Sari la conținut

madalinaaa 0735366053


Postări Recomandate

  • Oras:In your mouth with my dick
  • Oras:In your mouth with my dick

La sex ne înțelegem si in limba Moldoveneasca !

 

Știu ca am mai avut o tenta in trecut de a ajunge la ea  oricum rectific părerea si pot spune ca este o fata ok. Programare sms si respectata fără probleme in fata blocului am mai stat 5 minute pentru ca ajunsesem mai devreme, am stat 5 minute mult mai departe de scara ei pt ca nu am chef sa holbeze vreun vecin după mine. Tipa bruneta, sânii un pic lăsați dar drăguți, ceva grasimita pe burtica “ un pic de sport i-ar face bine “ )) pusy epilata si fără mirosuri suspecte. Are un accent drăguț si e mișto când iți spune ceva in limba ei si nu intelegi … oricum la sex te poti intelege si prin semne asa ca este ok.

 

Locația : Punct reper Strada Zizin, restul le primiți de la ea. Apartament sau garsoniera, lângă baie mai era o camera așa ca nu știu daca era debara sau camera de locuit . Baia era ok, cada curata si dat cu solutie pe ea ,stiu ca au fost cateva reclamatii in trecut si vad ca s-a ocupat de asta. Gel dus , sapun lichid protex etc etc fara probleme. A inceput cu un oral destul de ok, cu tente de deep, vacuum pe penis. Dupa o perioada am intors fata cu fata pe lateral si am facut un pic sex cu gurita ei. Pus prezervativ si urcat fata deasupra aici miscari dragute , m-am ecitat un pic dar fara sa intru si eu complet. Continuat asa pana a devenit un pic incomod pt ea asa ca am trecut eu in misionar dar na tot nu am putut intra tot. Schimbat prin mai multe poziții harp, dogy style , cowboy si apoi la oral pt ca “micutul” vroia sa intre si el mai mult dar nu putea.

Finalizare orala făcută frumos cu deep si fără sa fuga imediat la baie.

 

Corp/fata : 8 tipa este ok dar un pic de sport nu ar strica pt ca are un pic de grasimita pe burta.

 

Oral : 9 facut destul de bine si cu deep dar lipsește acolo niște limbute la testicule un lins pe laterala etc. Oricum prestația a fost buna pt ca am putu regla ritmul cu mâinile mele pe capul ei.

 

Normal : 8 fara probleme am început prin a înfige fata in penis doar ca din păcate nu atât d mult pe cat doream eu asa ca mai scadem un pic. Am observat un mic smoc de par la anus/curulet, ii recomand crema epilatoare de la Veet si este perfect.

 

Gfe : 8 este ok razi cu ea cand zice ceva si nu intelegi... sau cand i-am zis sa mai cheme o colega si ea a intels ca vreau sa mai intre un coleg acum cu mine. Mai ales când am măsurat penisul cu palma.

 

Atitudine : 9 Fara absolut nicio graba doar ca parca a fost un pic la inceput mai rece. Un pahar de apa sau de suc ar fi spart gheta mai rapid pana sa ajungem in pat.

 

Bete de chibrit : 100 bete de chibrit

 

De revenit/recomandat : Pentru mine nu pt ca nu ma pot desfășura cu „cel mic” mai mult.... si nu doresc sa creez neplaceri. Gheata la mal, cent-cent centimetres nu pot intra mai mult cu toate ca eu zic ca este un penis normal măsura M :) Pentru alte persoane cred ca nu este nicio problema..

 

PS. Pe masa erau șervetele inscripționate cu denumirea "Paul" Sa fi fost Paul, despre care se tot vorbește pe aici ?   Am ras cu ea pe faza asta :)

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Diverse
  • Oras:Diverse

Locație 9

Sunat sâmbătă seara la 23:00 când nu sunt chiar așa multe opțiuni, confirmat detalii și la miezul nopții am ajuns la ea. Locație foarte aproape de Mall Vitan, apartament spațios și pat/canapea imensa, baie standard.

 

Fata 9

M-a așteptat după usa intr-un corset ce se prinde in fata. Undeva la 1.70, sani mari, nu e genul slim dar bine proporționată și prietenoasa. Am vorbit puțin, dusuit eu și apoi ea, intram la acțiune. Mângâieri și sărutări pe corp, e relaxata și deschisă la sugestii, m-a invitat sa desfac corsetul ce a fost incitant.

 

ON 9.5

A început bine încet, apoi mai tare și deja eram gata de acțiune. Cu toate astea m-a surprins in bine si m-a tinut acolo mai mult timp și a facut tentative de deep și limbute.

 

NP 9.5

Am cerut sa începem LoT și chiar m-am simțit bine, a depus efort, mai multe variante, gemete și se vedea ca i place. Apoi a cerut ea pe la spate și a mers bine. S-a ridicat in mâini si a venit înspre mine, doggy pe vertical cu sânii drept mânere, am terminat instant in căciulița.

 

Atitudine 10

Am stat cu ea la o tigara apoi am mai vorbit de una alta si m-a impresionat.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:All over the world
  • Oras:All over the world

Vă salut cu respect!

 

Incitat de cele văzute și citite pe acest topic, cu mulțumirile de rigoare, pentru recenziile făcute. Am drecis să-mi aloc o oră în compania și serviciile ei.

Experienta devine plăcută în compania Mădălinei, cu graiul ei arhaic. Pe care are intentia, să îl îmbunătățească.

Programarea a fost prin watsaap, respectată de către ambele părți implicate . Confirmată cu o jumătate de oră în avans.

 

Locația str. Zizin. Din punctul meu de vedere este dotată cu strictul necesar, și încă o camera . Fără să simt probleme olfactive , aer condiționat, open space, TV, așternut curat, prosop scuze "ștergar" mare , curat, moale. Baia curata, inclusiv cada. Se pare că a ținut cont de observație. Cu geluri de duș, cât să fie bine, nu prea multe pentru pretențioși. Lipsă papuci.

 

După ce am savurat cafelele împreună, ea și o țigară, cu mențiunea să estompeze izul de nicotină cu ceva.

A fost foarte cooperanta. Chair nu am simțit.

Am vorbit despre efectele crizei economice și emigrarea forței de munca.

Pentru a ne putea cunoaște și detecta afinitățile comune.

 

Mădălina deși era vizibil obosită de nesomn. A reușit să se adapteze situației și împreună convenind să ne spunem ce ne place și să intervenim, în și mai bine .In timpul actului am reușit o "trântă strașnica" asezonata cu aproape tot din meniul principal mai puțin Fk. Nu am fost insistent și nici nu am primit semnale..

Pot afirma că față de ce se poate observa în pozele postate, am avut parte de o prezenta agreabila. Eu nu am pretenții, să arate că un fotomodel, atât timp cât ne simțim bine și colaborarea este pe măsură .

Sânii am fost plăcut surprins să observ că deși puțin lăsați, după 2 minute de mângâieri și atingeri agere, erau alt ceva decât în poze, mai ridicați, sfarcuri erecte și mult mai mici. O fii fost din cauza frigului.

"Pisicuta" este de excepție, fără probleme olfactive, cum se poate vedea, strâmtă dar se mulează cu mișcări lascive, cu multa implicare.

Prefera soft, nu hard," Să dai ca Surdu-n Clopot".

Cam atât vă pot destăinui din tainele mele intime. Descoperiți voi la fața locului.

Prefer să nu mai dau note, doar calificative.

Calitate /preț , rezonabil. Nu pentru pretențioși cu gusturi rafinate, dacă doriți excepții de neuitat.

De revenit, cum să nu"abizatelno”– neapărat;".

Deranjul/ o oră 200 + și bine investiți.

Mulțumesc Mădălina! UP.

 

Aceasta este strict părerea mea despre experienta avută. Gusturile și dispoziția pot varia, de la caz la " haz".

 

Domnilor, sânge în instalație și spor la pompat.

 

 

"Iubiți femeia, nu ce devine ea."

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...