Sari la conținut

Anya 0727215592 ( fost 0737760979)


Postări Recomandate

  • Oras:ORADEA
  • Oras:ORADEA

Am fost mai devreme pe la ea .. si nu am ramas. De la telefon parea plictisita, dar am zis hai fie, un oral cat de rau o fi ? Cu programarile nu are nici o treaba, mi-a zis cand ajung la penny sa o sun. Zis si facut, sun, raspunde prompt si imi comunica interfonul, etajul etc. Ajung sus.. astept 1 minut, nici o miscare, nimic, nu deschide usa. Un vecin isi ducea gunoiu, se uita cam lung la mine .. eu ma fac ca ma uit pe pereti, ca sa nu ma intrebe ce fac ce caut plm, Incep sa bat la usa subtil .. nimic, muzica in schimb mergea. Bat ceva mai tare, tot nimic. Stateam in capatul holului intre 3 usi ca un boschetar. O sun, ii zic sa imi deschida usa, zice sa astept cateva minute. Butonez telefonu circa 1 minut, la care ma taie capu si zic ce pula mea stau eu ca un boschetar aici si fix cand dau sa plec ma suna. Ma cheama sa intru in baie, imi zice ca e un client acolo, cum ca am fi urcat deodata .. si sa intru in baie pana iese ala. Asa am si facut, impins de curiozitate, cum arata fata, etc. Si cum ziceam mai sus, pozele o avantajeaza, nu era aranjata deloc, parea obosita plictisita., manele, fum de tigara, etc.

Dar dupa ce am iesit din baie i-am zis ca nu raman. Si am plecat. 

Daca era mai dulce la vorba,. si sa fie aranjata putin, 90% ca treceam peste toate fazele astea si ramaneam. Dar asa .. m-am simtit ca un boschetar .. si la o adica dau un ban sa ma simt bine, nu prost.

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Am trecut pe la ea cand a fost tot "pentru prima data la voi in oras", mi se pare o prostie sa iti pui aanunt tot cu prima data la voi in oras cand nu ai mai foat deja da no pe fiecare cum il/o duce capu.

 

Prestatie slaba din cate tin eu minte, FOARTE SLABA, bani dati aiurea, tatuaju dea dreptu dezgustator (parerea mea), ei/lui sai placa nu noua, plus ca era larga ca o galeata, si vina mea poate ca am ajuns la ea pe la ora 8-9 seara, poate a fost forjata prea mult in ziua aia (ma indoies) asa o fi ea cat galeata :))

 

Pentru mine de evitat clar.

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Am fost și eu dameza .

Plictisita total pusă pe graba după 2 min a zis ca trebuie sa mi dau drumul .

Apartament modern dar fum de Țigara și dezordine .pestele pleca in timp ce eu urcam .

Grasa bine și carnea moale ...tipic comportament de sudista .doar sa ne ia baniii.

Eu numai revin

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Oras
  • Oras:Oras

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...