Sari la conținut

Bruneta de top 0747792803


Postări Recomandate

Vizitator white_rabbit
Reputație: 0

Una din puținele escorte care își evidențiază sexualitate cu hainele pe ea. Asta înseamnă feminitate.

 

Felicitări Alexa ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘

Link spre comentariu

Hai va salut!

Azi am avut bilet la Alexa, in baza rezervării făcută ieri, cu apel telefonic...deși am scris pe whatsapp...nu am primit niciun răspuns su am sunat “la noroc”! A fost apelul norocos.

Stabilit ieri ora și confirmat azi in prima parte a zilei ...fără nicio pb de comunicare.

Ajung in fata blocului, sun, urc și ...?

Apare Alexa da...după usa, dar ce apariție ...senzație...un fel de Antonia Vogue dar mai frumoasa.

Rujata, siliconata, fund de exceptie, carnea beton pe ea...ce sa zic: merci Pisicuț! Sa îți dea Dumnezeu sănătate ca ai creat posibilitatea de citit povesti, povesti care sa le pun in practica.

Am avut parte de ON, NP, DTD 20 min...

In rest totul e in zadar ca sa mai bat câmpii.

Locație deosebita- 9

Alexa- 9,8 figura

Craci, sâni...buci -10 din punctul meu de vedere.

Dacă ești fan slim, slim adică 45kg - nu ai ce caută aici!

ON 9- asta pentru ca am fost la Andreeea GFE, de altfel când vezi buzele acelea cum se lipesc ...toate filmele ți le faci in cap; da Alexa e precum actrițele care le vedeam in filme pt Adulți și ne lingeam pe bot de necaz ca nu puteam sa le abordam.

NP - 10 curat - precum a luat Nadia Comăneci

Achitat la început 300 pentru tot răsfățul

Bafta la ciocane

Pup Alexa

  • Like 12
Link spre comentariu
Vizitator white_rabbit
Reputație: 0

Teach me Tiger

 

Fratilor, atunci când ești mic și prăjit te cam obișnuiești cu ideea de pradă însă, astăzi, am fost o victimă sigură.

 

Nu pot să mă laud că aș fi vreun tupeist sau extrovertit, din contră, sunt timid ca naiba și atunci când am văzut-o pe Alexa am rămas fără suflare și fără cuvinte. Alexa este genul de tipă după care și cel mai mare gentleman se poate apuca să claxoneze la semafor. E o femeie care emană sexualitate și îți face trezește imediat gânduri perverse.

 

Nici nu mai știu dacă am fost la duș întâi sau prima dată am fumat o țigară. Mă facusem mic, mic și aproape că tremuram tot de emoții, asemeni unui iepuraș încolțit de o tigroaică. Nu am ales întâmplător această caracterizare. Alexa este ca o felină feroce și sunt sigur că dacă își pune ambiția poate să termine un bărbat înainte ca acesta să apuce să-și dea nădragii jos.

 

Când m-am întors de la baie am găsit-o pe Alexa “doar în cercei și restul ni'ca”, cu buzele cărnoase așteptând să fie sărutate, cu sânii frumos “amenajați” gata să fie dezmierdați iar piercing-ul dintre picioare sclipea amețitor.

 

Am început din picioare cu FK și mângâieri din partea ei în timp ce eu coboram cu săruturile pe umerii, sânii și abdomenul ei pentru a simți femeia din fața mea din cap până-n picioare (Alexa, nu voiam să te cer de nevastă ).

Pentru că eu nu-mi venisem încă în fire după impactul vizual pe care l-a avut asupra mea, Alexa a preluat inițiativa, cu multă finețe combinată interesant cu o atitudine perversă. Au urmat câteva minute de vis, cu un oral umed și adânc, variat, cu sateliți mângâiați, linși, supți și apoi iarăși cu buzele împrejurul falusului și dacă asta nu era suficient… privirea ei m-a înnebunit.

 

Eram iepurașul încolțit care nu are decât două variante: flight or fight. Cum naiba să fugi de lângă o asemenea femei? Am trecut la ofensivă și, după ce am studiat grijuliu cu buzele sfârcurile și muntele lui venus, am vrut să îmblânzesc puțin tigroaica. Alexa este de o igienă impecabilă și piercing-ul acela se simte interesant pe buze iar ea… toarce ca o pisicuță. În clipele de extaz m-a smotocit puțin între coapsele ei dar cred că mi-am meritat-o.

 

Nu revenisem bine să îi sărut buzele cărnoase că o aud: “acum vreau să mă și fuți!”. M-am întărit instant și m-am conformat ordinului imediat ce mi-a pus “costumașul”. Ce a urmat se poate chema usor “nebunie cu ciucuri” sau futai de zile mari, Alexa fiind o parteneră foarte pasională ale cărei gemete încă îmi răsună în minte iar îmbrățișările și unghiile de pe spatele meu le simt și acum. Chiar dacă nu sunt capabil să descriu pozițiile prin care am trecut, totul a fost cât se poate de cursiv, de parcă am fi fost parteneri de sex de ceva timp.

 

Când obosesc îmi aduc aminte că ar fi trebuit să merg și la sala de fitness, nu doar la sala de lectură, dar după câteva minute de oral de “incurajare” din partea ei a urmat un LOT în care gura mea a putut să se bucure când de buzele ei, când de sfârcurile erecte. Bucile Alexei sunt alt punct forte al ei și acum regret puțin că nu am apucat să le mușc puțin.

 

Tigroaică, tigroaică, dar la oralul cu care m-a terminat nu am simțit niciun dințișor ci, din contră, am fost supt și stors de toată vlaga.

Chiar dacă am mai stat puțin de vorbă după și am fumat și o țigară, picioarele încă îmi mai tremurau la plecare… și încă vreo oră după.

 

Experiența alături de Alexa a fost una completă și cred că este capabilă să se muleze foarte bine pe client (nu vă gândiți doar la buzele mulate pe pulă).

 

Aspect: 10 – corp slim dar cu forme importante bine conturate.

 

Atitudine: 10 – o fata vesela și cu simțul umorului.

 

ON: 10 – pe stilul meu ca ritm și… privirea care te urmărește.

 

NP: 9.5 – doar atât, ca să găsesc încă un pretext pentru o nouă partidă.

 

Fraților, nu mă gândeam când o să revin la Alexa ci mă gândeam cum să fac să nu mai plec.

Timpul trece incredibil de repede lângă ea și ,după o oră și 500 de “calorii” lăsate la ea, am plecat împleticit, ciufulit și smotocit, abia scăpat cu viață din ghearele tigroaicei.

 

 

 

 

Disclaimer: experiența și nivelul de satisfacție pot varia în funcție de așteptările și atitudinea fiecărui vizitator.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...