Sari la conținut

Eliza incall-outcall 0736490971


Vizitator gyulia94

Postări Recomandate

  • Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns

Dupa cateva PM-uri la care a raspuns amabila, am vizitat-o si eu pe titulara topicului. Inca de cand am citit o recenzie mai veche in care colegul spunea ca are o barbie asa, mai “voluntara”, m-am uitat cu atentie la ce se vedea in poze si imaginea mi-a ramas in …memoria reziduala. Sa ma explic de ce…va explic asta: am ajuns in fatza locatiei fara un telefon dat in prealabil fetei. In timp ce ma  asezam pe bancuta din fatza blocului, pregatit de un telefon gen “cum mi-o fi norocu’”, in bloc intra rapid o fata…Apuc sa-I vad barbia din profil. Si pac…imi intra by default memoria aia de care va ziceam…1 match found = Gyulia!


Astept 5 min., sa ajunga in locatie. Apelez, salut si o iau la sigur:” Asa-i ca ai urcat adineauri in bloc…aveai o sacosa alba si o geaca neagra pe tine?” A izbucnit in ras, a recunoscut si m-a poreclit “interpolule!” (Eu, bucuros ca n-a iesit “interlopule”! )Si ma invita la hogeac…lift, etaj…cioc-cioc, intru. Poze reale, inalta, bine facuta, tzatzele incorsetate. Click-ul de la telefon se continua. Fata este super de treaba, naturala si dezinvolta…nicio surpriza neplacuta!


Nu eram decis cat timp sa raman, ca mai aveam trebi unfinished, asa ca ii zic ca achit deocamdata 200 si mai vedem “dupa”, si dupa ce mai verific telefonul. Accepta razand, fumam 2 tigari, ii explic ce si cum vreau de la ea timp de o ora. Trecem la igienizare… in acelasi timp dar nu si loc, pen’ca are 2 bai. Reintram in dormitor, si incepe sa se ocupe de mine cum i-am zis, si eu de ea, tot cum i-am zis. S-au desfasurat, in ordine aleatorie si alternativa, FK sustinut, tits- fuck, ON, NP, 69, …si cam atat in first round, cu “decartare” pe pieptul generos al Gyuliei. Profesionista, a stiut sa astepte cat am vrut pana sa sa ma ridic.


A urmat acelasi ritual de igienizare: simultan dar separat. M-am cerut la hidratare si ne-am pus la palavre. Intr-adevar, ii place sa vorbeasca…pentru mine asta e un plus, ca de-asta aveam nevoie atunci, adica sa le uit p-ale mele. Si cum socializam noi despre una-alta, vorbind mai mult ea…incepe sa se joace din nou pe la inghinalele mele, desface usurel picioarele…cu o viteza invers proportionala cu debitul verbal (!!!)…O senzatie super mishteaux ( asa mi-a zis mie un francofon ca se scrie “misto”!!!). Si vede ca incepe ceva activitate p-acolo, asa ca decide ca e cazu’ sa se ocupe si oral. Ca sa detaliez, asta a- nsemnat autoflagelare cu organu’ pe oraji, aspiratie, mostenitorii cazati temporar in cavitatea bucala… Arta orala, jur. Prietenu’ de jos a fost de acord cu tratamentu’, mai ales cu montarea protectiei cu gura. Si ne apucam de un LOT prelungit de duduia patu’. Era prea cool  actiunea, sau eu prea lenes ( “lazy”, deh) ca sa mai schimb ceva la ritm sau pozitie…Dupa vreo doojda’ minute in care a desenat frumos cu dosul diferite hieroglife intre picioarele mele, am renuntat la lenevie si am trecut in misionar. In scurt timp “baietii” mei au facut cunostinta cu protectia. Gyulia a avut din nou rabdare sa ma linistesc…apoi am mai flecarit un pic. Cam asta a fost… cand am scos portofelul sa achit inca o suta pentru timpul petrecut, chiar mi-a reprosat ca de ce ma grabesc si ca nu ma da nimeni afara…Door to door o ora si ceva, cred… Ia sa trec si la notarea “a la carte”:


 


Locatie: 10, niciun repros. Binecunoscutul Rond Alba Iulia- “inima prostitutiei..” cum bine a zis un confrate. Stiam ca “e grele” cu parcatu’ si n-am venit cu auto…Dush, prosop curat, gel…conditii cu tot ce trebuie.


Corp: 8,5-9….sunt de acord ca exista fete mai frumoase si mai bine facute. Craci lungi, destul de inalta, buze si limba numai bune pt.  FK.  Sanii sunt un pic lasati…pentru mine nederanjanta chestia asta…mai ales ca si-i suge in timpul actiunii si te lasa sa faci ce vrei cu ei.


Igiena: 10. “Gogoasa” fara nimic suspect. Inainte de actiune s-a spalat pe dinti.


ON: 9,5, ca am auzit ca 10 se da la swallow si 9,75 la DT…pentru mine astea nu-s un “must have” cu orice pretz.


NP, FK, LOT: Tot 10. N-am cum altfel, pen’ca a facut pana la detaliu ce, cum si cat am vrut.


GFE: si aici dau maxim. Amabila, abordabila in diverse subiecte, se muleaza pe client. Departe de genul “pitzi”.


Tarif: 300/mai mult de o ora.


 


O experienta care, pentru ca a fost exact ce-mi trebuia atunci, a meritat fiecare leutz. Pot spune ca a existat “chimia” aia, asa c-o sa revin. Va salut cu respect si astept criticile aferente…

  • Like 4
Link spre comentariu
  • pisicuts a schimbat titlul în Gyulia incall-outcall 0736490971

Am fost si la Giulia. Dupa ce am vizitat-o pe Darya,am zis sa incerc si cu Giulia.Programarea respectata,am conunicat cu usurinta la tel si a parut destul de profi

Locatie 9 mie mi s-a parut curata chiar daca nu e de lux

Aspect pt mine 8 pt ca prefer tipele mai voluptuoase si tunate,dar are niste sani frumosi chiar daca sunt putin lasati si o piele fina fara celulita.

Gfe 9 cu bun simt si amabila

Oral 10

Normal 9

Am sa revin pt varianta de show lesbi.

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

SALUTARE

 

 

Domnilor, daca inca nu ati visitat-o pe Gyulia, aceasta fata tanara (24 ani), frumoasa , inalta si foarte sexy , e timpul sa o faceti.

Sunt sigur ca ati remarcat pozele deosebit de frumoase si sexy, 100% reale.

Azi am avut inspiratia sa o contactez dimineata pe la 11;30 si am avut surpriza sa primesc imediat un SMS raspuns afirmativ si cu adresa aproape completa, undeva in zona Bdul Unirii, cartier elegant.

 

Am fost intampinat in prag de o fata inalta si frumpasa, cu zambetul pe buze , care m-a imbratisat imediat. Mi-a placut f mult aceasta primire.

Am avut o sesiune excelenta cu Gyulia, cu sentimente as putea spune, ne-am iubit parca ne cunosteam de ani de zile. ,

Ne-am imbratisat in pat, ne-am sarutat cu pasiune si am continuat cu un 69 pe o parte. 

Oralul ei este excelent, chiar daca nu reuseste prea mult DT , dar n-are importanta , este grozav . Eu am avut si placerea sa gust pussy f curata, sensibila la sarutarile mele.

Pregatirea fiind facuta , erectia maxima ,precum si fata pregatita pentru penetrare, am trecut la fapte, mai intai ea on top ( stapaneste tehnica perfect) , apoi am intrat eu in rol in pozitia doggy.

Fapt remarcat de toti care au mai scris despre Gyulia, este o desfatare sa-i privesti fesele rotunde, perfecte. Am finalizat in prezervativ, dupa ce am pompat minute in sir adanc .

Reactia Gyuliei a fost pe masura, cu gemete de satisfactie si contractii ( greu de intalnit la altele).

 

Am avut o partida...curata (clean) fara cim , finalizare corporala etc . Nici nu am intrebat daca ar vrea asa ceva, fiindca m-am saturat inultimul timp de cim si alte prostii, am vrut sex clasic , cu satisfactie  maxima.

Asa a fost intilnirea mea de azi si ma felicit pentru inspiratia de a o alege pe Gyulia , care oricum eta pe lista mea. De azi in colo va fi on top in  lista mea.

 

Iata notele:

 

DFK  - nu am facut, ea avand o problema (n-am inteles exact) , dar mi-a promis solemn pentru data viitoare.

 

Oral nep   9

 

Sex prot 10

 

O mentiune speciala pentru ea no top  10+

 

Doggy     10

 

Locatia   9

 

 

Am plecat fericit, satisfacut , dar nu pentru mult timp, fiindca simt deja nevoia sa revin voi la Gyulia .

 

Cadoul  200 /30 min

 

Multumesc sexy Girl pentru momentele frumoase petrecute impreuna azi.

 

Sa fii iubita !

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

La multi ani si la cat mai multe partide reusite de sex!

Am fost la caprioara Gyulia azi si mi-a placut. De revenit.

Locatia ok, pat corespunzator, baia curata, dotari suficiente pentru activitatea desfasurata.

Gyulia e simpatica, ochi frumosi, buze senzuale (no FK), sani mari, foarte curata, nu e miniona.

Servicii, ON si NP

Note:

Locatie:8

Gyulia aspect 9

ON-8

NP-9

GFE-9

S-o aveti tare tot anu' si sa nu stricati ciocanu'!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:România
  • Oras:România

Am zis să nu mai bântui forumul acesta fără niciun semn de viața și iată că scriu această recenzie Gyuliei.

Programat azi la 12 pentru ora 18. Confirmat 1 oră inainte.

Locație-Bd Cantemir, facil, bloc de clasa mijlocie.

Ajuns la ușa îmi deschide Gyulia, foarte vioaie și prietenoasă. Stăm unpic de vorbă despre anotimpul curent, timp în care mă servește cu o apă rece și fug la duș. Prosop mare și curat cât și papuci prezenți. După igienizare începe acțiunea.

Debutează cu un oral nepro la cerere soft cu atenție la sateliți, în regulă. După montat balonaș și încep în misioar(preferata ei).

Geme, se implică, e acolo.

După ce mă hidratez din nou din țâțele ei(mie unul mi-au plăcut așa cum sunt) trecem la doggy unde am pompat furios și am și finalizat.

Luăm pauză și mai vb unpic(ai ce vorbi dacă dorești însă uneori o cam duce pe subiectul ei și trebuie să intervii) apoi încercăm nr 2 cu oral prote și apoi LOT unde priveliștea e bună și dă contre și ea dacă simte că ai obosit.

Schimbăm iar doggy unde dau eu ce dau și renunț. Mai stam de vorbă și cer un masaj după ne luăm la revedere și asta a fost.

Clasament:

Locație-9, pat corespunzător, așternuturi curate, nu scârțâie, cabină duș mică dar nu m-am plâns

Gyulia față-8, mie mi-a convenit, fața îmi inspiră futai

Gyulia corp-, 8, sâni măricei dar lăsați, cur mediu destul de ferm, nu e skinny și ai pe ce pune mâna.

ON-8,5, mergea deep

NP-9, se implică, m-a dat gata bine la doggy

FK-nu m-a interesat

Atitudine-9, pro client

Igiena-10, nimic suspect, a făcut duș înainte

De revenit aș zice da dar pt 30 min

Cam atât spor la ciocane și mulțumesc Gyulia

  • Like 1
Link spre comentariu

Am revizitat-o si eu pe Giulia cu putin timp in urma.A ramas aceeasi fata frumoasa cu bun simt ,in compania careia te simti extraordinar.M-a asteptat intr-o lenjerie sexy care ii punea in evidenta sanii mari.

Locatie-8,5 nu e lux dar super curata si bine dotata

Aspect Corp 8,5 sami mari dar putin lasati,daca ar fi avut fundul mai mare ar fi fost perfecta

Fata 10 frumusica foc

Oral 9 deep atentie la zonele adiacente

Normal 9 stramta si se uda natural

Gfe 9,5 amabila si ospitaliera

Igiena 10 extrem de curata

Cadoul 300. Te pup Gyuly!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Bifat si eu la domnișoara. Locație undeva pe la Budapesta .Din pacate timpul meu fiind limitat nu am stat decât pentru 1 ffinalizare.

Locație:Apartament curat îngrijit.Nota9

 

Fata:Aspect drăguț, corp frumos bine proporțional un pic voluptoasă, să-mi marimea4, foarte curata ,păsărică curata,epilat frumos îngrijită Nota9

Acțiunea în sine:Fara mari artificii,

Oral protejat.Nota8

Normal protejat,misionar si caprita pozitie in care am si finalizat.Nota8.

Preț100lei

In mare parte e ok,un pic cam rece fata de client.E drept ca si eu cu timiditatea mea(ma si intrebat de ce sunt timid)🙂🙂.

De revenit?Cred ca da .Un minus e ca nu face kiss. Sau poate nu cu oricine

PS.Mai locuieste cu o colegă. Am văzut-o la finalul acțiunii.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

  Salutare, in cautare la sectia anunturi din forum am gasit topicul damezei Gyulia.

Metoda de contact sms , stabilit ora si respectata de ambii , locatia in blv.Dimitrie Camtemir 

Pozele sunt reale este inalta ,are sanii mari dar cam moi , ca servicii ambeneficiat de fk,mangaieri , oral bine facut protejat asa am vrut dar a fost mai bine facut si executat decat de altele la care am fost ,cu atentie la oo .Normalul a inceput cu ea on top , damn it are o pasarica stramta si se umezeste natural , imi place ca se misca si da contre in timpul actului ,am terminat in pozitia doggy style :doggystyle . Mi-a placut ca te intreaba daca ai fantezii sau ce preferi ,adica e receptiva ;)

Locatie 9 dusul cu de toate , camera un ventilator...

GFE 9 FK , te face sa te simti bine

Oral 8 protejat dar bun :blowj0b are grija si de oo

Normal 9 se uda natural, are initiativa si da contre n

Halat 300 dtd 65 minute fara sa ma grabeasca 

Concluzie , eu am fost multumit ,o sa revin, singurul minus deji sunt mari sanii cam moi, dar na nu le pot avea pe toate cum vreau

De recomandat pt cei care vor o escorta inalta si placuta prin atitudine, dar nu celor care prefera fete subtirele

 

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator marynar
Reputație: 0

Buna dimineata tuturor !!!

Pentru ca m-am simtit bine cu tine ieri as vrea sa spun cateva cuvinte.Nu va fi o recenzie caci cred ca s-a spus totul deja atat de cum arati cat si de servicii.Chiar daca pentru mine a lipsit FK si oralul l-ai facut protejat (nu sunt fan)mi-a placut de tine.Sa sti ca cel mai mult mi-a placut atitudinea.Adevarate sau nu au fost cateva replici care mi-au placut si ti le voi spune.Cand te-am intrebat al catelea sunt in ziua aceea mi-ai raspuns"Primul,am venit special pentru tine caci aveai programare'Chestia asta mi-a mangaiat orgoliul masculin.In timp ce te futeam te-am intrebat daca iti plac limbile si mi-ai raspuns"Da,dar imi place mult si ce imi faci acum"Aici cred ca nu ai mintit caci te-ai si udat imediat.Iti multumesc si te sfatuiesc sa continui cu astfel de atitudine caci nu venim l escorte doar ca sane descarcam coaiele ci si pentru alte placeri pe care ti le poate oferi o femeie iar felul in care se poarta cu tine nu este chiar pe ultimul loc.O vorba adevarata spune"o femeie frumoasa se cunoaste de dimineata,iar una a dracului toata ziua'Multumesc si pe curand.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut, confutadori !

Am vizitat-o pe domnisoara Gyiulia in urma cu ceva timp, locatia fiind una centrala,in zona Bd. Dimitrie Cantemir ,zona "Budapesta".

Am facut programarea telefonic, stabilit detalile si am pornit înspre căutarea unei noi aventuri,deoarece am fost prima oară la ea.

Ajuns foarte bine,ușor de parcat, blocul fiind chiar la bulevard.

Gyiulia m-a asteptat intr-o pereche de chiloți negri și cu sutien alb.Am facut cunostinta si am intrat in camera.

Am optat pentru 1h si in consecinta am lasat 300 lei.

Am mers la dus, am primit un prosop curat și papuci noi.

 

- aspect : 9.5 piele fina, bronzata, sanii mari si frumosi, foarte draguta la fata, cu putina sala ar fii 10+++++

- igiena :10 nimic de reprosat

- GFE: 10

- Oral: 10 foarte bine executat ,fără mâini ,film porno,deepthroat din plin.

- Anal nu face.

 

Merită toți banii!

Îi place mult de tot sexul tare.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator marynar
Reputație: 0

Am fost iarăși la Gyulia și a fost mai plăcut ca prima data. Despre cum arata au spus alții asa ca eu nu mai adaug decât ce îmi place mie.,adica faptul ca nu are pic de burta,soldurile sunt prelungi fără colăcei, coapsele rotunde și lungi fără celulita.Pasa e frumoasa cu labii și clitoris mic numai buna de lins. Ce îmi place cel mai mult la ea este faptul ca ma face sa ma simt foarte bine și ca este isteață știe sa excite un bărbat nu numai cu trupul ci și cu vorba.Este poate o perversiune a mea sa ma excite comportamentul femeii dar cum creierul este cel mai important organ sexual al omului este explicabil. Astăzi în timp ce o futeam am lăsat-o sa vorbească la telefon(eu am rugart o sa l tina pe noptiera căci trebuia neapărat sa plec la o anumita ora) M a excitant grozav căci nu mai știa ce sa spună în telefon,ii venea sa geamă,da contre și ii tremura glasul. Apoi pentru ca are un fund tare frumos am pus-o capra dar nu a stat mult ci m-a rugat sa trecem în misionar. Am întrebat-o de ce și mi a răspuns "Ca să te pot vedea când ma futi" Cu asta chiar ma făcut praf și în câteva minute am capitulat. Mulțumesc frumoaso și ne revedem cât de curând.

  • Like 1
Link spre comentariu

Am vizitat o ieri pe Gyulia după mai mult de doua luni cât m a ținut departe supărată că nu am respectat o programare. Fata asta pot spune că este obsedata de punctualitate și respectarea programările căci am dus o adevărată lupta să o împac. În sfârșit spiritul Crăciunului m a ajutat. Am găsit o într o locație noua mult mai eleganta și mai ales cu apa foarte calda cum nu prea era în cea veche. Ușor de ajuns, bloc stradal pe Tineretului. Am găsit ușor parcare chiar în fata blocului deși ea spune că de obicei este aglomerat. Am găsit o proaspătă, vesela și frumoasă și cu chef de joaca. Patul mare, comod nu scârțâie. Acțiunea a debutat cu un OP pe care l am întrerupt eu repede căci nu sunt fan și îmi era tare dor de pizda ei. Am trecut în misionar cu cracii ei lungi dedfacuti și pompand adânc în pizda strâmtă și calda

S a umezit repede și a început sa geamă și sa îmi suga sfarcurile. Am coborât dandu i limbi și ea a îmi apasă capul în pizda. Am întrebat o dacă ii place mi a zis ca da dar ca ii place mai mult pula asa că am revenit în misionar apoi umeri craci și lateral pana am obosit și am luat o pauza.De obicei sunt pe fuga, nu am reușit niciodată sa stau o oră asa cum s a întâmplat și acum când a sunat blestemați de telefon. Am vrut să plec dar Gyulia m a oprit zicând că nu mă lasă să plec neterminat. I am spus ca nu pot întârzia decât maxim 10 minute, dar ea a zis ca e suficient. A urmat un oral scurt care a trezit soldatul apoi ea a trecut deasupra mișcând se tot mai repede sugandu și sfarcurile sânilor continuând cu sărutări pe pieptul și sfarcurile mele, strângând ma cu pizda doar să mă termine

Văzând ca nu reușește a cerut sa treacă capră în pat deși având în vedere la cât de lungi are picioarele nu credeam ca o voi putea fute la fel de bine ca la marginea patului dar m am înșelat. A desfăcut mult cracii adoptând o poziție joasa aplecata în fata cu mijlocul arcuit și cu pizda oferita în sus asa ca am pompat la greu, ea gemand și dând contre cu capul răsucit spre mine și privandu ma în ochi în timp ce xices6"asa fute ma adânc,da tare,imi place cum întra pula în mine "Bineanteles că am explodat urgent în balonas m am îmbrăcat și am plecat satisfăcut și fără să întârzii. Fata asta e o adevărată artistă când vrea să te termine așa că fiți atenți mie mi a convenit căci mă grăbeam dar cine vrea să o futa gospodărește pe îndelete sa nu o lase să se dezlănțuie cum vrea ea căci este pericol. O recomand cu atenție la respectarea programării și punctualitate căci este tare suparacioasa din punctul asta de vedere. Spor la futut.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Locatie : 10 - E o locatie curata, baie ok, geluri de dus etc. Zona Tineretului, usor de ajuns.
Gyulia :9 - depinde si de gusturi, eu fix m am dus pt tipologia asta de femeie, sani mari etc. Mai exista loc de imbunatari totusi.
Sex Oral/protejat : 9.5 
Normal :10, se implica, mai ales deasupra e f buna.
Gfe : 9.5,  - e foarte comuticativa, asta mi a placut la ea foarte mult. I am scazut putin ca nu e neaparat in zona de gfe.
Halat : 200 o finalizare, nu m a grabit, nimic de genul asta.
Recomandare:  Daca vrei o femeie cu forme, sani etc se merita. E de revenit.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare

Pe Giulia am vizitat-o si eu la inceputul anui.

Fiindca nu am avut atunci timp sa fac o recenzie mai proaspata punctez acum principalele aspecte.

Contact /programare 10- respectata fara probleme

Locatie : 10 - curata,apartament mare , Zona Parc Tineretului

Gazda :8 - Nu este o frumusete nativa dar este o bruneta draguta, tipul de femeie cu ceva forme, pe care pe ce sa pui mana, nu slim,sani mari, destul de inalta peste 1.70 zic eu si varsta 26-28 ani ..pe acolo.

Igiena 10 ,ingrijita,mirosea frumos ... nimic suspect a facut dus dupa mine

Servicii

OP : 7 , fara atentie pe la sateliti, no fireworks, te intreaba destul de rapid daca trece la normal..

NP:8 grad mediu de implicare cam putina munca din partea ei, nu e foarte energica ,oboseste destul de repede,verificat doar in 3 pozitii clasice.

Gfe : slabut...

Atitudinea 10 ok, amabila, vorbareata ,comunicativa ,am purtat ceva discutii in pauza, nu m-am simtit grabit dar nici nu am depasit timpul regulamentar.

Parcarea : 300/h , doua finalizari sa fie primite.. :)

 

O sa mai revin dar nu prea curand ...cum mai toate fetele bune au ridicat stacheta la 300 mai am destule de vizitat sa le termin pe toate si o iau apoi de la capat. :))

Multumesc Giulia!

Spor la calarit!!

  • Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:romania
  • Oras:romania

Va salut domnilor,

Am vizitat-o pe Gyulia de trei ori până acum , ultima data in locația din Bd Tineretului.Gyulia este o femeie frumoasă, cu ochi mari și albaștri și zâmbet plăcut.

Locație 10

Aspect fata 9 (își ține părul strâns)

Corp 9

Gfe 10

Acțiune:8-9 oral si normal protejat.Se descurca bine la normal

Atitudine: proclient

Concluzie : de revenit

Link spre comentariu
  • Telefon: 0************
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0************
  • Oras:Bucuresti

Buna seara !

 

Ma simt obligat sa contribui si eu la acest site minunat plin de informatii utile. 

 

Am vizitat-o si eu pe Gyulia - o experienta foarte placuta, in top 10 as zice. 

 

Am programat prin telefon cu 1 ora inainte. Programarea a fost respectata. 

 

Locatia B-dul Cantemir, bloc comunist curatel, apartament inclazit, cu toata doatarea necesara si prosop curat, Igiena 10/10

 

Avea o colega dar nu m-am simtit de loc deranjat iar regula esta un singur client o data (nu 2 clienti simultan).

 

Impresie generala: o fata de bun simt, comunicativa, recomand !

 

Am fost intrebat inainte de ce fantezii sunt interesat etc. Nu m-am simitit pe ceas. 

 

Cadou: 300 RON (meritati !) 

 

Aspect 9/10, putin plinuta dar unde trebuie zic eu, mie unul mi-a placut, Sani mari cat muntele (naturali !)

 

Interactiune/comunicare - 10/10

 

Girlfriend experience - 10/10

 

Oral 8/10 (protejat pentru ca asta este preferinta mea)

 

Sex normal protejat 10/10, iar ca sa dau detalii tehnice (inalta, strimta, tesuturi ferme, curbe adecvate, o femeie frumoasa )

 

Finalizare pe corp

 

Mi s-a oferit apa plata (sigilata) si tigari (nu fumez de fel dar am savurat una inainte si una dupa)

 

Overall - 5 stars. Mie mi-a inspirat incredere si cred ca isi merita locul ca escorta recomandata.

 

 

Cu stima

 

 

 

 

  • Like 1
Link spre comentariu

Deși scopul acestui forum este sa scriem recenzii și sa ne informam asupra unei activități extrem de importante care este sexul, eu îl apreciez și pentru faptul că într o lume plina de constrângeri și minciuna aici pot fi liber să spun cu sinceritate ce gândesc. Pot vorbi deci despre obsesiile și nebuniile pe care ca orice om le am și de multe ori trebuie să le refule. Una dintre obsesiile mele este ordinea. Deci viata mi am ordonat o astfel :de 2 ori pe săptămână merg și imno, de 2 ori merg la sală și de 2 ori la escorte. Fac acest lucru în speranța că antrenând organismul într o activitate ordonata, asa cum fac atunci când încerc să țin motorul mașinii pe cât posibil la o turație constanta voi fi sănătos și voi trai mai mult.Nu voi face aici apologia beneficiilor sexului nici din punct de vedere a sumarelor cunoștințe de biologie pe care le am și nici din cel al cunoașterii ezoterice unde anticii erau mult mai evoluați decât noi, ci voi spune că azi ca în fiecare marți aveam programare la o escortă care îmi place. Ghinion însă, a vrut sa ma decaleze cu o ora, lucru pe care programul meu extrem de strict nu îl permitea. Am apelat deci la veșnicul plan B și m am dus la Gyulia la care nu mai fusesem de mult timp. Pentru că nu am de spus nimic în plus despre cum arata și cum prestează, fata de ce s a spus ceva, voi spune câteva cuvinte despre felul în care s a purtat cu mine și care efectiv m a dat gata, poate mai mult și decât sexul. M a primit veselă și proaspătă mustrăndu mă cu drăgălașenie ca nu am mai vizitat o, ca și cum mi ar fi dus dorul. Bineanteles că știam că nu este adevărat dar jocul era atât de feminin și mi a plăcut atât de mult încât am întrat în el. M a îmbrățișat de cum am întrat pe ușa și a părut că se bucura enorm de micile atenții pe care le pregătisem ca de obicei dar mai ales acum când în luna mărțișorului. M a condus în camera ostilităților și după obișnuită igienizare a trecut la acțiune. A început cu un oral excelent, căci așa cum a spus"juniorul trebuia răsfățat căci nu îl mai simțise de mult timp în gură ". Am trecut apoi în misionar cu priveliștea superba a sânilor mari cu sfarcuri etctile și a pulei care o penetra văzută de sus între cracii lungi cu coapse prelungi și bombate. Am pus-o apoi capra savurând curul de referință și ascultadu i gemetele în timp ce pompam din răsputeri. Era udă toată iar excitat maxim așa că am explodat în căciulita glorios și mulțumit. Totul a durat aprox 20 min căci nu am putut rezista mai mult și nici timp nu aveam. Nu am mai stat pentru a doua finalizare, am decartat 200 lei bine investiți și am plecat condus de Gyulia care m a și sărutat pe amândoi obrajii(nu face Fk). Mulțumesc Gyulia, voi reveni poate vineri. Recomand călduros. Succes tuturor și îmi cer scuze dacă am plictisit cu cugetările mele extrarecenzie dar am simțit nevoia să mai spun și altceva decât cum a decurs futaiul.

Link spre comentariu

Salutare , rugat si ajutat de Giulia am decis sa imi fac cont după mai bine de 3 ani de când folosesc informațiile voastre, pe Giulia o vizitez de aproximativ 2 ani si de fiecare dată este o reală plăcere ( cu excepția când țipă ca de fiecare dată intarzii) ultima oară am vizitat o acum 1h când ma si ajutat de altfel sa imi fac cont , dar sa trecem la oile noastre

Giulia este femeie înaltă cu forme frumoase piele fina par lung si ochi de diamant pe lângă pielea frumos bronzata nu te poti opri sa o privești . Am început cu obișnuitele sărutări din fața ușii cum obișnuiește mai apoi am fost servit cu o apa rece sigilata iar după obisnuitul duș a inceput cu sărutări pe tot corpul si un oral fantastic cu finalizare in gurita dar cu prezervativ am mai schimbat câteva vorbe si am trecut la munca , căci juniorul nu vroia sa adoarmă am pus o pe Giulia in pozitia care mie imi place adică mama iedului admirand-ui fundul bombat si tare si finalizand pe el , pai nu puteam sa l las curat , am mers la dus baia fiind dotată corespunzător.

( draga Giulia ti-am promis recenzie)

Note : locație 8

Oral protejat -8

Normal protejat-10 cu felicitări ( fata este nr 1 lady on top)

Gfe-10

Pret 300lei 70 min

Sper ca am fost de ajutor iar daca am omis ceva ma pute-ti întreba

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

Am vizitat-o pe Gyulia acum cateva zile, programarea prin whatsapp.

 

Locatie: 10 - apartament curat si modern

Aspect: 9.5

ON: 9

NP: 9+ schimbat diferite pozitii

GFE: 10 m-am simtit bine, m-a facut sa uit de ce mai aveam pe cap :D

 

Ne vedem data urmatoare :)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Contact/Punctualitate: Programare facuta usor pe Whatsapp cu vreo 2 ore inainte, respectata, fara intarziere din partea ei.

 

Locatie: 9,5. Pe Nerva Traian, usor de gasit, curat, oglinda mare pe sifonierul din dormitor.

 

Aspect: 9+. Inalta, bronzata, cu forme frumoase, sani mari.

                   La chip este mai frumoasa decat ma asteptam.

 

Tatuaje: Am observat doar unul mic pe coapsa. Nu-i recomand sa-si faca altele, ar fi pacat de fizicul ei misto.

 

Atitudine: 8+. Sociabila, joviala, profi, pro-client, cu initiativa in pat.

                      Mai verifica telefonul din cand in cand.

                      Poate parea putin grabita, mai ales in momentele in care imi spune ca nu vrea sa ma simt grabit (cu toate ca eu nu facusem nici o aluzie la asta  :350x )

                      Nu prea este pisicoasa, si cam distanta in ceea ce priveste afectiunea oferita, concentrata mai mult pe sex si numarul de finalizari, ceea ce poate fi de bine pentru unii (nu si pentru mine)

 

Oral: 6. Ok, simplu, scurt, cat sa scoale bine instrumentul.

             Protejat la cererea ei. Mi-a spus ca are o lucrare facuta la dinti si ca a scris asta pe forum (eu nu am vazut scris nicaieri, poate imi da cineva link).

             Prezervativele colorate arata oribil (in special la oral), parca am o punga de menaj pusa pe scula. Recomand niste balonase transparente si necolorate (gen Durex Extra Safe).

             Ar fi fost o experienta mai placuta daca era neprotejat si mai lung.

 

Normal: 9+. Foarte bun, in mai multe pozitii, cu implicare, gemete placute, contact vizual.

                    Cel mai bine a fost cu ea deasupra, in care ne-am strans in brate si m-am bucurat de sanii ei, si in pozitia doggy in care am admirat-o in oglinda in timp ce o penetram. Arata superb!

 

Igiena: 10. Totul ok.

 

Sarut/FK: Nu. Si nu inteleg de ce apare asta in serviciile ei, induce lumea in eroare.

 

GFE: Nu.

 

PSE: Da. Priviri perverse, si se uita in oglinda cand ne futem.

 

Halat: 300, stat 50 min DTD pentru ca am intarziat cateva minute. Aveti grija sa nu intarziati ca mine. 

 

De mult timp nu am mai intalnit o fata mare (ca statura si forme) si asa de frumoasa. Imi pare rau ca nu prea ne potrivim ca personalitate.

Recomand pentru cum arata, pentru fut-ul bun, igiena, si pentru seriozitate in programari.

 

In retrospectiva, mai bine mergeam pe varianta masaj la inceput si sex dupa. Pe moment, nu am avut aceasta inspiratie.

Dintre cei care ati fost, poate cineva sa-mi spuna daca face un masaj bun? Erotic? Multumesc!  :hihat

 

Sa ne auzim cu bine! 

 

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...