Sari la conținut

Roxana, olteanca, 0721660572


Vizitator altu2

Postări Recomandate

Vizitator altu2
Reputație: 0

Mda, cand "consacratele" nu-ti raspund la telefon, incerci "la pleazneala" o new-entry.

 

Am tot incercat, telefonic, la niste "consacrate", rezultatul final a fost zero, asa incat mi-am zis sa deschid si pagina de pe publi. Primul anunt (la momentul cu pricina) era asta:

 

Confirm tatto reala
Descriere

Buna sunt roxana te astept in locatia mea pentru a petrece clipe de neuitat. cer si ofer discretie si igiena. pozele imi apartin in totalitate confirm cu tatto sunt o brunete frumoasa,nu exista metoda mai buna de relaxare decat sa petreci cateva clipe cu mine.nu raspund la nr privat sau sms

Telefon: 0721660572

 

Pozele din anunt:

 

post-70055-0-26263000-1525522677_thumb.jpgpost-70055-0-32292100-1525522688_thumb.jpgpost-70055-0-49744700-1525522700_thumb.jpgpost-70055-0-76325000-1525522712_thumb.jpg

 

Am trecut la pasul urmator, interviul telefonic.

O voce placuta, usor timida, si deasemenea cu un nivel sonor foarte scazut, mi-a spus, fara a da impresia ca recita o poezie, ca presteaza ON/OP (FDIC) + NP la pretul de 100 fin / 200 ora.

La intrebarea suplimentara adresata ei, daca accepta sarut (am si mentionat, ca lucrurile sa fie clare, ca sunt interesat de sarut pe gura, nu saruturi corporale cum unele fufe le considera), raspunsul a fost afirmativ.

Asa incat, am decis dupa interviu, astfel: ceea ce am vazut in poze mi-a trezit interesul (skinny cu sani mari, buze senzuale), la partea conversationala a parut OK, deci decizia finala a fost ca fata a trecut testul, asa incat am antamat intalnirea.

 

Locatia: str. Ciocarliei, blocul cu curatatoria chimica la parter, v.a.v. de cafenea. Locatie care apare periodic in "peisajul futaiurilor $$$".

Cat am vazut din locatie (are cel putin 2 camere) pare acceptabil.

Curat, dar fara a fi "scrobit", as zice de un 8,00.

 

Fata: cu certitudine, 101,78% e fata din poze.

Brunetica, fara a fi de etnie. Cert.

Frumoasa la fata, chiar inspre foarte frumoasa, cu buze senzuale, fara a fi carnoase si proeminente, dar au un contur perfect. Ochii sunt iarasi inspre superlativ.

La trup, totul rezulta din poze. Skinny, inspre anorexica, dar cu sani mari, naturali, usor moi, dar in aceeasi masura fermi.

Picioarele sunt lungi, dar cu gambe si coapse (in special gambele) un pic prea subtiri.

Pizda fetei e precum a unei copile. Fara labii evidente, clitorisul aproape inexistent (chit ca, am descoperit ulterior, este doritor a fi "stimulat").

 

Actiunea: a inceput cu un mic soc, respectiv, dupa ce am fumat tigara (in camera "de lucru", ceea ce poate fi neplacut pentru cel ce vine dupa un fumator), si am inceput sa dau jos textilele, i-am spus fetei ca vreau sa fac un dus. Mi-a raspuns ca asta se poate doar la programul de o ora, nu si la "programul scurt". Am insistat, dar fara succes. Am spus ca platesc pentru dus 10 lei extra pret, dar si asa am fost refuzat. A trecut ea la igienizarea locala cu servetele umede.

Dupa socul initial, actiunea a decurs bine, bine pana la un moment dat.

Am inceput cu sarutari timide la inceput, care pe parcursul actiunii au devenit binisor inversunate, ceva care pot sa-l calific ca un half-FK. Jumate' dar chiar placut.

Oralul neprotejat "a fost", dar a ramas doar in zona "a fost", adica nimic spectaculos, exceptand o mica tenta porno cand fata a scuipat pe pula mea si a continuat munca inceputa.

La normal, mie chiar mi-a placut fata.

Unu la mana nu foloseste gel, caci are umectare naturala. Se uita in timpul actului (la Lady on Top, si in misionar) cum e penetrata de pula, apoi se uita la tine, zambeste, si initiaza reprize scurte de sarut. La doggy, se uita perversa in oglinda pusa in fata patului, si cand privirile se intalnesc, acolo in oglinda, zambeste usor pervers.

Deci pana aici a fost bine, nu exceptional, dar bine.

Dupa ce am terminat, si m-am cerut un minut doar la dus, a aceptat, dar cand m-am intors in camera, se vedea din comportamentul ei ca ceva a trecut-o pe "off", lucru confirmat si de ea, dar fara a dezvalui cauza.

 

Nu mai dau note pe fiecare "capitol" in parte, dar luind in considerare atitudinea fetei, aspectul ei, precum si sex-actiunea in sine, ca si medie o incadrez pe la vreo 7,50.

Daca "rezista" pe piata, ceea ce sincer ma indoiesc (avand in vedere acea "cadere" psihica a ei, mentionata mai sus), deci daca rezista are potential de crestere. E cruda si frumusica.

Daca mai ramane prin Cluj s-ar putea sa o revizitez, in primul rand pentru a-mi lamuri mie acele aspecte legate de labilitatea ei psihica.

 

P.S.: are colega, cel putin una, dar una 100% da. Nu am vazut-o, dar urmare a unor intamplari ce au avut loc (inainte de a intra in apartament), ceea ce sustin este total ancorat in realitate. Acuma ca acea colega presteaza si ea, sau e "manager", asta nu pot spune, pentru ca nu stiu.

 

 

 

Link spre comentariu

Multumesc pentru review Altu2. Imediat dupa ce am citit-o am sunat pentru o programare.. era in jurul orei 16. Nu a raspuns dar mi-a trimis prompt un sms cu "sunt la volan". I-am scris sa ma sune cand poate. Mi-a scris ca la ora 10 seara cel mai devreme imi poate face programare, la care eu i-am raspuns ca ii voi confirma la 8pm.. La 8 i-am confirmat, apoi am trimis inca vreo 6 sms-uri, sa imi confirme si ea.. telefoane, etc.. nimic.

 

Am sa incerc si dimineata.

Link spre comentariu
  • Oras:Terra
  • Oras:Terra

Altule,te rog sa precizezi daca te-a grăbit fata și daca a avut tenta de fast fuck. Din cate ai zis m-as duce si eu la ea chiar daca mai fura câte un pic de curent. Dacă e frumoasa si are gfe bunicel nu mai băgăm în seamă. Accepta cunni/ani? Mersi anticipat!

Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Altule,te rog sa precizezi daca te-a grăbit fata și daca a avut tenta de fast fuck. Din cate ai zis m-as duce si eu la ea chiar daca mai fura câte un pic de curent. Dacă e frumoasa si are gfe bunicel nu mai băgăm în seamă. Accepta cunni/ani? Mersi anticipat!

 

Nu am incercat cunni. Anilingus nici atat.

Oricum, fata e curata, dar nu sunt mare fan de cunni, si cum am mai zis cu atat mai putin de anilingus pe care eu sa-l ofer, ca daca este sa mi se faca mie, OK, cu cea mai mare placere savurez momentul.

 

Nu pot spune ca are GFE, nu are acel comportament de amanta, dar faptul ca ofera sarut (1/2FK) e cert.

 

Nu, nu m-a grabit fata, deloc. Nici un moment nu a lasat a se intelege ca trebuie "pe repede inainte". Nu. Dar atmosfera de cuib se simte (cel putin eu senzatia asta am avut-o), si acolo unde-i cuib poate sa apara, in anumite circumstante si fast fuck-ul.

Link spre comentariu
  • Oras:Terra
  • Oras:Terra

Nu am întrebat ca nu am unde sa o duc, și mai mult io nu plătesc ca doar nu-i de lux ce pnm...eventual o chem și ne futem pe gratis ca doar trebe sa faca si ea dus odată si-odata si atunci o taxez pentru apa ca e scumpa...

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Pai nu mai bine ne ajuti si pe noi astia care nu intelegem ? La ce te referi mai exact?

 

La asa ceva:

http://www.20min.ch/diashow/238055/E2561CBDC773A583E6FD696C2B2CC044.jpg

 

http://www.nordbayerischer-kurier.de/sites/default/files/styles/nachrichtenbild/public/galleries/2016-08/04-13/fb1c469c5eb96376773a952ae8f89e00.jpeg?itok=9PpF6X2A

Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Respectiv comportamentul neasteptat, ciudat, mentionat de mocu.

 

Ar putea fi o explicatie, nu zic nu, cu toate ca urme de intepaturi (evidente) nu avea.

E posibil sa fie alergica la ace, dar in schimb sa-i placa sa traga pe nas.

 

P.S.: acelasi gen de tatuaj are si proaspat venita in Cluj, Karinaa.

Pentru conformitate vedeti seturile de poze din posturile #203 si #212, din topicul ei de la Intrebari si Raspunsuri.

Link spre comentariu

Vizitator altu2
Reputație: 0

In aceeasi poza se vede la piciorul drept o pata care ar putea fi de la o intepatura, respectiv la cat de mare este de la mai multe repetate.

Poate o chem la o tura si analizez pe viu.

 

Posibil, nu zic nu, avand in vedere acel comportament ciudat, de la sfarsitul intalnirii.

Strangea de pe jos servetelele, prezervativul, si cand am intrat in camera dupa incursiunea de 1 minut facuta la baie (atata am cerut, atata mi-am permis sa "abuzez" de servicii), era nauca parca, si a pus jos iarasi gunoaiele (servetelele si prezervativul). Atunci am intrebat-o ce se intampla, daca are vreo problema, si a balmajit un raspuns din care mai nimic nu am inteles.

 

P.S.: asteptam cu interes concluzia dupa efectuarea turei (zi/seara/noapte).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...