Sari la conținut

Mihaela - Creata dornica de sex - 0735051223


Postări Recomandate

  • Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea

Am sunat-o mi-a raspuns foarte frumos la telefon(lucru care a cantarit mult dupa parerea mea ) am stabilit ora si am ajuns la ea. E cea din poze.

Cand mi-a deschis usa, fata era imbracata (exagerat spus) intr-o pereche de chilotei minusculi si un sutien care acoperea doar sfarcurile am avut erectie instant.

Garsoniera era draguta si curata frumos mirositoare, garnisita cu bauturi (probabil primite) si un acvariu.

Mi-a spus sa ma fac comod  si eu m-am dezbracat din proprie initiativa .

Ea s-a asezat langa mine si m-a intreabat cum imi place oralul si am ales NP.Mi-a placut cum s-a descurcat la oral chiar pune suflet fata , apoi am trecut la o capra, si apoi am lasat-o sa ma calareasca. Stie meserie fata, bineinteles ca facut niste opturi bestiale. Nu m-as fi asteptat la gabaritul ei, am terminatin balon. Am facut dus apoi fata din proprie initiativa a luat-o iar in gurita pana s-a sculat, iar caprita si tot asa.. mie mi-a lasat o impresie foarte buna jucausa fata, si ii place ce face.

Preturi: 60 lei finalizarea si 100 lei ora! sau 130 RON CU MASAJ EROTIC(MI SE PARE CA A MARIT PRETURILE CU 10 RON INTRE TIMP)

e ceva timp de cind am fost, dar abia acum imi fac timp de recenzie, mi se pare un raport f.bun calitate pret.

oral -10
normal(8)
curatenie(10)-n-am avut nimic de reprosat
atitudine -10 s-a implicat fata

aspect - 7 (cam grasuta)

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

pacat ca nu pui poze mai dezbracata cu tine.....

 

Sunt de prin 2012 pozele! Era mai plinuta atunci

 

http://i.imgur.com/GwLijq0.jpghttp://i.imgur.com/oZBu8Tn.jpghttp://i.imgur.com/GzAIktI.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Am facut o vizita mihaelei saptamana aceasta. sunat, programat in 50 min, timp in care m-am deplasat in zona locatiei bine cunoscuta pe dezrobirii, reper- triton.de aici m-a indrumat telefonic, cu multa rabdare pana in parcarea de dupa o biserica. bloc de garsoniere,nu cine stie ce la exterior.in schimb, garsoniera fetei destul de cocheta, curata si bine aerisita.

am socializat putin la o tigare in bucatarie (la cererea mea pentru a nu umple de fum camera de nebunii) dupa care m-am cerut la dush.baie curata, prosop curat, gel de dush si sapun la discretie.dupa igienizarea mea - si a ei - am inceput zbenguiala: FK intretinut, oral profi din partea ei, adanc si umed, cu atentie la oo, fara maini, apoi am trecut eu la aparate: pasarica f curata, fara mirosuri, proaspat epilata. dupa o umezire naturala am pus preze si am trecut la treaba cu ea on top, apoi mama iedului, pozitie in care am finalizat.

dush rapid, ceva conversatie - ai ce vorbi cu dsoara, achitat 70 ron pe care nu i-a cerut in toata perioada vizitei, apoi go home.

Note: locatia - 9 datorita zonei.interiorul f curat, aerisit.

         Mihaela 9,5 fatza / 8 corp. este o fata frumoasa, inca plinuta pentru gustul meu. tine cura, a slabit considerabil in comparatie cu pozele de mai sus.ii sugerez un nou set de poze care sigur o vor avantaja.

        oral: 9 punctul ei forte, poate dadeam mai mult dar nu a durat decat 2-3 min din vina mea.(am dorit sa ii intorc serviciul).

        normal: 9 se misca bine atat deasupra cat si capra. sigur este loc si de mai bine.

       FK 9.5

De recomandat: DA, eu sigur o sa mai revin.

 

sa aveti spor!!

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

  Salutare la toata lumea buna...

 

   Si cum m-am trezit eu asa cu ochii`n tavan , ma uit in jos si cand sa observ ca ,,Ochiul" se uite asa lung... la mine, ne-am inteles repede din priviri (ca n-a doar ne stim de o viata) pun mana pe tel si o sun pe Miha... care n-am vizitat-o de ca. 1 an... 

   Am sunat a raspuns, mi-am facut o programare, am ajuns la locatie langa Biserica din Inel 2, vis-a-vis de magazinul de bicilete (care habar nu mai stiu cum ii spune)...

 

  Ajuns in locatie, am fost placut surprins ca a slabit, bravo ei...  , am stat putin la taclale sa ma incalzesc ca na zgarciu de afara, dupa care si-a pus dresuri cu adeziv, la rugamintea mea si MOTOR !

 

  Deep FK, cu mangaieli cu lins cu degete bagate peste tot , Oral care este si punctul ei Strong... adanc umed , alternant , mai slow mai fast .... yammyyy (mai uita ea de zonele adiacente dar nu este suparator).., apoi pus Pacatosenia de plastic, si ma pun intr-un misionar unde te simti ca acasa, apoi cu ea on top unde se misca super chiar nu ai ce sa comentezi, se vede ca-i place... si terminat in balonas.(aviz amatorilor accepta si CIM, COB) , eu am fost cam puturos si am zis sa termin acolo ca-mi placea...Imbracat, dupa care stat putin la palavre si plecat...

 

   Rezumat :

 

Contact : Numarul de pe forum

 

 Locatie : 9 curatenie, cald , dus , tot ce trebe ..

 

 Aspect: 7, de la mine oricum tot respectul are bunavointa sa slabeasca ... macar incearca sa faca ceva in priviinta asta

 

 GFE : 10 de la mine , nu ai ce sa-i reprosezi, super amabila, prietenoasa, vorbareata, supusa...

 

 Oral : 9, adanc, umed , slow .... , nu dau 10 pt ca este loc de mai bine, ea pune mult accent pe senzualitate dar mai trebuie din cand in cand si ,,Pornalitate'' ca sa zic asa...(parerea mea)

 

 Normal : 9 , se misca , geme , pune suflet...

 

Anal : Aici , din pacate 0, nu se poate intra in beci

 

Executarea : am lasat 100 Banane, ( dar un nr este 70 ) a fost alegerea mea ....

 

Concluzia finala e de revenit cel putin pt mine.... 

 

Merci si spor la treaba...

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Buna ziua dragii mei! As dori sa fac un anunt cu privire la  programul meu de lucru in perioada sarbatorilor. In primul rand,incepand de maine nu voi mai lucra timp de 5 zile, dupa care voi mai fi disponibila doar in zilele de 24,30 si 31 dec. Incepand cu noul an ma gasiti din data de 2 ianuarie. Programul de lucru va fi acelasi. Va pup dulce si va doresc sarbatori fericite!!!!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Dobrogea
  • Oras:Dobrogea

               La Mihaela sint client vechi,pot sa spun ca este solutia mea de criza cind nu prea sint in fonduri.Fata face tot posibilul sa pleci multumit de la ea.Locatie usor de gasit,curata ,la fel si fata.Ultima data,dupa dus :dus2 mi-a propus un masaj :masaje   de inceput ,s-a frecat de mine cu sinii,apoi mingieri ,FK  :kissing2si am trecut la partea cu oralul :blowj0b.Face un oral umed ,adinc, chiar i reuseste si deep,cel putin cu mine care nu sint un terente,mingie si linge si pe la oua,si schimbari de viteze.Am trecut la normal cu ea capra :doggystyle,si cind a vazut ca dau ca nebunu mi-a propus sa treaca ea deasupra.Se implica,se misca,simti ca este  si ea in pat.Spre terminare am scos guma si a trecut la o noua proba orala  :felatie si am terminat fericit la ea pe amigdalite.A stat calma pina m-a stors si de ultima picatura si a taiat-o la baie sa-mi arunce incarcatura.Al doilea numar nu am mai stat pentru ca primul a tinut destul de mult cu masaj cu tot,si nu prea mai era timp.Nu am vrut sa-i incurc programul asa ca ne-am pupat si am disparut .Locatia cum am spus este curata 8,fata 9 si pentru ca s-a straduit sa slabeasca ,oral/normal/GFE 9.Cum am spus sint clientul ei .mai revin si o recomand. :hihat

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Pana la urma in ce zona sta?

 

In Constanta! 

 

Acum pe bune..tu chiar nu stii sa citesti..sau ceea ce este mai grav..chiar nu intelegi? Cei care au recenzat au dat destul de multe detalii apropo de zona unde locuieste! Mare iti este gradina ta Doamne!  :slap2

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

In Constanta! 

 

Acum pe bune..tu chiar nu stii sa citesti..sau ceea ce este mai grav..chiar nu intelegi? Cei care au recenzat au dat destul de multe detalii apropo de zona unde locuieste! Mare iti este gradina ta Doamne!  :slap2

Am verificat posarile si mi se pareau zone diferite.Nu stiam ca sta in Constanta eu credeam k la bulgasri :rax2

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Am sunato de 3 ori acum 4 zile si nu mia raspuns.Am incercat sa o sun si acum 3 zile la ora 10 si putin (tel suna,dar nu sa obosit sa raspunda),client nu avea cum sa aiba k mai incercasem sa o sun si cu 5-10 min inainte,dar avea telefonul inchis.Eu unu o trec de evitat.

Link spre comentariu

Am sunato de 3 ori acum 4 zile si nu mia raspuns.Am incercat sa o sun si acum 3 zile la ora 10 si putin (tel suna,dar nu sa obosit sa raspunda),client nu avea cum sa aiba k mai incercasem sa o sun si cu 5-10 min inainte,dar avea telefonul inchis.Eu unu o trec de evitat.

 

senya

 

nu te pripi in decizii te rog! de fapt am 2 rugaminti la tine: prima, nu ne spune cu lux de amanunt toate planurile tale (am vrut sa ma duc dar am facut pana, nu mi-a raspuns, am incurcat zona, etc.) iti dai seama la cati membri suntem aici ce s-au intampla daca toti ne-am etala planurile zilnice? secund, tine cont te rog de faptul ca au fost totusi sarbatori si ca fata a anuntat plecarea ei. poate s-a extins perioada, poate exista motive pertinente ptr ca nu ti-a raspuns, ...). personal nu o cunosc pe mihaela, dar daca citesti despre ea vei observa ca baietii discuta placut la adresa ei! vei observa ca baietilor nu prea le convin astfel de mesaje si iti vor raspunde intr-o maniera care uneori va parea ceva mai putin decat colegiala!

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

senya

 

nu te pripi in decizii te rog! de fapt am 2 rugaminti la tine: prima, nu ne spune cu lux de amanunt toate planurile tale (am vrut sa ma duc dar am facut pana, nu mi-a raspuns, am incurcat zona, etc.) iti dai seama la cati membri suntem aici ce s-au intampla daca toti ne-am etala planurile zilnice? secund, tine cont te rog de faptul ca au fost totusi sarbatori si ca fata a anuntat plecarea ei. poate s-a extins perioada, poate exista motive pertinente ptr ca nu ti-a raspuns, ...). personal nu o cunosc pe mihaela, dar daca citesti despre ea vei observa ca baietii discuta placut la adresa ei! vei observa ca baietilor nu prea le convin astfel de mesaje si iti vor raspunde intr-o maniera care uneori va parea ceva mai putin decat colegiala!

Concluzia am spuso din punctul meu de vedere.In postarile anterioare ale dumneaei scria si data cand revine.

PS: o sa tin cont de sfaturi

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Buna seara dragii mei constanteni, odata cu venirea noului an,m-am gandit sa incerc cateva lucruri noi....primul din ele ar fi uro,atat activ cat si pasiv ( dar doar de la sani in jos pt pasiv). Tariful pt uro este separat de celelalte servicii ale mele,si va costa 30 lei pentru pers care doresc doar o finalizare,iar pentru pers care doresc sa petreaca o ora in compania mea,va fi gratuit (doar activ). Al 2-lea lucru pe care as vrea sa-l incerc ar fi sexul in grup cu 2 barbati,doar ca pentru inceput unul dintre parteneri va fi adus de mine.Problema este ca inca nu m-am decis asupra tarifului si timpului pe care il vom petrece impreuna. Astept propunerile voastre pt ca toata lumea sa fie multumita,si de comun acord sa ajungem la tariful corect pentru timpul si serviciile oferite. Daca totul va decurge ok pe viitor,ma gandesc sa incerc si cu gangbang. Cum bine stiti,analul este exclus....Va pup si astept propunerile voastre

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini

Legat de 2 vs 1 mi-ai starnit curiozitati, astept sa imi spui $ ceruti si ...detalii ! Ca nu practici anal nu este bai dar din propria experienta 2 pulete care se bat pe o gaurita, hai 2...sa stii ca nu o sa fie cine stie ce artificii dar totusi o sa iasa ceva frumos zic eu. Seara buna iti doresc

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Legat de 2 vs 1 mi-ai starnit curiozitati, astept sa imi spui $ ceruti si ...detalii ! Ca nu practici anal nu este bai dar din propria experienta 2 pulete care se bat pe o gaurita, hai 2...sa stii ca nu o sa fie cine stie ce artificii dar totusi o sa iasa ceva frumos zic eu. Seara buna iti doresc

Pai tocmai asta e problema,ca nu m-am hotarat la un tarif....ma gandeam la 150 lei fin ( fara ceas,dar in limita bunului simt )sau 200 lei ora. Astept si propunerea ta daca ai ceva de adaugat....Pupicei si o seara buna si tie

Link spre comentariu
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini

Tu esti sefa tu decizi parerea mea e mai bine sa iei la ora ca la finalizare nu stiu sa iei 150 ron pe finalizare mi se pare cam...eu unu nu termin repede depinde de situatie aici dar cand vad si alt stulete langa mine iti dai seama ca imi ia vreo 40 min sa termin hahah =)) si legat de  "colegul", daca vrei sa aduci tu unul ok sa nu fie unul timid sau cine stie ce, de preferat cineva care a mai experimentat asa ceva. Cheers.

  • Like 1
Link spre comentariu

Tu esti sefa tu decizi parerea mea e mai bine sa iei la ora ca la finalizare nu stiu sa iei 150 ron pe finalizare mi se pare cam...eu unu nu termin repede depinde de situatie aici dar cand vad si alt stulete langa mine iti dai seama ca imi ia vreo 40 min sa termin hahah =)) si legat de  "colegul", daca vrei sa aduci tu unul ok sa nu fie unul timid sau cine stie ce, de preferat cineva care a mai experimentat asa ceva. Cheers.

Da-aia imi place de Sorinu ...are sange ...scuzati de offtopic dar nu m-am putut abtine...

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Buna seara dragii mei constanteni, odata cu venirea noului an,m-am gandit sa incerc cateva lucruri noi....primul din ele ar fi uro,atat activ cat si pasiv ( dar doar de la sani in jos pt pasiv). Tariful pt uro este separat de celelalte servicii ale mele,si va costa 30 lei pentru pers care doresc doar o finalizare,iar pentru pers care doresc sa petreaca o ora in compania mea,va fi gratuit (doar activ). Al 2-lea lucru pe care as vrea sa-l incerc ar fi sexul in grup cu 2 barbati,doar ca pentru inceput unul dintre parteneri va fi adus de mine.Problema este ca inca nu m-am decis asupra tarifului si timpului pe care il vom petrece impreuna. Astept propunerile voastre pt ca toata lumea sa fie multumita,si de comun acord sa ajungem la tariful corect pentru timpul si serviciile oferite. Daca totul va decurge ok pe viitor,ma gandesc sa incerc si cu gangbang. Cum bine stiti,analul este exclus....Va pup si astept propunerile voastre

Pai ce sex mai este ala in grup cu 2 barbati fara Anal?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...