Sari la conținut

Doamna Venus 0736687844


Postări Recomandate

Discutabile pozele de mai sus, dar asta e ...

Daca e sa  discutam despre cum arata la fata (sa nu-i zic moaca), dati cautare dupa politiciana Andreea Paul Vass, e 1:1, sau hai sa zic, "bugheste doar 95%".

 

In fine, ideea e ca in ultima vreme mi-am bagat pula cam in 80% din politica din Romania.

Dupa "clona" Olgutei am marsat si in zona portocalie ajungand in ograda PD-ului la Andreea Vass.

Satisfactie suprema sa futi politicienele romane ... suprema doar daca gandesti politic.

 

Trecem peste "introducere" si revenim la mini-recenzie.

Doamna (nu mai retin numele de "scena" cu care mi s-a prezentat, dar nici nu sunt sigur ca s-a prezentat , ..., in fine), doamna e "clona", din punct de vedere facial al politicianei aleia pomenita anterior. In rest o femeie "decenta", blonda, undeva la 1,65, pana in 1,68 inaltime si la vreo 55 kilograme. Curata, intretinuta (adica are grija de ea insasi), placuta ... la prima vedere.

 

Se vorbea anterior pe aici de silicoanele damezei. Da exista, dar sunt ceva de "circ". Plasticuri mai oribile ca astea nu am mai vazut.

 

Se vorbea anterior pe aici de povestea ei cu biochimista, si cum ca ar face-o "meseria" asta doar  pentru a-si duce la capat un "proiect" ... nah, cine crede asa ceva crede. Eu nu am anchiesat la telenovela ce mi-a expus-o si mie, si expusa in format full "colour".

 

In fine, sa trecem la note, ca de vorbe purtate pe aici, eu m-am saturat:

Locatia = 9,00 (ai locuri de parcare .. deocamdata, dar in viitor, cand blocul se va popula va fi fix "0").

Dameza = 7,50 (fata lui Andreea Vass, silicoane care cred ca ar putea fi categorisite ca fiind inceput de epoca, talie lipsa total, mascata de acel neglijeu portocaliu cu care te intampina, etc. Puncteaza pozitiv la faptul ca are o piele fina, chiar foarte fina. O punctez pozitiv si pentru "coafura" din zona intima, un land strip OK-ish.

Actiunea = OP nota 6,00, NP nota 7,50 (umectare naturala abundenta, cat si ceva implicare reala, zic eu, au adus nota aici).

GFE = 4 (amabila, dar doar atat, amabila precum casierita de la gara CFR Bucuresti). FK da, adica pupici pe gura precum am avut parte cu colega bucalata in clasa a IV-a.

 

Nu ma chinuiesc a face media notelor, dar apreciez ca nici de 7 nu se apropie, asta daca excludem nota pentru locatie.

 

P.S.: stie de forum. Cel care a facut prima recenzie aici i-a zis ca ii va face o recenzie "traznet" pe forum. Stimata doamna, financiar vorbind, era dezamagita ca si-a bagat pe publi24 optiunea cu actualizare la naiba stie ce interval de timp, treaba pentru care a platit sute de euroi (zicea ea), si lumea o suna in disperare de pe forum. Ca lumea o suna, asa e. Cat am fost la ea, inainte de a-si trece pe silent telefonul (aici un plus pentru atitudinea ei), cat si dupa ce l-a reactivat, zic eu ca au fost cel putin cinci apeluiri, in contextul in care eu am stat la ea maxim 40 minute, si telefonul ei a fost activ cel mult 10 minute.

 

P.P.S.: doamna e foarte bine "organizata" are carnetel cu toate numerele care o suna si ... implicit cei care isi fac programare sunt trecuti "la index" cu ora si numarul de telefon.

http://www.cdep.ro/parlamentari/l2012/mari/Paul_Maria_Andreea.jpg

Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Da.

 

P.S.: ultima poza pusa de tine aduce bine, sa zic 85%, cu biochimista din acest topic.

 

P.P.S.: de ce ai pus atatea poze cu A.P.V.?

 

P.P.P.S.: de ce ai facut postari multiple cu pozele A.P.V.?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...