Sari la conținut

Viky Matura 48 Ani 0724842356


Postări Recomandate

victorinho, a scris cineva mai sus cum ca ar fi apărut și o tipă tinerica, ne poti confirma??

O tipa tinerica in afara de cele două bine cunoscute doamne mai învârstă (blonda foarte solicitata si moni) intrau amândouă cu 70 lei ...

Asteptam sa ne confirmi daca ai sesizat si vreo jună asa cum s-a exprimat un membru mai sus ....

Multumim

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Nu e nicio tinerica! Am fost eu acum vreo doua saptamani si am intrebat de tinerica si a zis ca: "Vorbește lumea!" .... Nu vrea ea concurență tânără pe post că ar pierde ea, mi-a si zis ca ar mai aduce una tânără doar daca ar lucra impreuna pentru ca ea are deja clientii ei si nu i-ar conveni ca ăia sa mearga la tinerică... Blonda, am înțeles tot de la Moni, ca s-a retras pentru un an ca are grija de un nepotel, s-a reprofilat!

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

...Blonda, am înțeles tot de la Moni, ca s-a retras pentru un an ca are grija de un nepotel, s-a reprofilat!...

Pizdai seama ci conversatiii ari bunicuta in parc cu nepotelu...cu celilante bunicute...

 

- Da doamna, si pi ala lam subt !!! Uite si pe ala din colt cu nora si nepotica...si pe ala care vinde inghetata. Îi vezi pi aia doi cari joaca table pi banca...pi ala din stinga lam loat in bot in 1976...iara ala din dreapta iam facut un rimming primavara trecuta...ca nu i se moi scoala !!!

 

:))))))))

  • Like 1
Link spre comentariu

poate s-au mutat la cimitir ..bunicutele 

 

Gica , am fost eu exact acum o saptamana , dar Moni cauta o noua locatie , probabil ca nu si-a stabilit ogeacul. Confirm ce a scris un coleg mai sus , acum cateva luni am intalnit si eu o caprioara in tona dar a fost ceva trecator. In momentul de fata singura care presteaza e Moni.

Link spre comentariu
  • Oras:antile
  • Oras:antile

salut , cand am chef de o muie merg cu drag la ele. la inceputul lui iunie am vazut in apartamentul binecunoscut si o tanara juna. din cate am inteles domnisoara isi satisface stagiatura urmand a intra pe piata

 

pai bine bre nea lipps , o vazusi, bravo , da zine si noo de junica , pa unde o mai gasim, ca milfuri gasiram singuri , cu astea neintarcatele e mai cu chin gasitul.

uite io facui gest siti dadui toati bulinile verzui , chiar daca nu apreciez ce mizgalesti talica pacilea , shiti mau dau si dacu incolo daca mai arunci si matale un pont doua ca pinacu cam futui tot ce misca si nu misca pin costanta si imprejmuiri , de la june pinla mamaite si intrai in pana da muieri ca icisanu mai mizgeleste neam vreun contaran despre muierile nestiute sa afle si mandea o indrumare,

Link spre comentariu

  • Oras:Oraș
  • Oras:Oraș

A deschis domnișoara prăvălia. Lângă BCR-ul de la gara, la un bloc de 4 etaje, la etajul 1. Singurica deocamdată, și locația încă e in remodernizare. Același oral bun și ieftin. Dar au trecut anii cam repede peste Moni.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...