Sari la conținut

Mia matura - 0763515561 / 0725150614


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

am fost eu la ea,de 2 ori chiar in ultimele 2 saptqamani,am caontactato imd ce am vazut ca a aparut aici intrebarea despre ea!dupa  zile de vb prin msg pe simpatie am obtinut nr de tel si am sunato,am stabilit pt ziua urmatoare intalnirea,150 de lei sex total o ora,oral np,normal si anal protejat,saruturi etc!

a doua zi ajung la locatie,hotel moara cu noroc in lipovei,imi deschide doamna,arata f ok,porno chiar pt varsta ei,in pozele de pe simpatie e putin mai slabuta,dar nu e grasa e doar voluptoasa,ultima poza de deasupra reflecta realitatea!doamna f lipicioasa din start,saruturi fk,intretinute ii place la nebunie,am dezbracato incet,a inceput cu oral dt de senzatie,efectiv te lasa sa o futi in gura,in functie de cit de nebun esti,asta e o doamna cu care iti poti indeplini cele mai nebune fantezi,dupa vreo 10 min de dt cu scuipaturi saliva in siroaie am inceput eu sa ii dau limbi,se excita maxim doamna si dupa vreo 2 min surpriza squirt,de aici am inceput eu sa o innbunesc cu limbi alternand cu degete in fund si pizda in acelasi timp,efectiv se transforma in fantana arteziana doamna,am continuat asa vreo 15 min dupa care am pus prezeu si hai cu normalu!ea peste mine nu e spectacol,dar daca o ajuti se misca f ok,in schimb candte urci tu peste ea,e spectacol,am pompat in pizda dupa am inceput cu anal,stramta ,foarte primitoare,am schimbat multe pozitii,in timp ce ii dadeam anal a facut de vreo 3 ori squirt,m a udat peste tot,e o senzatie superbapt mine personal!alternam din cur in pizda si invers,o futeam in cur iar 3 4 degete erau in pizda,face si fisting pt cei interesati doar ca e o limita de marime a maini,eu sunt destul de malac si maxim 4 degete au intrat!ambele intalniri au decurs cam cum am scris mai sus doar ca la a doua mi am incercat norocu,am puso pe spate cu capul in jos si o futeam in gura,o lasam 15 20 de secunde cu ea in gat,pana se ineca,ii palce la nebunie!!

 

acu note

oral 10+

normal 8

anal 10+

gfe 10+

aspect pt varsta ei 9

locatie 8,ai tot c e trebuie dar patu e cam mic si scartaie !

 

doamna vine de 2 3 ori pe saptamana in tm,isi ia locatie 24 de ore,e super serioasa,daca stabliesti ceva cu ea tine te de cuvant ,nu vei regreta,daca o arzi o tzapesti a doaua oara nu mai vb cu tine!!  

 

spor la futut!!

Salut..inghite cumva la final?

Link spre comentariu
Vizitator martisorman
Reputație: 0

Am vizitat această doamnă,tot ce se poate face in materie de sex!trăiește pt pula,ii place la nebunie ce face...te fute de iti sar capacele,in ciuda vârstei ei...in jur de 50 de ani...nu te duce dacă nu esti pregatit pt o partidă sau mai multe de sex total,cand spun total,sa se inteleaga sex pana la epuizare...iti face tot ce iti trece prin minte,10 pe toată linia,mai puțin locația...camera fără a/c si fara prosoape de schimb...spor la ciocane si putere in pula,aveti nevoie.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Programarile se pot face la telefon, E disponibila doar cateva zile pe saptamana.

Locatia e naspa, la Moara cu Noroc in Lipovei, dar doamna compenseaza.

 

Nu arata deloc rau pt 50+ ani ai sai. Cine vrea sa incerce granny, e musai de vizitat.

200 ron halatu` tot ce iti trece prin cap. Nu se uita deloc la timp.

Ii place orice inafara de ceea ce o raneste. Are experienta.

Daca esti interesat de uro, fisting (nu au intrat mai mult de 4 degete vaginal si 3 anal), riming, fuckface sau squirt, nu trebuie ratata. O face si cu cupluri sau 2 barbati odata. 

Intreba cineva mai sus daca inghite: poti finaliza adanc in gatul ei. 

 

Ce am observat: nu am vazut periuta de dinti pe la baie, dar se clatise cu Listerine. Mirosea a mentol.

Deci e clar ca dupa ce o suge original, da putin cu Listerine si vrea sa se linga cu tine :))

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Buna baieti ,

Am fost acum 2 saptamani la doamna doar ca imi cer scuze nu am apucat sa las scris. Ca idee...tipa este de 52 ani ca varsta, locatie nu are, isi ia camera cu chirie la hotel m.noroc lipovei...camera mica , pat galagios :)) si singura problema pe partea de igiena ca nu are prosoape uscate si nici multe ! Doamna din spusele ei intamplator a ajuns pe forum ea avand cont doar simpatie.ro , lucra cu circuit inchis dar avand o neintelegere cu cineva acesta din urma a publicato !

Doamna arata binisor pentru MILF de varsta ei ..putin mai plinuta ca in pozele de pe simpatie. Ca si GFE nota 10 ' foarte prietenoasa si vorbareata. La parte adr actiune dupa dus am inceput cu un oral extrem de hard din partea ei...o lua intr-un mod ultra pasional in gura toata..jur asa oral nu am mai avut parte...la ejaculare inghitind sperma motivand ca ii place si are gust bun si e sanatos :)) .. a zis ca ii place pula in toate gaurile..nu si bate joc de ea deloc! Dupa shok oral am stat de vb printre nr..am aflat ca nu traieste din asta..de daca mai vine un leu in plus nu strica ea fiind de la tara ,vaduva si ca orice om simte nevoia de placeri trupesti ! ORAL DEMENTIAL ! La partea de normal... totul e protejat inclusiv anal... mi s-a parut cam larga la normal..se umezeste nebuna..sta in toate pozitiile ... la anal sa stiti ca are gaurica larguta pt curut ... se excita ii place fututa peste tot posibil...accepta si 2 odata..traieste viata la maxim si adora pula numa asta zice. Ii place sa fie respectata si ofera...discretie maxima !

O RECOMAND PT ORAL...! Nota 10+ !

La normal anal nu am fost impresionat ! Oral senzatie limbi pe coaie ..suge coaiele ...pula ..e nascuta pt asta !

GFE 10+ , locatie 7/8 ( prosoapele alea nr si uscate :( )

Amenda 100 / fin 200 / ora .

O recomand pentru oral si pr cei ce au fantezii cu milf...o gasiti in TM 2-3 zile pe saptamana..vine de la sat unde munceste ca tot omu gradina :)) . Igiena ei corporala ok...un piept imens..putin lasat dar in decolteu este incitant !

Are forme frumoase...in tinerete facand gimnastica ! Origini de MM zona aia !!! Nu stiu daca a fost de folos comm meu dar asta am trait asta am scris !

Sincer eu am sa mai trec pe la ea pana nu isi ichide circuitul iarasi !

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara, Alba Iulia
  • Oras:Timisoara, Alba Iulia

I-am trimis azi SMS și nimic. Am mai trimis săptămâna aceasta dar tot nimic. După recenziile de mai sus sigur e o partidă excelentă. Nici nu mai știu cum sa o abordez. Sper sa pot lua legătura cu ea sa văd ce poate. Dacă mai aveți vreo idee cum sa dau de ea aștept sugestii cu mare drag

  • Like 1
Link spre comentariu

I-am trimis azi SMS și nimic. Am mai trimis săptămâna aceasta dar tot nimic. După recenziile de mai sus sigur e o partidă excelentă. Nici nu mai știu cum sa o abordez. Sper sa pot lua legătura cu ea sa văd ce poate. Dacă mai aveți vreo idee cum sa dau de ea aștept sugestii cu mare drag

 

WAPP , eu acolo am vorbit cu ea !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...