Sari la conținut

Milena 28 ani Vogue Alba Iulia 0721994070


Vizitator

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

vad ca tu te vezi cel mai bazat om. Nu ti-e frica de politie, autoritati, ameninti ca ultimul golan.

Ma pis pe tine nu doar te amenint bai spermatozoid refulat pe cur...ma doare n pula de ce crezi tu ca ai putea sa mi faci...e simpla ecuatia...daca tot esti bataus ..de femei ce i drept ...hai sa ne dovedim daca esti barbat...te astept oriunde oricand

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0744304468
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0744304468
  • Oras:Bucuresti

Saptamana trecuta i-am facut si eu o vizita Milenei.

M-am programat de dimineata la telefon. M-a rugat sa ii confirm intalnirea cu o ora inainte, lucru pe care l-am si facut.

Ajuns in zona - rond Alba Iulia, am sunat-o, dar nu a raspuns. M-a sunat ea inapoi dupa vreo 2 minute sa-mi dea detaliile.

Ajuns sus, Milena m-a asteptat intr-o tinuta foarte sexy - rochie neagra, ciorapi negrii si pantofi cu toc.

E o persoana foarte calda si lipicioasa - am inceput sa ne sarutam de cum am intrat pe usa.

M-a condus in camera unde m-a ajutat sa ma dezbrac. M-am cerut la dus si mi-a oferit un prosop curat.

Baia e super ok - mai multe geluri de dus, apa de gura de 2 feluri. Dusul are o mica problema, dar odata ce ii nimeresti pozitia e ok.

Am revenit in camera unde am continuat cu sarutari si am inceput sa o dezbrac si sa o sarut pe tot corpul. 

Ajuns intre picioarele ei, am inceput sa ii fac un oral lent si umed. Mi-a zis ca pot sa ii bag si un degetel in vagin, ceea ce am si facut.

Geme foarte frumos si isi pozitioneaza clitorisul cum ii place in limba ta.

Dupa vreo 10-15 minute mi-a zis ca e randul ei si a inceput sa imi faca un oral neprotejat, de senzatie, incet si umed cum imi place.

Cand am simtit ca nu mai am mult pana sa termin, i-am zis ca vreau sa incercam si normal.

Mi-a pus un prezervativ si am incercat prima data LOT. Juniorul a intrat foarte usor, ea fiind foarte umeda de la oral.

Dupa un timp am schimbat in doggy unde am mai pompat un pic pentru ca apoi sa o rog sa finalizez CIM.

Dupa ce m-a strors si de ultima picatura, a plecat discret la dus pentru igienizare.

 

Am petrecut in total 60 minute superbe. Cu siguranta o sa mai revin.

 

Si notele:

Locatie: 9 - rond Alba Iulia, salon Vogue, locuri de parcare la discretie

Aspect: 9 - foarte lipicioasa si simpatica

Oral: 9.75 - neprotejat, deep, atentie la zonele adiacente

GFE: 10 - FK, foarte atenta cu tine

Igiena: 10 - epilata total, fara mirosuri

Halat: 200 ron pt 1 ora

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot in UE
  • Oras:Peste tot in UE

RECENZIE:

Locatie: 8.5 (Unirii, referinta Vogue)

Aspect: 8.5 (simpatica, par negru, undeva 1.65-1.70 m, sani medii frumosi putini lasati, picioare frumoase, fund rotund, carne tare)

Oral: 9.5 (neprotejat, foarte bun, mai multe viteze, deep, incearca deep, facefuck, atentie la bijuterii, cim)

Normal: 10+ (protejat, panteruta, ii place, se implica maxim, propune pozitii)

Anal: N/A (nu am intrebat)

Gfe: 10++ (FK, FK deep, foarte pasionala, lipicioasa, amanta nimfomana)

Atitudine: 10++ (placuta, plina de viata, foarte calda, )

Igiena: 10 (igiena impecabila, epilata)

Halat: 200 RONI (1 ora)

Naratiunea:

Am luat legatura prin sms/telefon si am stabilit intalnirea saptamana aceasta, de pe o zi pe alta cu confirmare prin sms de ambele parti; Locatia este aceasi, referinta Vogue, foarte usor de gasit.

Milena m-a asteptat intr-o tinuta sexy rosie pe tocuri si a ramas aceasi persoana calda, vesela care te primeste ca si cum ai fi unicul ei barbat intors de la razboi.

A fost o intalnire foarte reusita si ma bucur ca am reusit sa o revad, mai multe detalii nu voi da.

Pot spune ca m-am simtit foarte bine cu Milena pe durata intalnirii si am uitat de tot ce ne inconjoara, timpul s-a scurs destul de repede.

Milena nu mai are nevoie de prezentare, note, etc, este un must have !

M-am simtit foarte bine cu Milena si o recomand. Eu voi reveni la ea cu cea mai mare placere :D

recenzie fake. Mai poti moldo aka harleyqueenn cu atatea de 10.
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Dupa o lunga perioada de inactivitate, in care am spus ca ma las de acest sport am dat de topicul Milenei...nu am sunat din prima, caci spunandu-mi ca trebuie sa rezist o vreme fara sa mai apelez la servicii de genul, m-am dat inapoi...eh azi a fost capacul si am pus mana pe telefon, am sunat...raspuns nu. trimit mesaj, la care nu stiu daca au trecut 5 minute pana sa raspunda, ii explic ca as dori sa o cunosc , daca mai are un loc liber si mi-a spus ca ar putea de la 18. Dupa o saptamana de lucruri mai ciudate care s-au intamplat, hop o veste buna. Am confirmat clar, in 10 minute urmand sa o iau la pas catre ea dat fiind ca stau destul de aproape de Alba Iulia, ajung la fixul fixului, o sun , imi deschide, ajung la usa, se deschide usa si la care incantare sa o vad cand intru in fata ochilor...o fata maxim de simpatica, ochi mari expresivi si corpul exact ce trebuie: :bow2 spunea cineva pe aici , zici ca esti chiar cu amanta..ne-am intins in pat dupa ce am continuat asa cateva minute bune ne-dezlipiti unul de altul si incepe fata cu un oral soft, alternat cu mai rapid, alternat cu deep, dupa care i-am zis sa-mi lase si mie placerea si vine fata intr-un 69 (cum imi place si se pare ca si ei) si incepem amandoi un oral frenetic timp de vreo 10 minute dupa care deja amandoi incalziti nu am mai avut rabdare si am zis sa trecem la actiune. pune prezervativul si incep un misionar care s-a simtit foarte bine si se pare ca si ea a avut parte de primul orgasm ( daca nu ma inseala atentia la detalii) , dar a strans din mine si dadea niste contre..wow...dupa ce am pompat asa o vreme, a trecut ea peste unde hmmm frumoasa priveliste , ritmul bun , tot intretinut cu FK, DFK , dupa care am trecut pe lingurita , unde am preluat din nou controlul , fapt care a rezultat se pare in alte doua orgasme ale ei, ultimul chiar terminandu-se in tremurici  :shocked  :bow2  :bow am lasat-o dupa inapoi pe spate si am mai pompat asa o vreme  , dar din pacate timpul nostru se apropia de sfarsit si pe mine...m-ar mai fi dus pana dimineata  :laugh2 dar din n considerente nu se putea asa ca, a trecut la un oral buuuun rau si a continuat asa fara sa oboseasca cam pret de vreo 5 minute, am vazut ca nu da semne ca vrea sa-si dea drumul, la care m-am ridicat in picioare si ea din pat a mai continuat asa 5 minute si a venit finalul glorios dupa care....bai, incercam sa-mi dau seama pe ce lume sunt, tinand cont ca am reusit si eu sa am orgasm la terminare, chestie care nu prea se intampla la mine :))) 

dupa care am mai stat de vorba la un suc si o tigara si bai, efectiv amandoi nu ne-am dat seama cum trece timpul , ca idee ai si ce vorbi cu ea daca e click-ul ala.

 

toate peste toate....e picata din cer fata, sau din iad, nu ma intereseaza , dar eu m-am abonat si o recomand  :bow

 

ca si note : locatia am zis nu o mai notez :))))

 

Oral: pe gustul meu , cu de toate so fucking 10

Normal : mai are nevoie de comentarii?? 10 

Anal: N/A, nu am intrebat, dar nici nu cred ca face 

Cadoul : 200 Ron, banuti pe care i-am lasat inainte la insistenta mea, caci din experienta cu colega ei de apartament, am invatat ca este o posibilitate ca ambii interlocutori sa uite de bani hahah =))))

 

 

toate peste toate ai picat la fix fata mea. care mai punem ca la plecare si-a luat la revedere cu un fk frumos care ce crezi...mi-a trezit iarasi membrul si a naibii asa a stat pana acasa, ca imi era sa nu ma vada cineva cu erectia dupa mine la plimbare =)))))) 

 

That was a one to remember.

 

Draga mea,, multumesc pentru o seara pe care nu o sa o uit prea usor si...maine la 15 facem re-match, dupa cum am stabilit  :hug1

  • Like 10
Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0

Bravo coaneeee,daca,chiar crezi că i ai dat două orgasme,doar respect

 

 

Trei !

 

 

 

.ea a avut parte de primul orgasm ...... ......   

....  

....fapt care a rezultat se pare in alte doua orgasme ale ei, ultimul chiar terminandu-se in tremurici  :shocked   

 

 

Putine, foarte putine.

Eu nici nu ma duc pentru trei orgasme la ea, de la cinci in sus, :laugh2  :laugh2  :laugh2

  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti , Constanta
  • Oras:Bucuresti , Constanta

Salutare coforumisti , 

 

dupa o lunga perioada de timp in care n-am mai activat la escorte, iaca se incinge tarata in mine si rasare chefu de vizitat (whatsupul e de vina, cine stie cunoaste) .Citind topicul Milenei m-a facut foarte curios sa testez pe propria piele veridicitatea recenziilor de aici ce descriu o experienta promitatoare, asa ca ma pun pe treaba si ma chinui sa dau de domnisoara

 

dupa o luna si jumatate de incercari aproape zilnice + programari anulate, in sfarsit astazi am reusit sa imi rezerv si eu un loc la domnisoara , si va spun de pe acum ca a meritat. Fac programare prin sms , locatie  la rondul alba iulia , salon vogue, neschimbata , ajuns cu 5 minute mai devreme de ora stabilita, sun, nu raspunde , sun iar, nu raspunde, trimit sms, nimic.....in gandul meu "sa vezi ce teapa imi iau, poate nu, hai te rog , da un semn!" , peste 1 minut, ma suna, urc ,  ma prezint la usa domnisoarei, ascunsa dupa usa si......surpriza , apare Milena , o fata foarte dragastoasa si calda , frumusica la chip (nu e miss frumusete , dar e peste medie) , inaltime in jur de 1,60-1,65 m pe tocuri , sani medii , slabuta , fund rotund, destul de proeminent , par negru , in sutien negru , machiaj discret , aspectul ei iti confera acea senzualitate feminina ce trezeste in tine un sentiment de "vreau sa sar pe tine" + o furtuna de hormoni in sange....

 

Nu trec nici 5 secunde, ca ma trezesc cu FK , usor transformandu-se in DFK , lucru ce da desteptarea la soldat , ma invita in camera , ne facem comozi , imi ia haina si o pune pe umeras, foarte grijuliu, unul dintre lucrurile pe care le-am apreciat , ma serveste cu o apa plata ,stam de vorba si nu pot sa nu constat cate lucruri stie fata asta , un semn clar de inteligenta , pentru mine cel putin, inteligenta este un mare TURN-ON , de asemenea e o companie cat se poate de placuta , calda , centrata pe client , vorbareata , te face sa te simti bine , aproape a reusit sa scoata timiditatea din mine , si nu e usor...mai ales la prima vizita ,cel putin pentru mine .

 

Merg la dus , primesc prosop si papuci , baia dotata cu tot ce ii trebuie ,apa calda, o sumedenie de geluri de dus , apa de gura , dusul are un defect, dar daca stii cum sa il manevrezi , nu sunt probleme , revin si trecem la "joaca" . Debut cu FK la greu, DFK ,cred ca 10 minute am stat cu gura lipita de a ei , limbile jucand care prin  gura cui nimereste si cu degetele mele in vaginul ei , pasarica curata si frumos mirositoare , atmosfera se incinge mai tare , trecem la OP soft , insotit de multa atentie la bile + deepthroat , cand o suge se simte ca si cum se face un vid, ce ti-o trage si mai mult in gura ei , senzatia e dementiala, suge bine , de asta sunt ferm convins . Cand simt ca presiunea pe teava e prea mare , trecem la misionar , unde se implica , da contre si geme, nu stiu daca reale sau nu, dar daca sunt fake, pai le imita ale naibii de bine incat sa fie reale , priviri porno ,tot timpul insotit de FK ,  presiunea de pe teava tot crescand, ca se goli rezervoru numai decat. 

 

Stam la o tigara, ma cer la dus, merge si ea pentru reimprospatare , si trecem la numaru 2 , OP de initiere pana creste iara presiunea la un nivel critic , schimbam in pozitia capra , peisajul e mirific , oglinda de langa pat face sa fie si mai frumos , terminand in pozitia asta, am stat la tigara de dupa , n-am simtit ca sunt grabit , dar din bun simt sa nu ii dau programarile peste cap domnisoarei, am plecat de buna voie , vazand ca DTD am stat 70 de minute....

 

NOTE : incerc sa fiu cat de obiectiv se poate , intrucat acest lucru cred ca eu ca ma caracterizeaza

 

Locatie : 8 - apartament curat , locatie rond alba iulia , langa salon vogue , curatenie , baie dotata , probleme la dus, rezolvabile cu putina "indemanare" meh....radio pe fundal , camera intunecoasa , pat mare ok , de precizat ca mai are o colega, Antonia , dar nu am avut nici o interactiune cu nimeni altcineva din locatie infara de Milena , fetele stiu sa fie discrete

 

Aspect : 8.2 - nu e genu foarte slim, dar nici cu kilograme in plus , as zice undeva in jur de 50 kg , sani micuti dar fermi , fund bombat , frumusica

 

Oral :9 - protejat, soft , atentie la oua , deepthroat , tehnica "la vid" sa ii spun asa :)) da o senzatie beton

 

Normal : 9.3 - protejat , se implica , geme , mi-a fost greu sa ma controlez sa rezist presiunii de pe teava....

 

Anal : n-am intrebat, nu sunt fan

 

GFE : 10 - FK de cand am intrat pe usa si pana la sfarsit , si intre numere , pot sa afirm ca cei care au dat 10 la capitolu asta nu exagereaza , si nu sunt putini.... iti da senzatia ca esti cu o iubita in pat , probabil din cauza asta nici nu stii cum ti-a trecut timpul

 

Atitudine : 10 - pro-client , calda, primitoare, jucausa , grijulie , prietenoasa, vorbareata , inteligenta ,discreta 

 

Igiena : 10 - curata, parfumata, epilata ,dusuri de reimprospatare, nimic de reprosat

 

Cadou : Lasat 200 de ron pe masa din propria initiativa

 

 

De mentionat , cred ca ar mai trebui sa precizez cat de puternic e "efectul Milena" , dupa ce am plecat, cu picioarele inca tremurand , era sa ma impiedic pe scari , aveam senzatia ca nu mai stiu nici pe ce lume sunt , in ce zona sunt , in drum spre metrou , am deviat si de la traseu , ocolind mai bine de 1 km   (cu GPS-ul in fata....)   :laugh2  , nu mai reuseam sa fiu atent complet nici la ce spun oamenii care vorbeau cu mine....

 

De revenit ? Nu.....e de facut abonament :D

 

Pace

 

P.S. am incercat sa fiu cat de obiectiv se poate, fara exagerari...sper ca mi-a reusit

  • Like 16
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...