Sari la conținut

Diana - anal neprotejat - 0736581786


Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Vizitator cenzurat
Reputație: 0

Escorta sexy,ofer servicii de calitate domnilor generosi si educati Nu prestez cu bile 21 de ani 1,70 cm si 45 kg City park Doar pt cateva zile in oras Servicii Totale Pupici

 

 

ANAL NEPROTEJAT - asa se gaseste scris in titlul anuntului de pe publi : "Annll Neppp"

 

 

 

post-172588-0-09962900-1528196721_thumb.jpg

post-172588-0-52760600-1528196721_thumb.jpg

post-172588-0-91300500-1528196721_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:antile
  • Oras:antile

incintat  de ultimul set de poze,si fara sa mai verific numarul de tel, ma avint entuziasmat catre ciresica , plin de speranta , mai ales dupa conversatia avuta cu domnisoara cu voce mieroasa si foarte amabila .

mi-a promis cu seriozitate ca ma asteapta daca ajung in 10 min si s-a tinut de cuvint .

odata ajuns la destinatie, turnul din fata la star cafe , la et 5 , ostilitatile eu inceput sa decurga diferit.

nici nu am facut un pas inauntru  si domnisoara mi-a poruncit pe un ton autoritar sa ma descalt la usa.

tonul folosit , mi-a cam taiat din elan dar m-am gindit ca e posibil sa fie doar basini de pustoaica si am intrat in dormitor, lasindu-mi baschetii la usa.

in dormitor mi-a cerut banii fara a-mi lasa timp sa ma desmeticesc, am intrebat cit Costa o finalizare si mi-a raspuns sec 150 ron. cind am intrebat durata finalizarii,

mi-a raspuns cam in sictir, maxim 15-20 de minute.

am zimbit si i-am zis la fel de sec , nu merge asa, am plecat ,imi pare rau .

nici macar nu am iesit bine din dormitor, cind s-a deschis usa de la bucatarie de unde a iesit furios guvidele uitindu-se infiorator la mine si adresindu-se in dulcele grai moldovenesc:

sei ai, vrei pi digeaba si nuti convini?iesi pi usa ca ti palesc si sa nu mai calci p-aci. iesi !

sincer vorbind m-am cam intimidat, dar fiind inca descaltat , i-am raspuns umil sa imi permita sa imi trag baschetii in picioare  ca sa nu ies descult pe hol .

intre timp , guvidele ,cu spume la gura bolborosea pe limba lui injuraturi la adresa clientilor din constanta , , ci oras jegos ba, numai sarasii care vrea sa futa pidigeaba , smecheri si fitosi ,mortii vostrii de martalogi , plecam d-aici, ,iesi mai repejor ca ti palesc, iesi !

odata incaltat, i-am recomand sa se calmeze si sa ma asculte citeva secunde, avind buna intentie de a-i explica faptul ca pretul cerut de protejata sa nu corespunde nicidecum realitatii si as fi ramas probabil daca pretindea 100 pentru 20 de minute si daca el

 ar fi ramas in bucatarie , la care el a refuzat sa continuie conversatia ,motivind ca nu sta el cu mine de vorba la el in casa , nu are timp de vorbe, ca nu a venit la constanta sa vorbeasca ci sa faca bani.

i-am zis ok boss, mi-a facut placere sa te cunosc, no bad feelings, i-am intins mina , am dat noroc si am plecat cu sireturile dezlegate oprindu-ma pe hol afara sa mi le inchei.timp in care din casa se auzeau racnetele si injuraturile guvidelui ,la adresa clientilor constanteni .

despre fata , e ok, slaba , cu ochelari , nici urita nici frumoasa, imbracata cu o rochie lunga de plaja , in slapi ,  tarancuta , anorexica , pe gustul meu , dar atitudine suburbana , repezita sa insface bani , nervoasa.

concluziile le trageti voi, daca e sau nu de vizitat ,avind in vedere ca ghiuvidele e cam infometat si se pare ca si alti clienti au facut cale intoarsa .

pentru mine a fost o lectie, voi incerca sa verific mai atent nr de tel inainte de a vizita fetele dubioasa , am vazut acum ca  ofera si  anal neprotejat , ceea ce pare a fi tot o manevra disperata de a atrage clientii.

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA

nu ...zi mersi ca nu ai ramas si cu ceva cicatrici si un pic de fard naturat pe la ochi 

 

am avut si eu de a face cu fiinta asta cand statea la parterul unui bloc din piata TOMIS 3 vi-sa-vi de LIDL 

 

se intampla acum fix un an ....pe atunci facea cu 100 finalizarea .pentru ca n-am vrut neprotejat oralul a facut o criza de nervi ....ca toti o considera bolnava si ea este sanatoasa tun .

 

o fi dar poate ,poate....poate pe jos ...pe sus sigur ii lipsesc cateva tigle ......acum cred ca are gaura in acoperis....nu stiu de ce nu este la de evitat.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA

daca chiar doriti genul asta de sex duceti-va fratilor la ALICE ,RALUCA,ADELE SAU ZANA MARII..ca sa enumar doar cateva fete de treaba unde te poti simti bine ,ai si ce discuta cu ele si nici nu sunt scumpe sau sa se vaite ca altele ca nu intra,nu pot sau alte smecherii din astea ....fetele chiar fac anal si-l fac bine ....parte din cele care pretind ca fac anal  doar jecmanesc clientul sau sunt puse de sfatuitori sa spuna ca fac sa atraga si segmentul asta de piata ....adica vrajeala si nu dau nume ca se mai supara cineva pe mine .

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator cenzurat
Reputație: 0

toata lumea stie ca nu sint mare fan anal, nu am verificat anuntul inainte de a merge acolo , nu fac neprotejat , repet, am fost tentat de ultimele poze de pe publi 24 si m-am dus fara jena.

cu cicatrici nu plecam oricum, poate vinat dar si cu branhiile ghiuvidelui intre dintii mei ,

eu mi-am primit amenintarile cand asteptam in masina sa-mi spuna domnisoara care este blocul

ceva a deranjat-o in discutii si de acolo au inceput tot felu de injuraturi si amenintari. am cam rupt asfaltul la plecare in locul de unde eram parcat 

  • Like 2
Link spre comentariu

Am fost eu la domnisoara in cauza. Sunat...placut surprins de vocea ei dulce ma indrept spre ciresica. Ajuns akolo ma ghideaza spre ap. Intrat... luat tare de la usa pe un ton autoritar sa ma descalt ca e proaspat spalat pe jos. Nu era ud pe nicaieri dar nici papucii nu mi s-au oferit. Ajuns in camera cerut 150 pt o finalizare orala, asa mi s-a spus la telefon dar sa schimbat treaba cand am ajuns in pat. Inceput cu un oral anost si ajutat de mana, mi se rasteste intr-un dor ca doar ce a mancat si ca nu mai poate sa faca fin.orala ... fara chef de harfele ei de tarfa de sat am purces afara.

Am auzit niste zgomote de farfurii ciocnite din bucatarie dar nu am dat importanta.

Sper ca v-am delectat cu povestea mea cu final nefericit.

Nu cred ca isi au rost notele.

De evitat.

O seara buna tuturor.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

toata lumea stie ca nu sint mare fan anal, nu am verificat anuntul inainte de a merge acolo , nu fac neprotejat , repet, am fost tentat de ultimele poze de pe publi 24 si m-am dus fara jena.

cu cicatrici nu plecam oricum, poate vinat dar si cu branhiile ghiuvidelui intre dintii mei ,

Taman tu :))) ai muscat-o . A comentat la tine ? Sau asa mocnit ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...