ion goican Reputație: 271 Postat Iulie 16, 2018 Postat Iulie 16, 2018 mihaitgv a deschis acest topic doar ca sa se dea mare. Sa se laude ca are in portofoliu o gramada de femei...Logic, topicul este nascut mort. Daca fetele sunt cu cicuit inchis este greu ca cineva sa se intersecteze cu ele. Telefonul nu poate fi comunicat, nu? Atunci ce rost are topicul? Sa ne laudam! Oricum nu poate nimeni verifica!
hugovlad04 Reputație: 4 Postat Iulie 22, 2018 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Iulie 22, 2018 Si eu sunt interesat pentru targoviste ... daca vineva imi poate oferi ajutorul as fi foarte recunoscator
notreal2503 Reputație: 140 Postat Decembrie 30, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 30, 2018 Pentru bucuresti..pitesti..am destule in lista!!@Vreau și eu pentru Pitesti, în special. Ți-am trimis PM. Merci
petryboy Reputație: 1 Postat Aprilie 24, 2019 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Aprilie 24, 2019 sunt interesat pentru bucuresti
maryo85 Reputație: 592 Postat Aprilie 24, 2019 Postat Aprilie 24, 2019 sunt interesat pentru bucurestiCumva a recomandat cuiva si nu se stie? Buna dimineata! !!
ion goican Reputație: 271 Postat Aprilie 25, 2019 Postat Aprilie 25, 2019 Asta cu fete cu circuits,...am mai spus. Nu mai stie mihaitgv cum sa se dea interesant! Este o utopie, din start.
mihaitgv Reputație: -312 Postat Aprilie 30, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Aprilie 30, 2019 Nu este utopie...chiar am recomandat la câțiva baieti...Care mi-au scris in pm si am considerat ca merita...ce ar mai fi sa dau aici numere de telefon ...ce circuit ar mai fii:)))))cei care au vizitat chiar i-ai rog sa scrie! 1
drg1990 Reputație: 1 Postat Aprilie 30, 2019 Postat Aprilie 30, 2019 Un circuit inchis ar insemna ca acele fete sunt frecventate doar de x , y si z... Deja daca tu spui ca ai recomandat altcuiva care a si frecventat, circuitul nu mai e inchis. Si care e diferenta intre faptul ca tu recomanzi in pm sau in acest topic!? Niciuna...scri doar sa te afli in treaba. Acest topic ar trebui inchis.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum