Sari la conținut

AndreeaDT (Regina sexului oral)


Postări Recomandate

Vizitator cavadoro
Reputație: 0

In ultima perioada nu prea am mai facut recenzii pentru ca nu am de ce sa dau material de laba la toate capusele de pe aici, dar avand in vedere discutiile de mai sus si ce stie sa faca aceasta domnisoara, ma simt nevoit sa scriu cate ceva.

 

Vazand discutiile de aici si pozele fetei am zis sa bag o fisa. Am schimbat cateva replici si am zis ca merita incercarea.

 

Locatia este in summerland, faci dreapta la primul giratoriu la intrare in summerland, stanga dupa primul rand de blocuri si mergeti spre navodari ca sa zic asa, pana dati de un parculet de joaca. Cand ajungeti la parculet, parcati si va spune don'soara ce si cum mai departe.

Mergend spre summerland ma tot gandeam cum o sa arunc niste bani pe geam si tot felul de firme de genul asta. Cand am ajuns la usa, surpriza, bomba, fata e bini di tat. Frumoasa la fata, frumoasa la corp, stie exact ce are de facut sa il scoale pe ala mic :)) imbracata intr-un halat foaaarte sexy si niste tocuri, ala micu deja zbantuia in pantaloni :))

Locatia perfecta pentru un futai bun, bloc nou, totul ok.

Ne-am luat la vorba, povesti, ai ce sa vb cu fata, dupa care m-am cerut la un dush, cum am iesit din cada, am intrat in camera de lupta si surpriza, nu am apucat sa las prosopul din mana, fata era deja langa mine, sincer, m-am simtit violat :)) in sensul bun :))) dupa 2-3 min fata era in genunchi si a inceput un oral, nu stiu cum as putea sa descriu senzatia, dumnezeiasca, incredibila, etc. Dupa vreo cateva minute de supt ii zic "hai in pat ca nu vreau sa te chinui!" Ea zice "nu ma chinui deloc, mie imi place!", in momentul ala creierul mi s-a blocat pentru prima data :)) adevarul e ca se vedea ca ii place, o suge cu o pofta greu de imaginat.

Ne intindem in pat, continua cu oralul ala belea, cu dt, fata o ia pana in gat, pana ii dau lacrimile, senzatia e incredibila, daca ar fi sa o pun intr-un top al sexului oral, e batalie mare pentru locul 2 dar locul 1 e cu siguranta al ei. A continuat oralul ala timp de cateva minute bune, si ii zic, hai sa punem prezervativul la care fata ei parca arata o parere de rau ca nu poate continua :)) eram de genu "oare am nimerit intr-un film porno?".

O rog pe ea sa stea pe spate, gen sa vin eu deasupra, fata e senzatie, dupa cateva min imi spune "opreste-te, e randul meu!" Zic "pula mea chiar ma violeaza!"si incepe frate din pozitia aia sa ma futa ea pe mine...sa moara mama daca am mai trait asa senzatie intensa, creierul meu a fost blocat penteu a doua oara. Am continuat cu futaiul, cand aproape sa termin, o intreb unde accepta finalizarea, cu zambetul pe buze imi spune "in gurita" dar parca se vedea pofta in ochii ei, incredibil. Bineinteles ca totul s-a terminatcu un oral la fel de bine executat, am mai stat la o vorba, clar fata nu e genul care sa stea cu ochii pe ceas...am decartat 300 si am plecat.

Nu am mai intalnit genul asta de fata...drept urmare, cat de curand voi reveni si voi sta mai mult timp, sa vad ce poate intr-un timp mai lung :)

O recomand cu mana pe inima, e exact ce mi-a prescris doctorul, doctorul ala la care ma trimitea roxanica sh :))) dar hai sa nu stricam filmul frumos :)))

Cum spuneam si mai sus, am plecat futut bine ceea ce ma face sa spun ca fata merita banutii pe care ii cere.

Talibane m-ai pus pe ganduri ! Trebuie sa ajung la ea chiar si numai  pentru a face o comparatie!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Da sugeo date dreq cu tot cu bun simt

Imi cer scuze tuturor pt ce voi spune..dar nu ma pot abtine!!! :)

Mai fraierica geamantan...poti sa imi murdaresti topicul...iar eu pot plati sa sterg...dar prostia si frustrarea ta de "gasca analfabeta" nu o poate sterge nimeni...si sti de ce?ca esti fraieeer 🤗 un barbat nu procedeaza asa...in stilul acesta josnic...sau poate esti o fetita care nu are loc de mine pe aici :) nu m-ar mira...am primit ceva mesaje de la cateva "fane"...si nu inteleg de ce...chiar nu am fundul mare sa ocup mult spatiu 😆 !!!Hai ca m-ai distrat!Am prea multa dulceata...sa ma pot supara pe oamenii ieftini ca tine :) Mars!!!🖕

  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...