Sari la conținut

Catalina bruneta

Postări Recomandate

Postat

Cred ca depinde si cum esti ca si client. Cu mine sa purtat bine, vorbareata glumeata, am facut cum am vrut eu.. adevarat e ca se cam grabea dar na era si tarziu vreo 12 noaptea. La fata e frumoasa la corp asa si asa ar fi bine sa il lucreze putin la sala si ar fi ok. Cam larga la pasarica :)))

• Oras:Resita
Postat

Ce rautaciosi sunteti 🤭🤭🤭 in fine o chestie am invatat ca nu are rost sa ma tin cu voi in gura ca mai rau fac oricum fiecare cu parerea lui ...care nu vreti nu veniti eu nu oblig pe nimeni si sincer nu ma omor dupa clienti de genu

• Oras:timisoara
Postat

:pepsi  Am fost si eu pe la iasmina si contrar spuselor unor membrii de aici de pe forum  nu mi-am luat nicio boala e curata  doamne ajuta ,doar ca fapt divers  e nasol ca are conditile ei adica sa nu o saruti  si sa nu-i bagi pula in gura mai mult de 30 de min 

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  Catalina pardon 

Postat

:pepsi Am fost si eu pe la iasmina si contrar spuselor unor membrii de aici de pe forum nu mi-am luat nicio boala e curata doamne ajuta ,doar ca fapt divers e nasol ca are conditile ei adica sa nu o saruti si sa nu-i bagi pula in gura mai mult de 30 de min

Auu ce rau esti asa vb...fiecare fata are conditiile ei...nu fiti rai
Postat

Auu ce rau esti asa vb...fiecare fata are conditiile ei...nu fi

Daaaa , dar nu fa in puii mei diferenta trateaza naibii in mod egal totii clienti  sii nuu o fost din rautate stai calma am fost destul de politicos ....Daca eram rau  pai atunci te futeam in gura pe forum si spuneam tot felul de kkt despre tine  .. 

Postat

Daaaa , dar nu fa in puii mei diferenta trateaza naibii in mod egal totii clienti sii nuu o fost din rautate stai calma am fost destul de politicos ....Daca eram rau pai atunci te futeam in gura pe forum si spuneam tot felul de kkt despre tine ..

Nu fac diferenta intre clieni crede-ma daca se poarta ok nu am de ce...ai avea motive sa vb urat ti'am facut cv rau sau mam purtat urat?!
Postat

Daaaa , dar nu fa in puii mei diferenta trateaza naibii in mod egal totii clienti sii nuu o fost din rautate stai calma am fost destul de politicos ....Daca eram rau pai atunci te futeam in gura pe forum si spuneam tot felul de kkt despre tine ..

Nu fac diferenta intre clieni crede-ma daca se poarta ok nu am de ce...ai avea motive sa vb urat ti'am facut cv rau sau mam purtat urat?!
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna frumoaso, lucrezi azi sau maine ? Incerc la telefon dar pare inchis....

Postat

Mama da cate topicuri are curva asta :). Gg. Trebe sa mai trec si eu pe la ea :D

Nu fi nesimtit eu nu sunt curva nu team despartit de nevastata sa nu ma culc cu nimeni pe o sticla de suc poate alea se numesc curve domnu...asta la mn e un job in fine la mn nu ai ce cauta lasa-ma asa

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...