Sari la conținut

Viky Matura 48 Ani 0724842356


Postări Recomandate

  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA

Bre nea Gica , ai aparut , imi faceam probleme ,nu ai mai luat condeiul sa ne incanti pe aici.

Iti doresc la multi ani , sanatate si pula tare!!!

 

 

de taica daca damtura nu prea mai am sa musc din friptura ,oasele nu prea ma mai tin sa ma dau pe schiuri ,vederea m-a cam lasat si nu mai pot sofa ....ce mi-a mai ramas ,mai dau si eu din gura pe acilea ....mai un sfat mai o znoava ,mai trece timpul si-mi ostoiesc plictiseala ....ca nici vreme de iesit din casa nu este la vanat de caprioare 

Link spre comentariu

Fratilor am ajuns si eu la aceasta matura inainte de sarbatori. Dupa ce am citit cateva recenzii pozitive m-am hotarat sa o vizitez. Astia care va chinuiti sa o vizitati si nu reusiti, nu ati pierdut nimic. Femeia asta nu are nimic sexy. Nici pe departe la ce ma asteptam. Nu e milf, e granny. Si granny-ul e din acela ofilit. E ca si cum as fi dorit sa ma plimb cu o masina veche de 15-20ani si sa ma astept la un vw phaeton de ex, dar sa dau de tico. Am sa va las mai jos, pe scurt, recenzia mea:

Am sunat-o ( nr din titlu) mi-a raspuns instant. M-a intrebat cine sunteti? Desii eu ma adresam ei normal (pers 2 sg), ea vb cu mine cu dvs. I-am zis ca-s un fost client si ca am vizitat-o in trecut cand lucra cu colega ei pe la stadion. Mi-a zis unde are locatia acum, dar eu stiam de la voi si eram prin zona, icil. Ii zic ca in 3 minute ajung, locatia fiind fata in fata cu lidl-ul ala nou de langa kaufland, e un salon de tatuaje parca, ceva cu ochelari de vedere si cum treci de ele sa fac dreapta si prima scara... eu cunoscand ft bine zona imi zice sa sun direct la interfon in 2-3 min la 24 sau 26 nu mai stiu exact. Locatia este la parter si partea buna e ca exista 2 iesiri din bloc.

Bai oameni buni erau vreo 2 martalogi prin zona aia cu teletonul la ureche si dupa mintea mea ziceam ca astia au venit tot la baba asta. Unul era chiar langa scara si altul pe banca la 10 15 m de scara.. ambii butonau teletonul si se chinuiau sa ia legatura cu baba :)))

Am asteptat 2 min sa vad ce fac si m am dus direct la interton. Am sunat si mi a deschis fara sa ma intrebe cine sunt.. Intru in bloc si ea deja era la usa. Cand am vazut specimenul nu stiam ce plm sa fac.. ba si ofilita avea 2 teletoane de pe vremea lui fred si barney care sunau continuu si zic in mintea mea: ba daca e asa cautata inseamna ca e ceva de capul ei, hai sa raman.

Locatia: modesta, baia destul de nasoala, un sapun lichid vai de mortii lui de la metro la 4 lei litru. Chiuveta inalta daca vrei sa te speli in zona intima nu ai nici o sansa daca nu ai inaltimea de 2,20 m. Trebuie sa folosesti dusul dar te uzi pe picioare. Asta e. Prosoapele uzate. Si cele din baie si cele de pe pat. Aproapo cine a mai pomenit sa ti faci treaba pe un prosop de fata intins pe cearsaf. Macar de ar fi curat. Per total nota 5 pt locatie dpmdv.

 

Aspect fizic: tot 5 tras de par. Nici in tinerete nu a fost cine stie ce. Se vede ca i de la tara fata, dar acum la varsta ei.

 

Actiunea: oral de nota 6. In mod normal i as fi dat un 7 dar i-am scazut un punct fiindca era grabita. Si nici de supt, nu suge. Zici ca ii e frica sa suga sa nu se rupa. E alt stil dar merge. Eu prefer stilul care suge la propriu gen ana rebeka si altele. Ea face deep dar o baga fara sa suga ca un vacuum pump.

Finalizarea a fost pe corp. ii zic ca nu am chef sa termin in prezervativ la oral si daca pot pe fata :))) Si aici citez “ pe corp daca vrei ca pe fata tre sa ma spal si nu am chef” :))) pentru ca nu avea timp. Nici nu am terminat bine si a mai bagat un handralau care sunase la interfon. Il bagase in alta camera sa astepte.

 

Atitudine: 7! Ea incearca saraca, dar e foame de bani fratilor. Mi-a zis ca auleu ce am incurcat-o ca am zis ca vin in 3 min si am venit in 5 sau 6 :))))) ma bufnea si rasul. Ce plm puteai bre sa faci in 2 min( in gandul meu) :)) Ca am refuzat un client. Si dc nu am sunat la interfon in 3 minute cum am vb la tel. I am zis ca erau 2 martalogi prin zona cu teletoanele la ureche. Mi a zis ca unul din ei e clientul ei si ca e de la tara si a venit special pt ea. Ma mir ca mai mult de 40 de ani nu avea baiatul ala. Si pe celalalt da l dracu, n ai tu treaba cu el.

 

Igiena: 4. Cat ai putea sa dai uneia care nu se spala. Nici apa de gura nu exista in baie. Pe banda rulanta merge treaba. S a sters cu servetel unde am finalizat eu si gata, urmatorul client. Sper ca nu exista aici d astia cu fantezii sa i linga sanii si alte chestii :)))

 

Pret: 60 de lei. Cam mult pt ce mi a oferit. O muie de 5 minute. Dupa 4 min mi a scos ea prez si sa incerc sa mi dau drumu pe ea ca erau in stand by 2 3 4 clienti dracu stie...

Daca nu e grabita poate nu face asa, habar n am.. dar un singur lucru e cert. indiferent de timpul acordat 50 60 de lei e pretul maxim pe care l poti oferii pt asemenea escorta facand media intre aspect fizic, prestatie si igiena.

 

De revenit. Nu, nici daca e gratis. Nu e genul meu nici macar la prestatie.

 

De recomandat: niciodata.

Stiti care e diferenta intre baba cu 60 de lei si una tanara de 100 de lei care si face treaba. Ca-s destule.

E ca si cum ai da 12 lei pe o lipie goala fara nimic , dar daca ai mai adauga 8 lei ai primii aceeasi lipie greceasca dar cu carne, tatiki, cartofi, ceapa, rosii. Sau ai da 15 lei pe un blat de pizza gol fara nimic cand cu 25 ai avea de ales acelasi blat cu 5 toppinguri si timp de servire suficient pt a-l termina.. pai da l dracu de blat fratilor dupa ce nu are nici un gust si e sec nici de foame sa nu tina? Ca-n 5 minute iti este luat din fata si nu apuci sa mananci din el nici un sfert :)))))

Bai oameni buni iar am scris cam mult.

Am zis sa scriu pe scurt, dar am lungit-o.

Mai am 12 % baterie pe tel. Salutare bossilor.

  • Like 4
Link spre comentariu

Inca cateva lucruri care le-am omis.

Baba foloseste prezervative gen 10 la 1 leu.

Nu cred ca-s testate dermatologic, electronic, etc. Sunt facute la norma. Eu nu am vazut prezervativ mai prost ca ala in viata mea si am folosit zeci de branduri. Cred ca-s facute in china, fara licenta si fara norme europene.

In timpul actiunii baba a raspuns la telefon. Unu mircea sau mihai. Sa vina in 30 de min ca mai are pe lista de asteptare clienti. Daca 5 minute nu a rezistat fara sa raspunda la tel va dati seama..

Ofilita nu stiu cum poate. Mi-a zis ca lucreaza zilnic de dimineata la 8 pana seara la 17 18. Mai putin duminica ca are program mai scurt :))) dar de venit tot vine la treaba. Nu se lasa cu una cu doua.

Mi a zis ca a scumpit ca era 50 si acum e 60 tariful fiindca chiria e mare. Am intrebat cat? Raspunsul a fost 350 de euro. Ma rog, apart e modest...dar cica zona e buna de asta.

In concluzie: baba face ceva bani, timp de cheltuit nu are, dar totusi e pe low cost femeia.. economie la chestii importante.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...