Sari la conținut

0784712079 , ALEXIA2018 bulevardul libertății numărul 12

Postări Recomandate

• Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Va spun ca tot ce am relatat este cu relevanta si adevar 100%. Nu esti recenzie falsa sau denigratoare. Cel putin asta a fost experienta mea. Pot relata cu lux de amanunte, dar nu are sens. Dupa cum se observa am punctat atat plusurile cat si minusurile obiectiv si nu am jignit. Nu a fost cu intentii rele, dar asa s-a intamplat. Asta e rolul acestui forum. Nu ma asteptam sa ma duc la hotel de 5 stele, dar am specificat mai multa grija. Iar la partea cu igiena tu stii mai bine, poate a fost o intamplare nereusita in cazul meu... succes!

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Bifat Alexia acum câteva săptămâni. Prestația clasica anunțului. Drăguță la fata și corp bbw, mai mare decât în poze dar mie mi-a plăcut cum arată . Chiar e pe gustul meu. Citind recenziile colegilor am simțit nevoia de a clarifica unele neclaritati.Nu sunt Giovani și nici ea Cartianul să i o zic. "Microbiști știu".Când spun câțiva ca au simțit miros, mergi la gineco. Neserioasa la programare. Nu detaliez prestația. A fost în mare conform cu recenziile anterioare. PS.Daca rezolva ce ne deranjează toată lumea va mulțumită! "Nu am scris nimic din răutate" . Sunt sigur ca va sari de fund în sus ca și la celelalte comentarii dar eu nu voi da curs discuției. Punct. Strict la cum arată as veni zilnic, dar... Exista un dar.

• Minus 1
  • Oras:București
Postat

Nu Draga nu o sa s-ar de fund in sus pt ca nu ma deranjează , este un forum in care sunt anumite grupulețele care ieșiți la bere , fotbal etc și va luați apărarea unui altuia asta din spusele multor persoane ce vin la mine și dacă nu ar fi așa cum a lăsat o persoana o recenzie negativă v ați găsit toți sa lăsați? Pana acum nu ați avut tupeu sau trebuia sa fiți împinși de la spate? Credeam și eu dacă era sa primesc recenzie dar cum a scris o persoana sa mai apăra altele nu se pupă ! Poate sa comenteze cine cum vrea sa îmi facă rău nu voi lasă capul aplecat in fata nimănui pt ca nu sunteți Dumnezeu , ma cunosc îmi știu igiena știu ce pot , comentariile răutăcioase nu le iau in seama iar persoanele rele vor fi blocate pe acest site ca și pana acum , pupici

Postat

Dragul meu am postat analizele in urma cu 2 luni ceva de genul , și nu o sa fii niciodată pe placul tuturor și stai liniștit ca nu va mai fi primită toată lumea o sa fiu mai atenta și 2 nu am ce sa rezolv ca sunt foarte bine așa și dacă s ar rezolva cum spune ți voi oricum nu veți mai fi primiți pup

Postat

Va spun ca tot ce am relatat este cu relevanta si adevar 100%. Nu esti recenzie falsa sau denigratoare. Cel putin asta a fost experienta mea. Pot relata cu lux de amanunte, dar nu are sens. Dupa cum se observa am punctat atat plusurile cat si minusurile obiectiv si nu am jignit. Nu a fost cu intentii rele, dar asa s-a intamplat. Asta e rolul acestui forum. Nu ma asteptam sa ma duc la hotel de 5 stele, dar am specificat mai multa grija. Iar la partea cu igiena tu stii mai bine, poate a fost o intamplare nereusita in cazul meu... succes!

Ai un Oscar ca ai mai scris și astăzi și ai specificat ca e 100% adevărat ce ai spus multimesc tare mult :))

Postat

Dragii mei cei care sunteți domni , vreau sa va spun ca oricine va mai scrie va fi blocat instantaneu pe dreptatea lui lăsând recenzie nu pt ca fiecare are dreptul la a se exprima dar recenziile de genul “ a scris colegi hai sa scriu și eu” vor fi blocate pt ca nu sunt reale și m am saturat de atâta răutate in lumea asta de asta nu o sa avansam ca țara niciodată . Eu vreau când veniți la mine sa va simțiți bine și încerc sa plecați multumiți , de asta cer programarea măcar sunat și confirmat cu 30 de minute înainte pt a ma aranja , a face dus la fiecare client cât înainte dar cât și după , va rog frumos eu va respect vreau același lucru din partea voastră și vreau sa îmi vina persoane cu care ma pot înțelege restul care vor sa facă rău sa caute in alte parte !

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

De unde si pana unde stii tu cum are fiecare curat in baie incat sa zici ca nu are curat cum ai tu ? :))) Nu e nimic deosebit in curatenia din poze, e curat si atat , la fel cum e la multi multi oameni ! Exagerezi proportional cu ...intelegi tu !

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Du-ma la ștrand, că e ultima zi de vara.

offtopic

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...