Sari la conținut

Alina 0764497970


Postări Recomandate

  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA

azi am luat pensia si mi-am zis ca merita sa cunosc o persoana noua  pe piata constanteana .sunat la domnisoara dat adresa si urcat la etajul 5 in unul din blocurile cu zece etaje de la bulevard langa  RESTAURANT RUSTIC. mi-a deschis o persoana tinerica ,frumusica zambareata si foarte slabuta ...o blonda cam de categoria ALEXANDREI de la gara( aviz cunoscatorilor) ...numai ca Alexandra este bruneta iar tipa blonda .Alina s-a dus sa faca dus asa ca am fost surprins placut ...iar cand a revenit in camera am ramas mut de uimire .

o tipa finuta genul skinii prospatura de 18-21 ani . sani micuti dar frumosi carne ferma si meserie la oral ...."mosulica" s-a trezit imediat la viata  dupa oralul voinicesc de care am avut parte cu ascunderea aproape  in totalitate a obiectului muncii . normalul cu de toate in cateva pozitii si gemete reale ale micutei .de altfel cred ca nu are mai mult de 45-50 kg asa ca te poti juca cu ea cum vrei in orice pozitie....si ei ii place sa se joace ,fara graba sau mofturi de altfel am plecat de acolo dupa vreo 40 minute fara sa fiu grabit sau sa mi se atraga atentie ca ma misc ca un mos . Fata amabila si zambareata pe tot parcursul sederii mele acolo.

De revenit cu siguranta in conditiile in care ALEXANDRA va pleca in curand iar blondina asta este perfecta pentru gusturile mele ...de, sangele tanar imi prieste .Colega Alinei este o bruneta frumusica ca si ea un pic mai mare dar ambele sunt cu pielea alba si fina niciuna de etnie....Am plecat bucuros desi s-au dus 150 din pensie ...dar nu-mi pare rau de bani,fetele astea te fac sa te simti din nou tanar chiar daca cei peste 60 de ani uneori isi spun cuvantul.  eu unul voi reveni mai ales ca Alina a spus ca sta toata vara in oras...

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA

cartofi cu mici si mustar 

sarmalute cu mamaliguta 

sprit de vara  sau o bericica si caterinca cat se poate ...ca asa este aici la mare ,mai ales cand ploua afara, oamenii se plictisesc si mai o vorba mai o caterinca trece timpul......in plus caterinca nu costa nimic ...bine ,nici bani nu aduce dar macar te mai inveseleste.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Decebal
  • Oras:Decebal

cartofi cu mici si mustar

sarmalute cu mamaliguta

sprit de vara sau o bericica si caterinca cat se poate ...ca asa este aici la mare ,mai ales cand ploua afara, oamenii se plictisesc si mai o vorba mai o caterinca trece timpul......in plus caterinca nu costa nimic ...bine ,nici bani nu aduce dar macar te mai inveseleste.

Nu sunt sigură că găsiți mici la Rustic dar e mancare destul de bună și apoi ca sa va inveseliti coborâti doua scări mai joi si găsim o soluție
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Salutare!

Am cunoscut o si eu pe Alina si pot spune ca e o fata de nota 10. Este una dintre cele mai frumoase fete pe care eu le am intalnit in domeniul asta. Este micuta de statura, slabuta dar frumos proportionata. Este blonda naturala si are niste ochi dementiali. In plus este o fata cu mult bun simt, vorbeste frumos si este o companie foarte placuta. Spre bucuria mea si sper si a voastra, am facut o sedinta foto, din care va pot arata doua mostre, restul le va posta ea cand va crede de cuviinta. :)  

post-44174-0-67240500-1530259799_thumb.jpg

post-44174-0-06930100-1530259823_thumb.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...