Sari la conținut

Tipologii de curvari


Vizitator notsecure

Postări Recomandate

Vizitator notsecure
Reputație: 0

deschid acest topic vrand sa aflu cate tipuri de curvari exista. pana acum am identificat urmatoarele specii:

 

1. curvarul tractorist: fute orice are pizda si in orice conditii - pe camp, langa trotuar, in padure, in wc.

 

2. curvarul de ocazie: e om serios, cu familie si job respectabil, dar din cand in cand deraiaza, fara sa inteleaga nici el de ce - tipul care intra cel mai des in cacat de pe urma activitatii asteia.

 

3. curvarul de circumstante: cand are relatie stabila, nu il vezi la curve. dar cand trece mult timp fara prietena, apeleaza cu incredere la escorte. vrea si el o buca, na.

 

4. curvarul dement: el nu se considera curvar... de fapt nu se considera nici om, e de fapt un semizeu temporar printre muritori.

 

5. curvarul sportiv: el fute ca sa isi intareasca six pack-ul. are intotdeauna o oglinda la el si parul dat pe spate. supermisto - ti-ai luat doza de nandrolon azi?

 

6. curvarul mistic: pentru el pizda e ceva psihedelic, o poarta catre alte dimensiuni astrale. e in zodia pestilor de regula si poarta o piatra la gat.

 

7. curvarul ghertoi: un cacat amarat fara educatie si semianalfabet, criminal de drept comun intr-o viata anterioara. e murdar si i se citeste mizeria in ochi.

 

daca mai stiti voi alte tipuri, va rog sa postati aici.

 

multumesc si sa va linga moartea pe coaie!

  • Like 1
Link spre comentariu
Reputație: -1396
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

8. curvarul canibalic - malefic si ptr. el insusi ,  care ar fute de toti banii ca si cum ar fi  ultima pizda pe care ar vedea-o  in viata aceasta

Link spre comentariu
Vizitator raynor009
Reputație: 0

hmm..... ma regasesc undeva in categoriile 1 si 7. recunosc ca la padure nu am futut nimic. dar am da-t o muie seara intr-un parc public cu putin timp in urma si a fost cel mai misto lucru.

  • Like 2
Link spre comentariu
Reputație: 1093
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Curvarul nu e o specie ...e si el un om amarat , cu bune si rele . Imi imaginez ca toti barbatii , cu exceptia asa numitelor glugi de coceni , sunt intr-un fel curvari ... Ca platesc 

pizda sau o vrajesc in club / carciuma , tot aia e ... lipsa de pizda dauneaza grav sanatatii mentale ( teorie valabila si pentru sexul slab , doar ca e vorba de lipsa de pula , evident ... ) 

Asa ca ... nu-i nimic anormal sa vrei sa " ascunzi salamul " si in alta gaura decat cea " legala " ( valabil pentru pampalaii insurati , nu ? ) . 

 

N-am experienta in domeniu , n-am fost la multe curve ... asa ca nu pot sa adaug la lista ta nimic . Ma regasesc pe-acolo pe undeva , dar nu cred ca intereseaza pe cineva pe unde ... 

 

cheers. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...