Sari la conținut

Andra (Alysya salon ) ID [email protected] 0761570157 / 0729393022


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Am ales să deschid un topic nou acestei domnişoare, diferit de acesta:

 

http://nimfomane.com/forum/topic/5435-ymalysya-massageyahoocom-0761570157-fost-0751734815/

 

întemeiat pe următoarele motive:

 

- în ce ne priveşte pe noi, nu există nimic în comun între vechiul salon şi actualul, cu excepţia denumirii sale;

- componenta de masaj este cu totul subsidiară celei de sex, aşadar threadul nu are ce căuta la secţiunea de masaj erotic;

- în prezent prestează o singură fată, deci mi se pare mai în regulă subordonarea “brandului” salonului activităţii fetei decât invers.

 

Acestea fiind menţionate, voi începe povestirea.

Ieri, îmbărbătat de poza aflată la postarea 16 din topicul salonului (pe care o voi ataşa şi la final), m-am hotărât să o cunosc şi eu pe domnişoară. Am abordat-o pe mess, am făcut programarea. Locaţia este în Floreşti, dar reperul cartierul Terra, ce ţi se furnizează de către tipă, este parţial eronat. În realitate, fata nu locuieşte în ansamblul rezidenţial Terra, ansamblu îngrădit, ci, din faţa porţilor sale trebuie să continui pe strada neasfaltată, pietruită, să mai mergi cam 500 m, până acolo unde acest drum sfârşeşte între nişte blocuri înşiruite. Adresa corectă este strada Şesului (dar nu mai reţin dacă de Sus sau de Jos). Cum priveşti către ele, blocul damezei este al doilea din stânga. Dacă nu eşti familiarizat cu zona, s-ar putea să ai probleme deoarece domnişoara nu se pricepe la indicaţii, nefiind aborigenă.

Apartamentul are două camere, bucătărie, baie, imobilul este nou, corespunzător dotat. Suprafaţa lui nu impresionează prin mărime, dar nici nu exasperează prin strâmtime. Este curat şi luminos. Baia străluceşte şi ea, dar pe marginea căzii agonizează un singur gel de duş. Minusuri: nu există papuci de casă ori şlapi; prosopul primit, deşi curat, este prea mic, nu reuşeşti să te înfăşori cu el, aşa că, după duş, te îndrepţi către dameză literalmente... în pula goală.

Duduia: poza este a ei fără doar şi poate. Are o faţă ovală, destul de lunguiaţă, drăguţă, ochi albaştri, limpezi. Nasul însă mi s-a părut relativ disproporţionat. Păr blond cu intermezzo-uri ceva mai întunecate. Corp plăcut, subţire, piele puţin abrazivă, însă foarte puţin, ca puful de păpădie. Destul de multe semne pe corp, nimic deranjant însă. Este posesoarea unui imens tatuaj, omis în poză din motive strategice evidente. Din aceleaşi motive mă voi abţine să menţionez ce reprezintă. Sânii sunt medii, cu sfârcuri mari şi bune de supt. Păsărica nu i-am gustat-o, nu pentru că mi-ar fi fost interzis, ci pentru că m-am luat cu altceva…

Ce am apreciat la ea este faptul că nu pare deloc proastă, ba chiar mi s-a părut deşteaptă, ceea ce e o raritate în această meserie. Impresia mi-a fost întărită de împrejurarea că, pe masa din bucătărie, sălăşluia o carte cu semn pus pe la mijloc, carte ce mi-a declarat că o citeşte. Liniştiţi-vă, nu era un volum din Critica raţiunii pure, dar era totuşi o carte.

Numele de scenă declarat este Andra. Vârsta – 25 ani (o apreciez corectă). Obârşia: Constanţa. Atitudine: suficient de deschisă, cu doar o mică nuanţă de reţinere, ce se atenuează pe măsura trecerii timpului petrecut cu ea.

Serviciile includ mai multe variante de tarifare, pe care din păcate nu le mai reţin. Am optat pentru varianta de 150 lei – 40 minute, o finalizare. Înţelegerea s-a perfectat pe mess, anterior, când am întrebat-o şi despre putinţa de negociere, inexistentă pare-se.

Oferta presupune oral protejat, normal aşijderea şi… cam atât. Fără mehlem în guriţă sau pe faţă şi, în general, fără altceva.

Deşi salonul se pretinde a fi unul de masaj, fata nu se pricepe la această activitate. Masajul ei este doar o mângâiere, acceptată de mine ca ocazie pentru a schimba câteva vorbe cu ea.

Acţiunea: după "masaj" m-a invitat destul de repede pe spate şi mi-a preluat destul de rapid falusul în palma ei, atingere care, spre surprinderea mea, mi-a plăcut foarte mult – poate şi datorită faptului că mi-a aplicat unele săruturi pe sfârcuri şi burtă, moment în care am intrat în comuniune cu ea, simţindu-mă tot mai bine.

Cele câteva mângâieri destul de solide ale membrului au fost urmate inevitabil de îmbrăcarea lui în hăinuţa de plastic. Pe cât de agreabile mi s-au părut dezmierdările anterioare, pe atât de slab mi s-a arătat oralul ei. Ajutat frecvent de mână, neutru, fără personalitate. Am profitat atunci de ruperea interacţiunii intime pentru a-i stimula păsărica, cu degetele. Am obsesia de a verifica întotdeauna curăţenia bijboacelor pătrunzând timid cu un deget într-însele şi ducându-l pe nevăzute la nas, ca să-l adulmec. Când dau de ceva suspect, termin iute (dacă reuşesc) şi nu mai calc în veci pragul acelei femei.

Din fericire, Andra este curată şi, după ce se udă, plăcut mirositoare.

Am întins-o pe spate şi am luat-o la un misionar, bucurându-mă de faptul că păsărica ei nu pare largă ori atârnătoare precum o mânecă… Destul de tare s-a excitat şi ea de penetrarea mea, încât tentativele mele de sărut nu s-au lovit de nici o interdicţie. Are un fel excitant de a privi bărbatul când se fute: ochii frumoşi, albaştri îi sunt întredeschişi, la fel buzele, geme uşor, te lasă să o săruţi, după care continuă a-şi ţine buzele semideschise, a geme, a te privi fix. Foarte porno mi se păru. Drept care mă şi apropiai rapid de orgasm, situaţie care mă obligă să fac dese pauze de ritm. M-am gândit că o schimbare de poziţie poate mă va ajuta să lungesc treaba, aşa că am adus-o deasupra mea într-un lady on top. Însă fata profită de oportunitate pentru a-mi aplica nişte lovituri prea puternice şi dese pentru excitarea mea, astfel că finalizai rapid, umplând plasticul cu râuri de sămânţă.

Am fost curăţat cu grijă chiar de ea, am mai stat la o scurtă poveste, după care am tulit-o înapoi către Coloşvar.

 

Iată impresiile turnate în note:

- locaţie – 7 (pierde puncte la situare şi absenţa şlapilor);

- înfăţişare domnişoară – 8 (nu este tocmai o frumuseţe, dar e departe de a fi urâtă);

- igienă domnişoară – 9 (nu pot da zece unei fete care fumează, chiar şi atunci când nu-i pot reproşa nimic altceva);

- atitudine - 9;

- oral – 5 (doar notă de trecere);

- normal – 8,5 (poate 9, dacă îmi amintesc mai bine privirea aceea perversă din timpul actului).

 

Concluzia generală: eu am intrat în cadenţă cu domnişoara, ceva, nu ştiu ce, mi-a plăcut mult la ea, deci cred că voi mai reveni. Însă, presupunând că aş ieşi din mine însumi, ca să mă transform într-un juriu absolut neutru, nu cred că i-aş face o recomandare înflăcărată. Locaţia în afara Clujului, greu de găsit, oralul banal, masajul inexistent, preţul destul de mare ţinând seama că acoperă doar 40 minute (mult mai corect ar fi un 100 lei pentru acest interval de timp), variaţia slabă a serviciilor sunt tot atâtea elemente negative, care nu sunt de natură a transforma acest salon într-un El Dorado.

post-36045-0-83559000-1362671346_thumb.jpg

  • Like 13
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

Colegule tanchist, am si eu o intrebare, legata (intrebarea) de "ambalajul "duducii: cu manichiura & pedichiura cum sta?

E unul dintre fetish-urile mele.

Merci pentru un eventual raspuns.

Oricum, am retinut amanuntul ce facea referire la un mare tatuaj pe corpul fetii. Un alt fetish al meu.

 

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Colegule tanchist, am si eu o intrebare, legata (intrebarea) de "ambalajul "duducii: cu manichiura & pedichiura cum sta?

E unul dintre fetish-urile mele.

Merci pentru un eventual raspuns.

Oricum, am retinut amanuntul ce facea referire la un mare tatuaj pe corpul fetii. Un alt fetish al meu.

 

Nu prea văd relevanţa dar, pe de altă parte, sunt de acord că fetişurile nu necesită o explicaţie. Ele există pur şi simplu.

Ce să zic, unghiile fetei nu mi-au atras atenţia în mod deosebit, aşadar nu excelează, însă nici nu au vreun viciu.

Dacă îţi plac femeile cu unghii mai... speciale, viziteaz-o pe Oana/Angela:

 

http://nimfomane.com/forum/topic/4155-bruneta-oana-aka-angela-0751843487/

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

M.D., să nu-ţi fie cu supărare, dar nu prea înţeleg nelămurirea ta. Consider că am fost cât se poate de clar în exprimări. Salonul deţine în prezent o singură domnişoară, Andra, iar ID-ul de mess (ca şi de mail) este cel postat de mine în titlu.

Dacă mai ai şi alte întrebări, te rog pune-mi-le pe PM, având în vedere că, după câte observ, între timp cei de la împărăţie au luat decizia să te coloreze, deci ai acces la mesagerie privată.

E valabil pentru toată lumea: nu vreau să poluăm acest thread cu discuţii, în condiţiile în care menirea lui este să conţină recenzii.

În plus, oferirea a tot felul de detalii despre fată aduce a peştism, ceea ce urăsc în mod special.

  • Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar

Am vorbit azi cu domnisoara pe messenger si am aflat cateva detalii (are  o atitudine destul de ok pe mess): mai nou pretul este de 150 ron pe ora si 100 /finalizare

Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Am vorbit azi cu domnisoara pe messenger si am aflat cateva detalii (are  o atitudine destul de ok pe mess): mai nou pretul este de 150 ron pe ora si 100 /finalizare

Este ceea din ultima poza?

Link spre comentariu

Pentru cei interesati , am stat si eu de vorba cu domnisoara despre care se vorbeste in acest topic. Am inteles ca are preturi noi, astfel :
- 100 lei .....30 de min
- 150 lei ....1 ora
ca si servici , masaj de relaxare , erotic si finalizare orala sau normala
adresa , cea mai sus mentionata
 
ca si noutate , am primit o poza noua de-a ei si acordul de a o posta pe forum
 
personal , sper sa ajung cat de curand pe la ea.....
 
toate cele bune

post-20015-0-68509500-1369762830_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu

Nu o fi vorba despre domnisoara caruia Stalingrad i-a deschis un topic aici:  http://nimfomane.com/forum/topic/11578-andra-de-la-salonul-alysya-alysya-massageyahoocom-0761570157-flore%C5%9Fti/

 Avand in vedere ca poza postata de Stalingrad este aceeasi cu cea folosita de domnisoara la avatrul de mess , e posibil.

Personal , inca nu am ajuns pe la ea....

In acesst caz , postarea mea , poate fi mutata in celalalt topic , daca se considera ca e mai ok , asa.

 

ps

 

ochi de vultur .....

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Nu o fi vorba despre domnisoara caruia Stalingrad i-a deschis un topic aici: http://nimfomane.com/forum/topic/11578-andra-de-la-salonul-alysya-alysya-massageyahoocom-0761570157-flore%C5%9Fti/

 

 

Răspunsul este da, fără cel mai mic dubiu.

 

Ca atare, g2br13l fă un pustiu de bine şi decupează toate postările de la nr. 18 încoace, de pe acest topic, apoi mută-le aici:

http://nimfomane.com/forum/topic/11578-andra-de-la-salonul-alysya-alysya-massageyahoocom-0761570157-flore%C5%9Fti/

 

După această operaţiune de transfer, te rog să depui la arhivă prezentul topic!

 

Chesonom sepe, cum ar zice bazdkiii...

 

 

Postarile au fost mutate.

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Pentru cei interesati , am stat si eu de vorba cu domnisoara despre care se vorbeste in acest topic. Am inteles ca are preturi noi, astfel :

- 100 lei .....30 de min

- 150 lei ....1 ora

ca si servici , masaj de relaxare , erotic si finalizare orala sau normala

adresa , cea mai sus mentionata

 

ca si noutate , am primit o poza noua de-a ei si acordul de a o posta pe forum

 

personal , sper sa ajung cat de curand pe la ea.....

 

toate cele bune

Finalizare orala,adica CIM?

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Săptămâna trecută am revenit la dameză. Curios cum sunt singurul ce i-a făcut o recenzie şi mai încearcă acum una lapidară, în condiţiile în care, deşi clienţii nu se îmbulzesc la uşa ei, totuşi nici nu se plânge de absenţa lor totală...

Aşadar, într-una din zile hotărâi să o revizitez, având pe ecranul minţii amintirea privirii ei perverse, din timpul actului sexual, dar şi din cauza faptului că vreo alte două pizde din colimatorul meu nu răspunseră la apel.

Constănţeanca dădu imediat semn de viaţă la abordarea de pe mess. Programare peste o oră, aşteptat puţin, plecat într-acolo, înfuriat de greutatea traficului prin faţa fabricii de bere (urăsc să întârzii şi întotdeauna îmi cer sfios scuze la telefonul ce-l dau cu trei minute înainte de ora la care sunt aşteptat), ajuns în sfârşit cu 15 minute întârziere, primit cu căldură de tipesă.

Impresiile legate de înfăţişarea fetei şi a apartamentului sunt în esenţă aceleaşi, cu precizarea că mi s-a părut ceva mai slabă decât data trecută, fără ca acest element să-l iau ca pe un atu.

Lipsesc în continuare şlapii şi papucii, iar prosopul (curat) nu a câştigat deloc în dimensiune, în continuare, după duş, te-ndrepţi către dameză în pula goală... Am sesizat însă la baie un gel de duş de o calitate mult mai bună.

M-am aşezat pe pat gol, lângă dânsa, la fel de goală. Aceeaşi atingere diafană a penisului cu mâna şi acelaşi oral gumat, satisfăcător dar lipsit de strălucire. După care s-a aşezat cu faţa în jos, culcată, şi-a răsfirat picioarele şi m-a rugat să o pătrund din acea poziţie, precizându-mi că este postura ei preferată. Cum nu găsii temeiuri să zic pas, îmi vârâi de îndată penisul până la plăsele în crăpătura ei. Se abandonă actului, cu gemete stimulante şi sincere, mai mult, mă trezii la un moment dat că mâinile ni se întâlniră într-o strângere ca de-ndrăgostiţi.

Când obosii oleacă, o întorsei şi o luai la un misionar, în cursul căruia gurile ni se întâlniră cu dorinţă în câteva săruturi pătimaşe şi umede.

Finalizarea a venit într-un... final, cu destul regret din parte-mi, regret născut din dulcea comuniune care am trăit-o lângă ea. Dacă prima dată am avut doar o tentativă de a face dragoste, acum am depăşit acel stadiu.

 

Notele se menţin, cu excepţia adăugării unui punct la normal (deci 9,5), datorită intensificării plăcerii, sper reciproce.

 

Precizări finale: preţurile au scăzut, având în vedere, probabil, inconvenientele semnalate de mine în finalul primei postări. Cele actuale sunt corect indicate de kevin33 în postarea 10, cu menţiunea că varianta de 150 lei (poate) include două ejaculări. Eu am ales prima variantă, cea de 100 lei. Raportat la faptul că prima dată am plătit 150 lei (chipurile pentru 40 minute), iar acum 100 lei şi, în ce mă priveşte, nu a fost nici o diferenţă de timp petrecut la dameză, între cele două vizite, sunt desigur mulţumit de tariful scăzut practic cu 33%.

Iar finalizarea orală - ca să răspund nedumeririi lui Songoku - poate fi CIM doar în măsura în care priveşti lucrurile... spaţial, să zic aşa. Adică, sperma ţâşneşte într-adevăr în spaţiul gurii ei, dar nu părăseşte plasticul prezervativului, ce continuă a-ţi înveli penisul...

  • Like 25
  • Minus 1
Link spre comentariu

Tancurile rusesti nu se dezmint niciodata. Te felicit , Stalingrad pentru recenzia ta . Mi-ar fi placut sa ajung si eu pe la dameza , si sa pot comenta prestatia ei....insa nu e timpul pierdut.

+1 de la mine atat pentru recenzie cat si pentru raspunsul dat in locul meu amicului Songoku ....

"Iar finalizarea orală - ca să răspund nedumeririi lui Songoku - poate fi CIM doar în măsura în care priveşti lucrurile... spaţial, să zic aşa. Adică, sperma ţâşneşte într-adevăr în spaţiul gurii ei, dar nu părăseşte plasticul prezervativului, ce continuă a-ţi înveli penisul..."

 

:laugh2 ....scuze pt offtopic

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar

Domnisoara a schimbat nr de telefon,rog un moderator sa puna si nr asta in titlu(nu stiu daca nr cel vechi mai e valabil sau nu)

0729393022

O sa vina si recenzia in curand.

Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Uitandu-ma pe harta online apar 2 strazi sesul de sus si as dori ca cineva sa imi spuna pe care se afla,deoarece cand vorbesc cu domnisoara nu prea stie ce sa imi zica,ca nu se pricepe.

Cand voi trece pe la ea sa ma duc la sigur sa nu incep a ma enerva,ca si asa dupa ce vad pe harta este cam in pustiu.

Multumes.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Domnisoara a schimbat nr de telefon,rog un moderator sa puna si nr asta in titlu(nu stiu daca nr cel vechi mai e valabil sau nu)

0729393022

O sa vina si recenzia in curand.

 

Confirm informaţia şi susţin propunerea!

g2br13l, crezi că poţi rezolva chestiunea aceasta?

 

 

Uitandu-ma pe harta online apar 2 strazi sesul de sus si as dori ca cineva sa imi spuna pe care se afla,deoarece cand vorbesc cu domnisoara nu prea stie ce sa imi zica,ca nu se pricepe.

Cand voi trece pe la ea sa ma duc la sigur sa nu incep a ma enerva,ca si asa dupa ce vad pe harta este cam in pustiu.

Multumes.

 

Songoku, oare relatarea mea exhaustivă din primul post nu-ţi este de ajutor? O citez mai jos:

 

... Locaţia este în Floreşti, dar reperul cartierul Terra, ce ţi se furnizează de către tipă, este parţial eronat. În realitate, fata nu locuieşte în ansamblul rezidenţial Terra, ansamblu îngrădit, ci, din faţa porţilor sale trebuie să continui pe strada neasfaltată, pietruită, să mai mergi cam 500 m, până acolo unde acest drum sfârşeşte între nişte blocuri înşiruite. Adresa corectă este strada Şesului (dar nu mai reţin dacă de Sus sau de Jos). Cum priveşti către ele, blocul damezei este al doilea din stânga.

...

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar

Salutare!

 

M-am intalnit cu domnisoara  saptamana trecuta, nu mai tin minte data exacta, nici nu are relevanta.Am contactat-o pe mesenger in jurul orei 10 si mi-a zis ca dupa ora 9-10 nu mai primeste clienti la ea acasa ,din cauza vecinilor,dar face deplasari si pretul e aceeasi(plus bani de taxi)

Am facut o programare si la 11.30 a ajuns domnita in fata blocului unde  o asteptam  cu un trandafir in mana(evident ca am furat din parculetul de langa bloc,ptc la ora aia nu mai era deschis nici o florarie )

 

Domnisoara: aici trebuie sa citez pe Stalingrad cu niste mentiuni, nu cred ca as putea eu sa fac o descriere mai buna:"poza este a ei fără doar şi poate. Are o faţă ovală, destul de lunguiaţă, drăguţă, ochi albaştri, limpezi. Nasul însă mi s-a părut relativ disproporţionat. Păr blond cu intermezzo-uri ceva mai întunecate. Corp plăcut, subţire, piele puţin abrazivă, însă foarte puţin, ca puful de păpădie. Destul de multe semne pe corp, nimic deranjant însă. Este posesoarea unui imens tatuaj, omis în poză din motive strategice evidente. Din aceleaşi motive mă voi abţine să menţionez ce reprezintă. Sânii sunt medii, cu sfârcuri mari şi bune de supt. Păsărica nu i-am gustat-o, nu pentru că mi-ar fi fost interzis, ci pentru că m-am luat cu altceva…

Ce am apreciat la ea este faptul că nu pare deloc proastă, ba chiar mi s-a părut deşteaptă, ceea ce e o raritate în această meserie. Impresia mi-a fost întărită de împrejurarea că, pe masa din bucătărie, sălăşluia o carte cu semn pus pe la mijloc, carte ce mi-a declarat că o citeşte. Liniştiţi-vă, nu era un volum din Critica raţiunii pure, dar era totuşi o carte.

Numele de scenă declarat este Andra. Vârsta – 25 ani (o apreciez corectă). Obârşia: Constanţa. "

 

Este mult mai slabuta decat se pare in poze.

Eu i-am gustat pasarica ei,care era perfect epilata ,curata si foarte gustoasa.  Nu am vazut nici o carte(numai volumelel de bacteriologie  si virusologie,pe biroul meu,care imi mananca tineretea)  ptca nu am fost la ea dar domnisoara  nu este proasta deloc..ai ce sa discuti cu ea.

 

Singura chestie deranjanta era ca imi zicea"puiule" ceea ce nu  prea imi place...dar asta e o chestie subiectiva...(aveam o prietena destul de buna si futacioasa care odata a ineput sa-mi zica "maci"...a doua zi m-am si despartit de ea..)

 

Actiunea a inceput cu un oral oferit de mine..are o pasarica foarte gustoasa .in timp ce ai faceam oral gemea , destul de credibil..

dupa oral am continuat cu normal in 4 pozitii(misionar, lady on top, lingurita si pozitia descrisa de Stalingrad).Cum a scris si colegul mai sus ai place pozitia in care ea sta cu fata in jos  cu picioarele desfacute si e penetrata pe la spate.La normal m-am  am sesizat si gemete reale dar si gemete putin mai teatrale.Oricum se vede clar ca ai place ceea ce face...are o atitudine destul de porno.

 

Servicii oferite:oral protejat,normal protejat, FK

 

Program de lucru:pana la 10 in locatia ei, pana la 12 deplasari

 

Note:

locatie:nota mare, ca am facut curat... prosop curat(si mare) ,slapi...totul fain frumos..

domnisoara:8

igiena:10

oral:nu cred ca a facut....nu pot sa dau nota

normal:9

Gfe:7/8

atitudine( destul de porno) :9

 

Tarifare:150 ron/ora  , 100 ron /finalizare. , la deplasare merge numai la ora

 

Per total a fost o experienta destul de buna.Eu o sa mai vizitez pe domnisoara. pret / calitate  bun, peste media clujului.

 

 

Sa iubiti si sa fiti iubiti!

bazdkiii

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

Frate @bazdkiii, era sa ma bagi in ceata cu recenzia. Abia dupa ce am citit cu atentie si ce a scris confratele @stalingrad am inteles faza cu pasarica. El nu s-a delectat cu ea, in schimb tu ai facut-o. Salutari de la Timisoara!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar

are id de mess, eu acolo am discutat cu ea...poate ca te intelegi mai bine cu ea pe mess....  cand nu are clienti  e online..

La mine a fost chiar usor sa ajung la ea!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...