Sari la conținut

AndreeaDT (Regina sexului oral)


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Talibanul are dreptate. As mai adauga atitudine specială o combinație de GFE și PSE interesantă.

 

Pachetul pe care îl oferă Andreea eu nu l-am găsit pe piața Constanței intr-un ambalaj asemanator.

 

Sunt fete super și aici și dacă Andreea ar sta permanent in Constanta probabil nu m-as duce de 2-3 ori pe săptămâna la ea cum fac altfel.

 

La Bucuresti rămâne prima opțiune acum, dar din păcate nu am mai ajuns de anul trecut.

 

In nici un caz nu as pune-o in categoria Summerland (țepare pe bani mulți) pt ca chiar face treaba din punctul meu de vedere, in rest tariful e despre cum vede fiecare raportul preț/oferta. Acum chestia cu autointitulata “rejina...” e chestie de marketing, dacă tine, tine ... dacă nu, nu.

te :* si imi pare foarte rau ca nu ajung....nu am gasit locatia dorita de noi :(
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Fatah...io sama bucur ? Mah tu iejti proasta !!! :)))))))

 

Ci ma doari la cacareaza pi mini di vi tu sau nu vi la mare ?! Ci...o suji cu gura mia ?

 

Crezi ca baeti ajtia dila Constanta osăşi inoade pulele acu di ciuda ? Crezi ca iei nosa moi futa pin la invazia di lacuste summerland dila vara...cind oi vini tu fo 2 zili ???

 

Daca nu ierai proasta prisepeai dice mam loat di tini din prima. Daca vineai şiţi videai di treba ta...la supt pulele cum oi sti tu...nu ziceam nisiodata nimika. Ba poati kear ti vizitam sati dau si io un leu...cami permit sa arunc cu banu !

 

Io is satula di arfe dastea di pseudorejine...in pseudolindicu mieu ! Aveam una dasta ca tini...plina full di besini di struț beat...si doar ceam scapat di ia...ca o taiato la Brasov. Mii mie sila di curve dastea cari claxoneaza sa fii bagate in seama !

 

Sa sti dila mini...ci fasi tu ie semn di proasta ! O profesionista nu da din fleanca...da din pizda...si lasa pi alti sai faca riclama buna. Tu ti unfli singura...ca Jaga !!!

 

;)

un barbat mai prost ca tine si fara coaie nu mi-a fost dat sa vad!Cat de frustrat sa fi sa te dai femeie? :) sa ai timp sa comentezi aiurea si in necunostinta de cauza ???Eu la tipii ca tine le fac uro sa le umplu gurita!!! :)
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

zici de parca ar veni mos nicolae!!ce cei vanzatoareo de palceri carnale,chiar crezi ca nu am mai vazut pizda?cu atitudinea ta(preturile si GFE-UL) ,cred ca ai picat bine LA CAMINELE DE NEFAMILISTI ,zona CET.KM 5 ...KM4 ETC.. Ragno daca mai putea vb de pe user-ul lui...te bālacarea.Tu vii cu "strigaturi "de regina de sex oral,numai CENTURISTELE SE LAUDA ASA .scurtul ...UL AMELIA este singura care a recunoscut ca a fost curva,centurista etc....Cat de prost crezi ca ar fi un client sa vina sa dea banii care ii pretinzi??Iti mai aduc aminte ca CT este dominata de MARINARI GORNISTI(adica pentru care niste bani de seminte 300-400 ron ,sunt seminte).Tu cu atitudinea ta nicodata nu ai sa faci banii la CONSTANTA,iarna ,vara....Tu vii cu serviciu deeptroath nou aici in CTA,ete sanchii...chiar si asa!!Retine aspectul asta,si sa itinintre intre urechii esti nasoala cu tot ce vrei sa vinzii..!. Oare  asa ai plecat la 15-16 ani sau cand draqu ai plecat pe,piata asta de placeri carnarele.....

daca tu esti un incapabil,ipotent si sarac,nu toata lumea este la fel,fii serios!M am simtit supeeer la Ct si o sa revin de fiecare data cand pot!Am intalnit domni in adevaratul sens al cuvantului,gen popeye,talibanu si multi altii....dar de ghene ca tine nu am dat si nici nu stiam ca exista acolo :) Asa publicitate faci tu la Ct?tampitule!!!sa iti fie rusine ca te bagi in seama sa nu spun ca ce :)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Valens, m-as contrazice oleaca cu tine, dar am mai incercat si nu am reusit nimic :)) asa ca iti spun atat:

-la oral, andreea e top 3 constanta ;)

-la gfe, andreea este top 3 constanta ;)

-deepthroat, nu am intalnit inca pe nimeni sa il faca cum il face ea.

In restul discutuilor de pe acest topic, nu ma bag, dar sa dam cezarului ce e al cezarului. Daca nu ai fost la ea nu spune lucruri pe care nu le cunosti, daca nu iti permiti sa ajungi la ea, nu e nici o rusine, sunt o gramada de fete in ct cu tarife mai mici.

Si daca e sa continui discutia, zilele trecute m-am intalnit cu andreea si gasca ei de fete cochete, si am avut parte de un futai cum nu am mai experimentat cam de multicel ;) as face o recenzie dar daca voi stiti deja cum sta situatia, presupun ca nu are rost sa imi mai bat capul.

nu te obosi sa le explici,sunt prea mici si prosti sa inteleaga :) amelia frustratul si 2peu :) sunt pleve ale societatii :) gunoiul de la Ct :d

Maaa cand jignesti o femeie,iti cad coaiele,numai esti barbat....dar cui sa explici asta?mintile lor sunt incapabile de a vedea adevarul...

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

nu te obosi sa le explici,sunt prea mici si prosti sa inteleaga :) amelia frustratul si 2peu :) sunt pleve ale societatii :) gunoiul de la Ct :d

Maaa cand jignesti o femeie,iti cad coaiele,numai esti barbat....dar cui sa explici asta?mintile lor sunt incapabile de a vedea adevarul...

Mah Rejina pulii...duti mah fatah si suje pule...ca alfiel tai foamea cu joagaru !!! ;)

 

Ti pominesti ca tu iejti vrun neurochirurg...astrofizisian...matematisian cuantic...vro somitate cerebrala di cari no auzit omenirea...di zici tu...di vorbiesti tu pacilea di pleava societatii ?! Nu ca oi fi tu vro curva, ca sutili pi cari leam platit...vro ştoarfă ordinara prostitoată...sugătoare di oricie pula dila cari poa sa scoata un ban !!!

 

Mah panarama...tu nu pria iejti fumeie ca tăti celilanti fumei mah...tu cam IEJTI pleava societatii...ca doar nu so intors lumea cu curu in sus sa punim paraşutili in fruntea țări dacuma !!! Tu jicniesti fumeili respectabile mah cind ti asociiezi cu ieli. Io ântieleg ca tu tioi disavirsit visu genetic...ca măta cind tio fătat no avut alta speranta...ca oi sa devi tu a doua Regina Maria pientru patrie si tara. Ia...amarîta...sio zis in mintea iei di taranca: "Uuuufff...ci bini...ie fatah ! Poa sa suga pula...nu moare di foame...si daca ma moştenieşte oso suga bine...poa sa devina Regina Pulilor" !!!

 

Mah zdreanta...tu iejti doar visu la oricie pitipoaca nascuta in saraciie...cari o supt pule prin Germania pi ieuroi. Tioi intors la vatra sa ti dai cucona di besini puturoase pi bani cistigati in genunchi. Sa ti dai mare si sa li iei fața la alte amarite cari viseaza sa ajunga si ieli sa suga puli nemtesti. Tu iejti mindria nationala !!! Tricoloru !!! Asa se uita gretosii aia di Ieuropeni la noi...ca la o tara numa di tigani ciorditori...si ştoarfe fomiste semianalfabete sugatoare di pule jigoase !!!

 

Poi tu ai tupeu di ordinara sa lansezi supozitii di ordine sociala ? Tu ???

 

Mah jartea...tresi mah in genunchi si suge pula...ca alfiel nisi macar nu oi sa poti sa moi mîrîi di foame...darmite sa murdariesti tu frumusete di forum dispri curve ca si cum oi fi vro inportanta paci !!! Veziti di lungu nasului si ai grija sa nu ti plesneasca vro pula mai tari ân moalili capului tau sec...ca oi sa nasti dreaq vro fatah cu malformatii congenitale di osa se creada aia Salvatoarea Speciiei Umane ca so nascut cu marili talent sa ia un instrument di pisare ân gura !!!

 

Oi prinso...Rejinoo ??? :)))))))))))

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

..Acum chestia cu autointitulata “rejina...” e chestie de marketing, dacă tine, tine ... dacă nu, nu.

La uni tine...la mini nu !!! ;)

 

Daca isi vedea frumos si balos di subtu pulilor nui zisea nimieni nimica. Da cind vi tu...o sugatoare di pula...pisti tati celilanti sugatoare di pule din Constanta...si li zici: "Mah stoarfelor...dativa la o parte ca o vinit Rejina stoarfelor pisti voi la mare"...pi mini ma irita chestiia asta. Ca no inventat nisi ia nisi măsa subtu pulii !!!

 

Ca ie uni pacilea cari dadea pula la subt bine cind ia inca se caca pi ia !!! ;)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

...Am intalnit domni in adevaratul sens al cuvantului,gen popeye,talibanu si multi altii...

:))))))))

 

Daaaaa mah zdreanta...ci naiba...nisti Domni in lindicu mieu ! Nisti adivarati lorzi...gentlemeni !!! Amindoi ie di viță nobila !!! Iei tior astiptat pi tini cu sufletu la gura...neprihaniti... moi tata veata lor di flacai ! Sior pastrat puritatea si inocienta sperind la o Rejina ca tini sa vie si sa li rupa ața...ca doar pin la tini nu sior inmuiat amindoi pulilii si coailii in gura la citiva sute di fomiste !!!

 

...dar cui sa explici asta? mintile lor sunt incapabile de a vedea adevarul...

Zi si mii zdrenturoasoo...cari alt adivar nul vad io ? Ci maaaari adivar oi adus tu cu tini si cu amigdalili tali la Constanta ? Ci maaari realizare umana oi produs tu ??? Tu nisi macar noi fost atenta ca Talibanu o zis "Top 3" dispri tini !!! Cari teoretic macar inseamna ca is ciel putin 2 alti sugatoare di pula in Constanta cari ior supt pula lui moi bini ca tini...posibil kear saptamina asta...Rejinooo !!!

 

...M am simtit supeeer la Ct si o sa revin de fiecare data cand pot!...

Io ma simt suuuper in fiicari zi la Constanta ! Ma trezesc...imi fac cafelutaa...imi aprind tigara...trag o cacare...dischid Nimfomani...asa goala si usurata la mațe...si imi moi bat joc di cite o curva cari credi co inventat ia fututu pi bani...si se autointituliaza Rejina Puliii !!! Moi tirziu ma apuca gindu la ci alta Rejina vriau sa io dau prin gura azi...da sigur gasiesc ciel putin 2 cari o sug moi bini ca tini !!!

 

:))))))))))

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 07 noi doi
  • Oras:constanta
  • Telefon: 07 noi doi
  • Oras:constanta

........ ma apuca gindu la ci alta Rejina vriau sa io dau prin gura azi...da sigur gasiesc ciel putin 2 cari o sug moi bini ca tini !!!

 

:))))))))))

Care?, care?, care?...ca eu sunt fan oral....

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge

Esti un om bolnav...nu imi pot pierde timpul cu tine :) Iti doresc insanatosire grabnica :)FRUSTRATULEEE

 

De parcā ar conta parerea ta!! Imi vine sa iti cumpar un bilet de transpor in comun!

  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Esti un om bolnav...nu imi pot pierde timpul cu tine :) Iti doresc insanatosire grabnica :)FRUSTRATULEEE

 

Aaaaaaaa...poi asta ie tăt raspunsu tau ??? Doar atita oi fost tu capabila sa nascociesti..."frustratulee" ???

 

:)

 

Poi mah Rejina Puli...asta inseamna ca tată materiia ta cenusiie se regaseste doar ân amigdale. Si o ajuns colea transferata di contactu direct cu capu puli. Io zic sa moi baji la foc rapid citeva sute di pule pi git...poati asa iti vini si tii moi mult mintea la cap...ca alfiel mori dreaq o proasta !!!

 

Ci naiba...vriei sa scrii pi peatra ta funerara:

 

ACI SE ODIHNESTE ANDREEA DT...REJINA PULII...O PROASTA !!! SO STRADUIT TATĂ VEATA SA BAJI CÎTE PULI PLATITOARE O GASIT PI GÎT...DA DIN PACATI NO FOST SUFIŞIENT...TĂT O PROASTĂ O MURIT !!!

 

:))))))))))))))))))

  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

...nu imi pot pierde timpul cu tine :) ...

 

...duti mah fatah si suje pule...ca alfiel tai foamea cu joagaru !!! ;) ...

 

Sa numi zici ca tio picat fisa pin la urma...ca osa imi schinb parerea dispri tini...si osa inciep sa cred ca nu iejti kear atita di proasta pi cit pari !!!

 

:)

 

Io am fost di fair play si team avertizat !!!

 

 

...Hai Rejinooo...da cu minus...sa am motiv !!! :)...

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Ma gandesc serios sa vizitez Constantenii mei frumosi cel putin o saptamana,vara aceasta! :*

Hai :) am ramas dator cu o vizita.. :))

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:medias
  • Oras:medias

Baga acum

Altceva mai sti? Ceva ajutator pentru altii? Doar te bagi in seama aiurea cu postari de 2 lei. Nici o informatie utila nu dai din postarile tale. Doar bla bla de la tine.
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Dobrogea
  • Oras:Dobrogea

Altceva mai sti? Ceva ajutator pentru altii? Doar te bagi in seama aiurea cu postari de 2 lei. Nici o informatie utila nu dai din postarile tale. Doar bla bla de la tine.

Uite cine vorbește! 😂😂😂
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...