Sari la conținut

Andreea - 0759165382


Postări Recomandate

  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

Bună, disponibilă astăzi până la 00:00 ❣ Vă aștept îmbrăcată la fel ca și in poză va pupăcesc și vă aștept mă ajută cineva să întorc pozele care le pun? mulțumesc

 

Se gaseste, cu siguranta!  Dar tre sa dai ... o cafea    :laugh2

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0

Salut, numai ce am venit de la Andreea ,și vreau să îi mulțumesc pentru momentul oferit,a fost scurt dar intens cel puțin pentru mine , note: 10 la toate aspectele:)). Acum mă culc :)))

Scurt și intens te-a făcut praf, nici de-o recenzie n-ai mai fost bun  :laugh2  Somn ușor și vise frumoase :)

Link spre comentariu

am vizitat fata aseara. arata exact ca in poze, adica mito de tot. inalta, slim, sani mici, fund perfect rotund, draguta la fata, mirosea frumos. la ora stabilita am sunat la interfon si am urcat sus unde ma astepta zambitoare. am intrat la baie unde am gasit prosop curat, iar mai apoi in dormitor. dat textila jos, in timp ce am schimbat cateva cuvinte cu fata. e vorbareata, deschisa si stie sa se faca placuta. am ales OP si NP. ajuns langa ea, sa pus in fata mea si cu prezervativul in gura la tras pe soldat, dupa care a urmat un oral bestial, destul de deep, a pastrat tocurile in picioare in timp ce ma sugea, spunanad ca e mai sexy, lucru cu care evident am fost deacord. am trecut apoi la LOT unde se misca foarte bine, am puso capra, am puso pe spate, a zis ca ii place tare..in fine..a fost fix ce cautam de la o partida desex. am intrebat daca se poate deschide usa de la dulap iar raspunsul a fost da, cine trece pe la ea, e un must do, oglinda aia de pe usa face mult :D. ma intrebat daca ma poate termina oral, cred ca a fost [utin intens pentru ea, dar nu ma deranjat stiind ce poate sa faca cu gura. la final, am platit cei 100 de lei, am mai schimbat cateva vorbe, cu promisiuneaca neaparat voi mai trece pe la ea cand voi putea.concluzia, recomand!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...