Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Monstru cu nas mutant a pus alt anunt. La cat e de proasta ea nu isi da seama ca o recunoastem dupa cele doua tatuaje de pe picioare. Are tupeu de centurista. Aveti grija ca are multe anunturi. O sa le postez aici sa nu se mai tapeasca nimeni

• Oras:Oltenia Eterna Terra Nova
  • Oras:Oltenia Eterna Terra Nova
Postat

Ssta e aia cu nasu mare. Are pe picioarele din spate tatuajele astea. E buna la corp dar la fata zici ca e monstru. Are nasu mare mare de tot. M am speriat cand am vazut o. Presta l un momendat pe la magazinul pescaru si vanatoru.

esti nebun sau ce? De ce induci lumea in eroare?

Aia nu e Sonia,nu are nici nasul mare si nici tatuaje. Tu ramai in acvariul tau acolo.

Postat

Nu am zis de Sonia nimic. Sc ca am postat aici. Trebuia sa o fac la rubrica de evitat. Scuze acum mi am dat seama

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

esti nebun sau ce? De ce induci lumea in eroare?

Aia nu e Sonia,nu are nici nasul mare si nici tatuaje. Tu ramai in acvariul tau acolo.

S-a creat o confuzie dupa ce a postat cineva niste poze cu alte curve pe topicul asta. Si discutia a deviat de la titulara initiala a topicului la alta cu acelasi nume sonia sonya pulamea.

• Like 1
  • Oras:Bals
Postat

Fratilor va da tata facebook- ul lor daca vreti....... a doua din poza are si copil.... fetele sunt din bals....

Postat

Pai nu stiu daca ma lasa, sau am voie sa il public aici..... un moderator imi zice si mie daca pot sa pun fb domnisoarei ?????

• Oras:craiova
Postat

Pai nu stiu daca ma lasa, sau am voie sa il public aici..... un moderator imi zice si mie daca pot sa pun fb domnisoarei ?????

Salut,nu sunt moderator,dar iti pot spune ca in nici un caz nu poti posta fb domnisoarei aici,sigur o sa fii banat.
  • Oras:Craiova
Postat

Nu ai voie sa postezi fb fetei, numele ei si alte informatii legate de identitatea ei.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Din pacate augustin87 nu am voie sa postez,,,, iti trimit in privat dar nu stiu cum ðŸ˜

Postat

Din pacate augustin87 nu am voie sa postez,,,, iti trimit in privat dar nu stiu cum

Din pacate nu poti sa-i trimiti in privat deoarece esti membru curvar. Ca sa trimiti mesaje trebuie sa fi serios contribuitor.

• Minus 2
  • Membru Premium
Postat

Din pacate augustin87 nu am voie sa postez,,,, iti trimit in privat dar nu stiu cum ðŸ˜

Ai 68 de postari acum. La 200 de postari devii serious contributor, si o sa poti folosi mesageria privata. Joaca un fazan, ceva!

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

Ai 68 de postari acum. La 200 de postari devii serious contributor, si o sa poti folosi mesageria privata. Joaca un fazan, ceva!

Au scos fazanul :)))))))

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Hai ca ajung rpd la 200 postari daca stau bine sa ma gandesc....... dar daca scriu numele la un baiat si prin deducere se subintelege ca este de fata....... este voie ðŸ˜ðŸ˜????

Postat

Hai ca ajung rpd la 200 postari daca stau bine sa ma gandesc....... dar daca scriu numele la un baiat si prin deducere se subintelege ca este de fata....... este voie ????

Nu!

• Minus 2
  • Oras:in pat cu prietena lui pisicut
  • Oras:in pat cu prietena lui pisicut
Postat

Bai fratioare mai stie cineva ceva de posesoara topicului?se fute grav fatuca asta pacat ca o face cand are chef,cu mine s-a purtat ok

Postat

Bai fratioare mai stie cineva ceva de posesoara topicului?se fute grav fatuca asta pacat ca o face cand are chef,cu mine s-a purtat ok

Salut,sa ii faci si o recenzie,daca tot ai trecut pe la titulara topicului.

Postat

Salut,sa ii faci si o recenzie,daca tot ai trecut pe la titulara topicului.

Dar nu are rost.....conteaza ca fost nu? Din pacate asta este mentalitatea celor noi inscrisi: sa citeasca ce scriem noi si sa se duca la sigur dar 0 cand vine vorba de lasat recenzii.

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...