Sari la conținut

ALICE Moldoveanca 0755284529💋♥�


Postări Recomandate

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Buna, NU prestez anal!

 

Disponibila! :*

Mulțumesc frumos pentru răspuns. Cât despre utilizatorul avortat "altul2" s-o futa pe mămica ta in funduleț băieții din piața Matache. O seara frumoasa!
Link spre comentariu

Salutare,

 

Am reusit sa vizitez domnisoara in urma cu cateva zile.

Desi era o ora destul de tarzie (aproximativ 23:00) a raspuns la telefon. Are o voce calda cu un limbaj placut. Am stabilit ca ne vedem in 30 de minute in zona Iulius Mall. 

In spatele usii am fost suprins sa vad o fata frumoasa, un pic mai mica de inaltime, cu trasaturi faciale frumoase, tinerica. Nu i-am retinut numele cu care s-a prezentat. 

Locatia: ok. 

Dupa cateva vorbe si inmanat cadoul (150) am mers la dus (prosop curat, in baie erau suficiente produse de igiena).

Ea (dezbracata): sani potriviti (nu sunt fanul sanilor mari) sensibili la saruturi si atingeri, fara benzi de grasime pe abdomen, are un fund numai bun de compostat pe la spate, iar picioarele - curate, ferme. Ce sa mai zic? O fata numai buna.

Intrucat ofera oral doar protejat am sarit peste partea aceasta, si implicit nu i-am facut nici eu oral. Cu toate acestea as putea sa spun ca nu cred ca are probleme la partea de igiena -  pielea ii mirosea foarte bine, parul ii era usor ud, si nu am simtit nici cea mai mica urma mica de par pubian sau in alte locuri.

Am inceput in misionar, ulterior in LOT si iarasi in misionar. As caracteriza-o ca fiind mai degraba pasiva in timpul actului sexual - nu accepta FK, te saruta timid. Nu are atitudinea Anemonei, Medeei - sa te traga in ea, sa iti ceara sa o futi in alt mod/mai puternic. O futi si atat! 

Ce nu mi-a placut a fost faptul ca geme usor tot timpul - fie ca o penetrezi sau nu. Nu suna deloc natural, parca ii fortat acel sunet...nu stiu, mai ales ca a fost acompaniat de un zambet imperturbabil afisat de ea. 

Dupa aproximativ 10 minute mi-am dat seama ca nu o sa pot finaliza asa ca am redus incet turatia. Poate ora inaintata, oboseala, faptul ca sunetele nu imi pareau naturale m-au facut sa abandonez in seara aceea.

Nicidecum nu as putea spune ca m-am simtit grabit, ca ea nu a fost amabila/ospitaliera, sau ca aspectul fizic nu a corespuns cu asteptarile. 

Per total fata ii de vizitat cel putin o data. Cine stie? Daca erau alte conditii ar fi fost o intalnire reusita.

(Partea de notare: Locatie 8/9, Aspect fizic 8/9, Oral - nu am incercat, Igiena 9/10, NP 7/8)

Cam atat despre ea.

 

Numai bine.

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Multumesc de recenzie! :*

In legatura de sunete, am un inceput de astm,

...

 

OK, esti om si tu, fiinta umana nu-i perfecta, dar pentru asta Hypocrate a "inventat" juramantul medicilor, asa incat, acestia, medicii chiar exista.

 

 

...

 si adunat cu oboseala, fiind si ora tarzie, dupa o zi de munca

...

 

Daca esti obosita, daca ora e tarzie, daca ziua de munca e prea lunga ... nu mai lua clienti.

E mai bine si pentru tine, pentru sanatatea trupului tau (tanar inca), cat si pentru sanatatea ta mentala.

 

 

...

asa se manifesta uneori! Sorry!

...

 

Vezi ce am spus cu un rand mai sus.

 

 

...

pupici! :) :*

 

Acesti pupici virtuali cred ca sunt "apa de ploaie" ... intr-o zi ploioasa pentru clientul care l-a iesire din "cuibusorul" tau nu a fost cu un zambet de placere afisat pe intreaga-i fata, inclusiv ochii sa-i zambeasca urmare a intalnirii cu tine.

 

P.S.: eu unul m-am cam saturat de aceste "starlete" ce pun aceeasi placa uzata: <am fost obosita / nu m-am simtit bine / am primit o veste proasta chiar inainte de intalnire / ma strangeau slapii si bikineii ma intepau in cur / vroiam sa-mi beau cafeaua cand tocmai i-am facut programarea / etc., etc.>

 

Da, "meseria" asta ce v-ati ales-o e grea, te uzeaza atat fizic cat si mental.

Dar voi ati luat acea decizie.

Asa incat, atunci cand aveti momente cand simtiti ca nu sunteti in forma maxima, nu mai "iesiti pe teren", luati o pauza de cateva ore. Nu veti pierde bani, veti castiga.

Veti castiga nedand bani pe medicamente care sa va ridice tonusul, fizic si psihic (stiu cazuri care se "indoapa" cu pastile sa reziste in pula 16 ore / zi, 7 zile din 7).

Veti castiga clienti multumiti care se vor reintoarce la voi. Clientul multumit iti aduce alti 10 clienti, cel nemultumit pune pe fuga din fata usii tale 100 de potentiali clienti (zic aia destepti in tehnici de marketing).

 

Asa incat, scuze de genul celor de mai sus nu fac decat sa arate ca nu avem de a face cu ceva de calitate, in cel mai bun caz nu e nici ceva daunator, de evitat, dar cert nu e de dorit.

 

Gandeste-te / Ganditi-va!

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca zona Iulius Mall
  • Oras:Cluj-Napoca zona Iulius Mall

@altu2 eu doar am explicat ca acel sunet care clientul a crezut ca este un “gemet”, in timp ce nu se intampla poate nimic, era din cauza respiratiei, si care este cauza acestui sunet, mai bine zis aceasta respiratie pe care o aveam. nu are legatura cu prestatia mea, nu am cautat scuze, ci am multumit pentru recenzie. am multi clienti care vin des, care sunt multumiti, si mai sus au comentat unii din ei. mi se pare ca ori esti pus pe cearta, ori nu ai inteles la ce exact am dat eu replica oboselii. in fine, nu doresc sa ma cert inainte de plecarea mea, in special pe acest subiect, modul in care eu respiram. :)) o zi buna!

Link spre comentariu

Vizitator
Reputație: 0

Dar voi ati luat acea decizie.

Asa incat, atunci cand aveti momente cand simtiti ca nu sunteti in forma maxima, nu mai "iesiti pe teren", luati o pauza de cateva ore. Nu veti pierde bani, veti castiga.

 

Vezi finalul recenziei mele.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...