Sari la conținut

Blonda - bomba sexy - 0721947780


Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

  • Oras:CT
  • Oras:CT

Hai salutare la 99% curvari & escorte pe 2019! Azi fiind liber am revizitat-o pe Ionela la sfatul unui bun prieten de pe forum. Prima recenzie n-am vrut s-o fac din cauza la Amelica a cam "întepat-o" dar sper să se vadă la o cafea ca fetele :) Făcut programare pentru după-amiaza am ajuns un pic mai devreme . Am purces către locația donșoarei, dar mai devreme trecusem pe lângă o locație care acum aproape 2 ani n-am mai fost primit(cunoscătorii știu). Pe drum o brunetă focoasă cu părul strâns coadă se tot uita insistent la mine acum nu știu dacă este de lux, iar la plecare pe același drum întâlnindu-mă cu o blondă sexy. Ajuns la locația Ionelei am stat puțin de vorbă făcusem duș de acasă dar am folosit foarte puțin baia am purces către dormitor. A început cu un oral umed după care m-a invitat la 69 o pussy dulce & zemoasă chiar a început să se ude puțin finalizând printr-un handjob. Am stat puțin de vorbă înainte de al 2-lea nr m-a rugat să mă servească cu un pahar de suc eu pe anul ăsta m-am dat pe rom. Am început al 2 lea nr tot printr-un oral urmat de lady on top o pussy foarte strâmtă aducându-mi aminte de blonda de la Trocadero de acum 8 ani :) după care am terminat în poziția doggystyle.Ar fi un plus dacă ar băga și în meniu FK. De revenit cu siguranță. Am uitat să specific tariful: 200 + ceva & o cutie de bomboane. Ps: maestre Obi au început să nu mă mai țină "balamalele" la al 2 nr deși încă sunt foarte tânăr.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Buguleeeee...tioi revenit măăăh !!! :))))))))))

 

Hai bravo la tini si sati fii di bini. Sper ca tio uns la suflet futaiu cu Ionela...da sper ca tio uns si la carici !!! Acuma nah...trebe sa coriectez io cîtiva din greselili tali di moi sus...da nui bai !!! Nuti superi tu pi Tanti Amelia...zgripturoaica !!!

 

:))))))))

 

... Prima recenzie n-am vrut s-o fac din cauza la Amelica...a cam "întepat-o"...dar sper să se vadă la o cafea ca fetele :) ...

Iejti ân urma cu informatiili...si bravo lu Ionela ca na stropit...ca nu ma dat di gol...si ca nu tia spus ca io cu Ionela am beut di mult o cafieluta inpreuna !!!

 

Mii numi plasi sa las lucrurili ân coada di peste...asa ca dupe mica mia ciondaneala cu ia dipi Nimfo am sunato pi Ionela sa stam la taclali ca fetili. Dupe cari mam dus pin la ia ân vizita la o cafieluta...ca fetili !

 

;)

 

Acuma va zik la tati...la tati flacai cari cetesc sectiia Constanta dipi Nimfomani:

 

NIŞIODATĂ...da apsolut nisiodata...sa nu fasiti cio facut Bugu !!! Nisiodata sa nu va moi aud ca va retineti sa scriiți o ricenzii dispri o fata pi motiv ca mam intepat io cu ia pi forum !!! Indiferent di cie zik io public dispri o fata...ăsta nui nisiodata motiv adivarat sa nu ofieriti voi public informatiia pi cari o detineti !!! Io ma ciondanesc cu destule fete...pientru ca io vriau ca iele sa ânviete ! Io li zic clar mireu ciei di facut...si cie nu ie nisiodata di facut !!! Daca au urechi sa auza...ochi sa ceteasca...si minte sa inteleaga...vor prisepe cari ii triaba !!! Daca nu...asta ie...nu toati invata sa supravetuiasaca in businessu asta !!!

 

Daca ati fost la Ionela si nu vo placut...spuniti asa ! Spuniti iegzact ci nu vo placut ! Doar asa ia va sti cie trebe sa coriecteze...dara asta doar daca vrea !!!

 

Daca ati fost la Ionela si vo placut cu ia...atunsea mah baeti...zicieti mah asa !!! Ca si partea asta ie inportanta...moi alies pientru o fata ca Ionela...la âncieput di drum !!!

 

;)

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge

Disponibila pt voi❤❤❤❤

 

hmm inima neagra??dc fiatā  :gifs_ojos  :gifs_ojos  :gifs_ojos asa trebuia sa faci!!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:antile
  • Oras:antile

ascult muzica la pian si ma simt nostalgic.

povestile  de demult, ma coplesesc si gindul ma duce catre dayana , cea subtirica si blonda ,din trecut.

ca si ionelle, dayana a avut o perioada la inceputul carierei ,care nu promitea nimic bun.

am intilnit-o foarte recent si m-a coplesit prin tot ce face. (dayana). joaca in alta liga .

ionellleai, mai are destul de pus la punct , dar mi-a placut ambitia ei de a deveni mai buna , se straduieste, e receptiva , vrea sa multumeasca clientul.

daca nepotul bugu , care este destul de pretentios la fete , s-a inteles bine cu ea, este de laudat . (ionelleai).

  • Like 6
Link spre comentariu

  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara

Servicile mele sunt: sarutari

fierbinți ,masaj(doar la o oră) oral protejat/neprotejat în funcție de igena, normal doar protejat, orice poziție, mici fantezii.Va pup dulce 😘😘😘😘😘😘ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...