Sari la conținut

0742606730 Alexandra


konve_88

Postări Recomandate


  • Oras:Tg Mures
  • Oras:Tg Mures

Am fost azi si la ea, de fapt la ea am fost prima data, ajung la scara sun zice nr de intrefon intru in scara blocului si zice ca nu e bun liftu hai la etajul 9, e nui bai dai sa sune ajung sus, bat la usa nimic sun nu raspunde. dupa vreo 2-3 min deschide usa si zice sa plec ca cineva urca pe scari si trebuie sa astept 10 minute.Dar nu cred ca e fata din poze cum era inbracat mi sa parut mai slaba si mai fara forme, dar in fine. Cand a zis si ma rugat iaras sa plec, ca ajunge cineva mai inportant de cat eu care am avut programare, m-am uita bine la ea, cu gandul ca nu prea seama cu fatuca din poze am plecat, Cobor pe scari si ma intalnesc cu norocosul care urca poate chiar konve_88 a fost, ca zicea ca e de nota 9!

Am sunat-o pe Diana din pacate ea era ocupata pt mai mult timp si mam riscat sa o sun pe alta tot din centru ce am patit acolo o gasit la intrebar si rasp..

Asa a fost ziua de azi, nu am avut noroc dar pitiboancele astea nu se gandesc ca odata dau in nas cu un fraier care nu accepta sa fie pacalit si unfla mecla, poate si la Domnu peste!!

Succese maxime!!

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...