n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 20, 2018 fa esti proasta ? eu intru pa un site, vand bitcoin si primesc LEI RON CE PULA MEA VREAU EU in contu meu de la orice banca romanesca Daca in cont iti intra lei sau euro, da, bitcoin nu. Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 20, 2018 Partajează Postat Aprilie 20, 2018 hahahaha cum pula mea sa imi intre bitcoin in contu bancar ? =))) Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 20, 2018 Partajează Postat Aprilie 20, 2018 ti-am zis fa ca n-ai niciun talent Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 20, 2018 hahahaha cum pula mea sa imi intre bitcoin in contu bancar ? =))) Despre asta vorbeam, pizda beata si cretina! Dispari!Mai lingi pantofii cand transferi in bitcoint in contul meu din Romania! :sado Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 20, 2018 Partajează Postat Aprilie 20, 2018 bitcoin fa nu bitcoint , taranco Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 20, 2018 bitcoin fa nu bitcoint , taranco Asa e, am bagat inca o litera. Felicitari, pune-o in vitrina! :) Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 20, 2018 Partajează Postat Aprilie 20, 2018 n-ai bagat nicio literan-ai habar despre ce vorbesti DAR ASA SUNT FEMEILE IN PULA MEA =)) Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 20, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 20, 2018 n-ai bagat nicio literan-ai habar despre ce vorbesti DAR ASA SUNT FEMEILE IN PULA MEA =))Nu deveni misogin scumpete, chiar nu e frumos sau plăcut de citit :)Pentru habarniste există exchange uri de but/sell in București cu crypto, eu am vazut unul cu vreo 8 monede, primul fiind Bitcoin lângă DoubleTree.Cum ar fi lume in care toate femeile devin misandre ca replică a ceea ce spui tu aici totuși? Nu foarte roz :) 1 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 20, 2018 :slap2 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 20, 2018 Partajează Postat Aprilie 20, 2018 Nu deveni misogin scumpete, chiar nu e frumos sau plăcut de citit :)Pentru habarniste există exchange uri de but/sell in București cu crypto, eu am vazut unul cu vreo 8 monede, primul fiind Bitcoin lângă DoubleTree.Cum ar fi lume in care toate femeile devin misandre ca replică a ceea ce spui tu aici totuși? Nu foarte roz :) :))acea ultima replica se adreseaza doar anumitor femei.. cine intelege despre ce e vorba trece peste, cine nu, comenteazate-ai grabit de data asta :D 2 Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 20, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 20, 2018 :))acea ultima replica se adreseaza doar anumitor femei.. cine intelege despre ce e vorba trece peste, cine nu, comenteazate-ai grabit de data asta :DNici nu am citit conversația ca sar peste ce zice bețiva. Am citit numa' postarea asta ca am dat cluck din pag. principalăBine, atunci! Nu ma pripesc si cheers ca beau! :P 1 1 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 20, 2018 Partajează Postat Aprilie 20, 2018 sa moara amada da ciuda ca ea n-are bautura 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 20, 2018 sa moara amada da ciuda ca ea n-are bautura Ti-am spus ca esti prost, grav! Ti-a raspuns despre bitcoin vorbind despre mine... Am stat sa vad ce da din voi, vad, prostie. Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 20, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 20, 2018 sa moara amada da ciuda ca ea n-are bauturaNu ti se face si tie milă de o babă și sa i-o treci prin gură putin cu ochii închiși? S-o potoli juma de an si tu o poti numi act de caritate :)) Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 20, 2018 Partajează Postat Aprilie 20, 2018 Nu ti se face si tie milă de o babă și sa i-o treci prin gură putin cu ochii închiși? S-o potoli juma de an si tu o poti numi act de caritate :)) pula asta nu intra in orice si oricine =)) 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 20, 2018 pula asta nu intra in orice si oricine =))Va bateti joc, pizda, de un topic.De ea am avut grija. Sa vad ca mai comentezi ca te strang blugii de bulangiu, sa nu mai vorbim ca laba e viata ta...Ti-am spus ca trebuia sa stii cine sunt... Valea de pe topic! Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 20, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 20, 2018 pula asta nu intra in orice si oricine =))Imi place ca ai început cu acel 'orice' :laugh2Funny dude 1 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 20, 2018 Imi place ca ai început cu acel 'orice' :laugh2Funny dudeSa fie mai direct... :) Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 20, 2018 Partajează Postat Aprilie 20, 2018 Imi place ca ai început cu acel 'orice' :laugh2Funny dude ai uitat ca sunt versatil ? =)) pa ursu asta nici n-0 mai bag in seama, n-are niciun haz 1 Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 20, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 20, 2018 ai uitat ca sunt versatil ? =)) pa ursu asta nici n-0 mai bag in seama, n-are niciun haz:* 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate