Sari la conținut

Adyna Ts


Postări Recomandate

  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Salutare! A mers cineva recent? Este si activă? Poate si finaliza? 
Din ce am citit, o are ceva mai mică 😬, iar la prima experiența parcă ar fi mai bine așa 😃🙃. Așa, foarte multe fete de aici arată foarte bine, însă am văzut si niște dotări..🙈pentru ceva mai avansați 😀

Link spre comentariu

hai sa fim realisti si corecti! pozele ei sunt fotoshopate la greu si vechi de ani buni.realitatea nu e ca in poze,se apropie de 40 de ani nu mai e prospatura .este de etnie sau corcitura .asta pt cine intereseaza.scula maxim 12cm subtire junge destul de greu la erectie maxima ,nu stiu daca ejaculeaza ca nu ma intereseaza.este curata dar nu cum ma asteptam ,sa fie lux,parfum scump,creme de corp scumpe.la fund deja avea lubrifin de la clientul anterior ,nu apucase sa se spele probabil.fundul tunat in pozitia capra nu e ce trebuie mai bine ramanea natural.facea exercitii fizice  .comportamentul e ok in general. .te grabeste un pic sa incepi actiunea si dupa ce finalizezi iar e pe graba sa te goneasca,cam mult 500 roni finalizarea dupa parerea mea.dar daca nu e concurenta .concluzia .. nu e la superlativ !

  • Minus 1
Link spre comentariu

Salutare comunitate. Incep prin a spune ca a fost prima experienta de genul acesta si ma voi cenfesa aici, dat fiind faptul ca acasa NU POT :)). Totul a pornit dintr o gluma facuta in grupul meu de prieteni aratandu-mi un prieten o poza a Adinei urmata de intrebarea " ia zi? Ai fute-o ? ". Afland ulterior ca este o trans, am zis : " daca ma atras nestiind ca e trans, de ce nu " . Zis si facut, am sunat-o , am stabilit o intalnire. Aveam ceva retineri, dat fiind faptul ca era prima oara. Am ajuns la usa apartamentului si m-a intampinat o adevarata bunaciune 😃. Foarte curata, sociabila, apartamentul ok ( dar cine s a uitat la apartament cand o ai pe EA langa tine ). La cum arata , vazand pozele pe net ma asteptam sa fie un pic aroganta, grabita s.a.m.d. , este exact contrariul. Foarte amabila si draguta. Dupa dusul de rigoare am ajuns in dormitor, am sarutat-o pe sanii perfecti rotunzi si am coborat catre jucarie, ca de' doamna mai intai, a urmat un 69 bine executat ( de ambele parti ). Dameza este TOP , am fost atat de excitati amandoi incat n am mai tinut cont de reguli intrucat dupa 15-20 de min de sex oral INTENS am intrat si in "fundul" problemei. Foarte scurt primul nr 2-3 min ( geme foarte frumos ) urmat de dusulet si al doilea nr bine inteles in alta pozitie. Stie ce face, ii place ce face, foarte amabila, senzuala.

CONCLUZIE :

cadou 500 lei pt 1h Isi merita pe deplin fiecare leuț

Nu te grabeste absolut deloc , este implicata

RECOMAND , ESTE CE TREBUIE !!!

Voi reveni cat mai curand posibil, deja-mi este dor de corpul ei.

INGINERU ##

##

  • Like 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salut, all,

Am fost recent la ea si pot sa spun ca este foarte profi, sociabilă si amabila. Fiind la prima experienta chiar contează sa ai pe cineva cu calitățile mentionate.

Din felul in care am comunicat am inteles ca este sociabila si ca am făcut o alegere buna pentru o prima experienta. Felul in care am fost primit si felul in care a continuat totul este un mare plus pe care il are. Este rabdatoare, implicata si in momentele de pauza se poate discuta deschis despre ce doresti.

Ii multumesc inca o data pentru experiența avuta si invit pe toti cei care doresc experiență de acest gen sa se convinga singuri stabilind l intalnire.

Mult succes!

  • Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...