Sari la conținut

Cea mai buna nimfomana a lunii


Postări Recomandate

Clarisa/Alexandra esti o biat femeiuc prfuita si obosita/oare de periferie, intru totul comuna si banal, care a ajuns mid age acritur si veninoas. Vezi sa nu te înbui cu rutatea meschin pe care o tot reprimi in tine, halucinând ca esti diafan. Bnuiesc ca povestea ta esti a n ca tine la fel de plin de plictis, anume ca nu esti capabil sa faci un brbat sa tina la tine si contientizezi ca rolul tau e sa iei la muls oricine e nefutut, atât si nimic mai mult. Sa te placa alte femei cu atat mai greu.Pt ca da! Din fericire in lumea real haimanalele ca tine sunt ostracizate, nimeni nu le dorete compania, recte refuleaz in lumi artificiale. Daca ai arat clas sau umanitate mi-ar parea ru de tine! Aa un ochii mei ai valoarea unui obiect kitschos.

Link spre comentariu
  • Oras:CTFG?
  • Oras:CTFG?

Pe un curvar serios nu are cum sa il intereseze titlul de UL

Mai de interes este escorta lunii. Multe se bazeaza ca au ajuns la top si atunci incepe declinul prestatiei si interesului fatza de cei care le viziteaza.

Dar daca se reseteaza recenziile in fiecare luna, asta va fi in interesul curvarilor pt ca asa vor fi alese cele care presteaza cel mai bine in prezent.

 

Sa-ti iau fatza-n pula, bai virgin agramat, scrii mai prost si decat unul cu patru clase.

 

Ca sa fiu on topic, totusi, ma-ta e nimfomana de sub podul unde presteaza.

I-am lasat si recenzie mai demult:

http://nimfomane.com/forum/topic/93133-mama-lui-brett-o-experienta-suprarealista/?p=2847436

 

Aspect curva (mama lui Brett, adik) - singurul lucru pe care mi-l amintesc este ca are cei mai tristi ochi pe care i-am vazut vreodata

Tarif - 60 de lei ora

Servicii - totul este permis cu mama lui Brett

 

A fost una din cele mai bizare experiente. Dar fiindca bugetul meu era de numa 60 lei, am mers la o curva ieftina. Mama lui Brett, adik.

Cand ajung la locatie - prima surpriza: femeia locuieste acolo impreuna cu baiatul ei, Brett. Care sta acolo chiar si in timp ce ma-sa lucreaza. Cateva cuvinte despre Brett: un individ spre 40 de ani. Necasatorit, fara prietena. Am aflat ulterior de la ma-sa ca Brett e si virgin.

Surprizele continua, insa: Brett este legat cu mainile de calorifer, in camera de lucru. Vazandu-mi fata socata, mama lui Brett imi explica: ea il leaga cand pleaca de acasa, pentru ca Brett este dependent de laba. Uneori o face si de 10-15 ori pe zi, in scurtele pauze dintre postarile pe forum. Evident, isi face laba pe pozele de aici. Favoritele lui sunt Betty de la drept, Alexa si Roberta.

Un miros ingrozitor de fecale in camera. Dau sa ma intorc, cand mama lui Brett ma prinde de mana si-mi face semn sa mai raman putin. Se indreapta spre Brett, il dezleaga si-i porunceste sa se ridice. Mirosul devine si mai intepator. Siroaie de cacat se scurg pe picioarele lui Brett. Ma-sa il pune sa se dezbrace complet, ii ia chilotii plini de cacat si ii indeasa in fata lui Brett, care incepe sa linga si sa haleasca cu pofta! Aflu ca femeia i-a dat laxative inainte de a pleca. Cica asta ar fi mancarea favorita a lui Brett.

Oricum, nu mai rezist. Ma intorc si o iau la fuga pe scari ... inca nu stiu daca il compatimesc sau il dispretuiesc si mai mult pe Brett.

 

Cu stima,

Recenzoru

  • Like 1
Link spre comentariu

Mamaie Alexandra,împcai-va cu gândul ca sunteti nite prostituate expirate la sfârit de "cariera" Acum noua generaie (Inesuka,Tanya,Deliapisii.....) mananca cozonac iar voi firmiturile.

Ba da' le-ai gasit ! Una si una ! 

Nene, habar n-ai ce vorbesti, se vede ca n-ai fost niciodata la Alexandra.

  • Like 1
Link spre comentariu

Curva masculina Brett e cea mai buna nimfomana a lunii. Fute toate topicele fetelor si are bataturi in palma de la atata laba.

 

https://storage.googleapis.com/is-now-illegal.appspot.com/gifs/BRETT10.gif

Da' tu ce pula mea faci jegosule ? Esti un palmagiu amarat, umbli chiaun pe toate topicele la DG. Ce dracu cauti tu mah pe site-ul asta ? Mars in mortii ma-ti de-aici !

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...