Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Si inca ceva,pentru ca multi se intreabati de unde tupeul asta jegos pe care il au multe taraturi care se iau gura in pula cu noi.Va spune tot Sfantul Parinte.Pentru ca sunt sustinute si incurajate de multi lingai pe PM.Unii sunt chiar membrii respectati,pentru ca aici au alta fata.Zeci de conturi ale curvelor analfabete au fost create si gestionate de unii curvari,de multe ori chiar au si postat in numele lor.Sunt multe fete care nici nu stiu sa isi faca cont de mail. Te duci la o fata de pe AT, ii spui de forum si ea te roaga sa o ajuti cu un cont. Nu e bine dar nici rau nu e, e undeva la mijloc. Daca ea e cvasianalfabeta si posteaza singura, e luata la pula, daca o ajuta cnv, iarasi nu e bine. Viata e complexa si are multe aspecte, spun eu.
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 2, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 2, 2018 Stai putin... 😯Eu refuz banii si in acceptiunea mea...oferta acelui bărbat! De ce nu mi-as permite? Vad aceasta activitate ca fiind un răsfăț si in nici un caz nu voi putea accepta vreodată ca este un mijloc prin care să ma îmbogățesc, nu as putea sa gasesc acea satisfacție a facutului banului. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Daca era 1 iunie .... trebuia sa astepti si tu pana azi . .
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Amin :) Ai futut? :) Sunt multe fete care nici nu stiu sa isi faca cont de mail. Te duci la o fata de pe AT, ii spui de forum si ea te roaga sa o ajuti cu un cont. Nu e bine dar nici rau nu e, e undeva la mijloc. Daca ea e cvasianalfabeta si posteaza singura, e luata la pula, daca o ajuta cnv, iarasi nu e bine. Viata e complexa si are multe aspecte, spun eu. Nu te mai da de gol, esti prea pe fatza. :no2 2
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Te-ai simtit cu musca pe caciula :laugh2Atat timp cat faceti magarii de genul "recenzii false" sau barfiti alti curvari doar pentru a intra in gratiile otrepelor,am sa va judec si chiar am sa va fut in cur.Problem?Cu musca pe pula, la nudisti. Mi-e sila de persoanele care trimit discutiile lor unor terti, indiferent de continut. Ca au ajuns fetele sa segmenteze serviciile la nivelul de care spui? Am un raspuns: sunt peste 10000 de prostituate in Bucuresti, dai skip pana ajungi la ce iti convine.
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 2, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 2, 2018 Sunt multe fete care nici nu stiu sa isi faca cont de mail. Te duci la o fata de pe AT, ii spui de forum si ea te roaga sa o ajuti cu un cont. Nu e bine dar nici rau nu e, e undeva la mijloc. Daca ea e cvasianalfabeta si posteaza singura, e luata la pula, daca o ajuta cnv, iarasi nu e bine. Viata e complexa si are multe aspecte, spun eu.Eu zic sa te inscri la scoala de vara a Sfantului Parinte, pentru curvari profesionisti,ca te vad cam prostanac.Acolo prima lectie spune ca intotdeauna curvele te vor vinde cu fulgi cu tot daca au interesul,uneori doar pentru amuzament.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Nu te mai da de gol, esti prea pe fatza. :no2mai zic ceva si-s considerat si peste! booooom!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Eu zic sa te inscri la scoala de vara a Sfantului Parinte,Viu si eu la sicoala .. este si pentru fete?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 mai zic ceva si-s considerat si peste! booooom!Mananci mult ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 mai zic ceva si-s considerat si peste! booooom! Nu esti peste. Un oportunist eventual. :) 2
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 2, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 2, 2018 Cu musca pe pula, la nudisti. Mi-e sila de persoanele care trimit discutiile lor unor terti, indiferent de continut.Ca au ajuns fetele sa segmenteze serviciile la nivelul de care spui? Am un raspuns: sunt peste 10000 de prostituate in Bucuresti, dai skip pana ajungi la ce iti convine.Lectia No:2 Pentru curve,voi limburicii anali modificati genetic sunteti clientii ideali,dar asta nu inseamna ca va respecta,dimpotriva le provocati scarba si simt si ele sa se spovedeasca.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Nu esti peste. Un oportunist eventual. :)De dimineata esti rea.. neataaaa :*
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Eu zic sa te inscri la scoala de vara a Sfantului Parinte, pentru curvari profesionisti,ca te vad cam prostanac.Acolo prima lectie spune ca intotdeauna curvele te vor vinde cu fulgi cu tot daca au interesul,uneori doar pentru amuzament.Cineva spunea ca primul semn de prostie e sa consideri pe altul prost.
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 2, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 2, 2018 Viu si eu la sicoala .. este si pentru fete?Avem si o clasa pentru fete.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 De dimineata esti rea.. neataaaa :* Pupicesc! :kiss3Sunt plictisita, treaza de la 6... :blushing2Prea amurteala pe aici... macar un bat prin gard sa bag si eu. :laugh2 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Lectia No:2 Pentru curve,voi limburicii anali modificati genetic sunteti clientii ideali,dar asta nu inseamna ca va respecta,dimpotriva le provocati scarba si simt si ele sa se spovedeasca.[/quote Pana la 10, cate lectii mai ai?
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 2, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 2, 2018 Cineva spunea ca primul semn de prostie e sa consideri pe altul prost.Corect,data viitoare sa nu le mai crezi pe curve asa proaste si manipulabile,
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Avem si o clasa pentru fete.M... sa vad acum ... cine mai vine?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Pupicesc! :kiss3Sunt plictisita, treaza de la 6... :blushing2Prea amurteala pe aici... macar un bat prin gard sa bag si eu. :laugh2Da ... ce faci de la 6 suflete? N ai somn ? ;))
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Lectia No:2 Pentru curve,voi limburicii anali modificati genetic sunteti clientii ideali,dar asta nu inseamna ca va respecta,dimpotriva le provocati scarba si simt si ele sa se spovedeasca.Spune ce te supara de fapt, fii sincer, esti intre prieteni, ramane intre noi
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 2, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 2, 2018 Lectia No:2 Pentru curve,voi limburicii anali modificati genetic sunteti clientii ideali,dar asta nu inseamna ca va respecta,dimpotriva le provocati scarba si simt si ele sa se spovedeasca.[/quote Pana la 10, cate lectii mai ai?Pentru restul lectiilor inscrie-te la scoala Sfantului Parinte.Ma scuzati,dar acum am de colectat niste maruntis.
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 2, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 2, 2018 Spune ce te supara de fapt, fii sincer, esti intre prieteni, ramane intre noiDe gradinita,grupa mica.Hai pa.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Da ... ce faci de la 6 suflete? N ai somn ? ;)) M-am culcat devreme. :)Cum esti azi? :hug1 Spune ce te supara de fapt, fii sincer, esti intre prieteni, ramane intre noi Vorbesti cu un mos de 200 ani ca experienta, nu tine asta. :laugh2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 M-am culcat devreme. :)Cum esti azi? :hug1 Vorbesti cu un mos de 200 ani ca experienta, nu tine asta. :laugh2Plina de nervi , nu are cine sa ma ajute sa cobor pana jos .. Imi trebuie putin ajutor dar fiind dimineata toata lumea doarme ... plm.. Si diseara la fel imi trebuie ajutor ...caut orin ziar si pula,nu gasesc nimic..nici pe net ... Ma descurc singura pana la urma..
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Plina de nervi , nu are cine sa ma ajute sa cobor pana jos .. Imi trebuie putin ajutor dar fiind dimineata toata lumea doarme ... plm.. Unde te duci, nebunici? Vrei ceva, fa comanda.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum