Sari la conținut

AndreeaDT (Regina sexului oral)


Postări Recomandate

Ultimile zile de primavara, dar afara vara in toata regula.

 

Aveam o programare tentativa la o alta domnisoara care nu s-a confirmat din motive obiective.

 

Fiind in sevraj de cateva zile ...zic totusi sa la un ritual de merg la un ritual de exorcizare sa scot dracii din mine...ca nu mai suportam sa ma trezesc ridicat pe cric in fiecare dimineata.

 

Dau doua telefoane la frumusetile din topul personal dar nu reusesc sa ma organizez pentru intervalul de timp dorit.

 

Oarecum dezamagit arunc o privire in sectiunea de profil, desi nu prea aveam chef de ceva nou...sau mai bine zis nu aveam chef sa mai dau vreun rateu , ultimul fiindu-mi prea proaspat in minte....dar de asta va povestesc altadata.

 

Cand eram gata sa renunt imi cad ochii pe acest topic ....fotografiile zic interesante...rasfoiesc topicul....si pac...o recenzie interesanta ....gurul. Zic nu e suficient ca parca mi s-a parut domnisoara un pic mofturoasa. O iau metodic si mai vad niste recenzii...talibanul si temujin. Hopa ...trei din trei...hai ca e ceva aici ce trebuie testat.

 

sun .... nici un raspuns...ghinion...nu e sa fie azi...dar zic sa dau si un sms poate revine asa sa ne cunoaste pe calea undelor ....4g.

 

nu trec cateva minute cand pac un beep pe telefonul de "munca".

 

Sun...si pac ghinionul s-a spart, voce interesanta, dialogul spumos, ne verificam programul, locatia (care nu mai era la Summerland) si stabilim sa ne vedem intr-o ora.

 

Ajung in locatie folosind GPS-ul cu vocea Andreei...Intru in bloc si ma saluta cu sa traiti portarul...zic stai sa vezi ca ma stie vreun pensionar de la munca pe care eu nu-l stiu...asta eeee.

 

imi zic in gand ca daca e sa testez stau o juma de ora pentru un numar clasic si fug in treaba mea fapt pentru care imi iau banii potriviti si cu un supliment minuscul asa daca va fi cazul.

 

Bat la usa ....si hopa domnisoara exact ca in fotografia de mai sus.

 

Ma invita la o tigara .... eu de fumat nu fumez as fi trecut direct la fapte...ca dracii deja o luasera razna, dar zic sa fiu de societate si "accept" un pahar de apa cat domnisoara isi fumeaza tigara la o discutie vioaie.

 

Se termina si tigara aia ... ajung din nou la concluzia ca fumatul dauneaza grav sanatatii mele pentru ca lungeste timpul de asteptare.

 

Ma cer la un dus si pac in sala de exorcizare.

 

eeeiiii fratilor .... si hopa in rollercoaster: incepem in picioare ...nu mai ajungem in patul aflat la o lungime....de noi....da sa coboare in viteza ...eu zic stai .... in zona superioara ca de la creier incepe totul...si dupa o mozoleala cu strans de tate intors cu spatele o las sa coboare usor spre ala micu care devenise neastamparat. si ce sa vezi ....il face sa dispara....zic hait ca mai avem nevoie de el...ia-l usor sa se faca mare sa vedem daca si atunci dispare asa repede. sarim in pat si incepe nebunia ....pac si caciulita ....ma intreaba cum ....zic treci pe spate sa nu te scap din ochi ...incep eu...ea parca ma bloca la o anumita adancime. Eu in gand zic la oral o ia pe toata si acum a pus limitator....cand zic sa-mi trag sufletul putin sa vedem ce pozitie mai incercam incepe ea din aceeasi pozitie "marca inregistrata Andreea DT" de mai mai sa-l dovedeasca. Schimbam urgent pozitia si nu stiu cum se face...adica stiu....dar nu va spun...gresesc locasul si continuam pana cand ala micu facut mare fluiera ceea ce credeam eu ca e finalul partidei.

 

Ramanem la o discutie despre experientele fiecaruia in tara si peste hotare in timp ce in cap se derula cronica meciului de curand incheiat ....concluzia fiind ca intalnirea a fost un succes si trebuie repetata.

 

Mici atingeri de ramas bun ...cand ma trezesc ca ala micu fluiera repriza a doua...eu ma uit la el cu doi ochi....el se uita la mine cu un ochi...zic frate asta e...vad eu cum scot camasa...ca (daca ati fost atenti mai sus si nu frecati "motanul"...)imi luasem la mine banii potriviti doar pentru o partida.

 

Si hopa din nou in roller coaster ...dar lasand-o pe domnisoara la volan de data asta ... si... surpriza ... traseul nu s-a repetat desi au fost atinse toate punctele de interes mai sus mentionate dar finalizand glorios de aceasta data in gurita aceea neastamparata. Final de partida.

 

sa vedem caseta tehnica:

 

locatie : 9 , oricum nefiind stabila nu conteaza. prosoape albe curate si uscate asezate frumos in teanc....un mare plus;

 

domnisoara : 9, frumoasa dar ce-i mai important deschisa, vorbareata , atitudine de 10, capabila sa arda puntile de cateva decenii care ne despart, ofera ceea ce caut si gasesc rar...GFE de 10 .... si atins de la prima intalnire chiar extrem de rar;

 

actiune : FK, ON, NP, AP, CIM, si alte acronime de 10, implicare maxima.

 

tarife: cand i-am spus ca trebuie sa fug la masina ca trebuie sa comppletez suma...s-a uitat la mine parca cu parere de rau ca nu mi-a cerut banii inainte...dar am trecut peste acest moment stanjenitor.

 

concluzie: o experienta reusita ,cu siguranta de repetat, usor costisitoare raportat la piata locala, dar pana la urma banii sunt mijlocul prin care poti avea experiente reusite nu scopul in sine.

 

Final de cronica.

  • Like 11
Link spre comentariu

salutare

nu prea am eu talent la vorbe ... dar fata asta e 💣💣💣!!!

totul e la superlativ , n'are rost sa vb de note !!!

mergeti incercati , ...sigur nu regretati dupa !!!

pot doar sa zic ca la plecare nu m a pupat pe mine , l a pupat pe 👃... ca si cum eu nu meritam sa fiu pupat !!!

t pup andreea , chiar daca tu nu ma pupi pe mine!!!

ramane sa auzim dupa cum am vb !!!😘😘😘

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator guru_
Reputație: 0

Eu scriu ca am mai fost... dacă tot m-a ridicat “in slavi†pe recenziile sale, mi-am zis sa o trag la răspundere, ca îmi este umplută căsuța de mesaje de tot felul de propuneri. 😂😂

Am luat legătura cu micuța noastră și astfel am ajuns la locatia ei... noua (pe Mamaia, in zona Piano Bar).

După ce am pășit înăuntru in afara frumuseții de care vorbim am putut vedea o locație excelenta pentru futaiuri.

Ne-am retras direct in dormitor, nu mai am chef sa detaliez acțiunea însă ceea ce pot spune in plus fata de precedenta este ca fata a început sa și-o cam tragă mai cu pofta. Nu am mai simțit evident limitatorul și aproape ca pot sa spun ca am futut-o pana la prăsele. In afara faptului ca și-a cam tras-o cu mâna ei ceva mai tare (am fost călărit de data asta in câteva poziții), oralul de la început nu-l mai Menționez, trademarkul ei.

După ce m-a călărit bine și eu i-am încins bucile cu câteva palme bine aplicate și i-am mai explorat curul cu degetele, am trecut in misionar, unde am simțit ca vrea tare și mult, astfel ca am strâns-o de gât, i-am ars o palma peste fata și am pompat pana am terminat in ea (prezervativ, ma rog).

Apoi după 2-3 minute de respiro, mi-am pus botul in pizda ei și mi-am luat o muie buna de vreo 10 minute de vorbeam japoneza când am ieșit dintre cracii ei.

Concluzia este ca a câștigat cel puțin un punct de ultima data când am fost, fiind in viziunea mea de 10 la futai, iar per total de 9.

Și încă cred ca mai sunt multeeee lucruri pe care le putem face.

 

Ulterior am mai bârfit oleaca, am mâncat o salata verde, făcut un dus cu tot ce trebuie, am oferit 600 lei și am dispărut, nu inajnte de a ieși pe usa și a trece un deget pe la pizda încă uda și mirositoare pe care l-am lins cu o plăcere maniaca.

 

Acum ce sa va mai spun!? Mergeți și futeti fraților.

 

Spor la bani, “My name is Andreeaâ€!

Dau cu pace.

  • Like 9
Link spre comentariu

am fost din nou ... in ritmul asta ...o sa bag samsung'ul in amanet si vand si olcit'ul !!!

c sa zic ...actiunea o tin pt mine , mult mai ok decat prima data, desi nu credeam ca se poate ...

andreei ii place si se vede asta ...

felicitari ei ...

t pup A... !!!

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...