Mada28 Reputație: 91 Postat Martie 26, 2022 Oras:București Oras:București Postat Martie 26, 2022 Buna dimineața ! 1 3
gladiato Reputație: 763 Postat Martie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2022 Bună azi lucrezi
Mada28 Reputație: 91 Postat Martie 28, 2022 Oras:București Oras:București Postat Martie 28, 2022 Buna , sunt disponibila , va aștept cu drag 😘
Mada28 Reputație: 91 Postat Martie 31, 2022 Oras:București Oras:București Postat Martie 31, 2022 💋 1 3
Mada28 Reputație: 91 Postat Aprilie 2, 2022 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 2, 2022 Disponibila
Mada28 Reputație: 91 Postat Aprilie 3, 2022 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 3, 2022 Buna , disponibila 😘😘😘
Mada28 Reputație: 91 Postat Aprilie 4, 2022 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 4, 2022 Buna , disponibila 😘
Mada28 Reputație: 91 Postat Aprilie 5, 2022 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 5, 2022 Disponibila 😘😘😘 1
cristi696 Reputație: 112 Postat Aprilie 6, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 6, 2022 La 31.03.2022 la 12:53, Mada28 a spus: 💋 Yam yam 👅👅👅
Mada28 Reputație: 91 Postat Aprilie 8, 2022 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 8, 2022 Buna , disponibila 😘😘😘 1
Mada28 Reputație: 91 Postat Aprilie 10, 2022 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 10, 2022 Up
eu.discret Reputație: 411 Postat Aprilie 11, 2022 Postat Aprilie 11, 2022 Salut! Va recomand o fata ,,premium,,. Va veti simti bine, este singura, curata, la normal te F. responsabil. Este jovială, haioase rau - Moldova. Discuții...am multe secrete sa spun ... este din loc.cu aeroport de lângă Chișinău,...si stop. Pozele sunt cam vechi, ...tate cam lăsate- are totusi cam 30 ani (...dacă eu o testez de 4 ani!), un 7-8 La corp raportat la vârsta. Raspunde mai mult la mesaje, este clara, punctuală...Va da adresa...bdul Unirii/A.I. ultima vizita a fost de o ora, se străduiește să te finalizeze...Nu rămâne datoare. Dus eu, fata era curata. Am Început cu oral, te linge/pupa de sus in jos pe corp ( bine ne cunoșteam...). Am lăsat o tarziu la P., am palpat o la tate, am lins tatele avute în dotare - tate cam de 7. A văzut că nu mă grăbesc, nu a sărit pe P. sa ma termine...stie ca sunt sensibil la oral. Nr. 1 a fost numai oral, am economisit un balon! Acum a avut si fata acces la P. A supt energic, cine o stie...suge cu ochii închiși. Am terminat exploziv, nu se retrage, sta pana la final. Acum, ca o glumă i am zis ceva, fata era cu gura plina, nu putea vorbi...a facut ochii mari/semne catre gura...comic, ca nu poate vorbi. Oral = 8, ca nota. Pauza, cum am spus este animată, discuții... Am Inceput partea a doua: am pus tarziu balonul ( am dat in gura cum am vrut - repet nu si ,,bate joc de meserie,,). Acum sex normal, a fost bun spre f.b. Te fute constiincios, se scoate cu sexul n., este pasională. Am alternat puțin cu oral pt.a mi reveni. Te vede ca nu mai poti, se urca pe tine, o baga singura...te calareste. Am avut si a doua fin. - normal cu balon. Scoate si unele zgomote... Sex n. _ 9, bun pt.categoria ei. Cam asta este, va recomand sa luati o ora. Sunt convins că sunteti eleganți, veti avea o ora relaxanta.... Si fata își merită 250 l. Mergeți, veti avea 2 fin.sigur daca respectați fata. Multumesc fata M. pentru fin.nr.2. Aceasta i este ocupatia! 1 1
Mada28 Reputație: 91 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 13, 2022 Up
Mada28 Reputație: 91 Postat Mai 3, 2022 Oras:București Oras:București Postat Mai 3, 2022 Buna 💋 Am revenit din vacanta , vreu sa va anunț 🎁 ramâne același 150 /30 min , 250/ 1h , finalizarea Cim/Cof - Nu mai intra în preț . 🎁 Cim/Cof e 50 lei
Mada28 Reputație: 91 Postat Mai 4, 2022 Oras:București Oras:București Postat Mai 4, 2022 Buna dragii mei , disponibila astăzi până la 23:00 , pup și va aștept cu drag .
MeganWolfM Reputație: 522 Postat Mai 4, 2022 Oras:RO Oras:RO Postat Mai 4, 2022 Vizitat de câteva ori când la 250/h era și cim inclus. Servicii foarte bune, ea arată bine și e foarte ok ca persoană. Pozele sunt reale, adică ea este. Accent moldovenesc. Calitatea serviciilor foarte bună. Fk la greu, on umed cu multă salivă, îl devorează pe junior, supt/lins ouă da. Np în ce poziție am vrut. Respectă ora. Igienă foarte bună: duș după fiecare număr. Recomand.
leonard111 Reputație: 305 Postat Mai 4, 2022 Postat Mai 4, 2022 Eu am fost la ea acum vreo 4 ani de 2,3 ori.Se fute bine, o suge bine, simpatică când vorbește cu accent moldovenesc dar este cam trecuta , nu este o frumusețe. Consider ca noul preț pt o finalizare cu cim , care a devenit 200, nu este justificat..S a haladit și asta
MeganWolfM Reputație: 522 Postat Mai 4, 2022 Oras:RO Oras:RO Postat Mai 4, 2022 Acum 10 minute, leonard111 a spus: Eu am fost la ea acum vreo 4 ani de 2,3 ori.Se fute bine, o suge bine, simpatică când vorbește cu accent moldovenesc dar este cam trecuta , nu este o frumusețe. Consider ca noul preț pt o finalizare cu cim , care a devenit 200, nu este justificat..S a haladit și asta Și eu sunt de aceeași părere. Dar e dreptul ei. Probabil că dacă o să-i scadă numărul de clienți, o să revină iar la vechile prețuri. Acum testează și ea piața, să vadă dacă îi merge sau nu.
Mada28 Reputație: 91 Postat Mai 5, 2022 Oras:București Oras:București Postat Mai 5, 2022 Buna , care sunt frumoase - sunt mai scumpe decât mine . Începeți vorba cu frumoasa , începe cu simpatica , nu știi cum sa dai o persoana în jos și vorbești de la cel mai înalt lucru . Cui nu-i convine oral foarte bun și normal la 150 și vrea și cim pe degeaba - sa meargă unde este . Am făcut asta 3 ani si e de ajuns . E dreptul meu sa pun preț pe cim , la altele tot asa scrieți ? Aproximativ la toate cimul e contra cost . Da voi vreți de pomana . Până nu ma judecă aici nu se lasă unii , va mănâncă tare rău , la magazin tot asa mergi si scrii /zici - ca sau scumpit alea , celelalte ? Aici va vărsați răutatea si neagreața . 1 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum