Sari la conținut

Ina - bruneta voluptoasa 0735449574


Postări Recomandate

  • Oras:braila
  • Oras:braila

Urmarind topicul doamnei, mi-am luat inima in dinti si contrat unor comentarii rautacioase am vizitat-o si eu pe aceasta doamna, impreuna cu o colega a ei.

Am sunat la risc, undeva la ora 1 30 noaptea, si mi-a raspuns foarte repede, a vorbit foarte frumos, am intrebat de servicii si am cerut indicatii catre locatie.

Odata ajuns in zona alba iulia, am sunat iar, a raspuns, a spus ca colega ei e ocupata si daca vreau doar cu ea, am zis ca mai astept si dupa 10 min, m-a sunat innapoi spunandu-mi sa urc ca e gata.

Am ajuns in camera, doamna si domnisoara m-au asteptat imbracate normal, nu in lenjerie intima, lucru care mi-a placut foarte mult. Domnisoara o rochie strimta pe corp care ii scotea in evidenta fundul, si doamna avea o camasa deschisa unde se vedeau acei sani superbi si mari din pozele de mai sus. Foarte misto primirea.

Am cerut la dus, apoi doamnele au intrat si ele la dus, si apoi in camera de joaca sa ne facem de cap. Banii au fost dati innainte din proprie initiativa, si am inceput actiunea...

Doamna ma saruta pasional,si eu ii mangaiam sanii aceea mari si frumosi, domnisoara umbla jos sa imi trezeasca jucaria, apoi m-am asezat pe spate, doamna a trecut la ON si domnisoara la 69, apoi am schimbat rolurile, si dupa ce am incins-o pe doamna la pasa cu limba, a inceput sa tremure de placere si mi-a zis, haide ca nu mai pot, vreau sa ma futi.

A montat doamna preze cu gura, si a trecut la LOT, SI reverse cowgirl, in timp ce eu eram ocupat cu domnisoara deasupra pe fata mea. 🤩

Am apucat sa trag cu ochiu si in oglinda de langa pat... o priveliste superba! 🤩🤩🤩

Dupa cateva minute, ma luat doamna de mana, si ma pus la treaba, s-au pus amandoua la marginea patului sa le iau pe la spate, zis si facut, am inceput doamna, se vedea ca e excitata, si ii placea atmosfera, lucru care ma facut si pe mine sa ma simt bine. Dupa cateva minute cu doamna am trecut la domnisoara, aici, ele au vrut sa schimbe prezervativul, nu prea a fost ok dar le-am inteles, doamna a avut grija sa nu se inmoaie obiectu, si a montat preze cu gura si l-a mai revigorat un pic.

Am continuat cu domnisoara, a venit doamna pe la spatele meu sa ma mangaie, sa ma impinga de fund in domnisoara, si imi soptea la ureche "fute-o rupei pizda" 😂, lucru care ma excitat foarte tare si am finalizat dupa cateva minute.

Amandoua au fost foarte de treaba, foarte placute, am vorbit un pic am glumit, m-am simti foarte bine cu amandoua, datorita asta o sa le mai vizitez.

 

Va multumesc si va pup.

 

Note:

Locatia 10

Aspect domnisoara 9.5

Aspect doamna 9.5

Gfe amandoua 9.5

Igiena amandoua 10

Tarif 200 un numar cu ambele.

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator marinarul101
Reputație: 0

Salutare tuturor,

Hai sa va povestesc experiența mea cu Ina...

O sun pe la pranz, joi, cu speranta ca o găsesc deoarece o urmăresc de mult timp sa o vizitez ( m-a intrigat putin numărul mic de recenzii)... Așadar, sunat, făcut programare și purces la drum. Ajuns la locație, undeva vis a vis de zepter, pe lângă un BCR și un magazin alimentar ( am uitat cum se numește). Ajung la ea, ma invita la un mic chit-chat de acomodare, incepem o discuție plină de amabilități. După câteva minute merg la dus (aici as avea o mică depunctare datorită faptului ca am găsit doar un gel bărbătesc) se dușează și ea si ne întâlnim in dormitor. Ei, aici indepe partea frumoasa...ma întreabă cum prefer oral, și ulterior dorinței mele începe un oral foarte interesant, ruperi de ritm, câteva deep-uri, atenție la vecinătățile jucariei, foarte implicată in ce face drept pentru care mi-l trezește super tare pe junior, fapt ce-mi da o dorința teribila sa o explorez oral și eu. O întorc cu spatele sa-i admir și fundul in timp ce o gust. Aici, a început chimia..n-as spune ca sunt mare expert însă aici am simțit-o ca i place maxim ce-i fac, a început sa se ude frumos, mi-a dat contre, am simțit-o ca e cu mine și chiar ii place. Am pus cauciucul și am început pe l spate. Aici iarăși am simțit-o ca e cu mine, a început niște contre fff sincronizate și , a fost maxim când s-a băgat in mine vorbindu-mi și ușor vulgar, dar nu nepotrivit cu situația, îndemnându-ma sa i rup savarina. La mine asta are efect maxim erotic, era sa explodez in ea instant. Aici de la mine are o mare nota de 10. Ma abțin și o întorc cu fata ka mine, sa ma bucur ( cât mai pot) de sânii ei frumoși in timp ce ma predau intr-un sfârșit in misionar cu FK maxim cu ea...the end.

Acum note:

Locație -am zis mai sus;

Aspect : exact ca in poze, însă mai are un calificativ bun de l mine pentru ca are un fund perfect, rotund, tare și numai bun de mușcat..

Atitudine: pro client, te face sa te simți bine, ești in centrul atenției ei, lipicioasa și erotica.

Prestație : pentru tot una peste alta, azi dau un 10 pentru ca am avut conexiune super tare cu ea.

Cadou 100-200 . De la mine a fost la jumătate pentru ca așa am vrut eu. La final, fără sa menționeze nimic la început ( o fi simțit ca sunt băiat fair-play) .

Concluzie generală, pentru cei ce prefera doamnele cu forme, experimentate și implicate, recomand cu încredere. Eu unul cu siguranța voi reveni. Presimt ca ne vom oferi multă plăcere reciproc!

Bafta tuturor!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare! Ma tin de vreo cateva zile sa las aceasta recenzie si nu reusesc din cauza timpului...

Intors din delegatie, vinerea trecuta am zis sa o incerc, zis si facut... Sunat, programat, urcat, am cerut sa fie in ceva negru, s a conformat, dusat eu, ea dupa care la camera de actiune...am fumat o tigara impreuna cu FK, supt sanii si am spart eu gheata cu un oral dupa care Ina s a incins si a trecut si ea la treaba sa l guste pe al mic...ce pot sa zic... experta in oral, 69, dupa care am cerut sa i mai fac si eu un oral pe la spate ca mi a placut tare mult pasarica ei. Pus prezervativ si actiunea a decurs pe la spate, cu gemete, contre si maxima placere, am simtit o ca i place lucru care m a excitat foarte mult, finalizat si luat pauza de tigara si improspatare pt o a doua rupere de nori...Intre timp mi a zis ca s a simtit foarte bine cu mine si ii face placere sa aiba astfel de clienti, ceea ce mi a placut enorm. Am inceput a doua repriza cu nici nu mai stiu ce... 🤣🤣 A fost o nebunie 69,FK, pus pussy pe fata mea si cerinte din partea ei cu "lasa ma sa te sug" etc...chiar a fost ceva oauuu de am plecat cu febra musculara de la ea🤭🤭.

200 de lei halatul si cred ca am depasit ora dar mi a zis ca nu a fost nici o problema atata timp cat a fost chimie intre noi...

Aspect:10 mie imi plac bbw urile draguta si la fata cu niste ochi de veverita si un zambet comic.

Cutatenie:9

Socializare:10

Oral:10

Normal 10+

Cu siguranta voi reveni...

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator dracu4
Reputație: 0

Salutare! Tocmai m-am intors de la Ina si desi sunt pe forum de ceva timp, este prima recenzie.

 

Am sunat la fata pe undeva pe la 8:30 in seara asta, spontan, fara vreun plan de acasa. Imi terminasem pur si simplu treburile si avand ceva timp in plus am zis sa mai rezolv si treaba asta. Pe la aproximativ 9 am ajuns si m-am cerut la dus, luand-o pe jos de la Unirii catre Zepter, unde se afla locatia.

Baie curata, cu tot ce era nevoie, am primit prosop curat inainte de a intra. Nu am de ce ma plange in cazul asta.

Fiind totul spontan, am luat doar o finalizare, pentru ca nu aveam destui bani la mine de o ora, dar avand in vedere cum a decurs situatia, probabil ca a fost mai bine asa.

Am iesit din dus, moment in care s-a improspatat si ea si am trecut apoi la actiune. De Ina ce pot sa zic, este tot ce imi place mie: sanii imensi, fund bombat... e foarte draguta la fata. Putina burtica, dar e perfect pentru mine asa, altii stiu ca fac figuri, dar nu e cazul meu. Compenseaza cu tate, cur, coapse... totul ferm si mai mare dragul sa te joci.

Fiind totul pe nepregatite, eram nerezolvat in partea de jos asa ca am convenit de comun acord ca si oralul sa fie protejat. Ne-am sarutat si i-am supt sanii superbi in timp ce ea pregatea cauciucul, iar odata pregatit ala micul Ina a trecut la un oral incredibil de bun. Supt si in jur, atentie la detalii, tot ce iti poti dori. S-a ridicat si s-a pregatit sa ma calareasca dar inainte a trebuit sa ii returnez favorul cu un oral din partea mea. A gemut, s-a udat natural... chiar cred ca i-a placut. Am trecut apoi intr-un 69, dornic sa ii simt si ei talentul in timp ce eu il faceam pe al meu.

Partea nasoala a urmat apoi... am trecut la normal, dar din cauza prezervativului, a stresului, oboselii... prestatia mea s-a dovedit cel putin jalnica. In ciuda asta, Ina s-a comportat exemplar, a incercat tot ce era posibil sa ne simtim bine, mai ales eu. Din ce mi-am dat seama stie ce face si in cazul ala... vina esecului fiind in totalitate a mea.

Am trecut inapoi la oral, si a facut tot posibilul sa ma simt bine. Cam pe aici a inceput sa ma grabeasca un pic, dar nu pot sa zic ca o invinovatesc. Probabil ar fi fost altfel daca eram eu intr-o stare mai buna.

A urmat un oral mai bun chiar decat primul si pana la urma am reusit sa termin. M-a lasat sa ma schimb si m-a asteptat pana am fost gata fara niciun fel de problema. Am glumit un pic si a acceptat un sarut de plecare.

Pentru o finalizare, decartat 100 de lei. Nu cred ca poti gasi ceva mai bun la banii astia in tot orasul.

 

Note:

Locatie: 8 - frumos amenajat, baie curata... cam cald in apartament totusi. Are aer conditionat si aerisire ok, probabil daca era mai din timp totul, s-ar fi ocupat si de asta.

Aspect: 10 - tot ce imi puteam dori. As zice chiar ca pozele nu o avantajeaza.

Oral: 10 - face tot ce iti place si ce ii ceri. Pare sa ii si placa.

Normal: 1 - din cauza mea. Avand in vedere ca am vazut-o ca se chinuie cu mine, pot sa spun ca sunt sigur ca nota adevarata e cel putin de 8.

 

De revenit? Cu siguranta. Deja mi-am facut planul sa mai revin o data pentru o finalizare zilele urmatoare, ca sa compensez prestatia proasta din seara asta, urmand ca mai apoi sa revin pentru o ora, pentru a ma bucura de GFE pe care il ofera mai mult, asa... nu am apucat foarte multe, desi am stat undeva la 25 de minute cu ea, deci aproape timpul maxim permis. Din nou, de inteles din punctul ei de vedere.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Saptamana trecuta am fost la Ina, locatia este cea mentionata de antevorbitorii mei (bloc Zepter).

Programare respectata, chiar am intarziat eu 5 min dar am sunat inainte sa anunt.

Am ales varianta de 1h, pret 200 lei.

Ina este o femeie foarte vesela (molipsitor de vesela) care stie sa te faca sa te simti bine, o gazda ospitaliera. Am primit o sticla de apa plata rece si am discutat diverse timp de 10 min la o tigara.

Locatia arata ok, camera aerisita, aer condititionat functional.

Am fost intrebat daca doresc sa fac dus si am primit un prosop cu papucii pe masura mea :):):).

Dupa dusul meu s-a dus si ea sa se improspateze si in 5 minute am putut sa o admir in toata splendoarea, piele bronzata si sfarcuri erectiele, mani-pedi perfecte (defectul meu cu atentia la detalii).

La corp nota este de 8+  (stie si ea ca mai poate lucra la acest aspect), clar nu este pentru cei ce prefera fete slim dar prin atitudine compenseaza cu felicitari 10+++++ .

Ostilitatile au inceput cu mangaieri si sarutari (accepta FK), dupa care am ajuns in pat, am fost intrebat cum prefer oralul, am ales OP si am primit un oral de vis cu ruperi de ritm si atentie pt zonele limitrofe de credeam ca ma termin in primele 10 min, in acest timp eu ma delectam cu pasa epilata si cu un placut parfum de shower gel ( miere de albine).

Dupa un timp am cerut sa schimbam in 69 si s-a conformat, chiar ma incuraja cu intrebari gen ce fantezii am. Nu stiu daca chiar ia placut dar se umezise si simteam toata acea savoare pe toata fata mea (am crezut ca ma sufoc de placere).

Am cerut o schimbare de pozitie ca nu mai rezistam mult, am inceput intr-un misionar pe parcursul caruia imi soptea la ureche sa o fut tare,...mai tare, ..rupe-mi pizda asta mica, ce sa zic am inebunit si am cerut sa schimb in pozitia mama iezilor sa ma bucur in putinul timp cat mai aveam pana la finalizare de curul ala bestial, in max 2 min am finalizat.glorios in balon.

Am plecat la dus, dupa s-a dus si INA si am mai stat la povesti inca o tigara, a intrebat daca vreau si nr2 dar nu mai ramasese timp si nu am vrut sa ma grabesc doar de dragul unui futai care putea fi usor un dezastru (eu am nevoie de timp pt pornirea la nr2).

Experienta a fost una notata cu 9+, recomand celor pentru care nu conteaza doar ambalajul ci si implicarea escortei.

Felicitari INA, tine-o tot asa !!!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare confrati futadores! Am sunat duminica seara pt o programare, mi a raspuns, am stabilit intalnirea in 30 de minute in noua locatie iar cand am ajuns telefonul il avea inchis... Ce pot sa mai zic...dezamagire totala in comparatie cu prima intrevedere cu ea, cand am plecat total satisfacut si incantat de prezenta Inei. Pe viitor nu stiu daca voi mai apela la serviciile ei...

Link spre comentariu
  • Oras:da
  • Oras:da

Eu zic sa ti pui pozwle tale si sa nu mai duci lumea in eroare cu pozele altei persoane.

Sunt pozele ei,a activat ani buni la Vera pe 50 finalizarea,vad ca pe nimfo si-a facut cont cu 100 finalizarea,csf clienti mai multi si care nu o stiu de la Vera

Link spre comentariu
  • Escorta
  • Telefon: 0735449574
  • Disponibila
  • Telefon: 0735449574
  • Disponibila

Salutare confrati futadores! Am sunat duminica seara pt o programare, mi a raspuns, am stabilit intalnirea in 30 de minute in noua locatie iar cand am ajuns telefonul il avea inchis... Ce pot sa mai zic...dezamagire totala in comparatie cu prima intrevedere cu ea, cand am plecat total satisfacut si incantat de prezenta Inei. Pe viitor nu stiu daca voi mai apela la serviciile ei...

Buna seara!imi cer scuze.asa este am avut probleme cu tel fiind mai vechi

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: +40752346389
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: +40752346389
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

Imi cer scuze pentru postarea tarzie, am fost la “domnisoara” pe la sfarsitul luni august, am programar intalnirea prin sms si i-am spus k voi reveni cu 1 ora inainte cu un telefon.

Am intarziat bine inteles , 5 min pt o amenda, i-am comunicat prin sms si nu a fost nici o problema.

Ajuns in locatie (zona zepter) ma primit cum se cuvine intr-o rochitza neagra si pe tocuri.

Am fumat o tigare am stat un pic la vorba, dupa ma invitat la dus (eu venisem de aksa) am refuzat, duduia sa dus la igienizare.

Intoarsa in camera a inceput dezmatul... sa pus pe pat si a inceput cu un oral deeeeeeep, cu niste ruperi de ritm incredibile, am luato un pic sa ma joc cu sanii ei, si iar oral la greu.

Vroiam sa termin cim dar nu reuseam plm, am puso peste mine sa ma “sufoce” cu sani ei in timp ce ea era cu ochi pe flacau. Finalizat in caciulitza.

 

Locatie: 9, Ac la blana, camera de lucru ok asternuturi curate

Oral: 9

Normal: 7-8

GFE: 8

 

Taxa: -100

 

Am vrut sa mai revin dar nu ii mergea telefonu.... voi incerca sa o mai vizitez sa fac ceva mai pornache cu ea.

 

P.S. Scuze pt caligrafie si greseli, scriu de pe telefon, din trafic.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Va salut, urmaresc acest forum de o perioada dar asta e prima recenzie pe care o fac.

Am fost la titulara topicului de doua ori prima intalnire cam in urma cu o luna a fost una super dupa ce am facut un dus si eu si ea a urmat o partida wow dpmdv oral np la greu schimbari de ritm incercari de dp cam 30 de min doar asa a fost.Cand am plecat am spus ca o sa revin cu siguranta si la dostanta de 2 sapt am facut-o dar parca a fost alta persoana oralul era mediocru cu mana si pupat putin pe cap am finalizat intr-un final si am mers la dus iar cand m-am intors am zarit la bucatarie un barbat care statea fosrte linistit si fuma lucrul acesta m-a facut sa ma imbrac cat mai repede si sa plec.

A fost foarte ciudat parca m-am dus la alta persoana nu la aceeasi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...