Sari la conținut

Mihaela - Creata dornica de sex - 0735051223


Postări Recomandate

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Mama bossule nu contest oralu facut de mihaela, dar daca o sa poposesti pe la larisa o sa o pomenesti TOATA VIATA. Ma intristat vestea ca o sa se retraga in scurt timp asa ca nu o rata :D

Sunt convins ca ai dreptate. Nu m-am potrivit cu ea pana acum dar trebuie sa fac un efort mai ales ca e posibil sa faca o pauza, posibil de tot :(

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Pe la mihaela am trecut si eu de 2-3 ori .. Este o tipa f ok din toate punctele de vedere .. Locatia este bine cunoscuta fata presteaza acolo de ani buni .. De fiecare data am avut parte de aceleasi servicii .. M am simtit putin avantajat cand am foat a 2 a oara vazand k am revenit sa purtat un pic altfel a foat f ok din partra ei sa tina cont de clienti care revin de mai multe ori si sa le puna ceva in plus ..

Daca nu esti deranjat de acele cateva kg in plus totul o sa fie ok ..

 

Oral 8.5

Normal 9

Gfe 10 ..

Link spre comentariu
  • Oras:WildWest
  • Oras:WildWest

Salutare confutadores!

 

Am ajuns si eu la domnisoara Mihaela saptamana trecuta. Eram rupt de oboseala , nedormit de vreo 3 zile asa cum trebuie, schimbare de fus orar, etc.Pentru ca incercasem sa adorm si nu puteam sa-mi reglez ceasul intern, am zis ca daca voi avea ceva "activitate sportiva" ma voi echilibra. Am inceput sa sun pe la diverse domnisoare de pe lista mea scurta dar unele nu au raspuns, altele aveau altceva in program in acel moment.Asa ca am ajuns sa reanalizez forumul si mi-am reamintit de Mihaela. Am sunat,mi-a raspuns o voce placuta, joviala si m-a rugat sa-mi fac programare numai cu 15 minute inainte.Zis si facut.

MI-a explicat cum sa ajung la ea, dupa ce am revenit cu un telefon in apropiere de Triton.Locuri de parcare din belsug, zona linistita langa o centrala termica de cartier.Am sunat la interfon, m-a primit intr-o tinuta sexy.

M-am recomandat :Cor Leone, dar nu cred sa-i fi adus aminte de comentariul pe care i l-am lasat pe forum acum ceva timp. Deschisa la vorba dar directa, dupa ce m-a servit cu un pahar cu apa timp in care mi-a repetat serviciile si preturile, am stabilit sa raman pentru 1 numar iar daca ma voi simti in stare si pentru al 2-lea sa iau o ora. Mi-a placut faptul ca era deschisa la acest tip de negociere .Prin felul ei de a se purta, de a vorbi , de a te face sa te simti bine, am lasat la o parte intrucatva presiunile ultimilor zile la care fusesem supus si am trecut la actiune. M-am igienizat inca o data, desi venisem de acasa dusat, ea facuse dus inainte sa vin eu.Vreau sa va spun ca pentru orice miscare, orice pozitie am fost intrebat daca e bine, daca vreau asa, daca e comod, daca imi place. La comunicare cu clientul, eu ii dau un 11 cu felicitari.Fiind obosit, am avut oarece probleme cu erectia dar nu a spus nimic sau sa faca vreo aluzie.Montat balonul si am trecut la sol (misionar) unde nu am avut rezultat notabil, dar la propunerea ei am schimbat pe la spatele ei.

O LA LA !!!!

nu stiu nici acum ce m-a resuscitat brusc la pozitia asta : imaginea fundului ei sau presiunea pasaricii pe care o exercita asupra madularului, cert este ca mi-a pornit toata instalatia la capacitate maxima.Dintr-un motiv oarecare :) am trecut la finalizare orala de unde a cules linistita cu gurita, tot ce decartasem.Nu s-a grabit, pot spune ca au fost momente magice.A plecat la baie , dupa care am mers si eu , au urmat scurte discutii protocolare cu promisiunea ca ma voi reintoarce la ea saptamana viitoare(dar nu am mai avut timp), nu m-a grabit deloc cu plecarea.

Ajuns acasa, am adormit ca un prunc :) Multumesc Mihaela !

 

Una peste alta, Mihaela ofera servicii corecte (cele declarate si afisate) la preturi decente.O recomand celor care vor o descarcare rapida, fara dureri de cap, gen catch and release - pentru pescari :).Singura obiectie pe care o am de facut este faptul ca pozele de pe site-ul de prezentare nu mai sunt actuale,si nu reflecta 100% realitatea (pe mine nu m-a deranjat asa de mult) ar fi bine sa treaca la improspatarea lor pentru acei dintre voi care au anumite pretentii.

 

Pentru restul confutadorilor care nu o pot contacta: eu am prins-o din prima la telefon, nu mi s-a parut cu fite sau nepriceputa in ceea ce face. Rabdatoare si prietenoasa, se face placuta inca de cand o vezi.Minusul l-am spus mai sus, dar se poate rezolva daca vrea.Nu ramane decat sa mai insistati sa va raspunda sau sa aveti norocul meu.Si fiti politicosi cu ea pentru ca merita ! Atat am avut de zis :))

 

Sa aveti presiune, domnilor !!!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Pentru ca e bine sa fim mai generosi in perioada sarbatorilor pascale ;), saptamana viitoare o sa fac ceva modificari la tarife, dupa cum urmeaza :

 

Oral protejat/neprotejat + Normal protejat( 30 min -1 finalizare) - 70 lei

Oral protejat/neprotejat + Normal protejat ( 60 min - 2 finalizari ) - 140 lei

Masaj de relaxare + sex oral si normal ( 1 finalizare ) ( 60 min durata totala) - 150

Masaj de relaxare (60 min) + sex oral si normal ( 1 finalizare ) (30 min) ( 90 min durata totala) - 200 lei

Masaj de relaxare (45 min) + sex oral si normal ( 2 finalizari ) (45 min) ( 90 min durata totala ) - 200lei

 

Program luni- vineri 10:30 - 17 ( la orele 17 este ultima programare )

 

 Un week-end frumos sa aveti :kiss3

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Asa cum am promis,de luna asta o sa incep sa lucrez si sambata,si programul va fi acelasi ca in cursul saptamanii,adica 10:30-17:00 ( la ora 17 ultima programare )

 

Oral protejat/neprotejat + Normal protejat( 30 min -1 finalizare) - 80 lei

Oral protejat/neprotejat + Normal protejat ( 60 min - 2 finalizari ) - 150 lei

Masaj de relaxare + sex oral si normal ( 1 finalizare ) ( 60 min durata totala) - 150

Masaj de relaxare (60 min) + sex oral si normal ( 1 finalizare ) (30 min) ( 90 min durata totala) - 200 lei

Masaj de relaxare (45 min) + sex oral si normal ( 2 finalizari ) (45 min) ( 90 min durata totala ) - 200lei

 

Zi frumoasa sa aveti :kiss3

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Ne-am dat dracu ! Mihaela tu vrei si bani, vrei sa te simti si bine ?

Bineinteles ca le vreau pe amandoua. Daca nu m-as simtit bine cu tine,si ti-as face o laba si ti-as lua banii pe asa ceva,ca de,nu-mi place sa ti-o sug ca o ai nu stiu cum,sau sa ma f** cu tine ca o ai prea mare,sau prea groasa,sau prea subtire,si multe alte motive,ti-ar conveni??? Sau ai impresia ca daca cineva trage de mine de parca n-a mai vazut femeie in viata lui,eu as mai vrea sa ma mai vad cu persoana respectiva??? Nu fac referire la o persoana anume,vorbesc in general,dar in meseria asta trebuie sa inveti sa imbini utilul cu placutul,ca altfel,la sfarsitul programului,sau cand te vei lasa de acest "job",noi fetele care avem aceasta meserie,o sa fim traumatizate maxim. Sper ca am reusit sa te lamuresc si iti doresc o zi placuta

Link spre comentariu

  • Oras:around
  • Oras:around

eu am fost doar o data la ea si as fi tentat sa mai trec, pentru atitudinea pe care a avut-o , ca fizic nu este ceea ce caut , in schimb si-a facut foarte corect datoria si m-am simtit in largul meu .

ramine de vazut daca sint sau nu pe lista neagra, m-am straduit sa dau tot ce am mai bun din mine, in schimb perceptia mihaelei poate fi alta de la caz la caz.

  • Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...