Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2018 Postat Mai 6, 2018 Conform trendului, urmeaza dezvaluiri socante ... @pisicuts :pope https://media.giphy.com/media/26kN8z5S4ksA9gCWcs/giphy.gif Gata, s-a facut lumina! ->era bezna rau acum cateva ore
xander2016 Reputație: 235 Postat Mai 6, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 6, 2018 E milițian? :))) :laugh2 :laugh2 :laugh2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2018 Ori ma baneaza, ori ma baneaza! :laugh2 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2018 Da. :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2018 Postat Mai 6, 2018 prea multe spoilere edit: fml, acum e preot. sa vina Sf Pipilica sa sfinteasca locu!
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 6, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Mai 6, 2018 Amanda, cică n-o să te baneze până nu îi vei pune o poză pe site :snap 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2018 Postat Mai 6, 2018 https://static.cartepedia.ro/image/210635/star-o-pisicuta-singura-in-noapte-produs_imagine.jpghttp://www.litera.ro/media/catalog/product/cache/1/small_image/370x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/i/pisicuta_ferm.png Primele rezultate la cautare, doxul e complet! 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2018 De ce? :))) N-a zis el sa spun tot ce stiu?...A gasit pe cine sa provoace, ii gasesc si arborele genealogic, m-am saturat de arfe. :)
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Mai 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2018 Te-ai marita cu el, sa iei acel al doilea nume? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2018 Postat Mai 6, 2018 N-a zis el sa spun tot ce stiu?...A gasit pe cine sa provoace, ii gasesc si arborele genealogic, m-am saturat de arfe. :)Știi vorba aia, dacă unu' zice sa sari în fântână, tu sari? :) 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2018 Știi vorba aia, dacă unu' zice sa sari în fântână, tu sari? :) Asta e din ciclul "Intrebari stupide"?M-am saturat de mizeria in care s-a transformat forumul si de faptul ca nu ia masuri.Poftim inca o dovada cui apartine acest site... 1 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 6, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 6, 2018 A dat strechea in Amandina ?Eu zic sa se duca la biserica (ca tot e duminica) si sa se spovedeasca pe bune , nu aici , la popii purtatori de fuste (sutane false) , ca uite cum iese spovedania .....si o chinuie aia incornorati PS: Oare ce-o face Popica daca afla ca ii mai dispare inca un enorias , la fel de neserios , din parohia cu cei 203 declarati ? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2018 Postat Mai 6, 2018 Asta e din ciclul "Intrebari stupide"?M-am saturat de mizeria in care s-a transformat forumul si de faptul ca nu ia masuri.Poftim inca o dovada cui apartine acest site...Depinde cum ai perceput întrebarea :), fie și așa :))) Asa e lumea, dragă :) Al cui e, al cui nu e, nu e problema mea :)
d e v i s Reputație: 630 Postat Mai 6, 2018 Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Postat Mai 6, 2018 Asta e din ciclul "Intrebari stupide"?M-am saturat de mizeria in care s-a transformat forumul si de faptul ca nu ia masuri.Poftim inca o dovada cui apartine acest site...Le ai de la Rozeta?
money_talks Reputație: -236 Postat Mai 6, 2018 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Mai 6, 2018 Asta e din ciclul "Intrebari stupide"?M-am saturat de mizeria in care s-a transformat forumul si de faptul ca nu ia masuri.Poftim inca o dovada cui apartine acest site...Amandino,ai luat-o razna de tot!Tu chiar ai pus botu’ la vrajeala aia de anunt??Chiar crezi ca Bogdanel vrea sa isi vanda site-ul pe internet pe o mie de euro amărâți??In alta ordine de idei,mai da-ti logout din cand in cand de pe site ca prea esti non-stop p’acilea,ai luat-o pe urmele Rozetei si ai inceput sa confunzi viata reala cu cea virtuala 1
d e v i s Reputație: 630 Postat Mai 6, 2018 Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Postat Mai 6, 2018 Amandino,ai luat-o razna de tot!Tu chiar ai pus botu’ la vrajeala aia de anunt??Chiar crezi ca Bogdanel vrea sa isi vanda site-ul pe internet pe o mie de euro amărâți??In alta ordine de idei,mai da-ti logout din cand in cand de pe site ca prea esti non-stop p’acilea,ai luat-o pe urmele Rozetei si ai inceput sa confunzi viata reala cu cea virtualaNu si-a luat pastilele de 2 zile! Si asa face ea cand ramane fara "tratament". Isi revine ea cu o "liniuta" ...pe nas!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2018 Amandino,ai luat-o razna de tot!Tu chiar ai pus botu’ la vrajeala aia de anunt??Chiar crezi ca Bogdanel vrea sa isi vanda site-ul pe internet pe o mie de euro amărâți??In alta ordine de idei,mai da-ti logout din cand in cand de pe site ca prea esti non-stop p’acilea,ai luat-o pe urmele Rozetei si ai inceput sa confunzi viata reala cu cea virtuala Cititi printre randul, in plm!Vezi cine este proprietarul, fac ceva pe anunt!Eu nu sunt Rozeta! Aia injura ca la usa cortului si pleaca cu coada intre picioare!Sa ma baneze pe mine daca nu a vrut sa faca ordine pe aici... Pana acum: Apartament vandut in 1 Mai, pensionarul de tat-su cauta de munca, numele fratelui este Calin Continui daca este cazul.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2018 Postat Mai 6, 2018 Cititi printre randul, in plm!Vezi cine este proprietarul, fac ceva pe anunt!Eu nu sunt Rozeta! Aia injura ca la usa cortului si pleaca cu coada intre picioare!Sa ma baneze pe mine daca nu a vrut sa faca ordine pe aici... Pana acum: Apartament vandut in 1 Mai, pensionarul de tat-su cauta de munca, numele fratelui este Calin Continui daca este cazul.Tu ne păcălești, lucrezi la SRI :))) Motanu milițian, tu sereista, am pus-o! :)))
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2018 Nu si-a luat pastilele de 2 zile! Si asa face ea cand ramane fara "tratament". Isi revine ea cu o "liniuta" ...pe nas! Asta si vreau, banare, cretinule!Fac ceva pe ele de puncte, mare ti-e gradina de idioti! 1
money_talks Reputație: -236 Postat Mai 6, 2018 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Mai 6, 2018 Cititi printre randul, in plm!Vezi cine este proprietarul, fac ceva pe anunt!Eu nu sunt Rozeta! Aia injura ca la usa cortului si pleaca cu coada intre picioare!Sa ma baneze pe mine daca nu a vrut sa faca ordine pe aici... Pana acum: Apartament vandut in 1 Mai, pensionarul de tat-su cauta de munca, numele fratelui este Calin Continui daca este cazul.Toata lumea stie ca Bogdan e proprietarul site-ului,care e problema?Chiar ca ai luat-o razna,daca ai ajuns sa pui poze cu familia omului.... 2
d e v i s Reputație: 630 Postat Mai 6, 2018 Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Postat Mai 6, 2018 Asta si vreau, banare, cretinule!Fac ceva pe ele de puncte, mare ti-e gradina de idioti!Amado poti citi asta? Sa-ne-su-gi-de-pu-la!!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2018 Toata lumea stie ca Bogdan e proprietarul site-ului,care e problema?Chiar ca ai luat-o razna,daca ai ajuns sa pui poze cu familia omului.... Sa-i fie invatare de minte.El a zis sa spun tot ce stiu, poftim! :)Daca nu se trezeste cu dunga, mai pun.
Postări Recomandate