mutter Reputație: -16 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Plumb Dormeau adânc sicriele de plumb,Si flori de plumb si funerar vestmint --Stam singur în cavou... si era vint...Si scirtiiau coroanele de plumb.Dormea întors amorul meu de plumbPe flori de plumb, si-am inceput să-l strig --Stam singur lângă mort... si era frig...Si-i atirnau aripile de plumb. Învață, bă, transpiratule să scrii corect! 2
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 23, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Mai 23, 2018 Nu-i rea nici "Plumb"... pe de alta parte, mie unuia, parca mai mult imi place "Decembre" ;)
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Nervi de primavara Primăvară...O pictură parfumată cu vibrări de violet.În vitrine, versuri de un nou poet,În oras, suspină un vals de fanfară.O lungă primăvară de visuri si păreri ...O lungă desertare zvoneste împrejur,E clar si numai soare.La geamul unei fabrici o pală lucrătoareAruncă o privire în zarea de azur.O nouă primăvară pe vechile dureri ...Apar din nou tăranii pe hăul de câmpie,În infinit pământul se simte tresăltând :Vor fi acum de toate cum este orisicând,Dar iar rămâne totul o lungă teorie.O, când va fi un cântec de alte primăveri ? ! ... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 da eminescu nu va place? mie ala imi place cel mai mult. are valoare si e compact. 1
4nicator Reputație: 431 Postat Mai 24, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Postat Mai 24, 2018 [„Cum mă trece…”](1871 – 1872)Cum mă trece cald şi frigCând mă ţii de bumburig.Tu dă-ncoace mascararaSă mi-o joace bumbarara.Cum mă trece-nfioreazăCând mă ţii de bumbarază,De tăşulca care-ţi sugeTot vânatul care fugeŞi din pulă şi din coiCând dai curul înapoi.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum