Sari la conținut

DOAR IN LUNA MAI, Oferta/Competitie : LE GRAND FINALE!!! 50 Euro ai tai vs 150 Euro ai mei . Doar 30 minute la dispozitie!


Postări Recomandate

  • Oras:Romania, Timisoara
  • Oras:Romania, Timisoara
 

           Si pentru ca tot m-ati lamurit cum e cu Finalizarea si pretul pe Finalizare, mi-au venit idei de una rapida si amuzanta.

Pariez pe o sedinta cu mine (in valoare de 150 Euro) ca in maxim 30 minute TE FINALIZEZ. Iar tu pariezi pe 50 de euro ca rezisti eroic la farmecele mele. Daca reusesti, iti revendici premiul sedinta cu mine PE LOC. Avertisment: am maini magice, buze umede si rosii si o limba antrenata sa te innebuneasca! :))

 

  Trebuie sa aveti o locatie unde sa ma primiti asa ca trimiteti-va nevestele la mama, iubitele la shopping si hai sa inchidem usa pe dinauntru impreuna si sa incingem atmosfera! 

 

  Si pentru ca e un kink personal, pe unii dintre voi am sa va pescuiesc cu masina, va duc in afara orasului si va Termin la sosea. Un deliciu!

Pentru ca telefonul meu suna mai mult ca al lui Trump, daca nu ma prindeti, imi scrieti mesaj SMS sau email in care imi spuneti cand si unde puteti sa ne vedem. 

+40754326008 


 

  Tic-tac, tic-tac....50 euro ai tai vs 150 euro ai mei. Cine doreste, se zoreste!

 

  • Like 2
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...