Sari la conținut

0741473978 Bruneta Digu Barnat


Postări Recomandate

  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Cautand pe publi24 am vazut poze interesante cu o domnisoara. Am sunt si am stabilit o intalnire imediat. Blocul este pe langa biserica catolica de pe Digul Barnat, usor de gasit. Am ajuns la usa,, a deschis usa ascunsa dupa usa, si am vazut o domnisoara bruneta, posibil de etnie, frumusica, dar care nu este cea din poze! Am ramas pentru ca totusi fata este frumusica, 19 ani declarati, cam 1,60 m inaltime, cu un corp cu forme, adica ai pe ce pune mana, fund bombat si maricel, picioare drepte, ten curat, ochi caprui mari si departati de nas, buze pline si senzuale, dantura frumoasa si intreaga, sani nr.2 molcuti dar placuti la privit si pipait, pasarica epilata cu labii discrete, in general un aspect ingrijit. Are o arsura proaspata pe dosul palmei drepte, spune ca de placa si un tatuaj micut pe o mana. Servicii OP, ON, sex normal protejat, finalizare orala optional contra cost. Preturi 100 finalizarea, 200 lei ora (sau 250 lei ora, nu mai tin minte), 50 lei CIM. Vorbeste frumos, respectuoasa si calma, placuta.

Mai are o colega, am auzit-o vorbind, dar nu am vazut-o, par amandoua fete linistite, fara fite.

Am ales o finalizare, ON si NP. Oralul destul de bun, dar fara artificii, fara atentie la oute (nu face asa ceva), dar si fara dintisori si destul de lent. Nu accepta nici sarut pe gura, nici degete in pussy, La normal se descurca destul de bine, am debutat cu o caprita, are un fundulet ispititor si ferm, dupa care am schimbat cateva pozitii, nu a comentat nimic, gemea usor,( probabil fals, dar era totusi placut, mai placut decat daca  tacea). Finalizare in balon cu ea deasupra, fara graba, fara aluzii la timp etc.

Se poate face dus, conditii decente, eu nu am facut si nici ea, dar nu am simtit nimic neplacut. A durat cam 20 min door to door, m-am simtit bine, dar totusi nu este o escorta cu abilitati deosebite, este potrivita pentru o descarcare fara pretentii, o fata tanara si frumoasa, fara fite deranjante si destul de docila. Notele sunt intre 7 si 8, raport calitate/pret bun.

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...