Sari la conținut

Cum m-a prins Poliţia la prostituate, în București


Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

O cataloghez recenzie,preluată dintr-un articol, am râs cu lacrimi când am citit-o =)))))))

 

" Să te prindă poliţia în timp ce-ţi faci mendrele cu o prostituată mi se părea pur science fiction, dar tot mi s-a întâmplat. Mă întorceam de la un mare eveniment politic unde făceam PR şi eram încordat până în măduva oaselor. Conduceam cel mai ridicol jeep, cu un soi de roţi monster-truck, înmatriculat în Bulgaria, o maşină în care mă simțeam un soi de Walker Poliţist Texan şi pe deasupra trebuia să-l mai şi las pe unul dintre politruci acasă. Mi-a fost suficient să văd o gagicuță ieşită la agăţat pe Lizeanu, ca să-mi dau seama că seara se va încheia în câştig pentru scena sexului plătit din Bucureşti.

 

Aş fi putut să o trezesc pe prietena mea prin cunilingus, aş fi putut să dau o labă silenţioasă pe YouPorn, dar situaţia escaladase prea mult. Aşa e când ai condus de la Iaşi cu unul de la organizaţia de tineret în dreapta. Am scăpat de tip prin Dristor şi am dat târcoale locurilor pe care le ştiam, problema era că mai aveam fix 30 de lei. Tocmai când găsisem un loc de parcare pentru tanc, mi-a picat fisa să caut în torpedo, de unde am mai scos o bancnotă de zece lei, uitată probabil de aspiraţionalul meu pasager.

 

" Aveam acum bani pentru o cutie de prezervative şi o muie. Cum fata nu mai era acolo, am plecat spre Calea Griviţei, mai motivat ca Jean Luc Picard în căutare de noi civilizaţii extraterestre. De obicei sunt fete faine pe Griviţei, dar tot ce am găsit eu a fost un Logan de-al Poliţiei spre Hala Matache. Ar fi trebuit să îmi sune un clopoţel, dar eram pur şi simplu îndrăgostit. Am mai dat o tură, iar perseverenţa mi-a fost răsplătită în faţa Ambasadei Chile, unde am găsit-o pe Ea. Am negociat suma de 30 de lei şi cutia de prezervative de bună calitate, se mai punea doar problema unui loc în care să parcăm bolidul. „Ştiu eu", a zis fata, „Dar e sigur?", am întrebat, „Foarte sigur". Aveam confirmarea, era nevoie de mai mult?

În două minute eram în parcarea de la intersecţia cu General Budişteanu și Griviței, chiar vizavi de punctul marcat cu AVChat pe Google Maps. Am încercat să înghesui mașina în întunericul dintre două clădiri şi totul mi s-a părut a fi cât se poate de în regulă. Fata nu a vrut nici măcar să-şi dea jos tricoul, carevasăzică nici urmă de GFE (girlfriend experience pentru cine nu ştie), aşa că tot ce puteam face mai bine era să mă uit la bord. Ceasul electronic cu cifre verzi arăta 3:02. La 3:04 hotărâsem să am orgasm, dar vai, nu am apucat.

 

Girofarul Poliţiei mi-a apărut în oglinda retrovizoare. O experienţă mult mai palpitantă ca depăşirea vitezei legale în localitate. Totuşi, infantilele episoade onanistice în care înlocuiam revista pornografică cu manualul de Geografie precum David Coperfield nu m-au lăsat nepregătit şi am reacţionat ca un adevărat atlet: am luat-o pe fată de umeri, am aşezat-o în scaunul din dreapta şi am tras disperat de chiloţi şi de pantaloni. Jur că târfa a șuierat vexată: „Scoate-ţi prezervativul, te controlează", în timp ce două umbre cu caschetă se apropiau. Am apucat să mă pun în ordine, inclusiv scos prezervativ, outch, în ultima fracţiune de secundă, înainte de a auzi bătăi în geam.

 

Am coborât geamul zâmbitor ca JR Ewing când a descoperit petrol:

 

- Bună seara, agent Principal Prisacă, actele dumneavoastră vă rog!

 

- Bună seara domnule poliţist, e vreo problemă?

 

- Vedem noi imediat domnule... A.Naşu. Ce făceaţi cu domnişoara?

 

Mi-a vârăt o lanternă în faţă.

 

- Ne ... giugiuleam... domnule poliţist... Doar nu e interzis?

 

- Dar unde aţi cunoscut-o pe domnişoara?

 

- Eh... în ... club.

 

Aş fi vrut eu una ca asta, dar limbajul corpului m-a trădat ca pe un infractor oarecare, când am dat din mână chiar în direcţia Căii Griviţei.

 

- Domnişoara este una dintre cele mai cunoscute prostituate din zonă. Vă rog să coborâţi amândoi din maşină şi să ne urmaţi la Secţie.

 

Asta a fost dură rău. Din fericire, văzusem suficiente ştiri cu infractori prinşi asupra diverselor fapte, ca să ştiu cum să mă dau spăşit. Era clar că, dacă făceam pe ţantoşul cu sticleţii, urma să pierd jocul. Într-un moment de inspiraţie, mi-am luat capul în mâini şi m-am vaitat:

- Aşa e, aveţi dreptate, recunosc tot, îmi pare foarte rău, dar m-am asigurat că nu sunt femei şi copii prin preajmă, vă rog să mă iertaţi...

 

- Am declaraţia fetei, se auzi vocea poliţistului din Logan, spune că a primit de la domnul Naşu suma de 30 de lei pentru a susţine raporturi sexuale orale.

 

Târfa mă dăduse rapid în gât şi pe deasupra nici nu mă lăsase să-i văd sânii... Ce s-o mai lungesc literar... Au vrut să îmi dea amendă pentru proliferarea prostituţiei – suna flatant pe undeva, vorbeaau despre un dosar penal și citaţii trimise prin poştă acasă la părinţi

 

– Asta îl va ucide pe tatăl meu, vă rog nu faceţi asta.

 

Mă jeleam pe bune. Ce mai, o bulisem rău de tot. Cu un picior în groapă din punct de vedere juridic, am scos la bătaie ultimele argumente:

 

- Vă rog ca de la bărbat la bărbat, ştiţi cum e, mai sunt şi astfel de momente, nu am deranjat pe nimeni... Am apelat la această soluţie de criză, vă rog să mă iertaţi, nu cu rea voinţă...

 

- De ce v-am ierta, domnu Naşu?

 

- Din omenie.

 

Tot degeaba. La un moment dat le-am propus chiar să devin informator la Poliție, după ce intru în lumea peştilor şi a prostituatelor. Dar nu am faţă de sifon. Așa că am dat tot ce aveam mai bun: am mărturisit că eram un labagiu sinistru care nu mai văzuse o femeie de mult prea mult timp și că maşina nu mă reprezenta de fel pe mine, un biet şofer turmentat de onanism, care nici măcar nu avea bani să ia o târfă ca lumea. Atunci s-au aliniat trei cifre de 7 şi monezile au început să curgă. Cu un gest sec, agentul Prisacă mi-a înapoiat actele și a concluzionat:

 

- Domnule Naşu... data viitoare când vreţi să daţi o muie, încercaţi şi Dumneavoastră să luaţi o cameră de hotel.

 

Poftim, mai supără-te pe Poliţia Română! Am întors cu chiu cu vai autoturismul 4 x 4 şi am plecat spre casă, cu coada între picioare, sătul pentru o vreme de senzaţii tari.

"

 

https://www.vice.com/ro/article/z4vg3e/cum-m-a-prins-politia-la-tarfe

  • Like 8
Link spre comentariu

Slab povestea Nasului, sa va zic patania mea, din Bucuresti, ceva adevarat, nu amatorisme din astea:

 

Asa, deci in urma cu ceva timp vreo 5 ani, am cunoscut o fata simpatica, printr-o cunostinta, am vorbit cateva saptamani, apoi am iesit in oras, tipa draguta, forma de para, ochi verzi, bruneta, ne-am sarutat de la a prima intalnire, la a doua intalnire dupa un ceai la o ceainarie undeva intr-o pivnita dubioasa, din zona Cotroceni, defapt haideti sa va zic una buna: eu imi lasasem telefonul in masina, defapt l-am uitat, si am fost cu donsoara, am stat intinsi pe niste saltele cum ar veni, si am sorbit un ceai si o vorba interesanta aproape 2 ore, in timp ce ea statea relaxata in brate la mine, si cumva cu mana statea rezemata de pula mea sculata, care deobicei sta in partea dreapta, dar ea nu si-a dat seama 2 ore.

Cand am intrat in masina, si mi-am verificat telefonul, s-a uitat la mine a facut ochi mari si m-a intrebat: "Auzit anon, dar tu ti-ai lasat telefonul in masina??"

"Pai da fata mea, nu am vrut sa ne deranjeze nimeni"

I-am dat mindfuck, a inceput sa isi muste buzele si sa zica: "Auzi, nu vrei sa mergem la tine?"

Eu zic, Hopaaa,asa devreme? Stiam unde va duce, dar era prea fresh relatia si nu voiam sa o grabesc, plus ca deja mi-a aratat ca ma vrea asa ca o aveam la degetul mic.

"Hai sa ne plimbam putin"

Asa ca ne plimbam noi prin Bucuresti, si ajungem cumva pe o straduta din spatele Termocentralei CET Progresul.

Era iarna, totul alb in jurul nostru, parchez masina in capatul stradutei, unde era si o casa care parea abandonata sau oricum nu erau lumini, asa ca ascund masina dupa gardul omului.

Incepem sa ne sarutam, sa ne masturbam reciproc, cand a vazut "ihonu" meu cu diagonala de 6 inch, a zis ok... (iphone 5 avea 4 inch deci este dovada ca femeile nu stiu sa distinga marimea reala a pulii)

Apoi imi face o muie pfai de mine, ca la carte o lingea si o sugea ca pe inghetata, iar dupa cateva minute ne trezim cu niste faruri in spate, si am observat o lumina plapanda din casa, aia au chemat garda peste noi!

In ultimul moment imi trag pantalonii peste pula, o ascund, erecta suta la suta in ei, ea isi baga tzatzele inapoi in sutien si isi trage si ea izmenele, ala baga lanterna peste noi..

"Buna seara... Agen Slobozeanu, actele va rog"

"Da domnul politist, stiti nu este ceea ce pare..."

"Da da, au sunat oamenii astia la politie ca va vedeau cum va giuguliti pe spatiul privat" (aparent strada era a lui, ceva despre drum de servituire) "Aratati-mi buletinele ambilor"

Eu ma gadnesc, fgm daca primeste asta amenda, ca sta cu parintii, am belit pula ca o sa vina la adresa lor.

"Uitati buletinul meu, domnisoara nu are"

"Pai cum nu are? Dar de unde o cunoasteti, ce cautati cu ea, ce faceti aici nu este ok, cati ani are, o stiti de mult sau ati cunoscut-o asta seara?"

"Pai defapt e iubita mea, nu e prostituata, ea sta cu ai ei si stiti daca ne dati amenda..."

"Da va dam amenta 510 lei fiecaruia pentru savarsirea actelor sexuale pe spatiul public"

"Inteleg... ok va dau buletinul ei"

Asa ca inteligentul de mine, care scosese 200 lei de la bancomat, 50 dati pe cafea si restul 150 pentru mine, se preface ca ii da buletinul ei, dar defapt ii dau tot buletinul meu, cu banii infasurati in jurul lui

"Va implor sefu, e iubita mea, ne stim de 2 saptamani, o cheama Alexandra, locuieste cu parintii"

"Mda bine baiete, dar du-te si tu naiba la hotel daca stai si tu cu parintii!"

Asa ca ei pleaca, iar noi calmi bagam o tigare si ea zice "Stii, nu ti-ai dat drumul..."

Stiti ce a urmat nu? A continuat muia pana mi-am dat drumul in gurita ei, a scuipat ca era prima oara, asa ca dupa episorul de 112 politia in actiune, a doua zi a venit la mine si ne-am futut ca iepurii toata ziua, si in fiecare weekend urmatoarele 5 luni.

 

Ce legatura are cu articolul? Cineva a chemat politia peste mine si iuby, pentru ca ei credeau ca sunt cu o tarfa in masina

 

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

O cataloghez recenzie,preluată dintr-un articol, am râs cu lacrimi când am citit-o =)))))))

" Să te prindă poliţia în timp ce-ţi faci mendrele cu o prostituată mi se părea pur science fiction, dar tot mi s-a întâmplat. Mă întorceam de la un mare eveniment politic unde făceam PR şi eram încordat până în măduva oaselor. Conduceam cel mai ridicol jeep, cu un soi de roţi monster-truck, înmatriculat în Bulgaria, o maşină în care mă simțeam un soi de Walker Poliţist Texan şi pe deasupra trebuia să-l mai şi las pe unul dintre politruci acasă. Mi-a fost suficient să văd o gagicuță ieşită la agăţat pe Lizeanu, ca să-mi dau seama că seara se va încheia în câştig pentru scena sexului plătit din Bucureşti.

Aş fi putut să o trezesc pe prietena mea prin cunilingus, aş fi putut să dau o labă silenţioasă pe YouPorn, dar situaţia escaladase prea mult. Aşa e când ai condus de la Iaşi cu unul de la organizaţia de tineret în dreapta. Am scăpat de tip prin Dristor şi am dat târcoale locurilor pe care le ştiam, problema era că mai aveam fix 30 de lei. Tocmai când găsisem un loc de parcare pentru tanc, mi-a picat fisa să caut în torpedo, de unde am mai scos o bancnotă de zece lei, uitată probabil de aspiraţionalul meu pasager.

" Aveam acum bani pentru o cutie de prezervative şi o muie. Cum fata nu mai era acolo, am plecat spre Calea Griviţei, mai motivat ca Jean Luc Picard în căutare de noi civilizaţii extraterestre. De obicei sunt fete faine pe Griviţei, dar tot ce am găsit eu a fost un Logan de-al Poliţiei spre Hala Matache. Ar fi trebuit să îmi sune un clopoţel, dar eram pur şi simplu îndrăgostit. Am mai dat o tură, iar perseverenţa mi-a fost răsplătită în faţa Ambasadei Chile, unde am găsit-o pe Ea. Am negociat suma de 30 de lei şi cutia de prezervative de bună calitate, se mai punea doar problema unui loc în care să parcăm bolidul. „Ştiu eu", a zis fata, „Dar e sigur?", am întrebat, „Foarte sigur". Aveam confirmarea, era nevoie de mai mult?

În două minute eram în parcarea de la intersecţia cu General Budişteanu și Griviței, chiar vizavi de punctul marcat cu AVChat pe Google Maps. Am încercat să înghesui mașina în întunericul dintre două clădiri şi totul mi s-a părut a fi cât se poate de în regulă. Fata nu a vrut nici măcar să-şi dea jos tricoul, carevasăzică nici urmă de GFE (girlfriend experience pentru cine nu ştie), aşa că tot ce puteam face mai bine era să mă uit la bord. Ceasul electronic cu cifre verzi arăta 3:02. La 3:04 hotărâsem să am orgasm, dar vai, nu am apucat.

Girofarul Poliţiei mi-a apărut în oglinda retrovizoare. O experienţă mult mai palpitantă ca depăşirea vitezei legale în localitate. Totuşi, infantilele episoade onanistice în care înlocuiam revista pornografică cu manualul de Geografie precum David Coperfield nu m-au lăsat nepregătit şi am reacţionat ca un adevărat atlet: am luat-o pe fată de umeri, am aşezat-o în scaunul din dreapta şi am tras disperat de chiloţi şi de pantaloni. Jur că târfa a șuierat vexată: „Scoate-ţi prezervativul, te controlează", în timp ce două umbre cu caschetă se apropiau. Am apucat să mă pun în ordine, inclusiv scos prezervativ, outch, în ultima fracţiune de secundă, înainte de a auzi bătăi în geam.

Am coborât geamul zâmbitor ca JR Ewing când a descoperit petrol:

- Bună seara, agent Principal Prisacă, actele dumneavoastră vă rog!

- Bună seara domnule poliţist, e vreo problemă?

- Vedem noi imediat domnule... A.Naşu. Ce făceaţi cu domnişoara?

Mi-a vârăt o lanternă în faţă.

- Ne ... giugiuleam... domnule poliţist... Doar nu e interzis?

- Dar unde aţi cunoscut-o pe domnişoara?

- Eh... în ... club.

Aş fi vrut eu una ca asta, dar limbajul corpului m-a trădat ca pe un infractor oarecare, când am dat din mână chiar în direcţia Căii Griviţei.

- Domnişoara este una dintre cele mai cunoscute prostituate din zonă. Vă rog să coborâţi amândoi din maşină şi să ne urmaţi la Secţie.

Asta a fost dură rău. Din fericire, văzusem suficiente ştiri cu infractori prinşi asupra diverselor fapte, ca să ştiu cum să mă dau spăşit. Era clar că, dacă făceam pe ţantoşul cu sticleţii, urma să pierd jocul. Într-un moment de inspiraţie, mi-am luat capul în mâini şi m-am vaitat:

- Aşa e, aveţi dreptate, recunosc tot, îmi pare foarte rău, dar m-am asigurat că nu sunt femei şi copii prin preajmă, vă rog să mă iertaţi...

- Am declaraţia fetei, se auzi vocea poliţistului din Logan, spune că a primit de la domnul Naşu suma de 30 de lei pentru a susţine raporturi sexuale orale.

Târfa mă dăduse rapid în gât şi pe deasupra nici nu mă lăsase să-i văd sânii... Ce s-o mai lungesc literar... Au vrut să îmi dea amendă pentru proliferarea prostituţiei – suna flatant pe undeva, vorbeaau despre un dosar penal și citaţii trimise prin poştă acasă la părinţi

– Asta îl va ucide pe tatăl meu, vă rog nu faceţi asta.

Mă jeleam pe bune. Ce mai, o bulisem rău de tot. Cu un picior în groapă din punct de vedere juridic, am scos la bătaie ultimele argumente:

- Vă rog ca de la bărbat la bărbat, ştiţi cum e, mai sunt şi astfel de momente, nu am deranjat pe nimeni... Am apelat la această soluţie de criză, vă rog să mă iertaţi, nu cu rea voinţă...

- De ce v-am ierta, domnu Naşu?

- Din omenie.

Tot degeaba. La un moment dat le-am propus chiar să devin informator la Poliție, după ce intru în lumea peştilor şi a prostituatelor. Dar nu am faţă de sifon. Așa că am dat tot ce aveam mai bun: am mărturisit că eram un labagiu sinistru care nu mai văzuse o femeie de mult prea mult timp și că maşina nu mă reprezenta de fel pe mine, un biet şofer turmentat de onanism, care nici măcar nu avea bani să ia o târfă ca lumea. Atunci s-au aliniat trei cifre de 7 şi monezile au început să curgă. Cu un gest sec, agentul Prisacă mi-a înapoiat actele și a concluzionat:

- Domnule Naşu... data viitoare când vreţi să daţi o muie, încercaţi şi Dumneavoastră să luaţi o cameră de hotel.

Poftim, mai supără-te pe Poliţia Română! Am întors cu chiu cu vai autoturismul 4 x 4 şi am plecat spre casă, cu coada între picioare, sătul pentru o vreme de senzaţii tari.

"https://www.vice.com/ro/article/z4vg3e/cum-m-a-prins-politia-la-tarfe

da pe curva aia n-ai luat-o la bataie ca te-a turnat?:)

Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Depresia si  escortigul  lasa uneori sechele adanci  si greu  tratabile . No ?

 

Doamne  ce vorbe de duh scot unii  pe gura  , pardon , din taste . :no2

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Da , coite. 

Acum nu stiu de la ce este indusa aceasta depresie si ce e mai nasol , mai ales in cazul escortelor penibile  : sa nu sune (deloc)  telefonul sau sa sune prea des ? :hmmm

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ai n-ai mingea, tragi la poartă,

Si-au dorit mai mult victoria

 

Auzi? Să știi că poți folosi si cuvinte/expresii proprii nu doar d-astea gasite in almanah

Astazi, fie ca tine..Imi este sila de discuții care nu aduc beneficii.

Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Pfaii .... manca-i-as coitilii cainelui rebranduit cand lasa dara peste tot , bagand-o si scotand-o pe unde apuca  , ca mai apoi sa observe ca se  ingroasa caterinca , iar teritoriul pe care l-a marcat  devine din ce in ce mai fragil  , astfel incat  isi baga coada  intre picioare si o tuleste la mal , de unde a venit .

 

Ai dreptate , daca nu aveam cap , macar dadeam din picioare sau o sugeam  la rece pe unde apucam  ...deci ....nu pot sa te contrazic , asa este . :)

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pfaii .... manca-i-as coitilii cainelui rebranduit cand lasa dara peste tot , bagand-o si scotand-o pe unde apuca  , ca mai apoi sa observe ca se  ingroasa caterinca , iar teritoriul pe care l-a marcat  devine din ce in ce mai fragil  , astfel incat  isi baga coada  intre picioare si o tuleste la mal , de unde a venit .

 

Ai dreptate , daca nu aveam cap , macar dadeam din picioare sau o sugeam  la rece pe unde apucam  ...deci ....nu pot sa te contrazic , asa este . :)

Ca o sugi o stie toata lumea poponare

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Slab povestea Nasului, sa va zic patania mea, din Bucuresti, ceva adevarat, nu amatorisme din astea:

 

Asa, deci in urma cu ceva timp vreo 5 ani, am cunoscut o fata simpatica, printr-o cunostinta, am vorbit cateva saptamani, apoi am iesit in oras, tipa draguta, forma de para, ochi verzi, bruneta, ne-am sarutat de la a prima intalnire, la a doua intalnire dupa un ceai la o ceainarie undeva intr-o pivnita dubioasa, din zona Cotroceni, defapt haideti sa va zic una buna: eu imi lasasem telefonul in masina, defapt l-am uitat, si am fost cu donsoara, am stat intinsi pe niste saltele cum ar veni, si am sorbit un ceai si o vorba interesanta aproape 2 ore, in timp ce ea statea relaxata in brate la mine, si cumva cu mana statea rezemata de pula mea sculata, care deobicei sta in partea dreapta, dar ea nu si-a dat seama 2 ore.

Cand am intrat in masina, si mi-am verificat telefonul, s-a uitat la mine a facut ochi mari si m-a intrebat: "Auzit anon, dar tu ti-ai lasat telefonul in masina??"

"Pai da fata mea, nu am vrut sa ne deranjeze nimeni"

I-am dat mindfuck, a inceput sa isi muste buzele si sa zica: "Auzi, nu vrei sa mergem la tine?"

Eu zic, Hopaaa,asa devreme? Stiam unde va duce, dar era prea fresh relatia si nu voiam sa o grabesc, plus ca deja mi-a aratat ca ma vrea asa ca o aveam la degetul mic.

"Hai sa ne plimbam putin"

Asa ca ne plimbam noi prin Bucuresti, si ajungem cumva pe o straduta din spatele Termocentralei CET Progresul.

Era iarna, totul alb in jurul nostru, parchez masina in capatul stradutei, unde era si o casa care parea abandonata sau oricum nu erau lumini, asa ca ascund masina dupa gardul omului.

Incepem sa ne sarutam, sa ne masturbam reciproc, cand a vazut "ihonu" meu cu diagonala de 6 inch, a zis ok... (iphone 5 avea 4 inch deci este dovada ca femeile nu stiu sa distinga marimea reala a pulii)

Apoi imi face o muie pfai de mine, ca la carte o lingea si o sugea ca pe inghetata, iar dupa cateva minute ne trezim cu niste faruri in spate, si am observat o lumina plapanda din casa, aia au chemat garda peste noi!

In ultimul moment imi trag pantalonii peste pula, o ascund, erecta suta la suta in ei, ea isi baga tzatzele inapoi in sutien si isi trage si ea izmenele, ala baga lanterna peste noi..

"Buna seara... Agen Slobozeanu, actele va rog"

"Da domnul politist, stiti nu este ceea ce pare..."

"Da da, au sunat oamenii astia la politie ca va vedeau cum va giuguliti pe spatiul privat" (aparent strada era a lui, ceva despre drum de servituire) "Aratati-mi buletinele ambilor"

Eu ma gadnesc, fgm daca primeste asta amenda, ca sta cu parintii, am belit pula ca o sa vina la adresa lor.

"Uitati buletinul meu, domnisoara nu are"

"Pai cum nu are? Dar de unde o cunoasteti, ce cautati cu ea, ce faceti aici nu este ok, cati ani are, o stiti de mult sau ati cunoscut-o asta seara?"

"Pai defapt e iubita mea, nu e prostituata, ea sta cu ai ei si stiti daca ne dati amenda..."

"Da va dam amenta 510 lei fiecaruia pentru savarsirea actelor sexuale pe spatiul public"

"Inteleg... ok va dau buletinul ei"

Asa ca inteligentul de mine, care scosese 200 lei de la bancomat, 50 dati pe cafea si restul 150 pentru mine, se preface ca ii da buletinul ei, dar defapt ii dau tot buletinul meu, cu banii infasurati in jurul lui

"Va implor sefu, e iubita mea, ne stim de 2 saptamani, o cheama Alexandra, locuieste cu parintii"

"Mda bine baiete, dar du-te si tu naiba la hotel daca stai si tu cu parintii!"

Asa ca ei pleaca, iar noi calmi bagam o tigare si ea zice "Stii, nu ti-ai dat drumul..."

Stiti ce a urmat nu? A continuat muia pana mi-am dat drumul in gurita ei, a scuipat ca era prima oara, asa ca dupa episorul de 112 politia in actiune, a doua zi a venit la mine si ne-am futut ca iepurii toata ziua, si in fiecare weekend urmatoarele 5 luni.

 

Ce legatura are cu articolul? Cineva a chemat politia peste mine si iuby, pentru ca ei credeau ca sunt cu o tarfa in masina

Ai Nr ei ?
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Desigur coite ....caracter si inteligenta ....bine ca macar de data aceasta le-ai pus intre ghilimele

Important e ca n-a zis cuvantul "smecherie", imi pare prea posesiva fata...

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Da, coite .

https://media1.giphy.com/media/7lNWu9h3dlrW0/giphy.gif

  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...