dintre care doua de la Serious Constributor, doua de la membrii VIP si patru de la membri platinum. Fata de acestea au fost trei recenzii cu cate un aspect negativ de la membri Serious Constributor, ramanand un numar compensat de recenzii suficiente pentru promovarea la sectiunea Top Escort


Avand in vedere cele de mai sussunt indeplinite conditiile de promovare la categoria “Top Escorte”! Felicitarile noastre si multumiri celor care au contribuit prin recenzii corecte!

Ii dorim Cristinei sa isi pastreze drumul ascendent in serviciile prestate, spre deliciul nostru al tuturor! Si sa nu uite exemplele unor colege care au redus motoarele si in consecinta au trecut la o categorie inferioara!

Felicitari si Bafta!

 

 

post-769-0-28377500-1368804562_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu

Multumesc mult pentru promovare si pentru increderea acordata.

 

Voi repeta ceea ce am zis si in postarea anterioara: pe viitor ma straduiesc sa ofer aceeasi naturalete cu care v-am obisnuit, zambete, servicii corecte si de calitate si implicare maxima.

 

Preturi, servicii, program raman aceleasi: oral neprotejat cu fin orala si inghitire, fin faciala, fin corporala, normal in orice pozitie obligatoriu protejat, cunni, 69, sex intre sani, pret : 100lei / finalizare, 150lei / ora, program: 10-20, L-S.

 

Va pup,

Cu drag,

 

                   Cristina!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:In a Hole
  • Oras:In a Hole

Ma bucur pentru Cristina ca a ajuns la Top escorte. Pentru mine este un etalon, mai ales in ce priveste oralul, punctul ei forte.

 

Dar sa fac si recenzia regulamentara.

 

Dupa o teapa cu programarea luata de la una din fetele de pe Coposu am sunat la Cristina. Stiam locatia, stiam ca e colega cu Roxi. Spre norocul meu era libera.

 

Ajung pe Decebal, ma salut cordial cu portarul si urc la fete. Cristina ma astepta dupa usa, in lenjerie din doua piese si urcata pe niste tocuri, frumusica la fata, foarte joviala. Prima impresie a fost pozitiva. Daca avea si cateva kg in minus era WOW!

 

M-a condus in dormitor, mi-a oferit un suc, o apa plata, si mi-a explicat oferta: No FK, No anal... in rest cam de toate la pretul de 100 ron finalizarea sau 150 ron ora cu 2 finalizari. Cum deja pierdusem timp pretios am ales o finalizare, si cat a lipsit ea sa-mi aduca prosop i-am lasat discret 100 de ron langa televizor.

 

Baia curata, dotata, inclusiv apa de gura, cred ca majoritatea care au mai trecut si pe la Roxi o cunosc deja.

 

Conform obiceiului casei, m-a preluat de pe hol, a asteptat sa ma sterg si sa ma intind in pat. A inceput cu sarutari pe gat si coborat incet pe corp pana la obiectul muncii. Si sa te tii... limbi pe oua si chiar mai jos, supt cu abnegatie, rotocoale cu limba pe capul pulii, deepthroat adevarat... ce sa mai, tot tacamul. Nu puteam rata spectacolul, asa ca m-am ridicat in picioare in fata oglinzii de pe dulap, pozitie in care a luat-o de la capat cu aceeasi daruire. Cum vroiam sa testez toata marfa, mi-a pus un prezervativ si am trecut direct la un doggy style. Spre surprinderea mea are carnea foarte tare cu tot excesul de kg, ai senzatia ca futi un cur de  brazilianca. Fata este participativa, nu neaparat contre dar tot timpul cu o mana pe mine tragandu-ma cat mai adanc. La momentu potrivit am scos prezervativul si i-am dat-o iar in gura sa faca ce stie ea mai bine. Pur si simplu a stors si ultima picatura de sperma din mine si a inghitit tot. Intr-un final m-a lasat sa-mi trag sufletul si ea s-a ocupat sa-l igienizeze pe ala micul cu servetele umede.

 

Cu inca un dus de final, toata actiunea a durat cam 45 de minute, fara sa pomeneasca nimic de timp.

 

Notele juriului:

Aspect - 8.5 (raman la parerea mea ca ar trebui sa dea jos cateva kg)

Locatie - 10 (curat, dotat, intimitate)

Oral - 10 (magna cum laudae)

Normal - 9 (mai am de incercat diferite pozitii)

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare tuturor,

 

Dupa seara "nebuna" cu Karla , ma hotarasc azi sa cunosc "papusica".

Are intr-adevar ochi mari verzi , superbi, un par blond -saten care mie unul mi-a placut, o fata de pustoaica obraznica si curioasa pe care mie unul mi-a venit sa o pup de cand am vazut-o. Din pacate FK e pe lista de "interzis " la ea  :slap2 .

Locatia , pe Decebal , usor de gasit , cu nenea sugubat de la poarta . Apartamentul cat se poate de ok, desi mai are o colega , discretia e clar cuvantul de ordine acolo. Un punct in plus pentru AC in camera. Cand i-am atins pielea , era usor rece, chiar m-am gandit ca ii e frig.

Cristina este clar peste medie la capitolul conversatie si nivel al conversatiei. E clar ca e o fata cu mult bun simt si educata.

Sanii frumosi, carne tare, pasarica nu tocmai proaspat epilata dar curata si fara nici un fel de mirosuri.

Nefiind tocmai in cea mai buna forma fizica , am vrut sa imi satisfac curiozitatea legata de oralul Cristinei. Ei bine, e exact cum spune. Stiu ca i-a trebuit ceva timp sa ma aduca intr-o stare de "drepti" dar a stiut ce face. Atentie deosebita la vecinatati chiar si spre anilingus. O limba jucausa care si-a facut treaba exact cum trebuie. Apoi DT dupa DT, lins, supt , desmierdat , ca la carte...si totul fara ajutorul mainilor. Normal ca m-a terminat asa fara sa iroseasca nici o picatura. L-a tinut in gura pana s-a linistit complet si a inghitit tot.

Am preferat sa imi petrec ceva timp discutand cu domnisoara , in dauna unui al doilea numar , tocmai pentru ca ai cu cine. E o prezenta deosebit de placuta, cu umor si bun simt asa cum am mai spus. O fata inteligenta pe care o recomand nu numai pentru oralul fantastic.

Eu unul mai mult ca sigur ca voi reveni nu doar sa ii gust pasarica ci sa o si simt in cateva pozitii pe care deja mi le imaginam cum s-ar vedea in oglinda de langa pat ( asa cum spuneau si colegii , pe dulapul de langa pat exista o oglinda).

Note:

GFE: deosebit, mult peste medie,cred ca daca te simte ca iti doresti asta poate fi foarte pisicoasa: 10

 Locatie: 10 ( am primit prosop curat, papuci, AC in camera, lenjerie ok)

Igiena fata: 10 ( pasarica nu era proaspat epilata , dar nici eu nu eram chiar proaspat barbierit, deci nu are cum sa fie un repros)

Fata: un pic plinuta, dar compenseaza cu fata foarte draguta si cu ochii verzi care nu au cum sa nu iti ramana pe in minte:  9,5

Oral: 10 - exact cum il descriu toti colegii obiectivi

Normal: nu stiu , dar de-abia astept sa incerc

Anal, fk , si " tot ce provoaca durere ", nu face ( am citat-o pe ea)

 

Concluzie: O experienta foarte placuta , pe care eu unul sigur o voi repeta curand ( trebuie sa aprofundez un pic calitatile domnisoarei).

Halatul : 150 Ron/h

Locul domnisoarei este cu adevarat in top.

 

Spor la treaba, tuturor!

  • Like 17
Link spre comentariu

Am fost si eu la domnisoara Cristina si trebuie sa recunosc ca tipa este intradevar de top,se vede ca ii place ce face si chiar se chinuie sa te satisfaca.

 

Am sunat luni pe la pranz si am stabilit intalnirea ,locatia este chiar langa Mossano Cafe pe Decebal,un portarel batranel care parca stia de ce am venit,sau poate era doar in capul meu,ajung la usa si ma intampina frumoasa noastra domnisoara cu chip de copil si ochi verzi,ma pofteste in dormitor,imi ofera ceva de baut si ma intreaba daca doresc sa raman,eu ii confirm dupa care stam putin de vorba despre ce fantezii perverse am de gand sa pun in aplicare cu ea,ma invita la dush,imi ofera papuci,baia arata super ca intreg apartamentul,am aflat mai tarziu ca tocmai ce terminase curatenia si intradevar totul era fresh,geluri de dush,prosop curat frumos mirositor.

Actiunea are loc in dormitor,ne dezbracam incet si imi spune cu o voce supusa ca imi pot da drumul jumate in gurita ei si jumate pe fata ei :slap2 ,deja eram in extaz,incepe sa ma sarute usor pe gat si pe piept si coboara spre soldatel pe care il face sa dispara instant,apoi il linge de sus pana jos,atentie mare si la outze,nu face annilingus dar se apropie si este foarte placut,apoi ma ia fratilor si ma trage in fata oglinzii de la sifonier si incepe un facefuck :felatie  de imi tremurau genunchii(serios la un moment dat a trebuit sa ma tin de dulap),mi-a luat mana si mi-a pus-o pe ceafa ei si m-a incurajat sa o imping mai adanc,deci nu-mi venea sa cred la ce asist,statea cu ea in gat pana simtea ca nu mai poate sa respire,mai lua o gura de aer se mai juca putin cu ouale apoi iar o indesa,inecaturi,saliva la greu ,extraordinar... :bravo ,imi venea sa o devorez dar am vrut sa vad cat de departe poate sa mearga si am lasat-o sa ma termine asa si nu mi-a parut rau,am ejaculat adanc in gatul ei si ea a sorbit tot ca pe cel mai dulce nectar,a lasat sa curga pe limba si pe buze ultimele picaturi apoi le-a inghitit si pe alea :shocked ,dupa care s-a uitat la mine ca o fetita cuminte si mi-a aratat guritza goala si a zambit.Am mai stat de vorba aproape ca nu mai vroia sa ma lase sa plec,nu am simtit nici un moment ca ar vrea sa ma expedieze ,un mare plus.

 

Note:

 

Locatie: 10 curat totul,papuci,prosop,am observat si apa de gura la baie,aer conditionat.

 

Fata:aspect fizic placut ,sani naturali fermi, medii dar frumosi,fund frumos,fatza inocenta si dragutza,par moale si matasos foarte placut la atingere NOTA 9

 

Servicii:Doar de oral am beneficiat si ii dau nota 10+++ cele 3 plusuri sunt pentru ,Deepthroat,CIM si Swallow.

 

GFE:Maxim nota 10 foarte placuta te face sa te simti in largul tau,iti ofera toate conditile nu te grabeste,m-am simtit ca la o buna prietena cu care mai imi fac de cap.

 

De revenit: Absolut.

 

Scor:100\fin  150\ora doua finalizari. Am stat cam o ora o finalizare ,am lasat 100 Ron.

  • Like 9
Link spre comentariu

Salut. Dupa o intarziere de mai bine de o saptamana de cand am vizitat-o, vin si eu cu recenzia despre Cristina.

 

Locatie: cea cunoscuta, de pe bd Decebal. E curata, ingrijita, si am avut la dispozitie prosop curat, gel de dus, papuci. La momentul respectiv avea o problema cu dusul care nu statea prea bine insurubat in furtun, dar nu a reusit sa ma impiedice sa trag o spalare rapida. 8.

 

Fata: este cea din poze, dar acestea ilustreaza doar partea plina a paharului. Dupa gusturile mele tipa are cateva kg in plus, sau macar depuse total gresit. Apoi, din punctul de vedere al atitudinii, parca ii lipseste ceva, parca nu are acel "vino'n'coa" pe care l-am vazut la alte escorte. E drept, acestea din urma fiind mult mai experimentate. Probabil lipsa FK ului sau a unei atitudini mai degraba catre GFE decat catre porno au dus la concluzia de mai sus. 7.

 

Actiunea: a inceput cu sarutari pe piept, coborat catre instrument iar apoi sex oral, la care se pricepe foarte bine. Pe langa miscarile clasice, tipa stie sa acorde atentie si zonelor adiacente, annilingus timid si supt ouale. Apoi pus prezervativ, continuat in misionar si pe la spate. Nimic remarcabil in ceea ce priveste sexul normal. Deznodamantul e evident legat de finalizarea orala cu inghitire si e de fapt motivul principal pentru care am vizitat-o. Nota pentru sectiunea asta ( 8 ) este de fapt media intre un oral de 10 si un normal de 6.

 

Nota de plata: 150 lei pentru aproximativ o ora, bani lasati din proprie initiativa, fara sa mi-i ceara ea.

 

Concluzie: a doua oara sigur n-as mai vizita-o. nu pentru ca ar fi ceva in neregula, doar pentru ca nu e nimic memorabil... sau n-a fost pentru mine.

  • Like 7
Link spre comentariu

Buna dragilor,

 

Sper sa nu fie cu suparare postarea mea, insa am de facut cateva precizari:

 

@slydog : ma bucur ca intalnirea cu mine a fost o experienta frumoasa, insa ejacularea nu s-a facut adanc in gatul meu, altfel m-as fi inecat si, door-to-door ai stat 45 minute - nu as vrea sa fie oferite informatii gresite...

 

@brian47 : imi pare rau pentru ca intalnirea cu mine nu a fost tocmai pe placul tau, intalnirea in sine nu tine doar de mine... insa in ceea ce priveste serviciile mele vreau sa mentionez ca nu am facut "annilingus timid" - da, corect, ma apropii mult de acea zona, dar nu fac annilingus.

 

Va pup pe toti.

 

Cris :*

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Am fost si eu azi la domnisoara Cristina.Tot ce s-a spus despre ea de bine este adevarat.

Pentru ca nu ma prea le am cu povestitul in detaliu o sa zic pe scurt ca este o fata de nota 10+.Isi merita pe deplin banii, la cat de bine presteaza ma mir cum de nu are un pret mai piperat.Eu m-am simtit excelent in compania ei si o sa revin in curand la ea.Poate chiar o sa-i devin client fidel.

Cat despre atitudinea ei: nota 20..se implica, e comunicativa ai ce sa discuti cu ea..te relaxeaza te face sa te simti bine...cuvintele nu-si mai au rostul ESTE O DOMNISOARA DE NOTA 10

  • Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:satu lu Bucur
  • Oras:satu lu Bucur

Pentru ca nu ma prea le am cu povestitul in detaliu o sa zic pe scurt .....

 

Eu te sfatuiesc prieteneste confrate @futadoru sa mai incerci. Asa cu cuvintele tale... Si consulta si regulamentul sa vezi cum se face!

Pentru ca, vezi matale, daca si recenziile noastre ar fi fost la fel de telegrafice eu cred ca n-ai mai fi ajuns sa te bucuri de farmecele Cristinei. Corect?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va salut doamnelor (cele cateva), domnisoarelor (escorte si alte nimfe curioase) si domnilor (bagabontzilor),

 

Intors de la o intalnire matinala minunata cu papusica Cristina, va relatez cateva impresii la cald.

 

Vazusem anuntul ei cu cateva zile inainte, si ce mi-a atras atentia in titlu a fost fetish-ul meu preferat, oral cu swallow. Rasfoiesc putin si thread-ul, unde lumea povestea numai de bine. Imi fac o nota mentala ca nu pot sa ratez ocazia si dis de dimineata, ca tot era frumos afara, am purces la drum spre Decebal. O sun si vocea voioasa de la capatul celalat al firului wireless ma anunta ca pot sa vin in 20 de minute. Apartamentul e deasupra la Mossano, curatenia fiind la ea acasa.

 

Cristina m-a asteptat dupa usa in lenjeria din poze. Are 1.60 si vreo 55-60 kg dar arata foarte bine, fundul fiind tare ca piatra si nu are pic de celulita (mai tarziu am aflat ca avem o pasiune comuna in alergat si mi-a elucidat misterul). Ochii verzi, jucausi si gurita incadrata de buze carnoase ii dau un aer copilaresc. Am facut cunostinta, si la un suc si o tigara am descoperit o persoana calda cu mult bun simt si foarte empatica. Vis-a-vis de sex, i-am zis ca urmeaza un examen oral cu doua probe.

 

Dupa un dus rapid, m-a preluat de la baie si in camera m-a sarutat pe corp, a ingenunchiat si odata ajunsa la ecuator a inceput un oral adanc de milioane care s-a transformat intr-un 69 in pat iar punctul culminant si deznodamantul au venit rapid, in gurita ei si nu le-am mai vazut. Le declar nule. Fata ar putea fi  cu usurinta instructoare de oral (peste ocean parca aveau meseria de blowjob instructor). Piersicuta e foarte dulce si am vrut sa ii intorc favorul dar rezultatele n-au fost pe masura entuziasmului. Juriul inca delibereaza, sau vorba filmului "A fost sau n-a fost?!?".

 

Numarul doi a inceput in 69 si a continuat cu un face fuck memorabil. Am ejaculat pe limbuta si a inghitit totul in uralele multimii in delir. Am cazut ca secerat peste ea si am petrecut cateva minute imbratisati vorbind diverse.

 

M-am imbracat, ne-am pupat si am plecat zambind ca prostu'.

 

N-as fi dat note, dar deh, de aia avem regulament si la escorte...ca nu face fiecare ce vrea; unde am ajunge?!?

 

Locatie: 9

Aspect Fizic: 8 care se transforma in 9+ pt ca alearga!

Oral: 10

GFE: 10 - mai rar asa mult bun simt

 

Te pup Cris, si abia astept sa revin!

  • Like 13
Link spre comentariu
Reputație: 579
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Din pacate pe mine m-a dezamagit ieri Cristina. Am sunat-o pe la 1 jumate destul de entuziasmat sa imi fac o programare la ea, insa trebuia sa-mi dau seama din tonul vocii ei ca nu o sa iasa pentru ca mi-a raspuns foarte plictisita de parca trebuia sa-mi dea ea mie bani, nu invers.

 

I-am propus sa ne intalnim la ora 3, iar ea a spus ca datorita programarilor care le are sa ne vedem la 3 jumatate si sa revin cu un telefon pe la 3. Dar ce sa mai revin ca domnisoara nu a mai avut placerea sa imi raspunda, cel mai probabil s-a facut ca ploua si l-a programat la ora aia pe urmatorul futacios care a sunat uitand ca vorbise si cu mine... Dupa aproximativ o ora in care am insistat de mai multe ori si i-am dat si un mesaj in care i-am explicat motivul pentru care o sun am primit si un raspuns de la ea ca de fapt eu nu imi facusem o programare ferma la ea si ca nu mai e libera. Pai mersi mult sa-mi explici si mie ce inseamna in opinia ta programare ferma ca sa stiu data viitoare. Eventual trebuie vreun cont in care sa-ti transfer banii dinainte ca sa pot fi programat sau ce ai vrea ?

 

Una peste alta, m-a cam dezamagit Cristina cu atitudinea asta si o sfatuiesc sa-si respecte mai mult programarile de acum si sa nu mai bage pe altii inainte desi stia ca are om programat la ora aia. Cum tie nu iti place sa nu fie respectata ora progrmarii Cristina, nici clientilor nu le place. Ieri m-ai facut sa pierd vreo 3 ore degeaba si mi-ai dat programul peste cap pentru ca am renuntat la alte activitati pentru tine iar tu mi-ai tras clapa.... Rusinica...

  • Like 8
Link spre comentariu

Buna ziua tuturor,

 

Nu sunt adepta postarilor fara rost, insa membrul mkarax mi-a cerut o explicatie.

 

Iata si explicatia:

 

"El: Buna, in legatura cu anuntul.

Eu: .... (detalii)

El: As vrea sa vin la 3.00

Eu: La 3.30 daca e ok pentru tine, am programul destul de incarcat.

El: Hmm, ook...

Eu: Sigur programarea ramane pentru ora 3.30?

El: Fa-ti treaba; cel mai bine te mai sun la ora 3.00 daca ma hotarasc sau nu pentru 3.30

Eu: Ok, daca te hotarasti si ma gasesti libera, cu cea mai mare placere."

...

continuarea: nu m-ai gasit libera, de aceea nu am raspuns la telefon si dupa 30-40 minute ti-am raspuns la mesaj...

 

 

O programare ferma insa ca daca am intrebat de ori acelasi lucru inseamna sa imi raspunzi de 2 ori la fel, nu prima oara "ok" si a doua oara "daca ma hotarasc sau nu"

 

Concluziile le trageti voi, stimati domni!!!

 

PS: 1. "foarte plicitista" - nu ma poti judeca fara sa ma cunosti; cei care ma cunosc te vor contrazice... ;)

2. "rusinica" - cui?! mie?!?!

3. eu mi-am respectat mereu programarile... pentru ca nu lucrez in Gara de Nord...

 

Va pup pe toti :**

 

Cris

  • Like 13
  • Minus 1
Link spre comentariu
Reputație: 579
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu-mi place sa intru in polemici pentru ca nu imi sta in caracter, dar de ce fabrici tu conversatia asta? Acum este cuvantul meu impotriva cuvantului tau, poate nu-ti mai aduci aminte dar eu nu am spus niciun moment ca nu sunt hotarat. Imi pare rau daca asta ai inteles. Oricum nu are rost sa ducem asta mai departe. A fost o simpla neintelegere si atat. Mult succes mai departe !

  • Like 1
Link spre comentariu
Salut, am fost azi la Domnisoara si pot sa spun ca totul a fost foarte OK.

Am programat prin telefon intalnirea si la ora respectiva am ajuns in zona Restaurantului Mossano de pe Decebal.

M-a gidat foarte repede si am ajuns in apartamentul ei fara mari probleme, portarul nu era jos asa ca am scapat de interogatoriu :)

Apartamentul curat, papucei, gel de dus si apa calda, exact ce trebuie fara alte artificii! 

Are o colega insa sunt foarte atente sa nu te intalnesti cu un alt compatriot de arme ;)

Papusica cu ochi verzi chiar este draguta, amabila si primitoare cu o piele tare si bine proportionata, ai pe ce pune mana!

Am cerut prosop, am primit unul curat si am tras un dusulet rapid.

M-a astepta complet dezbracata si ne-am apucat de treaba. Totul ca la carte cu rabdare si atentie peste tot fara mutre sau fitze.

A stat in orice pozitie am vrut si a participat foarte activa la desfasurarea fortelor.

Finalizare orala de vis cum putine escorte reusesc sa o faca! Foarte tare.

 


Note


locatie :10 (central foarte usor de gasit)


Igiena  locatie si fata:10


fizic: 9.5(putin plinuta dar nu grasa)


 FK:(nu face! pacat, era si mai spectaculos) 


normal:10(miscari bune si de durata)


oral:10(tot ce vrei si ai visat vreodata)


anal:N/a(nu cred ca face)


gfe:10(vorbareata, glumeata, de gasca, te face sa te simit bine de tot!)


Halatul 100 lei o finalizare


Recomand cu drag pentru cei ce cauta raport calitate - pret !


 

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Saulut tuturor, cum de ceva timp o pandeam de duduiaca, am reusit sa bifez la ea in urma cu cateva zile. Am sunat la tel. 0760974481  am stabilit ora si m-am prezentat cuminte la locatia binecunoscuta din apropierea rondului Alba Iulia. Cum am ajuns cu cateva minute mai devreme am asteptat rabdator pe o bancuta observand cum un coleg de breasla suna la aceeasi scara ca si mine, cu telefonul la ureche, I se comunica nr. de la interfon, se deschide usa, el confirma ca s-a deschis apoi urca linistit mai departe. Deodata prin gand imi trece ca baiatul ce tocmai intrase merge la o escorta dupa cum vorbea la telefon. OOOOPS … zic sa vezi ca nu mi-a tinut rezervarea. Iau telefonul si sun sa sonfirm ca am ajuns, raspunde Cristina si ma pofteste sa urc ca ma asteapta. Mi-a stat inima la loc in timp ce repetam ceea ce vazusem doua minute mai devreme: cu telefonul la ureche imi da indicatiile cu numarul de la interfon, etaj si numarul apartamentului. Ajuns in fata usii nici nu apuc sa Knock-Knock ca usa se si deschide, dupa usa … ati ghicit: Cristina! Imbracata intr-un body negru ca cel din poze ma pofteste rapid in laboratorul din dreapta. Hmmm …. Prima impresie – are  ceva burtica, e bine hranita, insa voluptoasa, coapse puternice, sani mari si frumosi. Imi prezinta superoferta zilei: 100 finalizarea sau 150 ora cu doua finalizari. Se poate CIM si swallow.   Zic hai ca e buna oferta, imi aduce ceva rece sa ma racoresc dupa care merg la dus sa racoresc si alte zone mai putin expuse soarelui. Cu un prosop curat si cu papucei barbatesti purced la baita unde gasesc geluri barbatesti de diferite firme si arome. Toate bune si frumoase. Ma intorc in laborator, vine si Cristina proaspat dusuita, se aseaza langa mine si incepem sa socializam putin sa ne cunoastem mai bine. O intreb daca este singura in locatie si-mi raspunde ca mai are o colega – pe Roxi, insa tocmai a intrat si la ea un client. Atunci fac legatura cu tipul ce intrase inaintea mea in scara aceluiasi bloc si intr-adevar imi confirm ca si el mergea la escorta. Trecem peste faptul ca si Roxi era pe lista mea si incet incet trecem la treaba cu un oral sustinut neprotejat cu atentie si pe langa madular. Ei asta pe mine ma foarte excita drept pentru care propun sa punem fesu si Cristina il desface si-l ruleaza cu gura, dupa care trecem la normal in diverse pozitii. Fata se conformeaza fara sa comenteze, sta caprita, eu deasupra, ea deasupra si trec eu iar deasupra, in scurt timp vine si finalul fericit direct in prezervativ. Il scoate ea usor cu manuta si il depoziteaza intr-un servetel. Facem o scurta pauza cu povesti si cu spalat local dupa care incepem partea a doua. De fapt incepe … cu limbuta pe sub coaie, linge coaiele, suge cu ardoare fiecare coi in parte, timp in care renaste la viata si ostasul meu. Trece la pupaturi pe piept, pe gat, pe sfarcuri si se apropie usor usor si o ia in gura, face un Deep reusit si apoi o suge fratilor ca-n filmele porno, cu ruperi de ritm cu scuipat pe capul pulii, se bate cu ea pe gura, o baga pe laterale mai trece putin si pe la coaie, un lins in zona anusului, nu chiar in anus, pe langa asa sa treaca un fior. Eu … eram in mare forma la partea a doua, rezistam eroic si erotik o intorc cu spatele deasupra mea si rupem un 69. Apoi hai sa mai punem un prezervativ si se urca ea deasupra cu fata spre mine, wow, se misca bine, sanii aia mari si frumosi se balanganeau deasupra mea, vad ca-I place si se infige din ce in ce mai tare, aveam impresia ca e in lumea ei si propun sa se intoarca cu spatele la mine. Buuun, super bun si asa, cu mainile pe bucile ei, o priveam in oglinda din lateral cum se unduieste deasupra mea. O privelistea super, dar cam incordata ca trebuia sa ma tin tare, asa ca hai sa mai facem putin oral ca poate vine si al doilea, la propunerea mea, simteam ca mi se scurge timpul. Ea a observat grija mea si mi-a spus ca nu poarta ceas si oricum nu conteaza, important e sa ne simtim bine impreuna. Ma joc putin cu limba pe sanii ei, iar ea ia maciuca in gura si dai si dai si mai dai si pe alaturi, foarte sarguincioasa. In clipele alea ma simteam ca o vedeta porno, n-o am eu mare dar isi face datoria. In acest timp Cristina sugea fara rasuflare, mai face pauza sa mai treaca si pe la coaie, se bate cu ea pe gura, da rotocoale cu limba pe capul pulii, o pupa si o ia din nou in gura. Dupa ce vad eu ca nici gand de a doua finalizare o intrerup si zic sa ne vedem de treaba ca mai am si altele de facut. Merg la baita sa ma racoresc putin, apoi ne pupam prieteneste pe obraz si ne luam la revedere pana data viitoare.

Ei bine, a fost cea mai porno experienta de pana acum.

De recomandat, da o recomand cu incredere, insa cei ce prefera genul slim … sa se gandeasca bine, oricum, prestatia merita, iar pretul este corect. La pretul asta nu va duce lipsa de clienti cu prestaia ei, insa daca mai creste pretul … nu-I de bine, s-ar putea sa piarda ceva clienti.

Poze nu pun ca nu am nimic nou fata de ce stiti si voi, dar data viitoare daca imi permite, imi iau si aparatul cu mine sii fac si neste poze frumoase.

De revenit, sigur ca am sa revin, abia astept!

Note:

Fata – 10 – GFE la maxim

Normal – 9 (ca nu support prezervativul)

Oral – 10 – neprotejat, se poate CIM si inghitire, iar artificiile de la oral mi-au placut la maxim cu atentia pe langa zona adiacenta, cu tot ce am descries mai sus

Locatia – 10 AC, apa calda, prosop curat, papucei, geluri de dus – barbatesti

 

Am eu impresia ca-I si cam place ceea ce face, nu-I asa? Important este sa ne simtim bine impreuna! Tip pup!

  • Like 18
  • Minus 1
Link spre comentariu
Reputație: 214
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat o si eu pe fatuca zilele trecute, intr o dupa amiaza. Foarte serioasa cu programarea, nu era acasa si m a sunat cum a venit, fara sa intarzie prea mult . Locatia este extrem de curata, portarul nu a pus intrebari simtind probabil ca nu am de gand sa i raspund.

Fata cam tarancuta la fata pt gustul meu, desi joviala si cu foarte mult bun simt. Destul de impanata dar carnea tare si placuta la mangaieri. Igiena maxima si ea.

Actiunea a debutat cu mangaieri soft, oral ne ea , cu atentie la oute si fara maini . Apoi 69, woman on top, o caprita agresiva care a parut ca i place mult, dupa care m am gandit sa nu ratez faza cu inghitirea asa ca am intors o cu fata in sus si m am asezat cu grija peste ea finalizand glorios in gurita drei, care a curatat constiincios tot si a inghitit fara sa ezite. Note:

Locatie: 9.5

Igiena fata: 10 ( o clama pentru par i ar trebui)

Oral: 9.5

Normal: 9

GFE: 10

E clar de top, desi la corp sunt escorte mult mai "bune" , compenseaza insa la alre capitole. Spor!

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut tuturor si "vint din pu...a"!

Desi merg de mult la "fete" e prima oara cind postez cite ceva.

Am fost si eu vineri saptamina trecuta la Cristina si tot ce c-a spus de bine aici e adevarat.

Fata e super-curata si cu o carnatie incredibila. Plezneste pielea de intinsa e ce. Parca e un mar

din care de abia astepti sa musti si sa simti cum trozneste.

In plus nu am am avut probleme cu programarea, fata fiind parolista si de buna calitate.

Am gasit loc de parcare usor in spatele cafenelei cu pricina ceea ce e un mare atu.

M-a primit foarte bine, dezghetata, si foarte vorbareata. Are de altfel o licenta in economie daca

am inteles eu bine si mai face inca niste studii. Deci ai ce vorbi cu ea daca pentru asta ai venit.

Cristina e de bun simt si desigur asteapta sa fie si ea respectata la rindul ei. Prin urmare totul a decurs

fara probleme, si fara tensiunea creata de obicei de depasirea timpului.

Desi incepatoare, mi-a marturisit ca face aceasta activitate de numai 6 luni si probabil ca nu pentru mult timp inca,

se misca mai bine decit multe asa-zise "profesionizde".  Sigur ca nu e la nivelul sa zicem al Biancai din Dr. Taberei,

dar face eforturi sa se ridice cit mai sus. Eu m-am multumit cu un oral neprotejat de buna calitate, cu DT, lins oua,

face-fucking, cu CIM si inghitire, ceea ce e frumos si placut. Asa ca o observatie, un oral de mai buna calitate exista desigur,

dar e greu de gasit. Mie personal mi-ar fi placut stilul Biancai care din pacate cred ca e unicat. Cum timpul trece repede

in situatii din astea placute, dupa un dus scurt, am fost provocat imediat la un al doilea numar ceea ce la virsta mea nu e chiar

asa de usor. Am incercat sa fac fata, dar trebuia straruinta multa din partea Cristinei si cum finalizarea nu se intrevedea intr-un

"timeframe" rezonabil, am grabit lucrurile cu o laba energica in timp ce Cris ma lingea pe oua. Da, nu face anilingus,este corecta

observatia antevorbitorilor mei. Cind a simtit cu acel simt special al fetelor ca ti se apropie sorocul, s-a infipt in pula si am finalizat

in gurita fara nici o remuscare. A inghitit tot cu mare naturalete. Cred ca are talent si daca auspiciile o sa fie favorabile, ar putea ajunge

la un nivel si mai inalt. Acum imi pare rau ca nu am troznit si marul, dar 1h este al naibii de putin ptr mine. Ceea ce poate m-a oprit

a fost si faptul ca nu se umezise la pasa deloc si digitatia mea se pare ca nu ajuta prea mult. Cred ca o crema s-ar impune in astfel de situatii.

Sper sa mai muscam impreuna din marul cunoasterii si sa ne futem ca nebunii. Cam asta este rezumatul actiunii.

 

Iata si notele mele:

GFE: 9 te simti bine si relaxat dar nu ai senzatia de "iubit"

locatie: 9 baia curata, prosop curat, uscat, dormitor mobilat si curat, spatiu cam mic

aspect fizic: 9 fara a fi o frumusete, corpul imi place prin rotunjimile lui ferme iar fatza e simpatica si copilaroasa

oral: 9 nep, CIM, inghite, daca ar avea un pic mai multa rabdare sa te rasfete mai mult ar fi spre 10

normal: nu am incercat

platit 150 lei/ 1 ora


 

  • Like 15
Link spre comentariu

Salut,

 

Am vizitat-o si eu pe "papusica cu ochi verzi" acum cateva zile. Dupa o programare din scurt, am ajuns in locatia de pe Decebal si am fost intampinat de domnisoara in cauza imbracata intr-un body negru transparent (sau cel putin asa tin eu minte). Pot spune ca pozele sunt facute in cateva pozitii avantajoase, si nu reflecta 100% realitatea, decat daca o privesti din punctele din care au fost facute pozele :)), dar da, ea este cea din poze.

 

Era foarte prietenoasa si preocupata sa ma simt eu bine, nu sunt eu genul vorbaret si probabil avea impresia ca nu ma simt bine. M-a intrebat daca sunt de acord sa raman dupa ce mi-a prezentat inca o data serviciile ei. Am fost servit cu un pahar cu apa, alternativa fiind un suc la alegere.

 

Am optat sa raman pentru o singura finalizare 100 lei, mai precis o finalizare orala care a inceput imediat dupa ce am facut un scurt dus si mi-a fost inmanat un prosop curat. Gelul de dus barbatesc era si el acolo iar baia avea un aspect foarte curat si ingrijit. Dupa dus m-am intins pe pat si "papusica" s-a apucat sa ma sarute usor pe piept dupa care a coborat sa il ia in gura pe ala mic. Foarte umeda actiunea cu sarutari in zonele adiacente cu scuipat si ruperi de ritm. Nu sunt eu prea dotat asa ca DT-ul ii iesea de minune, dupa o perioada de stat pe spate si de jucat cu ea, m-am ridicat in picioare si ea s-a pus in genunchi fix langa oglinda.

 

Dupa cateva minute am explodat glorios pe fata ei si pe mobila din jur (scuze cu ocazia asta), cred ca am surprins-o cu cantitatea  :clapp . Dar a rezistat eroic proiectileor si cele care au ajuns in gura ei au fost inghitite fara intarziere.

 

Cam asta a fost intamplarea, foarte placuta si expoziva.

Nu am incercat normal.

 

Note nu ma prea pricep eu sa dau dar here it goes:

GFE : 8

Locatie: 9

Aspect fizic (comparativ cu ce gasesti pe strazile bucurestiului) : 7

Oral: 9

Normal: nu am incercat

 

Lasat 100 de lei la inceput.

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

SALUTARE....

 

 

 Am revenit pentru a doua oara la Cristina ...... mai ales ca acum a promovat la top ,cu un gand mai putin curat: hmmm, de data asta, finalizare faciala.

 

Sunat,programat....ajuns in locatie m-a asteptat imbracata sexy pe tocuri...m-a poftit in dormitor....servit cu pepsi rece la doza,am stat putin la taclale, in acelasi timp fiind curios daca s-a schimbat ceva in comportamentul si serviciile ei,de cind a promovat la top...am constatat totul imbunatatit..

atitudine super naturala, vesela, pozitiva, vorbeste frumos, zambeste dulce, se ghideaza dupa principii de viata destul de ridicate ca si standard.
 
 Am plecat sa fac dus,primit prosop curat,in baie diferite geluri de dus, sapun lichid de maini, prosoape de hartie, prosop mic dar cel mai important curat...
Inrtors in  dormitor observ prosop de hartie, servetele umede, camera aerisita si curata... ne apucam de actiune...am facut doar sex oral,deep bestial ,atentie mare la zonele adiacente... cunnilingus, 69, sarutari pe corp, finalizare pe fata jumatate ,in gurita jumatate apoi ce credeti swallow...
 
Note:
Locatie: 10,
Aspect: 9 (epilata, parfumata, unghii maini si picioare foarte ingrijite, piele fina usor bronzata cu ajutorul solarului),
GFE: 9,
Oral: 10 cu felicitari cu atentie si pentru adiacente,
Normal: nu am incercat de aceasta data,
Anal: nu practica
Halatul-100lei / finalizare, am lasat banii inainte sa incepem langa televizor, din propria initiativa;timp petrecut impreuna: 30 minute, nu m-a grabit deloc .
 
Recomand cu placere.....
  • Like 11
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutari!

 

Am fost vineri de dimineata la Cristina. 

M-a programat din scurt si de dimineata la 10:30 pentru ca atunci aveam timp.

La prima impresie, pozele nu-i fac dreptate. In poze pare cam grasa, dar in realitate chiar ramai impresionat, mai ales ca are o piele moale si un ten perfect ceea ce asezoneaza mult experienta.

Locatia arata foarte bine, apartamentul fiind foarte curat si ordonat. Baia e la fel de curata, erau vreo doua geluri de dus la alegere, prosopul era curat si uscat, am primit papuci.

Am stat doar pentru o finalizare pentru ca eram grabit, dar as reveni. Adevarul este ca in general nu revin pentru ca imi place sa diversific cat mai mult experientele. Daca ai mancat pizza azi, nu prea mai ai chef sa mananci pizza si maine. Doar daca pizza respectiva a fost foarte buna.

A inceput cu un oral bun. Are o tehnica buna spre foarte buna. Nu este un oral de nota 10, dar e placere.

La normal se misca frumos, e foarte cooperanta.

Per total, experienta e reusita pentru ca stie sa vorbeasca si sa se comporte, te serveste cu un suc, vorbeste ce trebuie si cat trebuie, e destul de haladita, sau cum spuneti voi, GFE-ul e ridicat. :)

Da impresia ca-i place mult pula, ceea ce se si cauta in situatia respectiva.

 

Note:

Aspect fizic – 8 (cateva kg in plus, dar foarte buna per total. Sani frumosi, cur smecher, piele foarte fina, ok si la fata)

Normal – 9 ( se misca bine, e cooperanta, da impresia ca i-ar place)

Oral – 9  (aproape perfect, mai e loc de imbunatatiri - nu e destul de porno, nu-ti trage flegme pe pula, dar e de viitor)

Locatia – 10 (aer conditionat, locatie centrala si foarte curata, paznicul de la intrarea in bloc nu-ti face probleme, geluri de dus, papuci, prosop curat, asternuturi curate etc.)

GFE - 9 (comunicativa, dornica de a face pe plac, stie sa poarte o conversatie inteligenta si sa nu para ignoranta)

Tarif - 100 lei pentru 1 finalizare (nu m-am simtit deloc grabit)

  • Like 17
  • Minus 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...