Sari la conținut

0752399689‬ Alice


Postări Recomandate


Vizitator magarusulfutacios
Reputație: 0

Am reusit in sfarsit sa vizitez domnisoara. Programare fara probleme la nr de tel din titlu. Locatia este pe Miron Costin, sta singura.

Buuuun. Imi deschide usa o fata in blugi si ceva bluza, ma asteptam la ceva sexi dar doar ce ajunsese in locatie. Oricum, asa imbracata, nu mi ar atrage atentia pe strada. Deja faceam comparatie in minte intre pozele de mai sus si ce vedeam in realitate.

Am optat pentru o ora, unde ofera masaj iar finalizarea se face prin sex. Tarif 150 finalizarea, 250 ora.

Atitudine 10, fata este deschisa, vorbareata, te serveste cu apa suc, stat la o tigara. Vorbeste si se comporta frumos, se vede ca e educata.

Aspect 6, pozele sunt reale dar o avantajeaza mult. Nu e urata dar nici frumoasa, fundul nu e foarte sexi si avea cosuri pe el ☹, in schimb sanii sunt foarte foarte frumosi.

GFE 7, cum ziceam atitudine ok, am ras, am povestit, deschisa, FK nu am primit si nici nu am cerut, nu mi am dorit asta desi sunt mare fan.

Masaj - sa zicem un 7, destul de placut

Masaj erotic - 1, s a frecat putin cu sanii aia frumosi de spate iar dupa ce mi a cerut sa ma intorc, ma asteptam la ceva frumos, avand in vedere ca a lucrat intr un salon. S a frecat putin cu sanii de piept....si gata.. nici nu a pus mana pe scula. M a intrebat daca imi place oralul si a pus gumita.

OP- 5, scurt, fara atentie la oo.

NP- 7, ascultatoare, sta cum o pui, ceva gemete, sta cu ochii inchisi, nu da contre. La caprita, dupa cum ziceam mai sus, am vazut ca avea cosuri pe fundulet, ceea ce mi a cam taiat cheful. Am revenit la misionar, unde sanii aia frumosi pot fi mangaiati in voie. Foarte stresata de starea prezervativului cand schimbat pozitia verifica foarte atenta sa fie la locul lui.

De revenit: nu, cu siguranta. Nu e tipul meu si nici serviciile nu sunt pe placul meu. Ma asteptam la altceva.

De recomandat: eu zic ca nu...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...